Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 20 of 88 FirstFirst ... 101617181920212223243070 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1751
  1. #381

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by Talib Ali View Post
    Masalah PCOS... Atasi dengan Lumiglow
    Pemberian percuma.. Benih Cendawan....



    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    sya mengalami masalah PCOS, saya dan suami inginkan zuriat....penggunaan Lumiglow ni blh membantu masalah kami ke? Lagi satu, kitorang duduk jauh2 skang ni, klu Lumiglow blh bantu atasi masalah ni, saya ingat nak try la....

  2. #382
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by wanazura View Post
    sya mengalami masalah PCOS, saya dan suami inginkan zuriat....penggunaan Lumiglow ni blh membantu masalah kami ke? Lagi satu, kitorang duduk jauh2 skang ni, klu Lumiglow blh bantu atasi masalah ni, saya ingat nak try la....
    InsyaAllah Puan,,, kita mampu berikhtihar dan yang tentukan hanyalah Allah.

    Kami cadangkan agar puan mencuba produk ini selama 3 bulan ,,InsyaAllah jika dengan asbab ini terhasil impian akak.

    kerana kebanyakan pengguna telah mendapat kesannya dalam masa 3 bulan.
    Kita mampu merancang hanya Allah tentukan.

    kiriman telah pun dikurrierkan mengunakan Gdex Express
    InsyaAllah esok akan dapat.

    Thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  3. #383
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Tahniah Kepada Puan Mashita Dan Pasangannya En: Ridzuan rDari Tanah Merah Kelantan
    6 TAHUN Menanti Hilai tawa anak sendiri
    Bermasalah dengan PCOS Dan Period tak lancar
    Sperma kurang subur

    Tempoh pengunaan : 2 bulan sahaja
    Tempoh Kehamilan : 2 minggu

    Tahniah Dari Kami di Hormonelife Solution

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  4. #384

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by ShaaZi View Post
    As Salam....

    Encik TA

    dah buat pembayaran....detail kat pm.
    sempat tak pos hari ni?
    guna pos apa yer....
    as salam tak dapat lagi lah....lambat nyer

  5. #385

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Salam En Talib,
    Sy dh 2 kali keguguran...nak tnye klu ms kita pegnet tu leh ke guna ubat ni bg kuatkan rahim@ bile dh tahu pegnet kena stop terus...

  6. #386

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Salam En. Talib,

    Saya dah 11 tahun tak mengandung. Dah ada seorang anak. Saya nak cuba Lumiglow tapi umur saya dah 43 tahun. Agak2 ada kemungkinan saya boleh mengandung lagi dengan ikhtiar Lumiglow?

  7. #387
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by anjang View Post
    Salam En. Talib,

    Saya dah 11 tahun tak mengandung. Dah ada seorang anak. Saya nak cuba Lumiglow tapi umur saya dah 43 tahun. Agak2 ada kemungkinan saya boleh mengandung lagi dengan ikhtiar Lumiglow?
    InsyaAllah Puan,,even wanita 45 pun boleh still mengandung..dan kita pun dah ada testimonial tersebut.

    Yang penting kita ikhtihar.

    Thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  8. #388
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by sutong View Post
    Salam En Talib,
    Sy dh 2 kali keguguran...nak tnye klu ms kita pegnet tu leh ke guna ubat ni bg kuatkan rahim@ bile dh tahu pegnet kena stop terus...
    Lumiglow amat berkesan bagi menguatkan rahim.
    Even kalau dah hamil boleh terus gunakan.
    Kajian menunjukkan bahwa semasa anda mengunakan lumiglow+benih cendawan semasa hamil..ia memberikan manfaat kepada bayi yang dikandung.
    Ia membolehkan bayi anda lebih cepat berjalan atau cepat bercakap bila selepas kelahirannya...

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  9. #389

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Saya tak pernah lah nak pergi check samaada hormon saya imbalance atau tak. Tapi saya berpendapat mungkin masalah imbalance hormon yang memungkinkan saya sukar mengandung. Ini kerana berdasarkan sejarah kesihatan saya yang mana period datang awal lebih seminggu setiap bulan, pernah mengalami cyst dan fibroid yang masih peringkat awal tapi telah dibuang melalui operation. Oleh itu, saya ingin mencuba produk ini untuk balance balik hormon saya tu. Apa pendapat tuan?

  10. #390
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by anjang View Post
    Saya tak pernah lah nak pergi check samaada hormon saya imbalance atau tak. Tapi saya berpendapat mungkin masalah imbalance hormon yang memungkinkan saya sukar mengandung. Ini kerana berdasarkan sejarah kesihatan saya yang mana period datang awal lebih seminggu setiap bulan, pernah mengalami cyst dan fibroid yang masih peringkat awal tapi telah dibuang melalui operation. Oleh itu, saya ingin mencuba produk ini untuk balance balik hormon saya tu. Apa pendapat tuan?
    Berdasarkan maklumat yang diberikan..memang puan ada tanda serta masalah hormon balance.Saya cadangkan agar puan mencuba produk ini berserta benih cendawan eksklusif dari kami

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  11. #391

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Insyaallah ... saya akan cuba dalam jangka masa terdekat ini. Terima kasih....

  12. #392
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Terus memberi manfaat
    Tahniah kepada En Azlan(42) Dan Isteri Puan Rahimah(40)
    Dari Bandar Sri Damansara

    Masalah : PCOS,Rahim tak kuat,Period terganggu
    Tempoh Pengunaan : 2 bulan 10 hari
    Tempoh Hamil : 2 minggu
    Tempoh Berkahwin :7 tahun


    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  13. #393

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    saya berminat, tapi dijual tak kat mana2 cawangan atau farmasi? saya dari utara perlis..terima kasih.

  14. #394
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by umzai View Post
    saya berminat, tapi dijual tak kat mana2 cawangan atau farmasi? saya dari utara perlis..terima kasih.
    Kami menjual Secara Online
    Penghantaran dalam masa 2 hari sahaja

    Penghantaran adalah percuma seluruh Malaysia & Singapura
    Caranya
    1) Layari laman web kami http://www.hormonlife.com
    2) Dalam laman web Ada no akaun CIMB @ Maybank
    3) Buat bayaran melalui perbankan internet atau bank in
    4) sms kami no transaksi @ referance
    5) sms kami alamat anda
    6) kami akan hantarkannya mengunakan kurrier Gd Express
    7) Kiriman sampai
    8) sebarang masalah boleh hubungi kami di talian 24 jam

    017-2491668 atau 09-2215375 atau 09-2330758

    Thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  15. #395

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Salam....
    Saya merupakan salah seorang pelanggan En Talib...Pada beberapa ari lepas saya dah terima lumiglow dan jugak benih cendawan. Oleh kerana perasaan ingin tau akan khasiat tersebut, saya ade jugak surf internet. Ade pendapat mengatakn bahawa minuman tersebut adalah haram...betul ke?

  16. #396
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by wanazura View Post
    Salam....
    Saya merupakan salah seorang pelanggan En Talib...Pada beberapa ari lepas saya dah terima lumiglow dan jugak benih cendawan. Oleh kerana perasaan ingin tau akan khasiat tersebut, saya ade jugak surf internet. Ade pendapat mengatakn bahawa minuman tersebut adalah haram...betul ke?
    Wasalam,,, minuman ini halal diminum,,ia tiada sebarang unsur alkohol.
    Anda boleh lihat sendiri di weblink ini
    http://www.kombu.de/indones.htm

    atau
    http://pesantren-alfateh.blogspot.co...e-httpwww.html

    Benih cendawan dari kami telah dibacakan ayat-ayat syifa..penyembuh serta pemprosesannya mengikut syarak.

    Apa yang penting status halal atau haram bukan dikemukakan oleh pakar ia sekadar pendapat peribadi.

    Semoga puan dapat jawapannya .

    JazakAllahu Min Khairan Kasira
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  17. #397
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by wanazura View Post
    Salam....
    Saya merupakan salah seorang pelanggan En Talib...Pada beberapa ari lepas saya dah terima lumiglow dan jugak benih cendawan. Oleh kerana perasaan ingin tau akan khasiat tersebut, saya ade jugak surf internet. Ade pendapat mengatakn bahawa minuman tersebut adalah haram...betul ke?
    Hadis Ibnu Umar r.a katanya: Rasulullah s.a.w bersabda:
    Setiap minuman yang memabukkan adalah arak dan setiap yang memabukkan adalah haram. Sesiapa yang meminum arak di dunia lalu meninggal dunia dalam keadaan dia masih tetap meminumnya dan tidak bertaubat, maka dia tidak akan dapat meminumnya di Akhirat kelak (di Syurga)

    So diharap puan clear tentang masalah status kehalalan benih cendawan atau alga mekah.
    Kerana setiap yang memabukkan itu haram.
    Benih cendawan yang kami proses ini mengikut hukum syarak serta tidak menjadikan peminumnya mabuk.

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  18. #398
    Ahli Sensasi
    Join Date
    23 Sep 2006
    Posts
    3,916

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    salam....tolong cek pm yer entalib...ada kemusykilan...thank you

  19. #399
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by puanzila View Post
    salam....tolong cek pm yer entalib...ada kemusykilan...thank you
    Salam kak,,PM telah dijawab ,,semoga dapat manfaat

    JazakAllahu Min Khairan Kasira
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  20. #400
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,568

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Terus memberikan manfaat kepada pengunanya. Puas berikhtihar selama 7 tahun..Akhirnya berkat kesabaran dan jalan ikhtihar yang dipilih.
    Tahniah kepada

    Puan Norzilawati Dari Penang
    masalah : Period tak lancar, PCOS
    pengunaan : 3 bulan
    Tempoh hamil : 4 minggu


    (Kak wati nanti bila dah sampai 3-4 bulan , tolong tepek gambar yea)..InsyaAllah,,JazakAllahu Min Khairan kasira

    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •