Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 8 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 143
  1. #1
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Khasiat Maajun Bondaku
    1. mmg bagus utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina.
    2. Ia juga boleh mementenkan body kite
    3. Menghilangkan bau2 yg tidak diingini kat vagina kite..MALAH MENGHARUMKAN lagi adala
    4. Menghilangkan discharj iaitu bendalir dibahagian kemaluan kita
    5. Memanaskan lagi kita punya kemaluan...takdelah sejuk @ telus jer bile bersama
    6. Menghilangkan rasa lenguh2 urat mahupon letih sendi2
    7. Melahirkan AURA yang luar biasa terhadap si suami
    8. "Grip' yg luar biasa
    9. Meringan badan terutama sekali bila bab2 bangun pagi dari tido
    10. Mengeluarkan angin dlm badan
    11. Mengeluarkan segala darah2 kotor yg kaler itam serta berketul2 yg 'terpendam' during period
    12. Dlm masa yang sama mencuci peranakan kita tu..inyaalah leh peknen (tawakal Inallah)
    13. Utk AWET MUDA?????? of kos lewwww
    14. Melambatkan Monapaus
    15. MEngurangkan Sinus
    16. Meng 'Glowingkan' kulit muker AKA MENG'GEBUS'KAN pipi
    17. Mengurangkan Scar .iaitu bekas2 jerawat kat muker
    18. Memperbanyakkan SUSU IBU buat ibu2 yg menyusu t*tek
    19. Menghilangkan Segugut
    20. Melawaskan 'PElaburan' setiap pagi
    21. Membuang sume toksik2 yg 'beranak pinak' dlm badan tuh
    22. Menambah TENAGA yg luar biasa
    23. MEnghindarkan diri dari BAU tubuh badan....
    24. Mengecutkan Rahim pada waktu berpantang
    25. Memejalkan serta memontokkan payu dara agar kedudukannya 'terletak' jer ..u can see my bust @ my picture.... .....no wonder laa nenen dia as cantek as ME...opsss


    MAAJUN BONDAKU JUGA SESUWAI UTK KAUM ADAM SELAKU SUAMI KITA

    BEnefit yg boleh diperolehi seandainya SOMI join sama adalah :-

    1. MENolong Membantu PErmasalahan EJAKULASI PRAMATANG
    2. Memantapkan anggota tubuh badan (PLS refer my hubby nyer body) MANTAP SEHH!!
    3. Mengurangkan keletihan
    4. UNLIMITED ENERGY yang ada
    5. Insyaallah boleh 'membesarkan' saiz Z*K*R
    6. Meng'Glowing'kan kulit muker...
    7. Menghilangkan Scar jerawat yg ade
    8. Melawaskan pembuangan air besar + air kecil
    9. MEngempiskan perut INCASE uols nyer hubby perut buncit @ boroi
    10. Menguatkan sume yang ada ..dari A - Z.. :dance:



    dan Yang Pasti.........Yang Paling Best
    >> Menjanjikan Every Single Night Persis First Night "Mencengkam" abess sehh!
    ~ Pesan Bonda biar ia Hangat & Tidak hambar...(utk elakkan somi membuka New branch)



    [b]BOLEH MAKAN/TELAN DURING PERIOD AGAR DARAH KOTOR YG KELUAR TIDAK BERBAUR HANYIR ...

    Yang pasti ia tidak disaluti ngan kapsul.......ORIGINAL gentel (takde laa lembik sgt)
    ..ia feksibel ....korang leh wat bujur agar telus ngan anak tekak korang
    macam zmn nenek kita mana ada sarung2 nie.. terus je telan baru rasa orginality..huh..huh

    >>> Pada pendapat lana jamu yang ada 'sarung' ia mengambil masa utk dihadam tapi Maajun Bondaku ini bila telan jer terus ia akan 'absorb' dlm badan kita

    TEpuk Dada tanya selera

    Ni Gambo Maajun Bonda Lana
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 29KB. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 29KB.

    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 30KB. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 30KB.


    Quote Originally Posted by aidamd

    HI All,

    Sori ek kak lana msk 2nd order xtulih2 lg testi.

    Actually ai mkn mb ni utk sinus.

    ~ Alhamdulillah jerawat2 yg besa2 tu dh ilang, so
    kulit pun dh better.

    ~ Ibu tegur parut jerawat pun dh lighten. tp mucus mkn byk lak. mayb mb tgh berjuang ngan sinus kot.

    ~ energy level ok, not bleh skipping everyday dh heheh. tp bab terken2 nih, xde la plak. xde angin dlm bdn kot. last month nye
    period lak mmg..bleh thn la baunye.

    ~ senggugut tu ade lg tp xla teruk cam bese.

    ~ PD nmpknye dh mkn firm tp bab2 mlm2 nih, xtau la xtry lg sbb xkawen lg hehe.

    by the way kak lana, next week ai nk repeat order ek. nnti ai pm kan.

  2. #2
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by immi


    Salam lana. pekabar? sure makin vogue n zazazzz :P

    testi terkini. mak kwn immi ada sakit cam ala2 parkinson. dah try sebotol. baru amik sebotol lagi. syukur mak kwn tu kata bdn dia dh rasa panas sket n sengal2 tulang dah kurang. Syukurnya MB serasi ngan org2 tua cam tu. InsyaAllah akan selalu sihat lepas mkn MB ni. Kita doakan ya. Amiin.:

  3. #3
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by ila204

    To: Lana

    Message


    nie dah masuk bln ke 3 mkn...mungkin
    ~ masa lepas bersalin tu darah tak abis kluar...so banyak sangat kuar time peyed neh......sekarang nie kalau

    ~ period dah tak de ekor2 lg...alhamdulillah...

    lame gak nak balancekan dalaman badan ila nie..ape2 pun masih setia dgn MB

  4. #4
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by sweeto4

    To: Lana

    Hai kak Lana ku cayang....

    Bertemu kembali.....sweet dh send emel kak Lana tau....re-order 6 botol MB...setelah mkn
    botol ke 6 MB......kak Lana nk testi kan....heheheh...so far so gud....1st 2 weeks mkn MB,
    1. hubby tegur....punggung makin mantap....

    2. pastu no more letih2....

    3. balik kerja lewat, tiada masalah lagi bagiku untuk memasak, melayan kerenah anak-anak dan paling penting...melayan kehendak suamiku.. .. best sangat MB ni.....ramai org tegur....

    4. muka sweet berseri-seri.. ..dari hari ke hari....then,

    5. PD plak setiap hari rasa mcm PD nk membesar je...kian padat.. .best laa kan sbb sweet ni jenis PD comey je....heheheh....tp lom tukar size bra lagi....cuma cup B ku itu semakin membuak.. ...hopefully....kian hari....kesan positif MB ni kian bertambah pada diri sweet ni....i'll come back to you sis Lana, for that positive effect of MB.....tungguuuuuuuuuu!!!!!!!!

  5. #5
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by iszaty

    kak lana ku...

    kengkawan ku dah mula tertarik...
    depa kata,

    ~ muka ku dah berseri2 sikit..

    ~ tak le pucat je mcm org tak sehat

    ~ diri sendiri kata, badan rasa sehat

    ~ diri seniri kata lagi, rambut kurang gugur... klu tak seblum ni rambut takleh pjg lebih dr bahu mesti keguguran 3rd degree la...

    ~ diri seniri kata lagi sekali, period ku dah tak "berekor" lagi... senang nak solat senang nak puasa..
    oleh yg demikian, 11 botol lagikkkkk.... mamakkk.... kiraaaaaappp..!!!

    uppsss kak lana... kasik kiraaaapp...!!!

  6. #6
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by mymira

    Kak Lana bab sakit sendi ke kaki ke nieee..mmg tk dapat disangkal langsung..


    sbb kita pun skrg kaki mmg tk sakit langsung padahal dulu nak tido malam2 pun seksa yg amat sbb kaki sakit(sebulan menderita tkleh tidor nyenyak mlm sbb kaki sakit)....naik tangga pun buku lali bunyi2 sbb dulu penah jatuh..

    tp skrg dh tkde dlm kamus idup ku sakit2 kaki dan sendi nieee

    awatlahh tatau ade MB ku ni dr dulu.... :? tp skrg dh berbotol2 gak haku telan mmg bagus

  7. #7
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by immi

    salam lana.

    1. memandangkan mkn MB ni elok sgt n rasi sgt ngan my body, immi dah amik keputusan tak amik supplement lain.

    2. langkah penjimatan yg amaaaaat baik dan meningkatkan kesihatan dgn cara tradisi

  8. #8
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by Sis Jue

    kak lana...tue hari jue tolong belikan tuk kakak
    masalah period dia setahun 2 kali datang..
    1. lepas 2 minggu makan makjun nie
    terus period dia datang...banyak. .


    2. bagus tul la makjun akak nie : ..thanks

  9. #9
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by mamatisya

    kak....mamatisya dah try MB nie...dah 3 botol dah abis
    so far, alhamdulillah,


    1. sakit2 badan dah berkurangan...

    2. peel malas nak bangun pagi pun dah kurang jugak.....

    3. pastu yg paling best bile kita punya br**st tu nampak cam montok jer...

    next week nak tunggu period....nak tengok kesan MB kat period plak coz' mamatisya ada problem period sikit lepas gugur kali ke-2 dulu....harap2 period mamatisya ok ler....
    *** next month nak order 12 btl erk kak..... kawan opis dah sama terperangkap nie.. ....

  10. #10
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by switheart

    Salam . lamanye tak masuk. rinduznyez ...........
    nak citer testi terkini. kwn 2 org kat opis dah try sebotol. muka berseri je depa tu. yg sorg tu bila jumpa swit siap ckp :

    ~~ EEEEEEEE!!!!!!!!!!! Best la maajon ni!!!!!!!!!!! nak lagi nak lagi..............!!!!!!
    swit dengo je sambil dalam kepinkishan wajah ku yg

    ~~ setiap hari ada je org yg tegur.........makin hari makin lawa............(segan la pulak sbb yg tegur tu lelaki.......adush.....). ops:


    Tak pe niat hati untuk kesihatan dan utk somi je. Owang yg tengok lantak pi lah noooooo
    TQ LANA :cheers:

  11. #11
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by ida2006

    Sent at: Wed Jun 18, 2008 11:45 am
    To: Lana

    Message

    Lana,
    tegudas ngan makjun... dh trai 2 botol rase mcm nk lagi la ops: ...


    ~~ lantai di pinky ku yg terjatuh sudah terangkt la... cntik beb... x le nk terkucil sokmo...


    so kak ida nak re-order lagik..ekeke :P

  12. #12
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by Sushi_wasabi

    Lana,


    ~~ bulan 1 aritu sushi beli MB kan tak sempat abiskan sbb kite pegnen...


    so nak tau, bape lama leh tahan ekk? kalau sushi nak amik balik masa dlm pantang nanti, ok lagi ke MB tu? kite bersalin hujung oct nanti... pastu skang ni kita letak atas meja je, ok ke?


    Syukur Alhamdullilah..
    sushi peknen...no wonder lama tak nampak
    rupa-rupanya dh nak dapt bb..ihiks

    utk soklan yang diboldkan tu :-
    ~~ MB tahan setaon..so sushi still leh amik MB during confinement
    ~~ MB maseh ok & 'kemujarabannya' tidak penah ilang..

    ok jerk klu sushi nk letak manapon ... dlm peti pon bole...kat luar pon bole

    akhir kata..
    Tahniah sekali lagi kak lana ucapkan
    jaga diri & juga pemakanan..
    JANGAN angkat mende berat2 taww

  13. #13
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by switheart

    salam lana n sume yg setia di sini
    smlm baru balik otstesen....ompat ari kat sano, tak tinggai itu MB looooo,
    keje manyak pooooon.....


    ~~ no lotih2,


    ~~balik umah servis baeeeeek lagiiiiiiii......ooopsssss ops:

  14. #14
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by yatsyati

    Salam kak lana..1stly saye nak ucap time kasih banyak2 kat kak lana..


    saye pun x sangka bole jumpe produk yg bgs sgt2 nih..


    ~ saye dah makan masuk 6 botol...sekarang saye rase macam dah kurus skit kot..hehehehe


    .sebab jam yang saye pkai dah longgar sesangat dah..dah bole pusing2 kat pergelangan tangan nih..tapi timbang tak turun2 pun...selera makan dah kembali mcm biase tak mcm mase mule2 makan MB nih..rase nak makan jerk..

    tapi nasib baik tak naik penimbangtu,..statik je saye tgk..saye baru abis period..ni kali yang ke-2 lepas saye amik MB ni..


    ~~ ari tu kan saye ngadu kat akak perut saye keras..sekarang saye tgk perut saye mcm dah kempis skit..dah tak lembik sgt mcm baru pas b'salin ari tu.. ..

    ~~ lagi satu yang paling best hubungan suami isteri lebih bermakna.


    ~~ paham2 jela yek..kalau tak dulu..mcm mls je nak lyn husband..sekarang tak lagi...


    ..okla kak lana..tu je yang saye dapat cite...akhir kate..MB best!!!! :cheers

  15. #15
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by white_lilac

    Sis Lana,

    nak repeat order.... 10 botol... bape sumer kak?

    nothing much to update... after 1st day consume MB, saya period

    ~~ ...senggugut and sakit pinggang, tp x teruk cam biasa and only for d 1st day of period je...

    ~~ ni dh 12 hari consume... dh start banyak buang angin,

    ~~ and yg best dh ada org tegur, nampak slim sket

    ~~sendiri pun rasa seluar kat bhgn peha and kain kat bhgn punggung dah longgar sket, sebelum ni... melekat dan ketat... hahahah...seronotnyer :bounce: :bounce:

    tu yg kena order lagi tu...sbb dh org berkenan kat stok MB ku dan turut serta menjerumuskan diri dengan MB kak lana ni... heheheh... :lol:

    tu je nak citer...
    tq, sis!!

  16. #16
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by hani

    To: "Lana" <redkanggaroo@yahoo.com>

    salam; i dah terima the package. for ur info my hubby,

    ~~ dia dah tak bersin2 sgt in the morning, which is good.

    thanks kak lana. :cheers: hopefully i will feel some changes soon.

  17. #17
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by MamaQeeka


    Salam lana..

    Kita dah dapat MB last week..sorry sbb lambat inform. tak sempat ler nak masuk sini, bz ngan baby...


    ~~ so far kita makan ok. part buang angin tu mmg lawas and badan pun rasa segar jek even baby bangun malam.

    ~~ hubby kita pun amik gak n dia ckp badan rasa fresh even tido lewat sbb tgk euro 2008. yg mengejutkan lagi, the next morning nya dia boleh bangun awal lak tu and join gotong royong lagi....

    ~~ pehtu petang tu pulak dia ada football match tp hubby bagitau, badan dia tetap rasa sedap and tak sakit2 pun...mmg mabeles MB lana nih. .. for sure we'll be back for more!...

  18. #18
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote:
    Quote Originally Posted by DR

    To: Lana

    Message


    Nak update sket Lana.
    ~~ Sakit kat lutut...alhamdulillah dah hilang sepenuhnya. Actually x perasan pun bila hilang tu ...hehe. :lol: :lol:

    ~~ Tp ada 1 part yg sy baru perasan..bab PD...semakin anjal & penuh... bra pun dah tukar ke cup C..

    ~~Mcm x caya je mula2 tu. Pelik gak ..pkai bra mcm x selesa..pastu beli bra baru..rupanya dah tukar size cup.

    ~~ Period skang regular...every month...wpun pakai `susuk'. Doktor kt klu pakai `susuk' tu...ada org akan period...tp once in 3 - 4 mth..ada org x period langsung. B4 this period sy once in 3 mth but now dah regular...every month dia dtg tanpa ada rasa yg tidak menyenangkan

    ~~ ...one more thing...x hanyir.

    OK la Lana...smpkan salam sy pd Bonda Lana 4 the great product yea. :cheers:




  19. #19
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by aerwynah

    salam sis Lana,

    Semalam baru dpt MB ni.. adek ku yg bawakan, so tgh mlm td jugaklah baru start mkn.. try 2 biji dulu.. takut kkjutanz...

    ~~ Tadi pagi, lps brkfast ngap lagi 2 biji.. .tp badan cergas skit lh dr biasa2nya.. klu slalunya, klu mata tu ngantuk..badan pun longlai lh jgak...thanks kak lana kerna berkongsi product yang bagus buat kami.

  20. #20
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by Glass

    Hye kak Lana... lama bertapa cos dok perabis stok yang amik beribu2 lemon bln April lepas. Kite anak dare tak amik banyak.. 2 bijik jer sehari.... nak testi yerr ... kite amik dari blan januari lg... kite tak ambik apa2 supplement/jamu/majun/bembarang lain... ni satu2nyer...

    1. Bangun ... 30 min sbl alarm bunyik.. kol 5.30 mata dah bulat... siang jenjarang sekali ngantok, walaupun tidur manjang kol 1 pg ke atas...

    2. Bra.. kena tuko sais...

    3. Kuat peluh tapi takde BO yang kurang menyenangkan

    4. Kuat makan... lapooorr manjang... badan naik 2 kg dan tapi naik takat tu jerr.., berisi le sikit...(dolu dolu macam plywood jerr)

    5. Period.. yg ni paling syukur.. tiada lagi sengugut yang menyeksakan

    6. Buang air .. lancar

    7. Kulit muka dah kurang / takde jeragat.. my sister yg ckp.. `eh.. apa ko buat ngan muko ko.. dah takde jeragat...? katanya...

    8. Badan cergas sentiasa... makin ligat le saya merayap merata-rata...

    9. XXX... yg ni tak relevant... lain taun kite kasik yerr... :twisted:

    10. Badan rase cam makin padat macam bawah lengan (ke saye perasan sorg2?)... dolu2.. lembik jerr... la ni pejal sikit..... x caye meh cubit...


    mak oiiii banyaknyerr... cuma pipi tak berape nak naik... teringin nak pp cam kak lana kite.. pipi bulat gitu.... ....

 

 
Page 1 of 8 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •