Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 35 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 1712

Hybrid View

  1. #1
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Default Krim Pengalak Kesuburan No1 di Asia

    Kesukaran Kehamilan menjadi satu masalah bagi anda?
    Bimbang dan takut untuk mengambil ubatan yang mengunakan kaedah pemakanan?

    Jangan Bimbang Impian Kehamilan Dan Kecantikan adalah satu kenyataan di'
    Hormonlife Solution...

    Impian Kehamilan Dan Kecantikan Satu Kenyataan Di hormonlife.com
    Krim Pengalak Kesuburan No:1 Di Asia


    Hanya dalam masa 3 bulan dengan peratus kejayaan 98.5% makin meningkat setiap bulan
    Satu Ikthihar Berpaksikan Ihsan Dan Ikhtihar Sesama Manusia. Yang Menentukan Hanya Lah Allah
    Ayuh berikhtihar bersama kami di Hormonelife Solution.
    Rezeki datang dari tempat yang tak disangka.

    Istimewa dan pertama di dunia
    Gabungan Lumiglow + Benih Cendawan

    Gabungan moden(sapuan) + Benih Cendawan ( Minuman ) yang boleh digunakan sepanjang masa sampai bila-bila
    Dan Kami Tambah Lagi Satu iaitu e-book Rahsia Mudah Hamil.




    Layari http://www.hormonlife.com

    Anda ada soalan?
    Hubungi Kami
    Tel : 017-2491668
    Office : 09-2330758
    mail : miza_talib@yahoo.com



    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Default Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Impian Kehamilan Dan Kecantikan Adalah Satu Kenyataan
    Di [url]http://www.hormonlife.com[/url




    Bimbang dengan Kesan sampingan dari produk yang mengunakan kaedah pemakanan?

    Beralih ke Hormonlife hanya kaedah sapuan tak perlu bimbang dan takut kerana anda dilindungi Insurans Rm 1 Juta sebagai Bukti Komitmen Kami Terhadap Penguna.

    Layari http://www.hormonlife.com
    Lihat .. analisa serta buat keputusan anda
    Sesuatu Yang Percuma Menanti Anda

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Barah Payudara Hilang

    hormonlife solution juga penawar utuk mereka yang menghidapi barah payudara

    layari http://www.hormonlife.com

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Default Lapan Kali Gugur Berjaya Hamil Selepas Guna Lumiglow






  5. #5
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Banyak lagi kelebihan krim ini..

    layarilah http://www.hormonlife.com

  6. #6
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Percuma benih cendawan ajaib dengan setiap pembelian Lumiglow

    http://www.hormonlife.com

  7. #7

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Salam...
    Saya berminat nak cuba produk nie.Saya dah puas mencuba pelbagai produk makanan dan minuman utk hamil,cuma mungkin belum rezeki.Utk pengetahuan En talib, saya dah berkahwin hampir 5 tahun, tapi masih berusaha utk mendapatkan zuriat.Saya pernah menjalani pembedahan membuang cyst, so, produk nie berkesan ker untuk saya dan suami mencubanya?

  8. #8
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by aleeza77 View Post
    Salam...
    Saya berminat nak cuba produk nie.Saya dah puas mencuba pelbagai produk makanan dan minuman utk hamil,cuma mungkin belum rezeki.Utk pengetahuan En talib, saya dah berkahwin hampir 5 tahun, tapi masih berusaha utk mendapatkan zuriat.Saya pernah menjalani pembedahan membuang cyst, so, produk nie berkesan ker untuk saya dan suami mencubanya?
    Sebagaimana post saya yang terdahulu 98% kejayaan..
    Apa pun kita hanya ikhtihar...

    Lumiglow berbeza dengan produk lain kerana ia berasaskan konsep sapuan berbentuk krim.
    Suami & Isteri boleh gunakannya sekali

    wasalam
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Pelbagai Produk Untuk Hamil tetapi mengapa Lumiglow edaran Hormonelife menjadi pilihan.
    Kerana

    Ia hanya berasaskan sapuan
    Dapat tips dan rahsia untuk hamil
    benih cendawan ajaib yang berkhasiat menyembuhkan 1001 penyakit termasuk kesukaran hamil,period tak teratur,barah payudara,,percuma yang digunakan sepanjang hayat


    Cepat kerana anda mendapat lebih dari yang diinginkan di hormonlife..
    Niat kami ikhlas membantu anda,,kerana menyampaikan khabar gembira itu satu fardhu kifayah
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  10. #10

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    SALAM...
    BERAPA HARGA YANG PERLU SAYA BAYAR TERMASUK KOS PENGHANTARAN?

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Ibu Jari Keatas Hormonlife Solution Center-Penawar Untuk Pesakit Barah Payudara

    Nama :



    Suriah Bt. Abdullah

    Umur : 26

    Asal : Batu Pahat , Johor

    Masalah kesihatan :

    “Cyst” Payudara (1.5cm)


    Selepas menggunakan Lumiglow :

    Selepas pakai 3 bulan, cyst hilang. Tak perlu pembedahan

    28 June 2008

    Layari web kami di http://www.hormonlife.com

    thanks
    Talib Ali
    http://www.hormonlife.com

  12. #12

    Default Re: Krim Pengalak Kesuburan No1 di Asia

    salam en. talib ...

    saya dah 8 tahun berkahwin tapi belum dikurniakan zuriat. saya telah menjalani pembedahan membuang ketumbuhan di kedua-dua belah tiub fallopio saya. maknanya sekarang ni kedua-dua belah tiub tersebut 'diikat'. so dari segi logiknya saya tetap tak boleh mengandung secara semulajadi. bolehkah produk ni membantu?

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Default Re: Krim Pengalak Kesuburan No1 di Asia

    Quote Originally Posted by eisya06 View Post
    salam en. talib ...

    saya dah 8 tahun berkahwin tapi belum dikurniakan zuriat. saya telah menjalani pembedahan membuang ketumbuhan di kedua-dua belah tiub fallopio saya. maknanya sekarang ni kedua-dua belah tiub tersebut 'diikat'. so dari segi logiknya saya tetap tak boleh mengandung secara semulajadi. bolehkah produk ni membantu?
    Sebelum kami memberikan jawapan.. saya nak bertanya dahulu adakah period puan as a normal?.. diikat disini bermaksud bagaimana? Pengeluaran Ovum berlaku?
    Sekiranya puan telah dimaklumkan oleh doktor bahawa Puan boleh mengandung melalui kaedah lain.. maksudnya puan juga berpotensi mengandung mengunakan Lumiglow. apa pun saya inginkan penjelasan lebih lanjut..sila PM saya.

    Thanks
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  14. #14
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Default Re: Krim Pengalak Kesuburan No1 di Asia

    Quote Originally Posted by eisya06 View Post
    salam en. talib ...

    saya dah 8 tahun berkahwin tapi belum dikurniakan zuriat. saya telah menjalani pembedahan membuang ketumbuhan di kedua-dua belah tiub fallopio saya. maknanya sekarang ni kedua-dua belah tiub tersebut 'diikat'. so dari segi logiknya saya tetap tak boleh mengandung secara semulajadi. bolehkah produk ni membantu?
    Untuk pengetahuan puan..saluran peranakan tersumbat pun boleh hamil mengunakan lumiglow.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  15. #15
    Ahli Baru
    Join Date
    25 Sep 2007
    Posts
    219

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    salam en talib,
    slps kekalutan yg berlaku 2,3 hari ni, saya dah pun terima lumiglow & benih cendawan.
    cuma skrg saya masih kurang faham dgn kaedah menggunakan benih cendawan.

  16. #16
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by munira79 View Post
    salam en talib,
    slps kekalutan yg berlaku 2,3 hari ni, saya dah pun terima lumiglow & benih cendawan.
    cuma skrg saya masih kurang faham dgn kaedah menggunakan benih cendawan.
    Alhamdulillah sampai pun.. Gdex memang akan call jika tak jumpa,, anyway takpe next time saya akan gunakan via pos laju..

    benih cendawan tu puan buat air teh 0 dengan gula batu.. puan rendamkan jer tutup rapat-rapat bagi besar dahulu selama sebulan..
    Selepas itu puan tukar air dia dan bancuh air teh o yang baru dan biarkan selama 7-12 hari.
    selepas 12 hari saring air tu dan simpan dalam peti ais.. ( masa tukar refill balik)
    So puan boleh amalkan minum air tersebut,, pagi dan petang (rasa dia masam sikit macam air apple)

    Masalah kesukaran hamil, Masalah badan tak sedap, masalah keputihan, dan macam2 lagi puan boleh layari laman web yang saya serta kan tersebut dalam dokumen untuk cara-cara pembiakan benih cendawan.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  17. #17
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by Talib Ali View Post
    Alhamdulillah sampai pun.. Gdex memang akan call jika tak jumpa,, anyway takpe next time saya akan gunakan via pos laju..

    benih cendawan tu puan buat air teh 0 dengan gula batu.. puan rendamkan jer tutup rapat-rapat bagi besar dahulu selama sebulan..
    Selepas itu puan tukar air dia dan bancuh air teh o yang baru dan biarkan selama 7-12 hari.
    selepas 12 hari saring air tu dan simpan dalam peti ais.. ( masa tukar refill balik)
    So puan boleh amalkan minum air tersebut,, pagi dan petang (rasa dia masam sikit macam air apple)

    Masalah kesukaran hamil, Masalah badan tak sedap, masalah keputihan, dan macam2 lagi puan boleh layari laman web yang saya serta kan tersebut dalam dokumen untuk cara-cara pembiakan benih cendawan.
    Selamat mencuba..
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

  18. #18

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Salam En Talib,

    Saye sudah berkahwin selama 4 thn & masih blum mempunyai cahaya mata.Saye berminat utk mencuba Lumiglow ni.. sblm tu saye ade 2-3 soalan nak tanye..

    1. Berapa lamakah penghantaran akan di buat slps membuat pembayaran?
    2. Berapa lamakah cendawan itu boleh di gunakan
    3. Ade ke customer yg sudah menggunakan Lumiglow slps 3 bln tp masih tak mendapat hasil nya

  19. #19
    Ahli Baru
    Join Date
    14 Sep 2008
    Posts
    106

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    salam en talib. sy dh wt payment tadi.mintak tolong pos kan ke alamat di muar.
    mohd khairul hisyam b abdullah,pos 277,jalan kesang laut,parit pajar laut,84000 ledang,johor.017-5737412
    terima kasihhhh......
    New 3rd Party Account Transfer - Step 3 of 3



    Confirmation status
    Amount:RM285.00Status: Successful
    Reference number: 1307623172
    Transaction date: 22 Apr 2009
    Transaction time: 21:02:07 From Account151044021460 WSATo 3rd Party Account Number:156132588334Account Holder Name:ABDUL MUTALIB BIN MORecipient email:sales@hormonlife.comEffective date:TodayDescription of transaction:LUMIGLOW-KEMAR

  20. #20
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Jul 2008
    Posts
    3,529

    Default Re: Hormonlife Solution Center - Pengalak Kesuburan Wanita

    Quote Originally Posted by kemar View Post
    salam en talib. sy dh wt payment tadi.mintak tolong pos kan ke alamat di muar.
    mohd khairul hisyam b abdullah,pos 277,jalan kesang laut,parit pajar laut,84000 ledang,johor.017-5737412
    terima kasihhhh......
    New 3rd Party Account Transfer - Step 3 of 3



    Confirmation status
    Amount:RM285.00Status: Successful
    Reference number: 1307623172
    Transaction date: 22 Apr 2009
    Transaction time: 21:02:07 From Account151044021460 WSATo 3rd Party Account Number:156132588334Account Holder Name:ABDUL MUTALIB BIN MORecipient email:sales@hormonlife.comEffective date:TodayDescription of transaction:LUMIGLOW-KEMAR

    Salam Pembelian Puan Telah Diproses..Penghantaran akan dihantar melalui
    Gdex Express (Tracking Number : 3130569353) Esok... dan di jangka sampai Jumaat/Sabtu
    Terima Kasih atas pembelian puan.
    Semoga Usaha anda berikthihar dengan Hormonelife Solution mendapat rahmat dari Allah SWT..

    wasalam
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43185&type=sigpic&dateline=1237023035

 

 
Page 1 of 35 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •