Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 53 123451151 ... LastLast
Results 1 to 20 of 1042

Thread: KEDAI MANIS

  1. #1
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default KEDAI MANIS



    SELAMAT DATANG KE KEDAI MANIS

    APA TUNGGU LAGI!!!!JOM LA SOPING DI MANIS...



    SYARAT-SYARAT PEMBELIAN ( harap maaf jika ada kekurangan..akan diperbaiki dari semasa ke semasa )
    1. PM atau email atau sms kod dan saiz baju
    - email : roselaile@yahoo.com
    - sms : 012-9080305
    2. Tunggu confirmation order dari kedai manis
    3. Pembayaran boleh dibuat melalui MAYBANK ke no akaun berikut :



    4. Email atau PM bukti pembayaran dan alamat lengkap
    5. Baju yang dipesan akan dihantar selepas pihak kami menerima bukti
    pembayaran.
    6. Barangan akan dipos menggunakan SKYNET courier..
    7. Kedai manis akan menanggung segala caj penghantaran jadi para
    pelanggan tak perlu risau mengenai caj penghantaran.
    8. Pelanggan juga boleh membuat bayaran ansuran sebanyak 2x.
    barang akan dipos setelah pembayaran kali kedua dibuat..
    - pelanggan blh menukar baju yg dibooking sekiranya berubah hati tapi dalam masa 2 hari dari tarikh booking...lepas tu dh tak leh tukar..
    - sekiranya pelanggan membatalkan booking maka first payment tidak akan dikembalikan

    9. Baju yg direserved hanya akan disimpan selama tiga hari sahaja..sekiranya pihak kami tidak menerima sebarang pembayaran samada penuh atau pun deposit maka pihak kami berhak menjualnya kepada pelanggan yg berminat tanpa sebarang notis..

    - STATUS BAJU DI KEDAI MANIS:

    reserved - bermakna baju tu dah dichup oleh pelanggan tapi pembayaran belum dibuat ( 3 hari je simpan, kalau tiada sebarang berita atau pembayaran..maka pihak kedai manis akan menjualnya kepada pelanggan yg lebih berminat)

    booked - customer dah bayar duit booking..

    sold - pembayaran telah dibuat dan baju telah dipos..
    ( baju yg telah sold takkan ada repeat order lagi...harap maklum..)

    10.Sebarang pertanyaan bolehlah email, PM atau sms shj.
    11. Semoga pelanggan akan selesa berurusan dengan kedai
    manis..

    JEMPUTLAH MASUK



    PENGUMUMAN PENTING!!!

    Kepada semua warga wanitamelayu.com (wmc)

    Dengan segala hormat dan keizinannya, kami di One Access Mall melancarkan CLUB ONE ACCESS MALL.

    Objektif CLUB One Access Mall ini adalah:

    • Merapatkan silaturrahim sesama ahli Club.
    • Menawarkan kemudahan Promosi & Diskaun kepada ahli terlebih dahulu.
    • Mewujudkan hubungan kerjasama dan jalinan maklumat di kalangan ahli/peniaga.
    • Mengadakan aktiviti-aktiviti yang telah di rancang khusus untuk ahli Club One Access Mall dan warga WMC khasnya.
    • Setiap ahli akan diberikan No. Ahli Club melalui PM
    • Sila nyatakan nombor Ahli Club ketika membuat sebarang pembelian.
    SYARAT-SYARAT UTK SERTAI CLUB ONE ACCESS MALL



























    1) Nilai belian minima RM30 (dalam 1 transaksi) dari mana-mana premis di One Access Mall - automatik layak jadi ahli Club.

    OR

    2) Yuran pendaftaran sebanyak RM5.00 utk menjadi ahli Club.
    boleh bank in di sini : MBB 164155491969
    atas nama : Ati Surya binti Leham




























    Sekira BERSETUJU menjadi ahli, sila hantarkan butir-butir seperti berikut:-
    • - Nickname di forum:
    • - Nama sebenar:
    • - Email:
    • - No. Telefon:
    • - Nickname Peniaga dan Bukti pembelian:
    • - Bukti transaksi (sekiranya memilih melalui 2nd option)
    Kelebihan Menjadi Ahli CLUB One Access Mall




























    1. Dapat hadiah MISTERI sebagai tanda penghargaan.

    2. Setiap pembelian akan di berikan Tread Point.

    4. 1 Tread Point = RM1.00

    5. Layak menyertai aktiviti yg akan di jalankan setiap bulan secara PERCUMA.

    6. Setiap ahli yang membuat pembelian minima RM250/4 bulan (boleh di kumpul dgn syarat simpan transaksi anda) boleh sertai cabutan bertuah (lucky draw) setiap 4 bulan (April, August & December).

    7. Tread Point boleh di tebus dgn nilai tertentu yg akan ditetapkan.

    8. Akan di update dari semasa ke semasa.

    ************************************************** ****************
    TREAD POINTS DI ONE ACCESS MALL

    NILAI TREAD POINTS (TP) = Mata Ganjaran

    * Nilai belian bagi setiap RM1 = 1 TP

    * Sekiranya pembelian pertama melebihi RM30 anda layak sertai Club One Access Mall dan lebihan nilai RM anda akan terus dikira sebagai TP

    Kelebihan Menjadi Ahli CLUB One Access Mall

    1. Dapat hadiah MISTERI sebagai tanda penghargaan.

    2. Setiap pembelian akan di berikan Tread Point.

    4. 1 Tread Point = RM1.00

    5. Layak menyertai aktiviti yg akan di jalankan setiap bulan secara PERCUMA.

    6. Setiap ahli yang membuat pembelian minima RM250/4 bulan (boleh di kumpul dgn syarat simpan transaksi anda) boleh sertai cabutan bertuah (lucky draw) setiap 4 bulan (April, August & December).

    7. Tread Point boleh di tebus dgn nilai tertentu yg akan ditetapkan.

    8. Akan di update dari semasa ke semasa.

    APA TUNGGU LAGI???JOM LA SOPING DI ONE ACCESS MALL...BYK KELEBIHANNYER....
    Last edited by laile; 26th February 2009 at 06:33 PM.

  2. #2
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default KEDAI MANIS

    chopppp...
    Last edited by laile; 1st March 2009 at 11:39 PM.

  3. #3
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: manis..jom soping utk raya haji & musim kenduri..

    KURUNG PAHANG OPEL

    SAIZ 38
    bahu- 14, dada- 36, labuh tangan- 21, labuh baju- 41, pinggang ( bergetah )- 28, punggung- 41, labuh kain- 42

    SAIZ 40
    bahu- 14.5, dada- 38, labuh tangan- 22, labuh baju- 42, pinggang ( bergetah )- 27, punggung- 42, labuh kain- 42

    SAIZ 42
    bahu- 15.5, dada- 40, labuh tangan- 22, labuh baju- 42, pinggang ( bergetah )- 30, punggung- 43, labuh kain- 42

    SAIZ 44
    bahu- 15.5, dada- 44, labuh tangan- 22, labuh baju- 42, pinggang ( bergetah )- 31, punggung- 46, labuh kain- 42


    KPO 001 (44) - STILL AVAILABLE

    Last edited by laile; 25th February 2009 at 05:32 PM.

  4. #4
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default KEDAI MANIS

    choppp

  5. #5
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: manis..jom soping utk raya haji & musim kenduri..

    Quote Originally Posted by laile View Post
    punye la penat karang ayat pembukaan kedai..tup..tup..masa save changes kena log in balik pulak....abih ilang..dh le tak terer lagi...


    tgk la dulu mana yg berkenan...nanti PM atau email jek saya di roselaile@yahoo.com

    sok je la karang lain...
    akak, klo xnak cpt log out..akak klik kt remeber me tu....tu klo akak kgi memasak dulu pun die x ilang tau...hheee..buat ye...klo x buat, kite rotan kang...

  6. #6
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: manis..jom soping utk raya haji & musim kenduri..

    Quote Originally Posted by fatimatunismail View Post
    akak, klo xnak cpt log out..akak klik kt remeber me tu....tu klo akak kgi memasak dulu pun die x ilang tau...hheee..buat ye...klo x buat, kite rotan kang...
    kui...kui..kui...

  7. #7
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI

    selamat pagi....mai jengok bj kurung di manis...InsyaAllah sedap pakai sbb laile sendiri mmg byk dok beli kt supplier nie..bile kite sendiri pakai rasa ok br syok nak jual..

  8. #8
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    18 Feb 2008
    Posts
    1,439

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI

    tahniah atas pembukaan lot kedai..

  9. #9
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI

    Quote Originally Posted by proteas View Post
    tahniah atas pembukaan lot kedai..
    tq proteas sbb mai jengok..

  10. #10
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI

    Salam laile..
    maafla lambat lawat kedai..
    tahniah & semoga berjaya
    jom la join sale kat plaza kita kat sini..
    http://www.wanitamelayu.com/forum/fo...lay.php?f=1339

    free jer tak kena bayar pon..

  11. #11
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    13 Aug 2006
    Posts
    4,264

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI

    lily, kak zai mai melawat ni..tahniah..semoga murah rezeki..

  12. #12
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI

    tq k.sue & k.zai coz sudi singgah..nie yg wat lagi bersemangat nie..hehe..

  13. #13
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI

    kepada semua pelanggan..laile juga merupakan pengedar sri mawar di kawasan nibong tebal p.pinang...sesiapa yg berminat nak mencuba produk ini atau sudah pun mencuba dan ingin mendapatkan stok blh la pm,email atau sms..caj penghantaran percuma dan akan dihantar menggunakan pos ekspress shj (utk sri mawar shj)..bg yg berada di kawasan nibong tebal,pihak kami akan menghantarnya terus ke rumah anda tanpa sebarang caj..

  14. #14
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI

    SELAMAT PAGI

    KEDAI DAH BUKAK....MEH LA MSUK...


  15. #15
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI

    GOOD MORNING EVERYBODY..
    MAI LA SOPING..FREE POS..

  16. #16
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI

    laile juga ada menjual sabun mior..kepada yg berada di kawasan nibong tebal...laile akan menghantar pesanan ke rumah anda.. harga dan gambar nanti akan diupload kemudian ye..sorry,busy cket..pepehal blh pm,email atau sms je kite..

  17. #17
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI


    - BAJU
    - PRODUK SRI MAWAR
    - SABUN MIOR

    caj penghantaran semuanya FREE

  18. #18
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI

    kepada pelanggan yg dihormati..urusan pos akan dibuat pada 3.12 shj...sape2 yg berkenan tu bgtau laile cepat..takut tak sempat lak..harap maaf ye...segala kesulitan amat le dikesali...jengok la selalu kedai manis..lepas raya haji insyaAllah ada stok baru..

  19. #19
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI

    new stock on d way...jengok2 la selalu ye..

  20. #20
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: MANIS…JOM SOPING UNTUK RAYA HAJI & MUSIM KENDURI

    ada baju baru...klik je kt link nie..

    http://www.wanitamelayu.com/forum/sh...ad.php?t=17178

    baju kurung ada,jubah moden pun ada...klik je kt link nie..sedap dipakai dan sedap mata memandang..selamat soping..

 

 
Page 1 of 53 123451151 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •