Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 25 of 25
  1. #21
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by nuurbye View Post
    Salam n gud morning myD...
    baju ni dah sampai ke tangan sy...
    baru jap td..
    mmg canteeekkkk...!
    lama dah ushar baju ni..
    bercinta jek tengok..

    alang2 myD dah buat less giler2 nih, tu yg sambor cepat2 tu..seb bek ada stok lagi...hehehe...
    thanks ye myD..
    sy beli...
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  2. #22
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    PENGEDAR & STOKIS diperlukan !!!

    Alhamdulillah, dengan izin-Nya, kami terus mengorak langkah dengan mereka dan menghasilkan pelbagai fesyen keluaran Butik-myDreams, khas buat ibu-ibu MENGANDUNG dan MENYUSU terutama buat Ibu-ibu Muslimah.

    Bagi fesyen untuk ibu mengandung, kami mempunyai koleksi-koleksi seperti Dress, Blouse, Overall, Maternity Inner, Baju Kurung, Blouse Kerja, Jeans, Pant, Maternity Panties, dan juga bengkung. Bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi mereka, kami juga menyediakan fesyen istimewa bagi memudahkan ibu-ibu menyusukan bayi mereka yang tercinta seperti Tshirt, Jubah, Baju Kurung, Kebaya, Dress, Blouse dan pelbagai jenis Nursing Bra.



    Bagi anda yang berminat menjadi PENGEDAR atau STOKIS kami, anda bolehlah menghantar email terus kepada mydreams.bangi@gmail.com. Tawaran Stokis hanya dibuka bagi mereka yang mempunyai premis perniagaan sahaja dan hanya terdapat satu stokis untuk setiap kawasan. Bagi anda yang berniaga secara online, kami juga mempunyai special arrangement bagi memudahkan anda memasarkan produk-produk ini.

    Hanya 1 pengedar dibenarkan untuk setiap organisasi atau jabatan.

    Jom.....sertai kami sekarang !!!!
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  3. #23

    Senyum Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    salam saya ira dari segamat johor saya nak tanya ttg nak jadi ahli atau pengedar bagaimana caranya???saya berminat nak jadi pengedar kerana design nye menarik....boleh sms atau call saya di 0137227390 atau emel saya kat syuzul_83@yahoo.com harap dapat beri jawapan secepat mungkin...terima kasih....
    Last edited by mamahadif; 29th January 2010 at 08:54 AM. Reason: tersalah tulis

  4. #24

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by mamahadif View Post
    salam saya ira dari segamat johor saya nak tanya ttg nak jadi ahli atau pengedar bagaimana caranya???saya berminat nak jadi pengedar kerana design nye menarik....boleh sms atau call saya di 0137227390 atau emel saya kat syuzul_83@yahoo.com harap dapat beri jawapan secepat mungkin...terima kasih....


    salam.......
    yup myd mengalu alukan sesiapa pun untuk menjadie pengedar myd....tapi sebelum tue boleh kah pihak puan emailkan kepada myd secara detail nama penuh, no i/c, no fone alamat dan ingin berniaga secara aper.....tq

  5. #25
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Ingin menjadi PENGEDAR atau STOKIS utk pakaian IBU MENGANDUNG & MENYUSU...?

    Please visit our site @ www.mumdreams.com.my utk koleksi terbaru !!!!
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •