Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 33 of 33
  1. #21
    nazfa
    Tetamu

    Default Re: EARN EXTRA INCOME HERE!

    Quote Originally Posted by PIKIN View Post
    PIKIN SEDANG MENCARI MEREKA YG BERMINAT MENJADI DEALER DI AREA :

    1-PUTRAJAYA (in future maybe hubby tak dpt hantarkan brg ke sana sbb dah sibuk melayan customer dia sendiri)

    2-SABAH/SARAWAK (utk menjimatkan kos delivery)

    3-UTARA (jimat kos pos)

    4-TIMUR (jimat kos pos)
    dealer ptrjy dah ada ke

  2. #22
    Ahli Baru
    Join Date
    10 Dec 2008
    Posts
    131

    Default Re: EARN EXTRA INCOME HERE!

    Quote Originally Posted by PIKIN View Post
    PIKIN SEDANG MENCARI MEREKA YG BERMINAT MENJADI DEALER DI AREA :

    1-PUTRAJAYA (in future maybe hubby tak dpt hantarkan brg ke sana sbb dah sibuk melayan customer dia sendiri)

    2-SABAH/SARAWAK (utk menjimatkan kos delivery)

    3-UTARA (jimat kos pos)

    4-TIMUR (jimat kos pos)
    pikin..sy dari Sarawak..ingin tahu lebih lanjut ttg HL & jd dealer skali..boleh pm details psl produk ni n mcm mana nak jadi dealer...

  3. #23
    Peniaga Supreme A1A Mall
    Join Date
    08 Jun 2006
    Posts
    4,796

    Default Re: EARN EXTRA INCOME HERE!

    Ramai yg PM dan nak jadi dealer...Pikin nak yang betul2 serious utk jadi dealer...maksudnya...klu boleh simpan stock(jadi Pikin tak perlu pos lagi stock ke korang.Pikin terus contact dealer sesuatu tempat dan korang deliver dan guide sekali.

    klu boleh,sekiranya ada seminar2 yang diadakan,at least sebulan sekali pun jadilah dtg sbb dari seminar baru kita boleh belajar selok belok pasal product...

    Yang penting jadi ahli dulu dan dah pernah consumed Herbalife.

    Dealer/Customer yang mempunyai belian terbanyak utk setiap bulan layak mendapat diskaun 50% utk next month purchase dan layak jadi Supervisor.

    Amacam?Ada berani?
    Herbalife 012-612 2394

  4. #24

    Default Re: EARN EXTRA INCOME HERE!

    berapa untung ni?

  5. #25
    Peniaga Supreme A1A Mall
    Join Date
    08 Jun 2006
    Posts
    4,796

    Default Re: EARN EXTRA INCOME HERE!

    Quote Originally Posted by aasnah View Post
    berapa untung ni?
    maksud you?
    Herbalife 012-612 2394

  6. #26

    Default Re: EARN EXTRA INCOME HERE!

    pikin,

    apa maksud jualan terbanyak?.. boleh info more ke?..macam minatlah.
    btw, i'm from sabah.

  7. #27
    Peniaga Supreme A1A Mall
    Join Date
    08 Jun 2006
    Posts
    4,796

    Default Re: EARN EXTRA INCOME HERE!

    Quote Originally Posted by jeslyn View Post
    pikin,

    apa maksud jualan terbanyak?.. boleh info more ke?..macam minatlah.
    btw, i'm from sabah.
    jeslyn,

    tolong bagi emel address darlingg....
    Herbalife 012-612 2394

  8. #28

    Default Re: EARN EXTRA INCOME HERE!

    saya sgt2 berminat...

  9. #29

    Default Re: EARN EXTRA INCOME HERE!

    hi, nak tau lebih lanjut boleh.. email : e_fadz@yahoo.com

  10. #30
    Peniaga Supreme @ D'Boom Plaza
    Join Date
    03 Nov 2009
    Posts
    22

    Default Re: EARN EXTRA INCOME HERE!

    Hai Salam Pikin,

    Ni sebenarnye jual produk camne ye... Mcm minat ..!??!!

  11. #31

    Default Re: EARN EXTRA INCOME HERE!

    Quote Originally Posted by PIKIN View Post
    PM PIkin for details...

    salam kak pikin...kalau nak jadi agen utara, RM98 tu dapat brg ker?

  12. #32

    Default Re: EARN EXTRA INCOME HERE!

    salam saya berminat gak nak jadi member, still available ke? nak jadi member dan pengguna herbalife pm me ok?

  13. #33
    Peniaga Supreme A1A Mall
    Join Date
    08 Jun 2006
    Posts
    4,796

    Default Re: EARN EXTRA INCOME HERE!

    Serious in earning extra income? email me: peekeen@gmail.com now!

    Mencari pengedar tegar di Utara dan Pantai Timur....
    Herbalife 012-612 2394

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •