Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 71 of 88 FirstFirst ... 216167686970717273747581 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 1743
  1. #1401
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Tahniah & Alhamdulillah

    Tahniah Kepada Madam Felicia & Mr Alex Dari Setapak Kuala Lumpur

    7 YEARS Married.

    Masalah Mdm Felicia = Unknown Interfility (Ketidak tahuan Sumber ketidaksuburan)

    Masalah Mr Alex = Sperm low quantity & quality. (due to work at offshore) kerana berkerja dipelantar minyak)

    Sekarang confirm hamil 4 minggu
    Mula Mengunakan Kaedah Hormonelife : since END Of May 2011. (just 2.5 month)

    Tahniah ..Tahniah ..Tahniah

    Ms Felicia please share your testi if your are sign in , in this Cari Forum.

    Thanks
    Talib Ali
    Kehamilan Hanya Dalam Masa 3 Bulan
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  2. #1402

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Bestnye tgk org dh preg!!

  3. #1403
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by sazzyana View Post
    Bestnye tgk org dh preg!!
    InsyaAllah Sazzyana ...kami sentiasa doakan..selalulah keep in touch kat sini.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  4. #1404

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Slm en talib, sy nk tnya, kndungan sy hmpir 3 bln skrg ni..so perlu ke sy truskn pggunaan lumiglow atau kene stop dulu?

  5. #1405
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by auni81 View Post
    Slm en talib, sy nk tnya, kndungan sy hmpir 3 bln skrg ni..so perlu ke sy truskn pggunaan lumiglow atau kene stop dulu?

    Alhamdulillah Auni tunggu sehingga 3 bulan lebih sikit. 3.5 ker. lepas tu ok InsyaAllah semuanya akan selamat dengan izin Allah.

    Thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  6. #1406

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    salam perkenalan semua..
    sy orang br dekat sini...dah 10 bulan kawen tp masih belum ada rezeki hamil..
    bila tengok testi kawan2 dekat sini terasa macam nak cuba produk ni..

  7. #1407

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Me too still wait the miracle from Him...1year n 3months already... Tp pcaya Dia sdg menguji..
    Tp kn en talib tb2 baru ni 2x ke 3x period yg lpas..5ari je sblm ni smgu jgk..n bln ni plak tibe2 ari ke2 hga ke 4 xclap period kuar ketul2 besar2 plak..xpnh cmtu..yg biasa2 ada la..npe eh..msuk btol yg ke3 br jd cmni..sblm ni x..
    N lg satu kalo ms period tepegang cndwn cmana khasiatnya? Kalo xsngaja camna?

  8. #1408
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita



    • Rafizah Rahmat
      Alhamdulillah.. akhirnya impian aku nak jd mummy be4 umur aku 30 tercapai... doakan semuanya selamat.. amin..
    Tahniah Puan Rafizah Rahmat Testimonial Yang 67 tahun ini.

    Masalah : PCOS & Period Tidak Teratur

    Tempoh Pengunaan : 2 Bulan

    Tempoh Kehamilan : 6 Minggu.

    Ikhtihar Itu Ada Rahmat. Kepada Yang Berusaha Selalulah Keep In Touch Dengan Kami Untuk Terus dapatkan sokongan serta motivasi.InsyaAllah Pukul 12.00 malam pun kami sanggup membantu anda..

    Ameeen

    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  9. #1409
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by liyana13 View Post
    salam perkenalan semua..
    sy orang br dekat sini...dah 10 bulan kawen tp masih belum ada rezeki hamil..
    bila tengok testi kawan2 dekat sini terasa macam nak cuba produk ni..
    InsyaAllah Liyana ..Kami sekadar membantu. Tak Salah Mencuba. Kita kena kuat semangat dan berikhtihar. Ada yang berjaya ada juga yang tidak yang penting USAHA. Kaedah ini cuma asbab selebihnya kuasa Allah.

    Kat WMC sendiri pun ramai dah berjaya hamil terbaru puan rafizah.
    Kaedah ini membantu menyeimbangkan hormon yang menjadi 99% punca kesukaran hamil 1% lagi tu buatan orang (mistik) kena guna kaedah Darussyifa. Kaedah kami pun ada ayat-ayat syifa sebagai asbab. Sebab tu time period tak leh pegang.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  10. #1410
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by arm_ida View Post
    Me too still wait the miracle from Him...1year n 3months already... Tp pcaya Dia sdg menguji..
    Tp kn en talib tb2 baru ni 2x ke 3x period yg lpas..5ari je sblm ni smgu jgk..n bln ni plak tibe2 ari ke2 hga ke 4 xclap period kuar ketul2 besar2 plak..xpnh cmtu..yg biasa2 ada la..npe eh..msuk btol yg ke3 br jd cmni..sblm ni x..
    N lg satu kalo ms period tepegang cndwn cmana khasiatnya? Kalo xsngaja camna?
    Salam Arm_Ida dah PM kaedahnya
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  11. #1411

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Tq en talib..berkenaan period sy tu knape yer?

  12. #1412

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Salam,

    Saya berminat nak cuba produk nie tapi ada beberapa soalan nak tanya dulu.

    1. Kalau kita dah preggy masih boleh guna krim lumiglow nie ker untuk kuatkan rahim? Untuk pengetahuan saya ada sejarah keguguran.
    2. Sampai kandungan berapa bulan kita kena guna krim ni ?
    3. Air cendawan boleh diminum bila dah mengandung ? Sampai berapa bulan yea?

    TQ.

  13. #1413
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by FredKiwi View Post
    Salam,

    Saya berminat nak cuba produk nie tapi ada beberapa soalan nak tanya dulu.

    1. Kalau kita dah preggy masih boleh guna krim lumiglow nie ker untuk kuatkan rahim? Untuk pengetahuan saya ada sejarah keguguran.

    - bOLEH GUNAKAN SEHINGGA BULAN KE 3 KANDUNGAN

    2. Sampai kandungan berapa bulan kita kena guna krim ni ?

    Sehingga 3 bULAN Sahaja. Lepas itu puan akan mengalami unbalancing hormon secara semulajadi untuk tumbesaran baby.

    3. Air cendawan boleh diminum bila dah mengandung ? Sampai berapa bulan yea?
    Air Benih boleh stop. Lepas bersalin boleh amalkan.

    TQ.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  14. #1414
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Kepada yang nak beli harga promosi tetapi nak tunggu gaji selepas 16 sept sila PM Saya. Kami hanya nak membantu
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  15. #1415
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Tahniah Puan Rafizah Rahmat Testimonial Yang 67 tahun ini.

    Masalah : PCOS & Period Tidak Teratur


    Tempoh Pengunaan : 2 Bulan

    Tempoh Kehamilan : 6 Minggu.

    Ikhtihar Itu Ada Rahmat. Kepada Yang Berusaha Selalulah Keep In Touch Dengan Kami Untuk Terus dapatkan sokongan serta motivasi.InsyaAllah Pukul 12.00 malam pun kami sanggup membantu anda..

    Ameeen

    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  16. #1416
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Kepada yang nak beli harga promosi tetapi nak tunggu gaji selepas 16 sept sila PM Saya. Kami hanya nak membantu
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  17. #1417
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Apa lagi yang istimewa dalam kehidupan pasangan berumahtangga selain menunggu saat indah bila dikurniakan cahayamata?.

    Anda masih belum hamil? Hubungi kami segera..Lihat sendiri testimonial kami di Forum Wanita Melayu,Carigold dan Juga Ratu Hati.


    Semoga kehadiran kami dapat memberikan anda manfaat dengan izin Allah SWT.

    Layari http://www.hormonlife.com sekarang..sementara waktu promosi ini !!!
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  18. #1418
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    SPAM LAGI..ADUIH ADMIN PAKAILAH SOFTWARE YANG BOLEH PROTECT DARI SPAMMING NIE
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  19. #1419
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Tahniah...Tahniah Tahniah...

    Syukur Alhamdulillah Penantian Selama 12 Tahun Kini Berakhir

    Tahniah Kepada

    Nama Suami : Saiful Fadli (Bro EPUI)
    Nama Isteri : Suria Yusuf
    Lokasi : Changkat Jering Perak

    Masalah Suami : Azoospermia + Kencing Manis
    Masalah Isteri : Period Tidak Stabil (Telur Tak Matang) Due to obesiti

    Tempoh Pengunaan Hormonelife : Bermula Akhir Jun 2011
    Tempoh Kehamilan : 6 Minggu

    Tahniah sesungguhnya Ikhtihar itu ada rahmat.

    Kami hanya membantu anda Berikhtihar..selebihnya kuasa Allah SWT.

    JazakAllahu Min Khairan Kasira
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  20. #1420
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,560

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Tahniah...Tahniah Tahniah...

    Syukur Alhamdulillah Penantian Selama 12 Tahun Kini Berakhir

    Tahniah Kepada

    Nama Suami : Saiful Fadli (Bro EPUI)
    Nama Isteri : Suria Yusuf
    Lokasi : Changkat Jering Perak

    Masalah Suami : Azoospermia + Kencing Manis
    Masalah Isteri : Period Tidak Stabil (Telur Tak Matang) Due to obesiti

    Tempoh Pengunaan Hormonelife : Bermula Akhir Jun 2011
    Tempoh Kehamilan : 6 Minggu

    Tahniah sesungguhnya Ikhtihar itu ada rahmat.

    Kami hanya membantu anda Berikhtihar..selebihnya kuasa Allah SWT.

    JazakAllahu Min Khairan Kasira
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •