Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 2 of 8 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 21 to 40 of 143
  1. #21
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by liya_13

    Hai K.Lana..

    Saya dh makan maajun ni lebih kurang 1bulan setengah...dh dekat 3botol..sebab saya tak kawin lagi jadi saya amik 3biji seari...

    1. Setakat ni..rasanya perubahan yg paling ketara kat muka la..nampak lebih bersih dan beseri2... dh ramai yg tegur muka nampak lain dari biasa...masa ni la promote maajun k.lana ni...

    2. pastu yg lelain..rasa sentiasa cergas...bangun pagi senang.....

    3. Pastu..tang PD ni..memang agak montok dari biasa.. sampai segan la plak rasanya...

    4. Hasil pembuangan memang lancar..period pun maintain...pendek kata memang marbeles la maajun k.lana ni...

    Saya pun promote skali untuk kakak dan kawan2...diorg pun berpuas ati jgk la...tu yg dh repeat order 3 kali tuh...

  2. #22
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by fairy_fairy

    ok!!!!nak bagi review ni
    so far dah makan MB kak lana for 2 months..
    and yang fairy betul2 perasan hasil makan
    jamu


    1. ramai dah tegur fairy slimmer then before
    (actually sambil2 amik herbalife heheheh).
    .
    .yang tu
    orang yang nampak but

    2. based on my own mata
    and feeling..my period dah lancar AND my boobies pun
    lebih tight daripada biasa (wakakakakak malu seh!!!! )
    ops: ops:

    3.but seriously i really like this maajun..memang kalau tak amik
    1 day rasa tak selesa jer..
    .
    .btw,since fairy ni a bit pelupa
    fairy amik MB 6 bijik sekali before tidur..still ok kan kak lana?


    Janji nam bijik sehari

  3. #23
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by nekde

    ASSKUM....

    K.Lana, nekde dah telah MB msuk btk ke 6 n dah hampr habis. Nanti nekde nak REPEAT ORDER ya . Dlm pd masa yg sama nekde period.

    ~~ Alhamdulillah darah yg kluar TIADA BAU dah tu byk sangat dan merah kehitaman.

  4. #24
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by faqifi

    Salam utk semua ..
    nak beri testimoni... minggu lepas saya gi bercuti ke luar negara..
    bawa anak2 gi berjalan-jalan... disamping tu MB tak tinggal punya lah..
    tapi memang betul2 baguslah MB nie..

    1. Saya tak rasa penat langsung walaupun berjalan dari jam 0700pagi
    hingga ke tengah mlm.. selalunya kalau saya gi melancong mesti rasa
    letih bila terlampau byk berjalan.. tapi ini tak letih pun
    ..


    2. kaki tak rasa lenguh.. steady aje.. bangun pagi pun senang..
    Benarlah seperti apa yg suami saya katakan tu.. sebab dia pun ambil
    MB nie...


    3. Dan yg paling syok tu my hubby kata muka saya semakin hari semakin berseri-seri sejak mengamalkan MB nie.. \
    seronoknyeeeeee


    Kak Lana, terima kasih yg tak terhingga kerana memperkenalkan
    MB nie kepada kami semua... cayang Kak Lana ..

  5. #25
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by izami

    hai kak lana..

    entahla apa iza nk cerita nie org leh caya ke tidak

    1. sepanjang minggu nie. iza tertido awal. dlm kul 8 @ 9. pastu terjaga dlm kul 1 @ 2. and then tak tido dah sampai gi opis. sepanjang terjaga tue. iza wat mcm2. kemas umah etc. tp kat opis. cm biase jer. xde rase leteh..

    2. plg dasat mlm semalam. tertido kul 9. terjaga kul 12. sampai sekarang iza tak tido2 agi. and bdn iza rasa cm biasa jer..

    hmm hebat MB nie :bounce: :bounce:

  6. #26
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by yati_bp

    Kak Lana..nak citer sikit ni...penangan MB semakin menampakkan kesan yg positif pada saya..

    1. .now dah bole bangun dan prepare breakfast,iron baju nak gi keje,siapkan anak gi sekolah(tp now cuti sekolah)sidai baju..then pegi keje.Pegi ofis saya bawak breakfast yg saya buat pepagi tu...Amboi..haku dapat pujian kak...kembang idung

    2. Ofiicemate tegur..."cemane le kak yati ni bole bangun pagi wat breakfast,dgn anak2 lagi..kiter yg takde anak ni pun tak leh buat cam dia"

    3. hahahahah...ini lah penangan MB..sentiasa bertenaga dan tidak lesu..lom citer bab body lagi..nanti lah lain masa saya citer..kang ter"bangga" diri plak..hahahahahha..tenkiu kak lana..

    ucapan terakhir...itulah PENANGAN MAAJUN BONDAKU>>HEBAT KAN?

  7. #27
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by "tudung_saji'

    kak lana,


    my sis ckp..skang ni kalo dia naik tangga dah xpenat sgt,pastu angin byk kuar ops: ops:


    yg pasal 18SX tu,xde la plak dia btau adik dia yg blom kawen ni hehe
    so,nk repeat order lg 10 botol. address sama mcm aritu..

  8. #28
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by mami

    Sis Lana.....

    Tq so much for this MB...mami dah disahkan pregnant tadi kat klinik.....5 weeks......

    Mami pun tak sangka....ingatkan nak tunggu period baru rahim kena cuci abis...alih2 tak sempat nak period pun....he.. he...he itu pun mami tak makan 6 biji sehari....ikut mana sempat jer...yang pasti nyer tiap mlm sebelum tidur mesti makan 2 biji......syukur alhamdulillah......hubby pun dok kata ini penangan MB la ni.... ...



    Quote Originally Posted by june365

    dh lame tak update kt cni...

    tu ari june bli 8botol maajun sis lana tp kna kongsi hubby.. june makan 5botol n hubby amik 3botol maajun tuh.hubby mkn 3biji jer sehari nk jimat punye psl sbb june kedukut

    1. br2 nih hubby wat medical cek up utk join company br punye ler terkezut tgk berat badan die dr 80kg sblm nih turun jd 73kg jer..

    2. sblm nih mmg ramai kwn2 & adik badik die tegur badan dh kurus, perut pn tak muncit dh tp hubby tak caye sekalik tgk penimbang br nk caye, hah amik ko turun smpi 7kg tuh!!

    laa nih cbuk dok nk tny bile nk order jamu lg sbb dh tak sabo nk mkn sbb stock kt umh dh abisss..hahha





    Quote Originally Posted by june365

    opss, lupa lak nk citer bab2 kesihatan nih...sharing is caring kan!

    FYI,

    dulu hubby june selalu penat, letih, sakit2 badan mengalahkan org tua jer pastuh die kuat tido klu bleh 1hari 1malam die nk tido jer.almaklumlah die keje shift mlm jer xde keje siang...

    1. tp lepas die mkn maajun nih angin dlm bdn die kuar,


    2. sakit bdn dh kurang, sakit lutut,tumit segala mcm sakit dh kurang dan


    3. paling ketara perut die tak muncit cam dl sbb dl perut muncit cam pompuan mengandung pastuh tegang semacam jer..lg1 hubby dl kuat mkn tau klu dpt mkn ngalahkan org yg setahun tak mkn takde pantang2 kire tolak batu n kayu jer..tp skrg dh bleh kontrol mkn n selera mkn die pn dh kurenggg mmg alhamdulillah ar...


    4. skrg pn klu ade keje partime ble blk keje mlm pn die tak penat walaupun dpt tido siang sekejap jer..tak cam dl sikit2 ngantuk n penat.bab2 'ehem2' jgn ckp ar mmg mabelesssssss sgt kire dua2 puas hati ar..siap bleh rehat mkn2, tgk tv pastuh sambung tuk 2-3 round lak.....opssssssssss!!!

    seriusly, mmg my hubby byk perbezaan lps die mkn maajun nih..
    big thank to sis lana.. ...

  9. #29
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by "immi'

    Salam. Immi dah repeat order kali yg berapa tah lupa la .....

    ~ tapi mmg puashati. kwn2 kata muka makin glow, tak yah mekap sangat pon, cuma pakai bedak mebelin yg angelift tu ngan lipstik nutrimatic tu. kwn tanya pakai apa....immi kata tak kai pepe, cuma rajin makan maajon sejak sebulan lalu,

    ~~ immi ckp la body pejal n mantopszzz atas bawah depan belakang, dia kata betulla espesel nya tang montot yg montokz n tonggekz. t*t*ks immi pon memejal menegak je (hubby poooon sker), kwn sengeh je dengo, dia kata nak cuba lepas dia abis kan jamu yg dia baru beli


    benda baik ni kena share ngan sumer forumer.....tak kira yg dah tawen or lom tawen.

    owang pompuan kena jaga bdn sedari umur muda barulah fit sana sini.

    ha dik non sumer......hape lagik....... jangan!!!!!!!!!!!!!

    jangan tak cuba hehehe :lol: :lol:

  10. #30
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by rania26

    Kak Lana.. hari ni dah 10 hari makan MB, tengah period ni..

    1. betoi la darah tu kuar cam air terejun..

    2. dan perut rasa kempis sgt.. heran sungguh!!..

    3. selalu rasa mengah-mengah dan asik naik angin je..tp sekr rasa cool je

    4. ngan perut ku yang kempis dan ringan ni hihihihi..

    ~ baguih betoi MB ni..
    Nanti kita pm untuk oder lagi ye kak lanaaaa...



    Quote Originally Posted by rinz812001

    slm kak lana,
    MB ni mmg mengeluarkan semua penyakit ker kak?? ari ni jer saya dah kuar masuk dr T dah 6x. Tp nk teruskan jugakla,

    p/s: hubby saya mkn dia kata bdn rasa panas jer.. Bagusla

    Quote Originally Posted by Azlina

    hye ,

    kak lana, start mkn jamu kak lana semlm, wow mula2 mkn rasa panas bdan ni. Pastuh kan mulala rasa nak buang angin, baik ats bwh same je , badan rasa ringan je, Alhamdulillah.

    Nak jd cerita, lunch hour member ajak g sunway carnival jap, selalu saya ckp malas, pastuh semlm g ikut dia, kaki saya
    tak sakit bila jln, pastuh balik keje drive dekat sejam baru smpai umah (hari2 mcm tuh), trus sinting lengan baju iron baju keje nak pakai esok, pas habis saya trus mandi n lepas maghrib kuar g umah kakak umah flat), percaya tak (Subhanallah)

    masa nak naik tangga kat umah kakak tak penat langsung, selalu sampai anak tangga ke 15 dah mengah gile, siap 2 kali turun naik ko...Alhamdulillah, terima kasih kak lana saya akan terus makan makjun ni selagi hayat d kandung badan...betul kata kak lana tawakal pada Allah. Sampaikan salam saya pada Bonda kak lana, bertuah dpt bonda mcm dia...Wassalam



    Quote Originally Posted by Tputri

    putri pun nakk share sdikit pengalaman. Baru gak lagi amalkan jamu dari kak lana nih. Mula2 mkn tu memang badan rasa cam panas skit...tp kena byk minum air lah. Pastu ..

    .yg palaing suprise..

    putri punyer period x regular langsung..kadang 2 bulan sekali baru period. Tanpa disedari putri period tanpa tanda2 nak period...takde langsung rasa sakit2.

    darah dia kuo warna hitam dan berketul2...x ubah cam benda dah tersangkut lama nak kuo..

    syukur sgt...ni dah nak habiss..harus order lagi nih..lagi satu badan segar jer..530 pg dah bgn...tak de mls2..hhihih



    Quote Originally Posted by ila204

    lana, ila dah start makan mb tu....mula makan perut punya lah panas....lepas minum banyak air suam dah ok....dah masuk hr ke 4 nie....badan macam ringan lah..
    .





    Quote Originally Posted by nursariah

    .. this is my 2nd round.. ari tue dh abis 6 botol.. alhamdulillah.. maser period tu ari dh x der senggugut lagik.. x sedar jek tgh main game kt laptop tetiba kuar..

    tapi kan sis.. sy mcm prasan sy nyer t*t*k dh cam gebu skett arr.. kakakkakakkakakakka~

    pastu paling nk gelak kakak sy leh tanyer, pakai girdle ke? sbb die kater perut cam kempis jek ala2 pakai girdle.
    . pastu sy ckp la.. haaa.. penangan maajun bonda sis lana la nihs..!!!




    Quote Originally Posted by DZu

    Lana...today hr ke-3 mkn MB.

    1. First day - perut memulas sakan...jumpa Dr. T 3 kali.

    2. Second day - angin keluar ikut atas bawah... ...dah lama x rasa sendawa...punya la lama...byk tul angin dlm bdn.

    3. Third day - Sejak mlm td rasa bdn x sedap...mcm nak demam...tekak pun sakit. Just minum air masak je. Ikut kata nenda lana..kena minum air byk2...kan?

    4. Good things is...jerawat dah kering...w/pun 1-2 biji je tumbuh tp merimaskan...muka pun dah nampak semakin bersih.

    Tang lain2 x tau lg...tunggu je la yea..

    OK lana...Insyallah..sy akan teruskan mkn MB ni. TQ.




    Quote Originally Posted by Wana

    da habis jugak MB wana neh.. ingt nak order lg.. tp minggu dpn kot.. tunggu gaji..hihi.. mmg betol la berkesan terutamanya da nak habis 5 btl wana mkn ni..

    ~~ jerawat da kureng.. tak der la besau˛ mcm dulu.. nampak merah˛ jek.. now da surut.. even dkt peyod ader gak bertenggek seketui 2 yg besau tp esok lusa da kecut.. bagos tul.. leh la wana bersanding ngan gumbiranye nanti.. hihi... anything nanti wana bgth bila nak order lagik eks kak lana

    ske bangat!! emmuackks!! tuk k.lana n MB hihi

  11. #31
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by ShopaHollic


    kak lana

    stok tgh byk dak??? mcm nak amek dlm amount yg biasa dlm minggu dpn. by post atau ambik sendiri, nnt saya double confirmkan ek. standby stok utk saya tau


    ~ makin hari makin takleh nak lajak tido ler.... asyik automatik je terbgn pagi... pastu dah tak reti nak dok diam.. ada je benda nak dibuat... penat mmg penat, tp bertenaga.. camne tu

  12. #32
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by lisamaisarah

    nk kasi testi lagi....

    1. ni tengah makan botol kedua....sbb syxamalkan 6 biji shari..sbb pada sy badan sy ni muda lagi...makan sketpon da bole repair ape patut (memandai je haku) .

    2. masa peot biasanye ada la bau2 yg kurang memuaskan..tapi skang...tadaaaa....xde lagi...
    saya suka....


    3. jerawat kat muka makin ari makin kurang....tapi xtau la kalo disebabkan saya da meningkat dewasa..jerawat da xmo tumbuh...ehehe

    4. pasal bangun tido rasa ringan badan memang sy da dapat rasa skang...dolu2 kansy mcm tertanya2 gak..(sy mmg jenis byk btanya sblom konpem ngnkeberkesanan ) cemana la rasa ringan badan nk bangun tido ni..cam testi2dorang....huhu....tapi skang baru tau...mata xliat nk buka....kan..?

    sy nk peyot flat cam kak lana....harap2nye dapat la satu ari nnti....
    overall..sy berpuas ati...


    ...




    Quote Originally Posted by M_Junkie

    Kak Lana,

    Nak Update... hehehehehe... Ok, the symptoms I had was:

    1. Kent*t tu tak sangat, tapi skali kentut tu dalam mode SILENT KILLER, till I sendiri pun kadang tak tahan aderla hari tu terlepas kentut kat kereta... time tu hubby driving... bukaK semua window 4 4 tu... bukaK sampai habis...

    2. Cos I tak kentut sangat, so gantinya tu I always burp... brup brap brup brap...

    3. Badan rasa ringaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn jer and very energetics also... I like...

    4. The XXX rated tu kalau boleh tiap tiap hari mau

    Nanti I mintak hubby try MB lak...

  13. #33
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by minahsaudi

    siyes makan MB ni badan ringan n lutut tak berasa sakit2 mcm dulu. badan pun sedap n tenaga masyaAllah real superb. baden mmg pun kak min sebelum makan MB pun sentiasa bertenaga, masyaAllah dah makan MB nie lagi ler superzoom.



    Quote Originally Posted by aurora_belle

    Hari ni dah 15 hari makan MB (3 botol sudah setel, tinggal lagi 2).

    Peyut ok, dah tak muncit sgt, mana tak asik kuntuts2 aje

    Pasal energy level tu baru lah hari ni dpt dirasai. Pegi gym, buat cardio on treadmill for 45 mins, pastu sambung buat aerobics for an hour. Pastu, masih terkinja2 lagi nak sambung next class, tp nasib baik gym partner kena balik cpt, kalo tak mau belle tak balik sampai ptg

    Sebenarnya dah nak setahun tak gi gym takut gak urat2 terkejut king kong tetiba kena exercise, tp Alhamdulillah, ok je ni, tak de lah lenguh2 ke, sengal2 otot ke

    Kesimpulan, sis lana, belle nak book 6 botol lah, so ngam2 utk bekalan sebulan. Sila PM reganya yerrrr...meacihhhhhhh Cpt order, cpt bayo, cpt dapat




    Quote Originally Posted by putri

    1. k.lana, suka sgt ari ni...dgn tak disangka2 baju putri yg dah lama terperap tak dipakai sbb ketak aka
    susah nak butang,ini ari dia longgar bangat wes...dari baju bercutting...ini ari pakai mcm baju pinjam...


    2. ayoyo, magic kah itu...makan tak ingat dunia...berat masih tak turun
    heran lak mcm mana baju tu ley muat kalau berat tu turun,logik la kan...ini tidak...
    apakah tandanya itu


    3. Tak dinafikan sejak makan maajun akak, asyik kentut jer...mmg tak ingat dunia...tak ley control
    perut ni asyik ader angin jer

  14. #34
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by Shya

    kesan 1
    asyik buang angin xkira masa..di mana jua

    kesan 2
    mcm yg lelain..period kuar yg ketul2..huhu..cuak je tgk tapi dh agak dh..penangan maajun kak lana..

    kesan2 lain
    shya xkwen lg..so no testi ops: ops:



    Quote Originally Posted by BATRISYIA

    salam sumer....kak lana....MB kat Kedah dah slamat smpai hari khamis...kat labuan lewat sket,harini (jumaat) br smpai...ngam2 MB kat umah abis,stok baru pun smpai...

    1. >> mama gtau,mama mkn 2 bj jer hari MB smpai,mama kata takut panas.soknyer,mama kata bangun pagi cam puas jer tdo malam tu....bayangkan keajaiban MB neh...

    2. >> sy lak dah masuk botol keempat,badan rase ringan jer...

    pembuangan lancar, ada 1 hari tu,sy tgk TV smpai kul 2 pg,pas2 mata cam xnak tdor jer coz dah lewat sgt agaknyer,dalam kul 4 pg baru sy tdor.kul 6 pg sy dah terjaga,rasa cam dah puas sgt tdor.siang tu lak,

    x terasa mengantuk langsung!siap wat mcm2 keje umah lg....

    3 >> nak bg testi bab lain lak, xdapek den nak nolong coz,selama menjerumuskan diri dgn MB neh,hubby masih berkursus di semenanjung mesia

    bg sesipa yg lum cuba,marilah kita sama2 merasai kebaikan dan keajaiban MB neh....rugi taww sape yg xmencuba




    Quote Originally Posted by Fizan (tokey Tudung WMDC)

    dah dekat sebotol akak telan..6 bijik sehari....pagi 2 bijik..t/hari kalau tak sempat, malam 4 bijik terus...

    1. respon: badan rasa 'berdarah' cemana nak cakap ye...panas gitu...rasa bertenaga......biasa kalau malam kul 8 rasa nak hanyut dah (mmg hanyut pun...ekkee), tp skang tidak lagi

    2. sakit kaki ku....sudah tiada lagi tau....macam tak percaya....kalau pergi beli barang, akak tak tahan berdiri lama...mesti rasa sakit2 gitu......masak pun macam tu...huhu hari tu siap boleh jalan2 lagi merata KB.....huh!!

    3. hari ni teropong cermin ajaib!!! heheh rasa mmg berseri seri la.....hahah :lol: :lol:

  15. #35
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by kismis

    Lana vogue...


    1. pening kapla sudah hilang... membuang angin mmg terukti yg amat, kadang2 malu pun ada, esp bila ada orang lain.. nak wat cam en tak leh tahan...

    2. bangun pagi segar akhirnya dah boleh terasa... lawas tu mmg lawas, walaupun dulu kismis tadak masalah ni tapi sejak amkan ni rasanya lagi syok perut... .. nak tunggu bila nak kuruih ni.. apa pun mmg best, dan suda semestinya akan repeat order lagi.. tq lana for sharing...




    Quote Originally Posted by imat

    testimoni sket...

    saya dah 3 kali repeat order.. x sempat nak bagi awal2 sbb bz yang teramat..

    1. baru 3 hari makan dah terasa kesannya.. alhamdullilllah masalah angin kus2 b4 ni dah setel.. tq to mb...

    2. yang paling ketara.. after 4 months perutku dah kurang muncitnya... yang 18sx punya citer.. tak yah le nak xplain lagi.. bak kata lana... setiap malam dah jadi macam malam pertama... hehe..

    3. pasal lenguh2 sendi n sakit urat lak... korang bayangkan for 3 months saya kena pusing stadium kat BJ tu ( kalau dihitung, 1 hari kena jalan around 30km.) tapi tak rasa lenguh2 or sakit kaki pun... my fren semua komplen.. lenguh le.. sakit tumit le... tapi disebabkan penangan MB lana ni, x timbul pun masalah tu...
    lana..

    kita dah promote kat officemate.. diorang pun teruja...
    ni nak repeat order lagi ni... tungggu.....

  16. #36
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by izami

    kak lana..

    setelah iza masuk botol ke-6. nie br nk bg testi. iza rase maybe iza customer kak lana yg plg lama go tru healing crisis. coz bila botol ke-6 br iza stabil..

    b4 sampai ke botol ke-6 nie. mcm2 dugaan. iza leteh sgt2. ade pening2. even masa period. iza masih kena period pain. kulit muka jadik gelap + jerawat penuh. siap ade jerawat yg besar2. ramai menegur. muka pun cm naik tembam sikit. pelik jadinye masa tue. even hubby iza pun tegur. katenye die tgk iza xdela mkn byk. tp naik tembam lak mukanye. n not to forget. iza mmg ada rasa bdn cm nak demam tak demam. bila dh botol ke 5. mmg iza demam a few days..

    1. tapi iza teruskan gak mkn MB. iza yakin. MB is cleaning my body. bia dia kasik 'cuci habesssss'. n alhamdulillah nie dh masuk botol ke-6. tis is wut i get from the patience and keyakinan on MB:

    2. iza mmg super duper bertenaga. tido kurang tp still bertenaga. so bila bdn rasa kuat. rasa best + rajin wat ape pun

    3. alhamdulillah jerawat dh turun n kering. kulit dh kembali cerah + nmpk pinkish2. sampai ade akak kt opis iza. tutup pintu n bukak balik. x percaye katenye. dh elok muka. br minggu lepas dia tgk muka iza penuh jerawat

    rambut iza pn rasa lebih lembut dr dulu
    muka pn dh surut tembamnye
    n boleh rasa bila sarung suar. cm besa jer suarnye. hihi best sgt nih!!
    selera mkn mmg naik. tp makan sikit jer dh kenyang. tis is the rite way of eating. makan kerap tp sikit2. its a gerd practice for health and to loss weight

    4. tujuan iza cerita my very long healing process is just to advise pengamal MB especially yg go tru healing crisis. never give up. kena yakin and teruskan. lain org lain cara penyesuaian. its just a matter of time. saba sikit. n at last. puas hati

    5. alhamdulillah and i believe there are more +ve changes coming. tunggu yeh kak lana. iza definitely akan repeat order. nk tgu yg ada kt iza nie habes dulu. TQ so much to MB and u kak lana ::hugs n kisses::

  17. #37
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by putri

    Sejak MB dah nak surut ni, krg lak selera mkn putri....itu ari membuak2...skrang makin menurun..
    itu petanda baik ker, tak ker...tak tau lah apa pon saper tak try MB ni, mmg menyesal tau..
    baik try......baru ler hb asyik dok mcm ni mcm hb k.lana tu atas, bawah sumer mantap...tonggek sana,
    tonggek sini, mcm itik pulang petang gitu





    Quote Originally Posted by mielia_04

    1. first 2 days makan, rasa sakit kepala sebelah petang. Hari ketiga , baby cirit pula, panic la juga, so kurangkan dos ke 4 biji je sehari. Kelmarin rasa berangin pula, keluar angin atas bawah. Kelmarin tinggal 6 biji dlm botol tu so habiskan terus 6 biji 3 pg 3 mlm, maka habis dah la sebotol.

    2. Baru aje habis period seminggu yang lalu, tup tup pagi tadi keluar darah merah kehitaman, tak la byk sgt, kesan MB mengeluarkan saki baki kekotoran ke?

    3. Bangun pagi memang tiada masalah sebelum ni rasa ngantuk tu adala tapi kena bangun gak, lepas ambil MB rasa lebih bagus bila bangun pagi x ngantuk pun.

    4. Tu efek yang kak mie rasa selepas ambil MB setakat ni baru sebotol. tunggu efek yang seterusnya..... Ari ni dah buka botol kedua. Dah reorder MB,



    Quote Originally Posted by zetyaiman


    alhamdullillah sejak makan maajun ni hb senang sikit nak bangun. kalau dulu susah jugaklah nak kejutkan dia.

    Dia selalu tidur kul 3 pagi sbb buat keje sekarang ni bila kejut utk sahur ok je dia bangun. sekarang ni ada live tennis kat tv dia boleh joint zety dan anak2 tengok tanpa rasa mengantuk pun walaupun tidur utk 2 jam lebih

  18. #38
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by Yati_bp

    ok..che lana..now i bule bgtau...hehheheh

    1. lps dah 5hari ambik MB ni..muke rase cam best je belai2..sbb

    2. b4 ni cam kusam.but now..ade improvement yg menampakkan wajah ku seakan lebih bersih gitu..wah.

    lagi satu kan..
    .selalu nye seround je..ni dah dua round lak dimintak..amboi mujarab le MB ni..tak tipu...malu i...hihihihi




    Quote Originally Posted by Dzu

    To: Lana

    Message

    Lana...alhamdulillah..hr ni dah 3 hr dok sambung telan MB setelah terhenti selama seminggu. Thanks for your moral support.

    1. First day mkn angin keluaq lg atas bwah. Pagi selasa...melabur...punya la memulas...masyaallah Tp lepas tu lega...

    2. One thing yg sy rasa x nak lepas MB ni ...peranakan sy yg dl jatuh tu...la ni x rasa sakit lg...tut bersih...bdn segar.

    3. Tang lutut tu dah kurang sakitnya...tengok la dlm 1 bln ni camana.

    4. 18XX..emmm...makin hangat...mcm baru kahwin laks rasanya...mlm..pg pun sempat lg malu la...

  19. #39
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by shalala

    salam kak lana....
    setelah lala mkn MB 2 btol.....
    husb lala ckp mmg "mencengkam" sgt, x basah sgt kat bwh tu biasa2 jer.....
    mmg bagusla MB ni..lala akn terus mgamalknye tuk kekalkn kebahagian...

    tq kak lana kenalkn lala MB....
    this 4 u...

  20. #40
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by aku

    yelah aku pun mcm tu gak tang yg atas tuuu montok smcm jer. eeeeeeeee malu .malu + kuar angin pgi kira2 hebat gak
    so far yg lain sukses---- walahhhhh





    Quote Originally Posted by switheart

    salam.

    nak testi gak...seround jadi 2 round, mlm dah dpt tetiba pagi minta lagi....biasak la tuuuu. nak je tambah dos MB ni tapi nanti cepat abis hehehehe...



    Quote Originally Posted by nekde

    Alhamdulillah.... so far dah msk btl ke3. Muka n bdn rasa mcm naik seri gitu.. Smpi bru2 ni kita blk kg kenduri kawin ramai yg x kenal. Nampaknya nekde dah mula dpt keserasiannya (MB).


    Klu kes 18xxx jln terus, jgn kata hb aje yg x thn dgn nekde sekali asyik mengeletat semaca ..... ops.... overlah plk

    Apa pun skrg ni tgh tunggu utk bendera merah aje. So sapa2 yg blm menjerumuskan diri dgn jenama MB ni silalah jerumuskan diri anda bagi memastikan kesejahteraan n keharmoniam segajat.

 

 
Page 2 of 8 FirstFirst 123456 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •