Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 221 123451151101 ... LastLast
Results 1 to 20 of 4406
  1. #1
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Tudung deZahra, Raudah dan Ayra. Original dari Butik. Dealers di alu-alukan.


    Dengan nama Allah yg Maha Pengasih dan Maha Penyayang
    Mengumumkan Pelancaran Tudung Jenama 'Ayra'
    Keluaran kami sendiri
    Ayra Collection
    Dealers are welcome..
    Sama-sama kita maju bersama
    Semuga diberkati Allah











    • Setelah sekian lama menjadi dealer kepada Ariani dan deZahra, rasanya dah sampai masa untuk kami maju setapak lagi dan keluarkan brand kami sendiri.
    • Kualiti tudung kami adalah setanding dengan jenama-jenama ternama dan ulung yang kami telah jual sekian lama ini.
    • Kami juga telah menghantar beberapa pasang tudung yg dah siap kepada beberapa orang customer setia kami yang begitu arif tentang kualiti Ariani dan deZahra untuk tujuan mendapatkan feedback ( moon75 di Kedah, Ayu di Trengganu dan Nooraida di Melaka). Kesemua mereka sangat berpuas hati dengan kualiti, jahitan dan harga tudung kami
    Kami perlukan dealers di seluruh negara!!! Sama-sama kita kongsi sedikit keuntungan hasil dari kerja keras kita... sms Linda 012-519 2197


    Kami ada menjual pelbagai barangan di beberapa 'kedai' berasingan di wmc ini dan Stok baru sentiasa di-update sepanjang masa. Sila klik link di bawah untuk setiap kategori untuk melihat status terkini stok dalam tangan untuk setiap produk yang dikehendaki.

    Cara operasi Ayra Collection:

    1. Kami akan dapatkan sesuatu stok yg direquest oleh customer, samada dari stok dalam tangan atau dengan membeli tudung yang dikehendaki dari deZahra.

    2. Bila stok dah ada kami akan upadate dlm link tudung yang berkenaan dan tulis Req: ..... (size...) dah ada, dan kami juga akan sms customer bagitau stok dah ada dan bagi nombor akaun untuk bayaran.

    3. Kami harap customer dapat bayar secepat mungkin selepas diberitahu. Tudung aakan dipos selepas bayaran diterima.

    4. Kalau nak reserve dulu boleh, tapi kena bayar deposit RM 40 satu tudung. Kami akan simpan maksima 1 bulan.

    5. Kalau customer masih belum response selepas beberapa kali kami sms, kami akan release tudung tu pada org lain. (kecuali kalau bayar deposit)

    6. Kalau ada kemushkilan harap dapat sms 017-583 9750

    Terima kasih atas sokongan semua.



    Tudung Ayra adalah jenama keluaran kami sendiri. harga sangat berpatutan. Kualiti setanding jenama terkemuka lain yg kami jual.. Dealers utk Tudung Ayra di alu-alukan

    Sila klik untuk Tudung AYRA Printed - Awning Penuh

    Sila klik untuk Tudung AYRA Printed - Awning Separuh

    Sila klik untuk Tudung AYRA Plain

    Sila klik untuk Tudung Mini Ayra

    Sila klik untuk Tudung Ayra Scallop

    Sila klik untuk Tudung Labuh - Lazidah

    Sila klik untuk Senarai dealers Tudung Ayra




    Tudung Ariani dan Ratu original dari Butik. Harga dijamin sama dengan Butik, tambah kos pos je.. ( 123 ... Last Page)


    SEMUA TUDUNG ARIANI - 25% OFF !!!

    Unbelievable sale - Ariani - Betul-betul mau kasi abis..!!!

    Koleksi Mega Glam Ariani

    Sila klik untuk Tudung Lamees - Harga Runtuh !!



    Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik ( 123 ... Last Page)

    Koleksi deZahra - Printed

    Koleksi deZahra - Plain colours

    Penerangan mengenai Tudung deZahra




    Koleksi Tudung Siti



    Telekung Sulam Vietnam - Stok Terkini
    Linda MZ

    Telekung Kerawang Tebuk - Sangat Eksklusif

    Telekung Jacquard - Elegant

    Telekung S20 - 20 Bunga timbul - Menarik





    Stock Clearance - Kasut Crocs - murah giler!!!




    Klik Link untuk Stokin Wudhu'

    Lain-lain hal:

    Senarai Penghantaran

    Klik utk join fanpage Tudung deZahra dan Ayra di Facebook

    Soalan-soalan lazim mengenai Tudung Ariani dan deZahra

    Koleksi Gambar istimewa - 'Me and my deZahra/ Ariani'

    Pelan lokasi Butik Ayra Collection di Ipoh


    Cara Bayaran:

    5643 4205 1518 Maybank2U
    0821 000 173 7078 CIMB

    Contact :

    1. Ayra, deZahra dan Ariani-> Yantiee : 017-583 9750 (full time assistant)

    2. Telekung, Stokin Wudhu' & Crocs -> Linda 012-519 2197 (sms only please from 8.30 am - 6 pm working days sebab akak bekerja full time, after 6pm and weekends, boleh call okay .. no problem ... )


    e-mail: asyraz@gmail.com


    Soalan-soalan lazim

    1. Saiz: Merujuk kepada saiz muka sahaja. Diukur dari atas kepala hingga hujung dagu.

    Anak tudung: Tiada saiz muka untuk anak tudung (semuanya free size).

    Tiara 2 dan Tiara 3 ada saiz muka:

    S : 9.2 inchi
    M: 9.5 inchi
    L: 10 inchi

    2. Material: Ada macam-macam , tapi yg kami banyak jual ialah dari jenis lycra dan awningnya Thai Silk. Tudung-tudung ni nampak macam 2 piece tapi sebenarnya ia hanya one-piece (awning dicantum dengan tudung - bukan 2 lapisan)

    3. Panjang Tudung (Ukuran labuh dari bawah dagu)

    Anak Tudung : 32 cm.
    Tiara 2 : 44 cm

    4. Penjagaan:

    Ariani cadangkan supaya Tudung di dry-clean utk cucian pertama (utk menjaga warna), lepas tu boleh basuh dengan sabun lembut.

    Tudung tak semestinya digantung dengan hanger (kalau ada space oklah..), bahagian bawah tudung boleh dilipat dan dimasukkan kedalam awning. Jangan lipat awning!. Kalau terlipat jugak, gosok dari dalam.

    5. Booking: Bila booking dibuka, bayaran booking ialah RM 25/helai. Tudung akan diterima dalam masa 2 minggu selepas tarikh tutup booking.

    6. Bayaran: Maybank 1580 1502 0449 CIMB 0812 0000 148078

    7. e-mail: asyraz@gmail.com



    Ringkasan harga:


    Anak Tudung Berwarna
    Harga Ariani RM 69.

    Anak Tudung Hitam, Awning Berwarna
    Harga Ariani RM 75.

    Tiara 2 Berwarna
    Harga Ariani RM 75.

    Tiara 2 Hitam, Awning Berwarna
    Harga Ariani RM 99.

    Tiara 2 Floral dan Leopard
    Harga Ariani RM 99.

    Tiara 2 Jacquard
    Harga Ariani RM 129.

    Tiara 2 Chequered (Petak)
    Harga Ariani RM 149.

    Tiara 3- sampai pusat -ada belah
    Harga Ariani RM 110.

    Tiara 3- sampai pusat -tiada belah
    Harga Ariani RM 99.

    Harap maklum harga diatas tidak termasuk kos pos.

    Kos penghantaran:
    RM 4 utk 1 pasang kalau awning biasa, awning penuh RM 7
    RM 7 utk maksima 3 helai tudung awning biasa, awning penuh 2 helai

    Kami guna Pos Ekspress.

    Gambar anak tudung macam ni:


    Ukuran muka: Free size- kalau 'terbesar' boleh letak pin/brooch kat dagu

    Ukuran labuh dari bawah dagu: 32 cm.

    Yg macam di atas (anak tudung hitam dan awning berwarna tu, harga RM 75).

    Utk anak tudung yg bewarna biasa, Harga : RM 69.00

    Anak tudung ini boleh dipadankan dengan selendang seperti ini:
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  2. #2
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Contoh Tudung Ariani

    Pelan Lokasi ke kedai Ayra Collection:



    Alamat: 22 Jln SCI 1/10
    Sunway City
    Ipoh
    (Atas Ptoton Edar Service Centre)

    Waktu Perniagaan di Bulan Puasa: 10 pagi - 5.30 petang.

    Jumaat tutup. Tapi kalau ada rombongan Cik Kiah nak datang, boleh call Yantiee. Kalau Yantiee free Jumaat tu, Yantiee boleh buka

    Sila sms/call Yantiee (full time assistant) 017-583 9750 untuk sebarang pertanyaan. Kalau tak dapat, call Linda 012-519 2197

    Peta di atas ialah kalau dari arah Tesco, Jusco etc. Sekarang ni jalan baru telah dibuka dari highway menghala ke KL - ada exit ke Sunway Lost World of Tambun. Kalau dari Penang, bayar tol kat Jelapang lepas tu ambil jalan susur ke Ipoh. Terus je (jangan turn ke mana-mana sebab jarak dalam 5-6 km) sampai nampak exit ke Lost World. Dah exit , jalan straight sampai jumpa Giant dan Lost World. Kedai kat sebelah kiri (diagonal) dari traffic Light Lost World


    Pelan lokasi Butik Ayra Collection di Ipoh
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  3. #3
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Tudung Ariani

    Edited by Linda MZ
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  4. #4
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Tudung Ariani

    Me and My deZahra / Ariani

    Ruangan ini dikhususkan untuk kengkawan semua yg dah beli tudung de Zahra/Ariani dari Linda & Yantiee letak gambar masing-masing berposing dengan deZahra/Ariani..

    Linda ada buat special one-off offer discount 5% utk satu pembelian bagi kengkawan yg letak gambar kat sini... jemputle ramai-ramai memeriahkan sudut ini...

    1. mzznana

    salam linda....
    lupa nk inform ...tudung tu dah selamat sampai....
    memang puas hati la....memang nak kaler tu pun....hehe..
    jangan harapla nak dapt kalu g beli sendiri...
    asal pergi je habis...hhehe nak nak yg kaler itam awning kaler2...
    naseb linda jual....hmmm...skrng ni tengah kira2 nk tambah koleksi lagi ni....
    niway....x rugi tau beli kat linda....sama je kalu g beli sindri...
    hehe...ada yg nk book..tp tengah tgk kaler...

    nah...ni gambo kita bergaya ngan tudung ariani...kasi dorang semangat lagi nk try tudung ni...hehe...bukan bodek linda tauu...wahahah


    __________________
    MYFAMILY
    mysweetcloset

    2. yuyu72




    Akhirnya...den berjayo meng-upload gambar den

    banggonyo den....

    Yang hijau tu den boli sendiri...biru dan pink tu beli dari Linda. Ada dua lagi on the road....

    3. earth

    Salam,

    Jealous juga tgk org lain dpt discount....nak juga..

    Satu pic cukup kan....malu la nak posting byk2.
    Ni salah satu collection yg sya ada....

    Thanks.
    Earth...mas



    4. intan_s
    nak juga tempek gambo...ngeh2




    5. malissa

    malissa nk tepek gak gambar kt sini.
    My 1st anak tudung ariani.
    pink shocking (gelap sket).
    mmg senang n selese sgt.. juz sarung jer...



    6. Nasyrah
    Kita nk jugak la tepek gambo kt sini…
    Nk jugak la discount dr linda….hehehhe




    7. Lina
    Model terbaru kami, Lina. Ambik kat rumah Linda lagi..
    Mcm ni le cara kalau nak pakaiTiara 2 dengan brooch. Nampak kemas dan sangat ayu gitu... vogue abis!!





    Demo cara-cara memakai Tiara 2 dengan brooch oleh Pn Lina vogue.. (Thanks Lina..nanti akak bagi discount baik punya..hehe..)




    8. Shida
    hi...ni my pic yg bli tudung ngan akak.
    yg lilac tur 1st dpt
    yg oren ngan pink 2nd dapat....



    9. Edamim
    Salam Puan Linda...Akak pon teringin jugak nak tempek gmbr kat sini.Boleh jugak dapat 5% diskaun..hehe
    Tapi yang ni....anak akak...Drpd : Edamim



    Puan Linda...
    Akak beranikan diri hantar gambar sendiri pulak tau... Bukan apa takut nanti tak dapat diskaun 5% pulak kan sebab tak hantar gambar sendiri......He....he..- Edamim




    10. Atika


    11. ekays
    Ni gambar ekay ngan salah satu koleksi ariani beli ngan Linda MZ waktu gi bercuti


    12. Norli


    13. Izah
    Salam kak linda... nie smua yg zah beli dr kak linda. cantik n selesa. Kwn kt opis smua ckp nk oder. Hehe.. ps nie blh la dpt discount kann...?
    Izah, Segamat, Johor



    14. Farah


    15. pingger


    16. Mimi





    17. Dyla




    18. Antara orang kuat akak: mdmzai !!!



    19. dak_sintoq


    20. Lelasari



    21. aini



    22. Mrs A



    23. danish



    24. lakaya




    25. Jarifah



    Lawanya cik adik kita ni kan... pakai tudung lycra awning lycra..siap tambah manik sendiri lagi... glamour u!!!!

    26. dell80


    comeinya baby dia....

    27. Nashanaz



    Geramnya tengok baby Nashanaz kan... umur baru 8 hari !!

    28. Kak Halini


    29. syikin




    Tudung cantik, orang tambah cantik
    30. danish


    31. sheery
    DeZahra



    Ariani



    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  5. #5
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Tudung Ariani

    Utk mengetahui status penghantaran tudung anda, sila klik di sini dan masukkkan nombor rujukan yg diberi bersebelahan dgn nama anda.

    Deliveries 5/1/2009
    atie na PX121671980MY
    Nooraidah LX512377827MY
    aini LX512377858MY
    Nana PX191762705MY
    earth LX512377875MY
    dell80 PX121671931MY
    Mrs A PX121671945MY
    Mashitoh PX121671914MY
    yuyu PX122194717MY
    Karmila PX122194765MY
    edamim PX122194779MY
    Asiah PX12 129 340 7MY
    mdmzai PX122194779MY
    adyani PX21 068 392 8MY
    nasyrah PX12 219 451 3MY
    mal12 PX121671905MY
    danish PX122194990MY
    nisamira PX121671239MY
    Vel PX122194535MY
    Peri3 PX121671225MY
    mamaaina LX507587902MY
    Kartini PX121690785MY
    Salwa LX507587893MY

    Deliveries 2/1/2009
    salwa PX12 129 356 8MY
    nurul hayat LX51 237 784 4MY
    nooraidah PX19 176 271 9MY
    aizie PX12 219 473 4MY
    rifthah LX51 237 783 5MY
    emmy PX12 167 199 3MY
    ena PX19 176 268 2MY
    norli PX12 167 200 0MY
    malissa PX19 176 269 6MY


    Deliveries 31/12/08
    Dillah PX122166591MY
    iizetty LX507575895MY
    edamim PX191744936MY
    izah LX507616246MY
    moon75 PX122072086MY
    peri3 LX510571519MY
    titian PX122166565MY


    Deliveries 30/12/08
    vogue2704 LX512377915MY
    Yuhanis LX512377760MY
    mzznana LX512377739MY
    airell PX121293599MY
    eka501 PX121293608MY
    Nasyrah EN137986289MY
    nikaisyah PX121293554MY
    zafida PX12 219 465 0MY


    Deliveries 27/12/08
    atika PX12 169 056 4MY, PX12 169 054 7MY
    dima LX51 237 789 2MY
    hasnita LX51 237 777 3MY
    aida74 LX51 237 775 6MY
    shida LX51 237 788 9MY
    sheini LX51 237 774 2MY


    Deliveries 26/12/08
    edamim PX191744940MY
    shanie PX191744953MY
    dak_sintoq LX510571496MY, PX21 068 391 4MY
    suzliati PX12 216 660 5MY
    hani cute PX12 216 663 1MY
    dora PX12 216 662 8MY
    dyla PX19 174 496 7MY
    rudziah LX51 237 738 0MY
    aniee82 LX51 237 717 2MY
    siti nazuha LX51 237 713 8MY
    mal12 LX51 237 740 2MY
    safia LX51 237 742 0MY


    Deliveries 24/12/08
    Wan Azizah PX191744922MY


    Deliveries 19/12/08
    ekays LX50761629MY
    lelasari LX507616201MY
    ainal LX507616215MY
    zoraza LX507616541MY
    dell80 PX121883940MY
    Mona PX121868911MY
    Atika PX191744919MY
    Izah LX507616555MY


    Deliveries 18/12/08
    Norhayati PX121868925MY
    Rosnidah LX507616189MY
    Karmila PX122072024MY
    Yuyu PX122166659MY
    Mariani LX507616175MY


    Deliveries 17/12/08
    pu3ani LX507616144MY
    dak_sintoq PX122166676MY
    sym LX507616161MY
    mdmzai LX507616192MY


    Deliveries 16/12/08
    Izah LX507575921MY
    aida74 LX510571465MY
    Noraini LX510571451MY
    Yuyu PX122072038MY
    Amalina PX122072109MY
    Normah LX511948426MY
    Fatimah PX122166662MY
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  6. #6

    Default Re: Tudung Ariani

    Sis Linda..mlm ni upload yer.. nakk beliii

  7. #7
    Ahli Baru
    Join Date
    09 Apr 2008
    Posts
    105

    Default Re: Tudung Ariani

    tk sabar nk tgk..

  8. #8
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Tudung Ariani - Tiara 2 - Melepasi dada

    Salam,

    Kpd yg baru disini, Linda ada ambil booking, terutamanya untuk anak tudung hitam awning berwarna dan Tiara 2 Hitam awning bewarna. Kedua 'hot-items' ni jarang sangat dapat diperolehi di Ariani sebab kalau letak je terus abis..jadi klu yg book dgn Linda ni insyaAllah kira confirm dapat le..

    Booking ni ada 'masa' nya. Biasanya satu bulan untuk satu pusingan booking, utk bagi masa Ariani siapkan tempahan.

    Sekarang ni Booking no 4 sedang berjalan dan akan diitutup pada 18 Januari. Sila rujuk pg 15 utk maklumat lanjut




    Yg dibawah ni booking no 3 - sebagai rujukan saja sebab delum semuanya dihantar/dibayar balance

    Nama yang kaler merah tu maknanya tudung dah ada. Sila bayar balance kalau belum bayar. Kalau dah bayar dan belum dapat tudung, sila sms Linda.

    Nama yang kaler hijau tu maknanya tudung dah dihantar.

    1. Anak tudung hitam dan awning berwarna - free size. (Harga Ariani RM75 Harga Linda RM 83)
    Biru Turqoise: Norli,earth, Lina,aida74, titian, Emmy
    Biru Tua: CT, Mona, Atika
    Biru Purple: Nasyrah
    Coklat: Nasyrah
    Dark green: Dora. Atika, Zaripah
    Brownish Red: aida74,Wan Noorlida, Atika, moon75,safia, Shida,Dora, Malissa, titian (2 pcs)
    Gold : aniee82, Emmy, moon75
    Grey: Atika, Malissa, aniee82, Nasyrah (2 pcs), Dyla
    Hijau Lumut: Zafida, Atika,Ogy
    Hijau pucuk pisang: Atika,earth, Nasyrah
    Hitam:Aizie,Norezah,nieszakmar,Yusnita,cikpora,Sabrina, dell80,Maizah, Nani ,Fara Dila, Tini Kusnida (3 pcs), Ogy, nikaisyah, Hasnita, Shida,eka501, Airell
    Lilac : Norli, , Emmy
    Merah: Atika, Khadijah, Eka 501, Siti Nazuha, Emmy, Nasyrah (2 pcs)
    Shocking pink: cikpora,Atika, Zafida, Khadijah, Mona, Rnita Jeff, Norli, Rosnidah, Lina, iizzetty, Nasyrah, Dyla, hani cute
    Purple: Atika, Nasyrah
    Very Dark Purple: Eka501

    2. Anak tudung berwarna - free size. (Harga Ariani RM69 Harga Linda RM 76)

    Lilac: Nana, Nasyrah
    Kuning Air: Nasyrah
    Biru Turqoise: nikaisyah,
    Brown: Nasyrah
    Brownish Red: Nasyrah
    Beige: nikaisyah
    Navy blue: Atika
    Merah: Atika
    Pinkish Purple: nikaisyah
    Orange: Nasyrah (2 pcs)

    3. Tiara 2 : warna hitam dan awning kaler2 . (Harga Ariani RM 99. Harga Linda RM 110)

    Ukuran Muka ikut size:
    S : 9.2 inchi
    M: 9.5 inchi
    L: 10 inchi

    Shocking pink: Haslina (S),NoorAidah(M), chit_ana (L)
    Biru Turqoise: ema77(s), Tini Kusnida (S), Mrs A (S)
    Brown: Emmy (L), mal12 (M)
    Brownish Red: vogue2704 (L),
    Merah: Hamimi(S), Haslina (S),Mrs A (S), airell (s),chit_ana (L)
    Hijau pucuk pisang: Dima (M)
    Hijau Cyan: Dima (M)
    Coklat: Tini Kusnida (S), Normah (M)
    Grey: ema77(S), Nana (S), Emmy (L), NoorAidah(M), Mariani (M)
    Soft Pink : Nana (S) 2 pcs,
    Strong Purple: Mrs A (S)
    Orange: Dijah (S)
    Gold : NoorAidah(M)

    4. Tiara 2 berwarna - (Harga Ariani RM75 Harga Linda RM 83). Muka ada saiz.

    Peach: ema77(s)
    Biru Turqoise: Syaraz (M), dell80(s)
    Brownish red: dell80(S)
    Biru awning turqoise: aizie (L)
    Light Brown : Sufiana (L)
    Light Blue : Sufiana (M)
    Light Cream: ekays (M),
    Merah: Hamimi (S)
    Kuning Terang: dell80(S)
    Strong Purple: dell80(S)
    Very Dark Purple: Tini Kusnida (S) , hani cute (M)
    Pink awning shocking pink: aizie (L)
    Hijau Pucuk Pisang: SYM(S)
    Orange BSN: dell80(S)

    7. Tiara 3 : Jenis labuh sampai pusat dan tiada belah didepan. (Harga Ariani RM 99. H Linda RM 110) Bagi warna apa yg nak dan saiz.

    1. Hitam: Sal(L)

    7. Tiara 3 : Jenis labuh sampai pusat dan ada belah didepan. (Harga Ariani RM 110. H Linda RM 121) Bagi warna apa yg nak dan saiz.

    1. Cream: mal12(M) & (L)
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  9. #9

    Default Re: Tudung Ariani - Tiara 2 - Melepasi dada

    cop!nak yg lilac saiz m

  10. #10
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Tudung Ariani

    Selamat menjamu mata..
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  11. #11

    Default Re: Tudung Ariani

    salam,

    saya nk chop yg color soft pink....

  12. #12
    Ahli Baru
    Join Date
    19 Sep 2008
    Posts
    221

    Default Re: Tudung Ariani

    Hai Linda

    saya ni confuse sikit pasal Tiara 2 yg u jual RM82 yg labuh lepas paras dada ni, kalau tak salah ada lagi satu jenis yg labuh sampai paras pusat dan harganya mahal sikit dari Tiara 2, u tak de stok yg tu ke?

  13. #13
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Tudung Ariani

    Quote Originally Posted by adhuri View Post
    Hai Linda

    saya ni confuse sikit pasal Tiara 2 yg u jual RM82 yg labuh lepas paras dada ni, kalau tak salah ada lagi satu jenis yg labuh sampai paras pusat dan harganya mahal sikit dari Tiara 2, u tak de stok yg tu ke?
    Salam adhuri,

    Jenis yg sampai pusat tu namanya Tiara 3. Dia memang labuh sampai ke pusat dan ada yang jenis terbelah kat depan. Harganya di Ariani ialah antara RM 99 -RM 110. Linda belum ambil jenis tu sebab tak sure ada demand ke tak.. ...
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  14. #14
    Ahli Baru
    Join Date
    30 Sep 2008
    Posts
    133

    Default Re: Tudung Ariani

    nak tanya la ader tak yang belakang warna hitam depan tu biru or merah... kalo paras dada saiz s yer

  15. #15
    Ahli Lama
    Join Date
    20 Nov 2006
    Posts
    591

    Default Re: Tudung Ariani

    kak Linda, yg jenis pendek bila nak upload?
    fina dah ada yg labuh paras dada, nak yg jenis pendek lak...

  16. #16
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Tudung Ariani

    Quote Originally Posted by dafina View Post
    kak Linda, yg jenis pendek bila nak upload?
    fina dah ada yg labuh paras dada, nak yg jenis pendek lak...
    fina..akak dah upload..refer posting #25 ye...
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  17. #17
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Tudung Ariani

    Quote Originally Posted by etty80 View Post
    nak tanya la ader tak yang belakang warna hitam depan tu biru or merah... kalo paras dada saiz s yer
    InshaAllah, akan diusahakan... kalau nak tahu, nak dapat satu tudung pun punya le susah kat Ariani ni, asyik asyik sold out je bila pegi..agaknya nak kena tunggu kat situ pukul 8 pagi tiap hari kot...
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  18. #18
    Ahli Lama
    Join Date
    20 Nov 2006
    Posts
    591

    Default Re: Tudung Ariani

    Quote Originally Posted by Linda MZ View Post
    fina..akak dah upload..refer posting #25 ye...
    kak...yg post #25 tu x kuar pic la....

  19. #19
    Ahli Baru
    Join Date
    30 Sep 2008
    Posts
    133

    Default Re: Tudung Ariani

    Quote Originally Posted by Linda MZ View Post
    InshaAllah, akan diusahakan... kalau nak tahu, nak dapat satu tudung pun punya le susah kat Ariani ni, asyik asyik sold out je bila pegi..agaknya nak kena tunggu kat situ pukul 8 pagi tiap hari kot...
    laa yer ker....

  20. #20

    Default Re: Tudung Ariani

    tudung ramai org cari awning kaler2 ngan base tudung itam.. tapi slalu takde stok.. kalau tak silap SA kat sana kasitau december baru stok anak tudung cam ekin tu masok..
    so kalau Linda dpt order dulu..sure ramai berebot kat sini...

 

 
Page 1 of 221 123451151101 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •