Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 65 of 88 FirstFirst ... 155561626364656667686975 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 1751
  1. #1281
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by nyda08 View Post
    salam,

    boleh tak produk ini diambil bersama-sama dengan pil clomid yang dibekalkan oleh dr? saya sedang mengikuti rawatan di hospital.1st time buat iui gagal. skrg dlm proses utk buat 2nd iui...tq
    Boleh tiada masalah.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  2. #1282

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    benih cendawan ni boleh dibiakkan dlm bekas tupware ke/ atau mesti guna botol kaca?masa tempoh pembiakkan tu boleh tak kalau nak bukak bekas tu utk tengok pembesaran cendawan? ada sesiapa yang boleh tolong jawabkan?tq

  3. #1283

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    ape FB incik talib?

  4. #1284

    Default Big thanks

    Big thanks

  5. #1285

    Default Funny Pictures !!!

    [url=http://mg-portal.com.ua/raskrutka-saytov.html]

  6. #1286

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    nyda
    kalau boleh en talib penah cakp pda saya..sebulan tu tak payah buka2
    n tak payah tgk2
    biar je...macam kita buat kek..kalau sekejap2 buka nanti terbantut..
    ltk pada suhu bilik.ok

  7. #1287

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by sazzyana View Post
    ape FB incik talib?
    sazzy...fb en talib...Talib Ali

  8. #1288

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by DoraYati View Post
    nyda
    kalau boleh en talib penah cakp pda saya..sebulan tu tak payah buka2
    n tak payah tgk2
    biar je...macam kita buat kek..kalau sekejap2 buka nanti terbantut..
    ltk pada suhu bilik.ok
    tenkiu...tenkiu...

  9. #1289

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    salam cik talib, saye dah bank in RM285 dkt Maybank tadi..nnti proceed delivery ye..ke nak saye scan bank in slip?

  10. #1290
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by sazzyana View Post
    salam cik talib, saye dah bank in RM285 dkt Maybank tadi..nnti proceed delivery ye..ke nak saye scan bank in slip?
    sazzyana dari Raub Pahang ker?... boleh bagi details tak..sebab ramai sangat bank in hari ini.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  11. #1291
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by juliash View Post
    sazzy...fb en talib...Talib Ali

    ada 2 akaun..kalau nak yang dengan testimonial

    hormonelife@gmail.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  12. #1292

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    SHIMAZATTHUL SAZIANA
    DARI FELDA TERSANG, RAUB, PAHANG TU...SMLM SYE DAH MSG ADDRESS

  13. #1293
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by sazzyana View Post
    SHIMAZATTHUL SAZIANA
    DARI FELDA TERSANG, RAUB, PAHANG TU...SMLM SYE DAH MSG ADDRESS

    Ok noted
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  14. #1294
    Ahli Sensasi
    Join Date
    16 Jan 2008
    Posts
    2,004

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Slm En Talib ... brg tadi dh smpi ... boleh emailkan saya tak cara penggunaan ... dan nak letak kat mana cendawan tu?dlm botol kaca atau plastik?pastu bila boleh minum?simpan dalam 1 bulan kan?dalam masa sebulan tu perlu tak tukar air ke atau apa2?tlg reply ye ..... ni tak tau nak buat apa ngan cendawan n

  15. #1295
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by sazzyana View Post
    SHIMAZATTHUL SAZIANA
    DARI FELDA TERSANG, RAUB, PAHANG TU...SMLM SYE DAH MSG ADDRESS
    sazzyana tolong forward email
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  16. #1296

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    email ape cik talib? bank in slip ke?

  17. #1297

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita


  18. #1298

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Cik talib, nanti post skali manual dan cara tuk gunekannye ye!! sebb sye jarang online..

  19. #1299
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Kehamilan Hanya 3 Bulan Di Hormonelife. Alhamdulillah semakin ramai pengguna mendapat manfaatnya dengan Izin Allah. Gabungan Kehamilan kaedah moden & tradisional di tambah dengan ebook berinformasi. Hanya Untuk Kehamilan.Segalanya Eksklusif Di Hormonelife
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  20. #1300

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Salam cik talib, maaf sbb saye terpakse gune hp ibu, no saya akan saya update di email jika hp sya sudah siap dibaiki.

    saya bercadang merendam alga dengan (air teh + gula putih didapur) kedalam bekas plastic ( lazimnye tempat simpan beras ) dan ditutup rapat ( ada selak di mulut bekas ) dan sudah tentu udara tak dapat masuk. Betul ke cara saya?

    Atau saya kene simpan dalam bekas kaca / tupperware dan tutup mulut bekas dengan kain dan di ikat kemas dan tentunya udara dapat masuk.

    1 Liter air tu cukup ke untuk kegunaan saya suami / isteri selama 1 minggu?

    Jika untuk saya kene sapu diatas pusat ( rahim ), suami nak kene sapu area mane?

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •