Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 88 123451151 ... LastLast
Results 1 to 20 of 1748
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Krim Pengalak Kesuburan No1 di Asia

    Kesukaran Kehamilan menjadi satu masalah bagi anda?
    Bimbang dan takut untuk mengambil ubatan yang mengunakan kaedah pemakanan?

    Jangan Bimbang Impian Kehamilan Dan Kecantikan adalah satu kenyataan di'
    Hormonlife Solution...

    Impian Kehamilan Dan Kecantikan Satu Kenyataan Di hormonlife.com
    Krim Pengalak Kesuburan No:1 Di Asia


    Hanya dalam masa 3 bulan dengan peratus kejayaan 98.5% makin meningkat setiap bulan
    Satu Ikthihar Berpaksikan Ihsan Dan Ikhtihar Sesama Manusia. Yang Menentukan Hanya Lah Allah
    Ayuh berikhtihar bersama kami di Hormonelife Solution.
    Rezeki datang dari tempat yang tak disangka.

    Istimewa dan pertama di dunia
    Gabungan Lumiglow + Benih Cendawan

    Gabungan moden(sapuan) + Benih Cendawan ( Minuman ) yang boleh digunakan sepanjang masa sampai bila-bila
    Dan Kami Tambah Lagi Satu iaitu e-book Rahsia Mudah Hamil.




    Layari http://www.hormonlife.com

    Anda ada soalan?
    Hubungi Kami
    Tel : 017-2491668
    Office : 09-2330758
    mail : miza_talib@yahoo.com



    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Impian Kehamilan Dan Kecantikan Adalah Satu Kenyataan
    Di [url]http://www.hormonlife.com[/url




    Bimbang dengan Kesan sampingan dari produk yang mengunakan kaedah pemakanan?

    Beralih ke Hormonlife hanya kaedah sapuan tak perlu bimbang dan takut kerana anda dilindungi Insurans Rm 1 Juta sebagai Bukti Komitmen Kami Terhadap Penguna.

    Layari http://www.hormonlife.com
    Lihat .. analisa serta buat keputusan anda
    Sesuatu Yang Percuma Menanti Anda

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Barah Payudara Hilang

    hormonlife solution juga penawar utuk mereka yang menghidapi barah payudara

    layari http://www.hormonlife.com

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Lapan Kali Gugur Berjaya Hamil Selepas Guna Lumiglow






  5. #5
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Ibu Jari Keatas Hormonlife Solution Center-Penawar Untuk Pesakit Barah Payudara

    Nama :



    Suriah Bt. Abdullah

    Umur : 26

    Asal : Batu Pahat , Johor

    Masalah kesihatan :

    “Cyst” Payudara (1.5cm)


    Selepas menggunakan Lumiglow :

    Selepas pakai 3 bulan, cyst hilang. Tak perlu pembedahan

    28 June 2008

    Layari web kami di http://www.hormonlife.com

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

  6. #6
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Banyak lagi kelebihan krim ini..

    layarilah http://www.hormonlife.com

  7. #7
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Percuma benih cendawan ajaib dengan setiap pembelian Lumiglow

    http://www.hormonlife.com

  8. #8
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Sukar mendapat cahaya mata akibat ketidakseimbangan hormon dalam badan.

    layari
    http://www.hormonlife.com

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Terima kasih atas soalan anda.

    Alhamdulillah setakat ini Lumiglow berjaya mengatasi masalah kesukaran hamil. Ini adalah kerana kandungan lumiglow yang mengandungi ekstrak keladi liar (wild yam) akan mengaktifkan hormon yang tidak seimbang dalam badan seterusnya mengalakkan kesuburan seseorang. Umum ketahui ada beberapa punca kesukaran untuk hamil antaranya ialah ketidak seimbangan hormon yang mengakibatkan teori kromosom tidak aktif. bila ini berlaku maka pasangan memang sukar untuk dapatkan cahayamata.

    Lumigow adalah 100% kaedah sapuan dan bukannya pemakanan.. so inilah sebabnya Lumiglow bertindak lebih aktif terus ke tempat sasaran tanpa perlu melalui proses penghadaman. Sekiranya kesukaran hamil just sapu bawah pusat secara mengurut 2 kali sehari. So Lumiglow akan menyerap terus ke kawasan disasarkan dan mengaktifkan hormon anda. Anda boleh lihat testimonial kami di www.hormonlife.com

    InsyaAllah.. ramai yang telah berjaya mengunakan krim ini sebagai alternatif kaedah rawatan doktor. Ada yang berjaya dalam masa sebulan ada juga sehingga 3 bulan.
    Apa pun anda boleh hubungi kami untuk maklumat lanjut

    Talib Ali - 092330758 / 0172491668

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

  10. #10
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Kegemukan menghalang untuk menimang cahaya mata?

    Krim Lumiglow juga bertindak untuk mengeluarkan lemak berlebihan dalam badan
    Cuma anda kena banyak minum air selepas sapuan dibahagian pusat..lengan dan peha

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Anda Pesakit Kencing Manis kronik sehingga menghalang untuk menimang cahaya mata?

    layari
    http://www.hormonlife.com

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

  12. #12
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    [QUOTE=Talib Ali;2359792]Kegemukan menghalang untuk menimang cahaya mata?

    Krim Lumiglow juga bertindak untuk mengeluarkan lemak berlebihan dalam badan
    Cuma anda kena banyak minum air selepas sapuan dibahagian pusat..lengan dan peha.

    Setiap sesuatu jika dicuba dan diniatkan kerana Allah InsyaAllah hasilnya pastinya juga dari jalan yang tak disangka

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Anda mempunyai Asma atau anak-anak anda.
    Lumiglow dapat menyelesaikannya hanya dalam sebulan


    layari
    http://www.hormonlife.com

  14. #14
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Berita Gembira Dari Batu Pahat Johor..

    Setelah hampir 12 tahun,, kehidupan Kak Yati Dan Abang Mansor Bakal diserikan dengan cahayamata hujung bulan 7 2009.

    Tahniah diucapkan.

    Lumiglow.. Bantu Anda Memiliki Penyambung Waris

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

  15. #15
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Masalah Perut berlipat menghantui hidup anda? selesaikan masalah anda dengan Krim Pelbagai Guna Lumiglow.. hanya 2 bulan sahaja diperlukan




    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

  16. #16
    Ahli Sensasi
    Join Date
    24 Jan 2008
    Posts
    7,447

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    tahniah TA da bukak kedai...
    selamat berniaga

  17. #17
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Niat nak membantu wanita yang sukar hamil serta inginkan perubahan kesihatan yang disebabkan gangguan hormon.

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

  18. #18

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Tahniah En Talib Ali atas pembukaan kedai...

    letak ler rege....kami kat sini malas betul nak masuk website...mmg tgh mencari ubat pun nak buang lemak...tapi tak suka yang jenis kena makan...kalau sapu tu better ler....

  19. #19
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Anda boleh mendapatkan Lumiglow dengan beberapa kaedah bayaran

    1) Bayaran melalui Online Bank/Bank-In berjumlah Rm 285 ke akaun




    No Akaun : 0618-0000446-052
    Nama : Hormonelife Solution
    001770390-P

    Atau


    No Akaun : 156132588334
    Nama : Abdul Mutalib Bin Mohamed Ali

    Nota : Sila Faks / Mail/ Sms Bukti pembayaran dengan menghantar slip/no transaksi dengan nama anda , alamat, akaun bank yang anda masukan kepada kami :

    Faks : 092330758
    Mobile : 017-2491668
    Mail : sales@hormonlife.com
    Tel office : 09-2330758
    : 09-2330758

    2) Bayaran melalui cek berjumlah Rm285 kepada:

    Hormonelife Solution-001770390-P
    H6L1C,Block Harliquen
    Selesa Hillhomes Resort,Bukit Tinggi
    28750 Bentong
    Pahang Darulmakmur.

    3) Kiriman Wang Pos Berjumlah Rm 285 Kepada :

    Hormonelife Solution-001770390-P
    H6L1C,Block Harliquen,
    Selesa Hillhomes Resort,Bukit Tinggi
    28750 Bentong
    Pahang Darulmakmur.

    Penghantaran Seluruh Malaysia/Singapura
    Percuma

  20. #20
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,565

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Selain Penghantaran Percuma kami juga memberikan Benih Cendawan yang cukup mujarab untuk pelbagai jenis penyakit.

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

 

 
Page 1 of 88 123451151 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •