Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 37 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 41 to 60 of 740
  1. #41
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    4,075

    Gelihati Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    Quote Originally Posted by nzik_friend4ever View Post
    saya minat nak try fesyen kebaya riau tu...so saya kene hantar kain ngan contoh baju lar kan..leh tak antar baju kurung je?? so proses pembayaran plak macammana?? dan tempoh yang diperlukan untuk jahit baju tu berapa minggu yer??banyak skit tanya kan ...so nanti reply kat pm pun bleh...thankss
    hai ..tq berkunjung ke kedai ni ye...kalau ada ukuran tepat leh bagi ukuran tu...kalau xde just hantar baju kurung pun boleh..caj utk baju dikenakan utk pnghantaran semula sbayk rm3 utk pos laju...ttg tempoh tu paling awal seminggu....tp time cuti sekolah ni i tak ambil tempahan dulu coz balik kg...tempahan akan bermula 5 januari nanti....apa2hal call atau sms i 0199698052 ye..

  2. #42
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    4,075

    Gelihati Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    Quote Originally Posted by syamieza_danish View Post
    hai motocho...tu la baru habis pantang..he..he...ok i akan update stok nanti ye....
    hai mitocho...td ada mesg i ye...raiau tampal saiz s xde lagi..tinggal saiz xl...tp kalau riau sarawak ada...nanti i letak gambo kat cni ye..

  3. #43
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    4,075

    Gelihati Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    Quote Originally Posted by syamieza_danish View Post
    hai motocho...tu la baru habis pantang..he..he...ok i akan update stok nanti ye....
    hai mitocho...td ada mesg i ye...raiau tampal saiz s xde lagi..tinggal saiz xl...tp kalau riau sarawak ada...ni gambonya ...kira nak abis stok....

    ADA BELAHAN SISI BAJU DAN LENGAN ..RM155(tidak termasuk pos laju)


  4. #44

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    salam....

    baju ni de stok g x...rm 70 kan...

    Quote Originally Posted by syamieza_danish View Post



  5. #45
    Ahli Baru
    Join Date
    11 Jul 2008
    Posts
    7

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    Salam..
    Ini kedai jual baju skali ke.. utk tampahan buat baju jer..
    suka lah baju2 kat cni...

  6. #46
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'mall 2U
    Join Date
    12 Sep 2006
    Posts
    2,646

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan


    ME/www.sericahaya.com mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya AidilAdha kepada mieza dan keluarga...

    SELAMAT MELAKSANAKAN IBADAH QURBAN..


    ps:ada stok baju kurung Riau size L..bg tau yeee
    Tudung Online <a href=http://www.sericahaya.com target=_blank>www.sericahaya.com</a>

  7. #47

    Kenyit Mata Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    askum..hai syamiza.....selamat berniaga..
    lama tak masuk wmc.....

  8. #48
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    4,075

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    ASSALAMMUALAIKUM SEMUA.....APA KHABAR...SYAMIEZA BARU HABIS BERCUTI...TEMPAHAN DIBUKA SEMULA...JEMPUT TEMPAH...

  9. #49
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    4,075

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    RIAU PUNJABI BUTANG BUNGKUS...RM65


    Last edited by syamieza_danish; 24th February 2009 at 09:09 PM.

  10. #50
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    4,075

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    Tempahan di buka.....sila pm ye..atau sms 0199698052

  11. #51

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    Nak tempah baju apa ek....tgh pikir nih.... hehehe

  12. #52
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    saya nk tempah baju kurung riau saiz L. kain apa yang available ye?

  13. #53

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    mcm mana gan pilihan kainnye? jangka masa siap tu mcm mana lak?

  14. #54
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    4,075

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    Quote Originally Posted by i_nozra View Post
    Nak tempah baju apa ek....tgh pikir nih.... hehehe
    hi kak...jmput msuk..

  15. #55
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    4,075

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    Quote Originally Posted by fuchsia View Post
    saya nk tempah baju kurung riau saiz L. kain apa yang available ye?
    kain boleh juga guna kain sndiri...

  16. #56
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    4,075

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    FESYEN TERKINI DI SYAMIEZA BOUTIQUE..HARGA BERGANTUNG KEPADA FESYEN

    HARGA BIASA BAGI RIAU PAHANG IALAH RM60...JIKA DIFESYENKAN PADA LENGAN BAJU ATAU LEHER HARGA AKAN BERUBAH.


    FESYEN 1
    RIAU PHG BUTANG BUNGKUS(PADA LENGAN) ...RM 80






    FESYEN 2
    RIAU PAHANG LENGAN BELON...RM80



    BERLAINAN WARNA





    FESYEN KETIGA

    RIAU PAHANG LENGAN SUSUN...RM80
    (GAMBAR BAW
    AH SEKALI)


  17. #57
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    4,075

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    FESYEN BERGANTUNG KEPADA KEHENDAK PELANGGAN ..BOLEH PASTE GAMBAR ATAU PM PADA MIMIE MANA2 FESYEN YANG BERKENAN..

  18. #58
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    4,075

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    SILA PM BUTIRAN BERIKUT JIKA INGIN MENEMPAH BAJU...MASA TEMPAHAN ADALAH 2 MINGGU.

    sila pm semula spt dibwh ye :

    Fesyen:
    Tarikh siap:
    ukuran:jika ada
    Bukti Transaksi:
    Alamat;
    No telefon/email:


    JIKA ANDA POS SEKALI BAJU CONTOH CAJ PEMULANGAN SEMULA DIKENAKAN.JIKA ANDA MEMBERIKAN MEASUREMENT,SILA BERI UKURAN YG BETUL YE.SYAMIEZA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB JIKA ANDA SALAH MEMBERI UKURAN.

    BOLEH JUGA RUJUK UKURAN DIKEDAI SYAMIEZA.

    SAIZ XS

    Bahu:14
    Dada: 29/30/31
    Pinggang:24/25
    Punggung:36/37
    labuh lengan:20
    Labuh baju:39/40
    Labuh kain :40/41

    SAIZ S

    Bahu:14 1/2
    Dada: 32/33/34
    Pinggang:25/26/27
    Punggung:38
    labuh lengan:20
    Labuh baju:39/40
    Labuh kain :40/41

    SAIZ M

    Bahu:15
    Dada: 35/36/37
    Pinggang:28/29/30
    Punggung:39/40/41
    labuh lengan:20
    Labuh baju:39/40
    Labuh kain :40/41

    SAIZ L

    Bahu:16
    Dada: 38/39/40
    Pinggang:32/33/34/35
    Punggung:43/44
    labuh lengan:20
    Labuh baju:39/40
    Labuh kain :40/41

    SAIZ XL

    Bahu: 17
    Dada:41/42/43
    pinggag:36/37
    Punggung:45/46
    labuh lengan:20
    Labuh baju:39/40
    Labuh kain :40/41



  19. #59
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    4,075

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    JIKA ANDA INGIN MEMBUAT TEMPAHAN DENGAN MENGGUNAKAN KAIN DARI SYAMIEZA BOUTIQUE..SILA PILIH KAIN-KAIN DI LINK DI BAWAH YE..

    CHIFFON/VIRCOSE/CHINA SILK/WASHABLE
    Last edited by syamieza_danish; 24th February 2009 at 10:28 PM.

  20. #60

    Default Re: Pilih Fesyen Yang Anda Suka Disini...Terdapat pelbagai koleksi rakan2 yang lalu sebagai contoh untuk tempahan

    jubah tu cantik lah..
    kain jenis aper elok buat..
    dan berape meter.. kalo kurung biaser saiz L...

 

 
Page 3 of 37 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •