Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 143

Hybrid View

  1. #1
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Khasiat Maajun Bondaku
    1. mmg bagus utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina.
    2. Ia juga boleh mementenkan body kite
    3. Menghilangkan bau2 yg tidak diingini kat vagina kite..MALAH MENGHARUMKAN lagi adala
    4. Menghilangkan discharj iaitu bendalir dibahagian kemaluan kita
    5. Memanaskan lagi kita punya kemaluan...takdelah sejuk @ telus jer bile bersama
    6. Menghilangkan rasa lenguh2 urat mahupon letih sendi2
    7. Melahirkan AURA yang luar biasa terhadap si suami
    8. "Grip' yg luar biasa
    9. Meringan badan terutama sekali bila bab2 bangun pagi dari tido
    10. Mengeluarkan angin dlm badan
    11. Mengeluarkan segala darah2 kotor yg kaler itam serta berketul2 yg 'terpendam' during period
    12. Dlm masa yang sama mencuci peranakan kita tu..inyaalah leh peknen (tawakal Inallah)
    13. Utk AWET MUDA?????? of kos lewwww
    14. Melambatkan Monapaus
    15. MEngurangkan Sinus
    16. Meng 'Glowingkan' kulit muker AKA MENG'GEBUS'KAN pipi
    17. Mengurangkan Scar .iaitu bekas2 jerawat kat muker
    18. Memperbanyakkan SUSU IBU buat ibu2 yg menyusu t*tek
    19. Menghilangkan Segugut
    20. Melawaskan 'PElaburan' setiap pagi
    21. Membuang sume toksik2 yg 'beranak pinak' dlm badan tuh
    22. Menambah TENAGA yg luar biasa
    23. MEnghindarkan diri dari BAU tubuh badan....
    24. Mengecutkan Rahim pada waktu berpantang
    25. Memejalkan serta memontokkan payu dara agar kedudukannya 'terletak' jer ..u can see my bust @ my picture.... .....no wonder laa nenen dia as cantek as ME...opsss


    MAAJUN BONDAKU JUGA SESUWAI UTK KAUM ADAM SELAKU SUAMI KITA

    BEnefit yg boleh diperolehi seandainya SOMI join sama adalah :-

    1. MENolong Membantu PErmasalahan EJAKULASI PRAMATANG
    2. Memantapkan anggota tubuh badan (PLS refer my hubby nyer body) MANTAP SEHH!!
    3. Mengurangkan keletihan
    4. UNLIMITED ENERGY yang ada
    5. Insyaallah boleh 'membesarkan' saiz Z*K*R
    6. Meng'Glowing'kan kulit muker...
    7. Menghilangkan Scar jerawat yg ade
    8. Melawaskan pembuangan air besar + air kecil
    9. MEngempiskan perut INCASE uols nyer hubby perut buncit @ boroi
    10. Menguatkan sume yang ada ..dari A - Z.. :dance:



    dan Yang Pasti.........Yang Paling Best
    >> Menjanjikan Every Single Night Persis First Night "Mencengkam" abess sehh!
    ~ Pesan Bonda biar ia Hangat & Tidak hambar...(utk elakkan somi membuka New branch)



    [b]BOLEH MAKAN/TELAN DURING PERIOD AGAR DARAH KOTOR YG KELUAR TIDAK BERBAUR HANYIR ...

    Yang pasti ia tidak disaluti ngan kapsul.......ORIGINAL gentel (takde laa lembik sgt)
    ..ia feksibel ....korang leh wat bujur agar telus ngan anak tekak korang
    macam zmn nenek kita mana ada sarung2 nie.. terus je telan baru rasa orginality..huh..huh

    >>> Pada pendapat lana jamu yang ada 'sarung' ia mengambil masa utk dihadam tapi Maajun Bondaku ini bila telan jer terus ia akan 'absorb' dlm badan kita

    TEpuk Dada tanya selera

    Ni Gambo Maajun Bonda Lana
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 29KB. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 29KB.

    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 30KB. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 30KB.


    Quote Originally Posted by aidamd

    HI All,

    Sori ek kak lana msk 2nd order xtulih2 lg testi.

    Actually ai mkn mb ni utk sinus.

    ~ Alhamdulillah jerawat2 yg besa2 tu dh ilang, so
    kulit pun dh better.

    ~ Ibu tegur parut jerawat pun dh lighten. tp mucus mkn byk lak. mayb mb tgh berjuang ngan sinus kot.

    ~ energy level ok, not bleh skipping everyday dh heheh. tp bab terken2 nih, xde la plak. xde angin dlm bdn kot. last month nye
    period lak mmg..bleh thn la baunye.

    ~ senggugut tu ade lg tp xla teruk cam bese.

    ~ PD nmpknye dh mkn firm tp bab2 mlm2 nih, xtau la xtry lg sbb xkawen lg hehe.

    by the way kak lana, next week ai nk repeat order ek. nnti ai pm kan.

  2. #2
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by immi


    Salam lana. pekabar? sure makin vogue n zazazzz :P

    testi terkini. mak kwn immi ada sakit cam ala2 parkinson. dah try sebotol. baru amik sebotol lagi. syukur mak kwn tu kata bdn dia dh rasa panas sket n sengal2 tulang dah kurang. Syukurnya MB serasi ngan org2 tua cam tu. InsyaAllah akan selalu sihat lepas mkn MB ni. Kita doakan ya. Amiin.:

  3. #3
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by ila204

    To: Lana

    Message


    nie dah masuk bln ke 3 mkn...mungkin
    ~ masa lepas bersalin tu darah tak abis kluar...so banyak sangat kuar time peyed neh......sekarang nie kalau

    ~ period dah tak de ekor2 lg...alhamdulillah...

    lame gak nak balancekan dalaman badan ila nie..ape2 pun masih setia dgn MB

  4. #4
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by sweeto4

    To: Lana

    Hai kak Lana ku cayang....

    Bertemu kembali.....sweet dh send emel kak Lana tau....re-order 6 botol MB...setelah mkn
    botol ke 6 MB......kak Lana nk testi kan....heheheh...so far so gud....1st 2 weeks mkn MB,
    1. hubby tegur....punggung makin mantap....

    2. pastu no more letih2....

    3. balik kerja lewat, tiada masalah lagi bagiku untuk memasak, melayan kerenah anak-anak dan paling penting...melayan kehendak suamiku.. .. best sangat MB ni.....ramai org tegur....

    4. muka sweet berseri-seri.. ..dari hari ke hari....then,

    5. PD plak setiap hari rasa mcm PD nk membesar je...kian padat.. .best laa kan sbb sweet ni jenis PD comey je....heheheh....tp lom tukar size bra lagi....cuma cup B ku itu semakin membuak.. ...hopefully....kian hari....kesan positif MB ni kian bertambah pada diri sweet ni....i'll come back to you sis Lana, for that positive effect of MB.....tungguuuuuuuuuu!!!!!!!!

  5. #5
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by iszaty

    kak lana ku...

    kengkawan ku dah mula tertarik...
    depa kata,

    ~ muka ku dah berseri2 sikit..

    ~ tak le pucat je mcm org tak sehat

    ~ diri sendiri kata, badan rasa sehat

    ~ diri seniri kata lagi, rambut kurang gugur... klu tak seblum ni rambut takleh pjg lebih dr bahu mesti keguguran 3rd degree la...

    ~ diri seniri kata lagi sekali, period ku dah tak "berekor" lagi... senang nak solat senang nak puasa..
    oleh yg demikian, 11 botol lagikkkkk.... mamakkk.... kiraaaaaappp..!!!

    uppsss kak lana... kasik kiraaaapp...!!!

  6. #6
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by mymira

    Kak Lana bab sakit sendi ke kaki ke nieee..mmg tk dapat disangkal langsung..


    sbb kita pun skrg kaki mmg tk sakit langsung padahal dulu nak tido malam2 pun seksa yg amat sbb kaki sakit(sebulan menderita tkleh tidor nyenyak mlm sbb kaki sakit)....naik tangga pun buku lali bunyi2 sbb dulu penah jatuh..

    tp skrg dh tkde dlm kamus idup ku sakit2 kaki dan sendi nieee

    awatlahh tatau ade MB ku ni dr dulu.... :? tp skrg dh berbotol2 gak haku telan mmg bagus

  7. #7
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by immi

    salam lana.

    1. memandangkan mkn MB ni elok sgt n rasi sgt ngan my body, immi dah amik keputusan tak amik supplement lain.

    2. langkah penjimatan yg amaaaaat baik dan meningkatkan kesihatan dgn cara tradisi

  8. #8

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    salam kak lana,
    saya setakat ni dah try 5 botol...masa botol pertama.rase segar jer tp bila start botol kedua sampai ari ni,sy rase letih je plak...pas bersalin mmg tak pernah sengugut tp semalam kena sengugut..kenapa yer?tak serasi ker dgn jamu ni...terpikir nak stop jer...please advise...

  9. #9
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by ruzila View Post
    salam kak lana,
    saya setakat ni dah try 5 botol...masa botol pertama.rase segar jer tp bila start botol kedua sampai ari ni,sy rase letih je plak...pas bersalin mmg tak pernah sengugut tp semalam kena sengugut..kenapa yer?tak serasi ker dgn jamu ni...terpikir nak stop jer...please advise...
    wslm..
    kemungkinan Mb x serasi ngan kmu so..stop jer laa..coz so far fedback dr kastemer lain begitu memberangsangkan.. terutama leh ilangkan senggugut dan sume bagai..

    klu Mengantuk dan keletihan - proses penggantian tisu-tisu badan yang disebabkan penyakit.


    hrp leh bntu kmu


  10. #10

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Salam .. nak tya brp harga MB ni?

  11. #11
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    TESTI FROM AIDA FITRINA

    Quote Originally Posted by aida View Post
    kak...nak buat testimoni sepanjang sebulan aida makan MB ni..
    aida ni mmg badan berisi..lemak di sana sini..
    yang aida perasan sebulan makan ni..badan jadi makin segar
    lemak kat belakang badan dah hilang......happy sgt..
    breast ku yang besar semakin mantap......
    punggungku semakin padat....WOWW!!!!
    Sampai tunang cakap lain macam je badan sekarang..
    Semakin hottt.....
    Tapi part perut lom kempis lagi......
    Mayb MB fokus tempat lain dulu...
    dah order kat kak lana stok MB untuk sebulan...
    Nanti aida update ape perubahannya dalam bulan ke 2 ni...
    MB MEMANG BEST!!!!!!! Sape yang belum cube..mesti cube..... thanks kak lana for ur maevellous produk!!!

  12. #12
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    TESTI FROM MEESIPUT @ CARI

    Quote Originally Posted by meesiput
    kita nyer betik dah denyuttt tau...
    agak2 mak lampir betik tu kini dah keras skit...so sukee
    kita ada ukur b4 makan maajun hari tu....so bila dah naik baper cm nanti kita hupdate sini..
    perut ada rasa kemas skit, takde geleber sgt...
    yg i heran tu berat makin turun walhal sembelit dan tak membuang selalu...(3,4 hari sekali)
    badan rasa ringan, dan mampu bekerja keras....hahah

    part hubungan intim tu memang kawan tu selalu tunggu nak terkam aje...wakakaka
    apa2 pun maajun ni memang superb la....
    dah habis 3 botol ni....
    habis nnt i repeat order okehh

  13. #13
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    TESTI FROM FARLIS @ CARI

    Quote Originally Posted by farlis
    Sis lana...
    bulan pose ni amatlah bertenaga...
    heheh...memula pose mmg le sembelit sbb kurang minum air le agaknya...
    kalau time x pose, mmg kerap le minum...
    tp ku mkn buah kiwi, alhamdulillah, dh x sembelit..

    bab lain, betik ku belum nyut2 gak hehehe..
    xpe..sabar2x...
    yg x-rated, ku susah nk komen sbb suamiku x penah komen, tp..
    ku tau ada perubahan bulan pose xleh cite lebih2x

  14. #14
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    TESTI DARI FARLIS @ CARI

    Quote Originally Posted by farlis
    sis lana...selera mkn i mmg dasat skrg..smlm g timbang..seb bek maintainnnnn 42kg..agaknya dia nk tone up kt certain places kut..papepun kena mkn healthy food la lps nih..hi fibre segala...

    MB kak lana mmg best..
    .

  15. #15
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    TESTI FROM HAZNOR @ CARI

    Quote Originally Posted by haznor
    ubat piok uncang kak lana mmg best...SEGERRRR!

  16. #16
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    TESTI FROM MAZURA

    Quote Originally Posted by mazura
    salam kak lana,


    alhamdulillah...saya puas hati ngan maajun akak...


    memang ade beza in term of energy...


    dulu balik keja memang saya flat...kul 8++ dah tido...la nie...tido lmbt pukul 1++ masih boleh bgn pukul 5.30am..


    seronok rase...



    saya minum jugak ubat periuk akak...




    lagi satu ubat periuk and maajun akak nie saya pernah rase sebiji mcm nie masa sek menengah dulu...
    tapi mcm dah takde kat batu pahat la nie...
    almaklumlah...saya jawa jugak...

  17. #17
    Ahli Baru
    Join Date
    25 Nov 2008
    Posts
    95

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    hi k.lana...xsbr nk mkn maajon akak semula..tgh peknen skrg ni...insyaAllah lps raya bersalin...=)

  18. #18
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    TESTI DARI MEESIPUT LAGIK

    Quote Originally Posted by meesiput
    lana...sy dah consume maajon bonda dah 4 hari = 24 biji + ubat piuk uncang
    antara kesan2 sy dah dapat :
    1. badan segar
    2. sakit badan hilang
    3. tak berak2 dah 4 hari ni
    4. keputihan + gatal2 totally hilang
    5. perut rasa mcm kemas, tak rasa geleber lagi
    6. berat tak naik, walaupun tak berak dah 4 hari, makan nasi 2x sehari (sahur + buka) ..kesan mmg superbeb!!

  19. #19
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    TESTI DARI HAZNOR @ CARI

    Quote Originally Posted by haznor
    yeahh...nak share gak pe yg daku dapat after hampir sebulan menterjebakkan diri dgn MB ni:

    a) perut jadi kempis (sebelum ni muncit kembang setaman)
    b) wajah mulus berseri
    c) PD semakin mantap n 'keras' (skrg ni pun still nyutt nyutt lagi...adehh...)
    d) hubungan intim yang menjadi igauan sang suami setiap malam (cik abang cakap makin 'bergetah')

  20. #20
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,270

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    TESTI FROM MssG @ CARI

    Quote Originally Posted by MssG
    wah pantas klana telah mengepos..yahu, trackin # dah ade..gumbira gumbira...anyway, bdn ku mmg makin montok..dah ade org ckp harini..ahahhahaaha...bergetah tu..thanks for the advice yesterday..suaramooo seksiiiii ler klana oiii

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •