Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 25
  1. #1
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Ingin menjadi PENGEDAR atau STOKIS utk pakaian IBU MENGANDUNG & MENYUSU...?

    Assalamualaikum...

    Terima kasih di atas segala sokongan yang diberikan.

    Selamat Datang ke Butik-myDreams



    Alhamdulillah, dengan izin Yang Maha Esa, kami diberi peluang untuk membuka sebuah butik real (selama ni secara maya sahaja) di Bandar Baru Bangi, Selangor. Butik-myDreams terletak di Seksyen 9, di belakang Pusat Rawatan Islam Az-zahrah dan berhampiran PKNS Bangi.



    Butik-myDreams merupakan butik yang menghimpunkan fesyen-fesyen dan aksesori untuk Ibu Mengandung, Ibu Menyusu serta wanita Plus Size. Walau bagaimana pun, kami juga mempunyai koleksi fesyen untuk yang bersaiz S - L, aksesori wanita, tudung, kain, pakaian kanak-kanak dan banyak lagi.

    Kami menerima payment berbentuk :



    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Untuk membuat sebarang pesanan :

    • Sila SMS/email kod barangan yang dikehendaki untuk memastikan barangan tersebut masih mempunyai stok atau tidak.
      Pihak Butik-MyDreams akan memberitahu butiran barangan tersebut bersama jumlah bayaran.
      Sila sahkan barangan yang dikehendaki dengan segera.
      Masukkan jumlah bayaran ke dalam
      • Maybank : 562834602740
        CIMB : 12370000239103

        Holder : Mydreams Enterprise
        Tel : 013-2246692
        Email : butik_mydreams@yahoo.com



      Sila sahkan bayaran anda kepada kami melalui SMS/email beserta alamat untuk tujuan pengeposan.
      Penghantaran akan dibuat setelah bayaran disahkan. Pihak kami akan menghantar SMS/email kepada anda mengenai butiran pengeposan. Butik-myDreams memerlukan tempoh 3 sehingga 5 hari bekerja untuk menguruskan penghantaran anda.
      Sila SMS/email kepada kami sekiranya anda sudah menerima atau masih tidak menerima barangan anda.

    Kos penghantaran :

    • Untuk semua Koleksi Butik-MyDreams, harga yang dipaparkan adalah tidak termasuk kos penghantaran. Kos penghantaran yang dikenakan :

      Semenanjung Malaysia : RM 5
      Sabah/Sarawak : RM 12


      Kami menggunakan khidmat penghantaran COURIER SURE REACH

    Tempahan :

    • Anda boleh melakukan tempahan barangan daripada Butik-MyDreams.
      Deposit RM 10 akan dikenakan untuk mengesahkan tempahan anda.
      Sekiranya anda membatalkan tempahan anda, wang deposit anda akan dikira hangus.
      Tempahan hanya boleh dibuat selama 5 hari sahaja. Selepas 5 hari, wang deposit akan dikira hangus.

    Pemulangan :

    • Jika barangan yang diterima mempunyai kerosakan, anda bolehlah memulangkan kembali barangan tersebut kepada kami dalam tempoh 3 hari selepas menerima barangan tersebut.
      Sila maklumkan kepada kami berkenaan kerosakan tersebut.
      Kos penghantaran akan dikenakan untuk menghantar barangan tukaran.

    *Semua syarat adalah sah untuk semua pelanggan/dealers dan tertakluk kepada sebarang perubahan dari semasa ke semasa.


    Pengurusan Butik-MyDreams
    (013) 224-6692
    butik_mydreams@yahoo.com

    Skype : butik_mydreams
    YM : butik_mydreams
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  2. #2
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Reserve utk myd...
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  3. #3
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by syahaiza View Post
    baju dah sampai di tangan kawan saya ok nie sesuai ngan dia mekasih ..kerana sudi memberi tukar baju tu
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  4. #4
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by sallyana View Post
    myD..
    bj dah smpai
    gud job..

    koleksi2 baru ni..lawo bangat le
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  5. #5
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by sherid View Post
    mornin' myd,

    Dress & jeans sheri dah selamat smpai semlm...cepat gak kan..
    smlm dah try, suar jeans size M tu mmg ok, pinggang die longgar ckit..tp adjustable kan..dress tu pulak mmg marvellous! cantik sgt! mmg sesssuai utk pkai d pagi raye...hikhik..

    Mmg puas hati...

    Thanks..
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  6. #6
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by jari manis View Post
    myd
    i dh terima bungkusan bajuČ yg i ode dr u...
    beshnyaaa... [ i suka la pengurusan u, cepat dan pantasss...n i mmg puas atii...]

    i igt, i dapat bajuČ tu lepas raya, sbb i x expect pun nk dapat b4 raya
    tp dh dapat b4 raya beshh arr gak...
    leh arr melaramm karang


    yg blouse ctaB8008 tu cunn bangattt seeyyy...
    neh yg rase nk rembat je selai lagik kaler coklat tu...
    kalau i ode after raya dapat less jugak x?
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  7. #7
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by lekorapparel View Post
    MyD... suar2 selamat sampai.... pueh hati sgt2.... toche2... i lap u...
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  8. #8
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by achiknie View Post
    hai myd..btol la brg dh smpai ptg jumaat aritu...
    sy beli yer...
    seluar tuh sgt2 selesa la...btol2 atas perut..time peknen ni sangkut la suar tu kt perut..hehe..blouse tu pn ok..cume terlps pndang aritu..ingtkn xde tali blkng...hehe..sbb xsuke pakai bj yga de tali blkng...nnt after deliver leh pakai trus...tp bila pakai bj tu x ikat tali...besar nyer ...kot ikat tali blkng br nmpk terletak cantek...hehehe
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  9. #9
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by mojako View Post
    salam kak myd....overall saya dah sampai..mekasih...sesuai tuk saya...tapi kena pakai butang yg bawah sekalilah....puas hati sgt...nnt nak cuci mata lagi kat kedai akak...mekasih yer akak...saya beli
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  10. #10
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by why_ny View Post
    salam..

    lama gak why tunggu baju.. ingat jumaat dah sampai.. aleh2 sabtu pg baru sampai.. x pe la.. janji sampai.. tq
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  11. #11
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by bety View Post
    salam kak myd....
    bety dah cuba kain ngan blouse 2
    selesa....cantik plak 2
    lainkali nak beli maxi dress plak
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  12. #12
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by nuurbye View Post
    gud morning myD...
    baju dah selamat terima...
    CANTEEEKKK BANGEEETTT...!!!
    i like!!
    sy beli ye myD..
    xsabo nak tggu pewot membeso....
    hehe...
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  13. #13
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by amyda View Post
    salam Tuan Ruma....
    lp laks nk bg taw, bj saya dah terima ari sabtu ari tu....
    canteknyerrrrrr.....macih yerrrr nti leh oder lg... ahakkkssss...
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  14. #14
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by tasha76 View Post
    Hi
    baju Tasha dah sampai.
    Wah,.....cantik banget,..

    Mesti mak suka ni.

    Tasha pun nak la,..
    ada tak size 40-42 gitu?
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  15. #15
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by CikYa View Post
    myD
    baju dpt dah,thanks..cantik banget!!muat2 ngan body ku ini...ahahha
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  16. #16
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by azmalinda View Post
    kedai ni bila saya pergi sendiri jurujualnya tak friendly ler.....mcm jual tak nak jual jer.....kita tanya saiz pun dia mcm malas2 nak layan tp masa tu dah mmg saya nak beli dia layan ler jugak......tapi bajunya ada yg takde mcm dlm forum ni la......
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  17. #17
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by ainnn View Post
    salam myd n gud murningggggggggg . ainnn nak bagitau baju suma dah dapat. sampai ari sabtu 22hb. sorry la lmbat bagitau sbb baju tu suma duk kat rumah MIL. anyway, thanks a lot n ainnn beli ye suma baju yg cantikkkkkk tu..........
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  18. #18
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by fahbak View Post
    kak....dah dapat da bra ngn baju tu smlm... beh2.... baju pon muat...ekekekekek...chantekkkkkk.... sy beli ye kakkk ... masyeh
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  19. #19
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by soleha View Post
    My D,
    soft pant brown tu dah sampe tadi .. tak sabo nak balik umah menerai hehe.. saya beli ye .. tq
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  20. #20
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Review Customers.......Jom tengok apa kata mereka....

    Quote Originally Posted by undark View Post
    myD, dah dpt skirt tu..very nice ;-) 1st time smpai kedai u, ade berkenan kat satu blouse ni..tp x sempat nk belek2 tadi cos nk cepat.. bestnye u buat year end sale, boleh la sy shopping lagi nnt yer ;-)
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •