Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 9 of 9 FirstFirst ... 56789
Results 161 to 173 of 173

Thread: Sale corner....

  1. #161

    Default Re: Sale corner....

    kak, nk tanyer ctaB3812- size M (RM19.95) ade lagi tak
    kalau ader sy nk laa....yg suit tu cancel, nanti bgtau kos braper ekk

  2. #162

    Default Re: Sale Aidiladha & Year End Sale bermula 011208 ~ 311208 !!

    Quote Originally Posted by honey_dew View Post
    salam myD,

    maternity suit tu ade tak kaler hitam size L? klu tak de hitam, cream pun ok. klu ada, bgtau ye, HD nak buat payment. nanti HD pi self collect kat butik. mane tau kot2 ade lg yang terberkenan bile tgk live.
    salam.....hai HD..maaf ek tuk colour black dah tak de lagie...colour crea yup ade.....

  3. #163

    Default Re: Sale corner....

    Quote Originally Posted by izniey View Post
    kak, nk tanyer ctaB3812- size M (RM19.95) ade lagi tak
    kalau ader sy nk laa....yg suit tu cancel, nanti bgtau kos braper ekk
    salma.....hai izniey..maaf ek untuk ctaB3812 dah tak de lagie stoknya....layari link terbaru myd....di http://mumdreams.com.my

  4. #164
    Ahli Baru
    Join Date
    06 Jun 2007
    Posts
    91

    Default Re: Sale corner....

    myD, bleh tak nak gi try dulu kat butik utk maternity set tu. Tp nak beli kat kedai, takut tak dapat rege ni. plannya esok petang nak ke sana.

  5. #165

    Default Re: Sale corner....

    Quote Originally Posted by honey_dew View Post
    myD, bleh tak nak gi try dulu kat butik utk maternity set tu. Tp nak beli kat kedai, takut tak dapat rege ni. plannya esok petang nak ke sana.
    salam.....yup sale di online hanya tuk online sahaja....nak try dulu tak per boleh sahaja.....

  6. #166
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Sale Aidiladha & Year End Sale bermula 011208 ~ 311208 !!

    Quote Originally Posted by honey_dew View Post
    salam myD,

    maternity suit tu ade tak kaler hitam size L? klu tak de hitam, cream pun ok. klu ada, bgtau ye, HD nak buat payment. nanti HD pi self collect kat butik. mane tau kot2 ade lg yang terberkenan bile tgk live.
    SALAM.....

    hai HD...erkk HD dulu pernah shopping kat sini kan..?
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  7. #167

    Default Re: Sale corner....

    dah abis ker..
    kaka yg ni ader lg tak? bahu dia braper yerr....kalau bahu kita lebih kirang 15 inch baju ni x besar ker?..
    1012T0009 Free Size Green




    Quote Originally Posted by butikmydreams View Post
    salma.....hai izniey..maaf ek untuk ctaB3812 dah tak de lagie stoknya....layari link terbaru myd....di http://mumdreams.com.my

  8. #168

    Default Re: Sale corner....

    Quote Originally Posted by izniey View Post
    dah abis ker..
    kaka yg ni ader lg tak? bahu dia braper yerr....kalau bahu kita lebih kirang 15 inch baju ni x besar ker?..
    1012T0009 Free Size Green
    salam.....
    T.shirt ne free size so kalau bahu dalm 15' just nice pakai....

  9. #169
    Ahli Baru
    Join Date
    06 Jun 2007
    Posts
    91

    Default Re: Sale Aidiladha & Year End Sale bermula 011208 ~ 311208 !!

    Quote Originally Posted by myDreams View Post
    SALAM.....

    hai HD...erkk HD dulu pernah shopping kat sini kan..?
    a'a. penah. koleksi maternity wear pun sumer dr butik myD. ni nak tambah koleksi. sbb si abang dah nak dpt adik baru.

  10. #170

    Default Re: Sale Aidiladha & Year End Sale bermula 011208 ~ 311208 !!

    Quote Originally Posted by honey_dew View Post
    a'a. penah. koleksi maternity wear pun sumer dr butik myD. ni nak tambah koleksi. sbb si abang dah nak dpt adik baru.
    ooooo o yer ker..alhamdullilla dah n dapat org baru yer....leh lah shopping lagie ne.....

  11. #171

    Default Re: Sale corner....

    Quote Originally Posted by butikmydreams View Post
    salam.....
    T.shirt ne free size so kalau bahu dalm 15' just nice pakai....

    ok kak, sy confirm nk yg nih yer....nanti sy pm biler dah transfer yerr..

  12. #172

    Default Re: Sale corner....

    Quote Originally Posted by izniey View Post
    ok kak, sy confirm nk yg nih yer....nanti sy pm biler dah transfer yerr..
    salam.....ok dear..per2 t PM ek...tq

  13. #173
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Sale corner....

    Please visit our site @ www.mumdreams.com.my utk koleksi terbaru !!!!
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

 

 
Page 9 of 9 FirstFirst ... 56789

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي