Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 42
  1. #1
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default CLUB ONE ACCESS MALL

    ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA


    Kepada semua warga wanitamelayu.com (wmc)

    Dengan segala hormat dan keizinannya, kami di One Access Mall melancarkan CLUB ONE ACCESS MALL.

    Objektif CLUB One Access Mall ini adalah:

    • Merapatkan silaturrahim sesama ahli Club.
    • Menawarkan kemudahan Promosi & Diskaun kepada ahli terlebih dahulu.
    • Mewujudkan hubungan kerjasama dan jalinan maklumat di kalangan ahli/peniaga.
    • Mengadakan aktiviti-aktiviti yang telah di rancang khusus untuk ahli Club One Access Mall dan warga WMC khasnya.
    • Setiap ahli akan diberikan No. Ahli Club melalui PM
    • Sila nyatakan nombor Ahli Club ketika membuat sebarang pembelian.
    SYARAT-SYARAT UTK SERTAI CLUB ONE ACCESS MALL

    1) Nilai belian minima RM30 (dalam 1 transaksi) dari mana-mana premis di One Access Mall - automatik layak jadi ahli Club.


    OR


    2) Yuran pendaftaran sebanyak RM5.00 utk menjadi ahli Club.
    boleh bank in di sini : MBB 164155491969
    atas nama : Ati Surya binti Leham






    Sekira BERSETUJU menjadi ahli, sila hantarkan butir-butir seperti berikut:-
    • - Nickname di forum:
    • - Nama sebenar:
    • - Email:
    • - No. Telefon:
    • - Nickname Peniaga dan Bukti pembelian:
    • - Bukti transaksi (sekiranya memilih melalui 2nd option)
    Kelebihan Menjadi Ahli CLUB One Access Mall

    1. Dapat hadiah MISTERI sebagai tanda penghargaan.
    2. Setiap pembelian akan di berikan Tread Point.
    4. 1 Tread Point = RM1.00
    5. Layak menyertai aktiviti yg akan di jalankan setiap bulan secara PERCUMA.
    6. Setiap ahli yang membuat pembelian minima RM250/4 bulan (boleh di kumpul dgn syarat simpan transaksi anda) boleh sertai cabutan bertuah (lucky draw) setiap 4 bulan (April, August & December).

    7. Tread Point boleh di tebus dgn nilai tertentu yg akan ditetapkan.
    8. Akan di update dari semasa ke semasa.

  2. #2
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PERTANDINGAN GAMBAR NOSTALGIA MUSIM SEKOLAH


    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    DIRECTORY RPODUK

    &
    PREMIS @ ONE ACCESS MALL




    PRODUK ANAKKKU





    PRODUK AKSESSORI








    PRODUK BARANGAN RUMAH











    PRODUK BEG TANGAN







    PRODUK KESIHATAN














    PRODUK KECANTIKAN





    PRODUK MACAM-MACAM ADA & PRODUK MLM

    Absober & Spring Kereta
    by fatimatunismail









    PRODUK MAKANAN & JUS MINUMAN












    PRODUK PAKAIAN

















    PRODUK D.I.Y./MESIN JAHIT/ALAT JAHITAN/BUKU/SULAMAN RIBEN/CENDERAHATI







    PRODUK PERKHIDMATAN / AKSESSORI KERETA / HANDPHONE / KOMPUTER









    PRODUK TUDUNG









    PRODUK TEKSTIL













  3. #3
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PERTANDINGAN GAMBAR NOSTALGIA MUSIM SEKOLAH

    BERITA BAIK UNTUK AHLI CLUB

    Sempena Kempen Berjimat Cermat 2009 ini, ahli club akan menikmati cash in hand dimana Tread Points terkumpul sebanyak 300 akan menerima RM5.00 drp kami hanya di One Access Mall.

  4. #4
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PERTANDINGAN GAMBAR NOSTALGIA MUSIM SEKOLAH


  5. #5
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PERTANDINGAN GAMBAR NOSTALGIA MUSIM SEKOLAH


  6. #6
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PERTANDINGAN GAMBAR NOSTALGIA MUSIM SEKOLAH

    Reserved.................

  7. #7
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PERTANDINGAN GAMBAR NOSTALGIA MUSIM SEKOLAH

    edited... reserved

  8. #8
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: CLUB ONE ACCESS MALL

    senarai ahli ada di atas..

    jom ramai2 meriahkan suasana..

  9. #9
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    13 Aug 2008
    Posts
    236

    Default Re: CLUB ONE ACCESS MALL

    kak sue, once customer dh beli brg, nk paste kt sini ker dia nyer transaction

  10. #10
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: CLUB ONE ACCESS MALL

    Quote Originally Posted by ^adib^ View Post
    kak sue, once customer dh beli brg, nk paste kt sini ker dia nyer transaction
    boleh juga.. tp nnt akk akan buka thread khas utk pembeli paste transaction utk collect Tread Points (TP)

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    2,139

    Default Re: CLUB ONE ACCESS MALL

    k.sue,
    kalau sama2 peniaga jgk yg beli, dpt thread points gak ke? nak kena update jgklah eh?

  12. #12
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: CLUB ONE ACCESS MALL

    Quote Originally Posted by neizs View Post
    k.sue,
    kalau sama2 peniaga jgk yg beli, dpt thread points gak ke? nak kena update jgklah eh?
    yer laling.. peniaga beli pon dpt points jgk tau..
    so pe lg gi la shopping..!

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    2,139

    Default Re: PERTANDINGAN GAMBAR NOSTALGIA MUSIM SEKOLAH

    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    keahlian update di sini
    err k.sue..kite kena update sendiri ke, or akak yg update eh? kite dah ada PM kat akak aritu kan new members tu..sorry lah klu actually kena update sendiri..

  14. #14
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PERTANDINGAN GAMBAR NOSTALGIA MUSIM SEKOLAH

    Quote Originally Posted by neizs View Post
    err k.sue..kite kena update sendiri ke, or akak yg update eh? kite dah ada PM kat akak aritu kan new members tu..sorry lah klu actually kena update sendiri..
    dear.. suruh customer update transaction dia kat sini yer..

    UTK AHLI/PEMBELI SHJ: Sila Lampirkan Detail transaction di sini

    and suruh dia ikut format yg diberikan yer...

    mekasih..

  15. #15
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    2,139

    Default Re: PERTANDINGAN GAMBAR NOSTALGIA MUSIM SEKOLAH

    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    dear.. suruh customer update transaction dia kat sini yer..

    UTK AHLI/PEMBELI SHJ: Sila Lampirkan Detail transaction di sini

    and suruh dia ikut format yg diberikan yer...

    mekasih..
    oo mcmtu ke..nanti kite bgtau d all..
    tq kak..

  16. #16
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    13 Aug 2008
    Posts
    236

    Default Re: CLUB ONE ACCESS MALL

    kak sue, kalau customer beli barang lebih dr RM30 tp x nak jd ahli, sbgai peniaga, kita akan dapat point x?

  17. #17
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: CLUB ONE ACCESS MALL

    Tak la dear..
    tak bleh la revert to peniaga kalu cust. x mo jd ahli..
    nnt semua org nak.. mampus den ..
    kecuali kalau peniaga tu beli kat peniaga lain di OAM ni..
    haaa dia dpt point la..
    cth... terdekat
    lalle (peniaga OAM) beli serunding ngan neizs (peniaga OAM)
    so.. laile layak dpt point..ok

  18. #18
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    2,139

    Default Re: CLUB ONE ACCESS MALL

    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    Tak la dear..
    tak bleh la revert to peniaga kalu cust. x mo jd ahli..
    nnt semua org nak.. mampus den ..
    kecuali kalau peniaga tu beli kat peniaga lain di OAM ni..
    haaa dia dpt point la..
    cth... terdekat
    lalle (peniaga OAM) beli serunding ngan neizs (peniaga OAM)
    so.. laile layak dpt point..ok
    wah, siap masuk contoh lah nama kite..hehehe..

  19. #19

    Default Re: CLUB ONE ACCESS MALL

    kak sue..

    nak tanyer..kalau nak buat promosi OAM club kat kedai kiter bole copy & paste ker ayat akak tu...
    lepas tu..kiter yang kener bagi maklumat atau pembeli sdr jer yang bagi da boleh da..

    sorry la baru tanya..da tetinggal kapal skit..
    baru bukak kedai..

    thanks..

    mykaisah
    [FONT=Arial Black][COLOR=darkred][URL="http://www.mykaisah.com"]www.mykaisah.com[/URL][/COLOR][/FONT]

  20. #20
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    2,139

    Default Re: CLUB ONE ACCESS MALL

    Quote Originally Posted by 'kaisah' View Post
    kak sue..

    nak tanyer..kalau nak buat promosi OAM club kat kedai kiter bole copy & paste ker ayat akak tu...
    lepas tu..kiter yang kener bagi maklumat atau pembeli sdr jer yang bagi da boleh da..

    sorry la baru tanya..da tetinggal kapal skit..
    baru bukak kedai..

    thanks..
    ~mykaisah
    morning kaisah..

    kite tlg jawabkan lah serba sket yg kite tau tu eh, coz xsilap kite, k.sue xonline klu hari cuti..tun pun blk kmpg..

    a'ah kaisah, yg OAM club tu, awak copy paste je ayat k.sue tu dlm kedai awak..then bile ada buyers yg beli >RM30 tu, awak invitelah dia jd ahli club..bila dah agree, inform k.sue/tun..harga yg dia byr kat awak tu automatik jd thread point, n dpt free gift lg dr k.sue n tun..pastu mintaklah dia paste evidence pembelian utk update thread point tu..wahh, pnjg lebar lg..

 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي