Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 66 of 88 FirstFirst ... 165662636465666768697076 ... LastLast
Results 1,301 to 1,320 of 1750
  1. #1301
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,567

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by sazzyana View Post
    Salam cik talib, maaf sbb saye terpakse gune hp ibu, no saya akan saya update di email jika hp sya sudah siap dibaiki.

    saya bercadang merendam alga dengan (air teh + gula putih didapur) kedalam bekas plastic ( lazimnye tempat simpan beras ) dan ditutup rapat ( ada selak di mulut bekas ) dan sudah tentu udara tak dapat masuk. Betul ke cara saya?

    Boleh..cara ini betul

    Atau saya kene simpan dalam bekas kaca / tupperware dan tutup mulut bekas dengan kain dan di ikat kemas dan tentunya udara dapat masuk.

    kain tu boleh letak bawah penutup.jangan pakai kain sahaja

    1 Liter air tu cukup ke untuk kegunaan saya suami / isteri selama 1 minggu?

    Boleh bancuh lebih jika nak minum dua orang. Ia umpama pati. boleh campur dengan air masak.

    Jika untuk saya kene sapu diatas pusat ( rahim ), suami nak kene sapu area mane?
    Sapu kat tempat yang sama
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  2. #1302

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    cik talib....sapu diatas pusat ke...bukan bawah pusat...? selama ini saya sapu di bawah pusat...yang mana satu yang betul....

  3. #1303
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,567

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by naniey12 View Post
    cik talib....sapu diatas pusat ke...bukan bawah pusat...? selama ini saya sapu di bawah pusat...yang mana satu yang betul....

    sorry pembetulan... bawah pusat ,, bukan atas pusat..atas pusat dah perut ));';
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  4. #1304

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by Talib Ali View Post
    sorry pembetulan... bawah pusat ,, bukan atas pusat..atas pusat dah perut ));';
    hehe..sy pun br nk tanya...confuse kejap..

  5. #1305
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,567

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Terus Memberi Manfaat Kepada Penggunanya

    Tahniah Kepada

    Nama Suami : Nokhairi Shamsudin
    Nama Isteri : Nurhidayahtul Ashikin

    Masalah : Azoospermia & Hormon Tak Seimbang

    Tempoh Perkahwinan : 8 Tahun

    Tempoh Pengunaan Hormonelife : 2.5 bulan

    Tempoh Kehamilan : 4 Minggu.

    Tahniah Dari Kami Di Hormonelife

    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  6. #1306

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Tahniah..buat Puan Hidayah dan suami ...serta Hormonlife...teruja plak...bertambah semangat nak mengetatkan disiplin diri untuk berjaya
    En.Talib apa maksud hormon tak seimbang ye...

  7. #1307
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,567

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by DoraYati View Post
    Tahniah..buat Puan Hidayah dan suami ...serta Hormonlife...teruja plak...bertambah semangat nak mengetatkan disiplin diri untuk berjaya
    En.Talib apa maksud hormon tak seimbang ye...
    kandungan zatkimia badan (Hormon) tidak sekata
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  8. #1308
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,567

    Default Re: интим г урус-мартан

    Ini apahal lak tumpang kedai saya nie..admin tolong deleted
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  9. #1309

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Salam cik talib, nak tye..before saye sapu lumiglow mmg sye ade masa cycle period yang x tetap...lepas tu sekali dtg sket2 je, tapi lepas saye sapu lumiglow, period saye dtg cam empangan pecah dan sekarang dah hari ke - 11 ( dah 11 hari sapu lumiglow ) belum masuk 2 minggu dtg sket2 tu...dan takde tande2 nak berenti pun. Adekah ianya normal?

  10. #1310

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by sazzyana View Post
    Salam cik talib, nak tye..before saye sapu lumiglow mmg sye ade masa cycle period yang x tetap...lepas tu sekali dtg sket2 je, tapi lepas saye sapu lumiglow, period saye dtg cam empangan pecah dan sekarang dah hari ke - 11 ( dah 11 hari sapu lumiglow ) belum masuk 2 minggu dtg sket2 tu...dan takde tande2 nak berenti pun. Adekah ianya normal?

    salam sazzy....peid sazzy sama la ngan ju..ju dulu peid mmg datang tak berapa banyak..sebab tu la sampai ada endometreosis...tak kua habis....pastu bila dah guna produk ni..puas hati peid datang banyak..macam cuci kat dalam tu..takpe...ni baru guna kan..mgkin peringkat mula.....penjelasan lanjut..nanti en talib gtau..ju gtau ikut pengalaman ju....

  11. #1311
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,567

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by sazzyana View Post
    Salam cik talib, nak tye..before saye sapu lumiglow mmg sye ade masa cycle period yang x tetap...lepas tu sekali dtg sket2 je, tapi lepas saye sapu lumiglow, period saye dtg cam empangan pecah dan sekarang dah hari ke - 11 ( dah 11 hari sapu lumiglow ) belum masuk 2 minggu dtg sket2 tu...dan takde tande2 nak berenti pun. Adekah ianya normal?

    Jangan riasu puan ia normal bagi yang mengalami gangguan hormon.ada yang berterusan sehingga lebih 3 minggu. harap bersabar dan teruskan pengunaan.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  12. #1312

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Yeke ke Ju? Tulah..bukan ape..terkejut sgt bile dah hampir hari ke 13 tapi still mcm day-2 period...punye bnyk..kdng2 rase risau lak kehabisan darah! hehe..tapi xpe..biar ape yang tersumbat selame ni keluar habis!!

    Terima kasih ncik Talib, saye pun rase mcm tu, cume terkejut la..sbb tak pernah keluar sebnyak ini, mungkin semua yang tersumbat selame ni dah keluar spt darah beku dan lendir yang berwarne merah kehitaman dan berketul2 kecil tetapi langsung tiada sakit senggugut. Alhamdullilah.

  13. #1313

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    yer sazzy....kalau kua yang macam sazzy cakap tu darah beku n lendir merah hitam....mmg tengah cuci..syukur la bila kita guna produk ni...diaa bantu utk cuci...banyakkan minum air utk bantu...insyaAllah akan datang ok tu sazzy...kadang kita tak tau kan sebab benda tu kat dalam....kalau tak kua kang, jadi penyakit lain plk...

  14. #1314

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    arini baru smpai air benih cendawan dgn krim lumiglow,,baru start rendam .. semoga produk en talib ali adalah jalan yang ditunjukkan oleh Allah swt untuk memperolehi zuriat,,harap2 penantianku selama 3 tahun berakhir...amin...

  15. #1315

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by eliani View Post
    arini baru smpai air benih cendawan dgn krim lumiglow,,baru start rendam .. semoga produk en talib ali adalah jalan yang ditunjukkan oleh Allah swt untuk memperolehi zuriat,,harap2 penantianku selama 3 tahun berakhir...amin...

    insyaALLAH....berkat usaha, ada rezeki eliani nanti...Amin

  16. #1316

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    arini ari ke2 rendam air benih cendawan tp dh ade selaput putih sikit di ats nye..konfius jg dh ade selaput putih ,maybe dr ibu benih ke@selaput yg baru..agaknye en TA ari ke berape boleh tgok air benih jd ke x.......................

  17. #1317
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,567

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by eliani View Post
    arini ari ke2 rendam air benih cendawan tp dh ade selaput putih sikit di ats nye..konfius jg dh ade selaput putih ,maybe dr ibu benih ke@selaput yg baru..agaknye en TA ari ke berape boleh tgok air benih jd ke x.......................

    Alhamdulilah ia sudah mula membentuk lapisan benih yang baru.Biasanya kami biarkan selama sebulan untuk pastikan benih baru benar-benar hidup dan tebal.

    JazakAllah
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  18. #1318
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,567

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Alhamdulillah & Tahniah Kepada Pasangan
    Ramizan Abdullah & Razak Ishak selepas penantian 8 tahun berakhir kini
    Puan Ramizan Disahkan Hamil 6 minggu.

    Masalah Suami : Low qty sperm
    ...
    Masalah Iseri : Hormon tak seimbang
    Tempoh pengunaan : 3 bulan
    Tahniah dari kami di Hormonelife.
    http://www.hormonlife.com/
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  19. #1319
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,567

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Tahniah ..semoga anda yang sedang berikhtihar InsyaAllah semoga Allah izinkan jua penantian kalian.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  20. #1320
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,567

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Alhamdulillah & Tahniah Kepada Pasangan
    Ramizan Abdullah & Razak Ishak selepas penantian 8 tahun berakhir kini
    Puan Ramizan Disahkan Hamil 6 minggu.

    Masalah Suami : Low qty sperm
    ...
    Masalah Iseri : Hormon tak seimbang
    Tempoh pengunaan : 3 bulan
    Tahniah dari kami di Hormonelife.
    http://www.hormonlife.com/
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •