Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 28 of 28 FirstFirst ... 182425262728
Results 541 to 547 of 547
  1. #541
    Ahli Baru
    Join Date
    02 Mar 2006
    Posts
    261

    Default Re: JOM PULUN LOOSE WEIGHT BULAN POSER NI!ask me how~

    Pikin, nak tanya nape ye kalau sahur ambik tea-mix mesti rase perut semacam je pas tu akan muntah. Kalau tak ambik tea-mix ok plak.

    Satu lagi............napa bila ambik HL ni lagi cepat lapar. Slalu kalau tak ambik HL kurang makan nasik. Tapi kalau ambik je HL mesti perut ni berbunyi je.....& lebih cepat lapar. What should I do.

  2. #542
    Peniaga Supreme A1A Mall
    Join Date
    08 Jun 2006
    Posts
    4,796

    Default Re: JOM PULUN LOOSE WEIGHT BULAN POSER NI!ask me how~

    Quote Originally Posted by anggunrias View Post
    Salam Pikin,

    Ingat saya lg tak? Ingat nk menyambung balik Herbalife ni, mintak tlg pm price ya....tq
    dah reply..check PM eh!
    Herbalife 012-612 2394

  3. #543
    Peniaga Supreme A1A Mall
    Join Date
    08 Jun 2006
    Posts
    4,796

    Default Re: JOM PULUN LOOSE WEIGHT BULAN POSER NI!ask me how~

    salam lidza,

    harap dapat hubungi Pikin at 012-612 2394

    nanti Pikin consult Lidza.
    Quote Originally Posted by lizda View Post
    salam kak pikin

    liz br jer tbc thread akak pg ni...ekceli liz pun ada try mkn herbalife...bli dr kwn opis...xsilap liz,dlm 2set gak laa liz dah sntap...nak chantek pnya psai,beratus2 $ dah terbang...mmg ada trun skit berat bdan tp liz xkonsisten mkn laaa,hehehehehe...kat opis lak asyik ada mkn free n meeting so asyik mkn jer laaaa....cdap2 lak 2 hah!!....sjak msuk keje gov ni,berat liz nek mendadak dr 50kg dan kini rsnya dah hmpir cecah 60kg kot???

    then bc jer cite psai herbalife ni...cam teruja lak!!...liz ingat nak start mkn herbalife ni blk coz stok yg aritu bli pun ada lg...td liz dah print-out aturan mkn yg kak pikin ada sertakan utk bln posa ni hah...ingat nak try wat cam cara kak pikin+hubby...

    juz nak taw,brp hege set herbalife utk non-member??...then ada ker kak pikin jual pakej set utk 1bln or 3bln???...coz liz mmg ambil F1,F3 & Tea Mix...
    1 more thing,pas buka posa,ktkan liz dah termkn nasi or liz mkn benda2 lain cam kuih or yg greng2,leh ker ambil shake lg??????...

    hrap kak pikin dpt membantu...maaf coz byk bertaye...liz ahli br dlm wmc n nak taw lbh details ttg produk herbalife ni....coz xsilap liz produk ni mmg femes n rmai gak staff2 gov yg mkn produk ni hah
    Herbalife 012-612 2394

  4. #544
    Peniaga Supreme A1A Mall
    Join Date
    08 Jun 2006
    Posts
    4,796

    Default Re: JOM PULUN LOOSE WEIGHT BULAN POSER NI!ask me how~

    Quote Originally Posted by IndahSeri View Post
    Pikin, nak tanya nape ye kalau sahur ambik tea-mix mesti rase perut semacam je pas tu akan muntah. Kalau tak ambik tea-mix ok plak.

    Satu lagi............napa bila ambik HL ni lagi cepat lapar. Slalu kalau tak ambik HL kurang makan nasik. Tapi kalau ambik je HL mesti perut ni berbunyi je.....& lebih cepat lapar. What should I do.
    lepas mkn ke...sebelum makan amik tea mix...

    kalau boleh amik lepas mkn...dan kalau tak boleh buat pekat2...buat tea tu nipis jer...

    cepat lapar sbb metabolisme jadi cepat. makan nasik tak salah....cuma jgn berlebihan. Ambil secukupnya jer...minum air banyak (air masak/tea mix).

    Tambahkan sekatan F3. Kak Indah seri try amik 2 F1 + 2F3 + 400ml plain water/ 200ml plain watr + 200ml soya.

    gud luck!
    Herbalife 012-612 2394

  5. #545
    Peniaga Supreme A1A Mall
    Join Date
    08 Jun 2006
    Posts
    4,796

    Default Re: JOM PULUN LOOSE WEIGHT BULAN POSER NI!ask me how~

    all PM replied.

    saper nak order, boleh order sampai 16hb (untuk yg byhand delivery).

    untuk POslaju pun sampai 15hb.Tapi dapat 16/17hb lah...
    Herbalife 012-612 2394

  6. #546

    Ibu Jari Keatas Re: JOM PULUN LOOSE WEIGHT BULAN POSER NI!ask me how~

    Quote Originally Posted by PIKIN View Post
    LOOSE WEIGHT NOW ~ ASK PIKIN HOW

    Feel free to ask me about the programme...




    ------------->emel me :hezreen_zaimi@yahoo.com

    dah dapat dah herbalife order semlm...bestnya. thank you so much ya pikin.

  7. #547
    Peniaga Supreme A1A Mall
    Join Date
    08 Jun 2006
    Posts
    4,796

    Default Re: JOM PULUN LOOSE WEIGHT BULAN POSER NI!ask me how~

    Quote Originally Posted by epet26 View Post
    dah dapat dah herbalife order semlm...bestnya. thank you so much ya pikin.
    u r most welcome dear...

    jgn simpan jer taw! nanti Pikin emelkan meal plan...tak sempat2 nak fwd lagi...

    Selamat Hari Raya!
    Herbalife 012-612 2394

 

 
Page 28 of 28 FirstFirst ... 182425262728

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •