Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 173

Thread: Sale corner....

  1. #1
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default [PRODUK] Please visit our site @ www.mumdreams.com.my utk koleksi terbaru !!!!

    Assalamualaikum...

    Terima kasih di atas segala sokongan yang diberikan.

    Selamat Datang ke Butik-myDreams



    Alhamdulillah, dengan izin Yang Maha Esa, kami diberi peluang untuk membuka sebuah butik real (selama ni secara maya sahaja) di Bandar Baru Bangi, Selangor. Butik-myDreams terletak di Seksyen 9, di belakang Pusat Rawatan Islam Az-zahrah dan berhampiran PKNS Bangi.



    Butik-myDreams merupakan butik yang menghimpunkan fesyen-fesyen dan aksesori untuk Ibu Mengandung, Ibu Menyusu serta wanita Plus Size. Walau bagaimana pun, kami juga mempunyai koleksi fesyen untuk yang bersaiz S - L, aksesori wanita, tudung, kain, pakaian kanak-kanak dan banyak lagi.

    Kami menerima payment berbentuk :



    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Untuk membuat sebarang pesanan :

    • Sila SMS/email kod barangan yang dikehendaki untuk memastikan barangan tersebut masih mempunyai stok atau tidak.
      Pihak Butik-MyDreams akan memberitahu butiran barangan tersebut bersama jumlah bayaran.
      Sila sahkan barangan yang dikehendaki dengan segera.
      Masukkan jumlah bayaran ke dalam
      • Maybank : 562834602740
        CIMB : 12370000239103

        Holder : Mydreams Enterprise
        Tel : 013-2246692
        Email : butik_mydreams@yahoo.com



      Sila sahkan bayaran anda kepada kami melalui SMS/email beserta alamat untuk tujuan pengeposan.
      Penghantaran akan dibuat setelah bayaran disahkan. Pihak kami akan menghantar SMS/email kepada anda mengenai butiran pengeposan. Butik-myDreams memerlukan tempoh 3 sehingga 5 hari bekerja untuk menguruskan penghantaran anda.
      Sila SMS/email kepada kami sekiranya anda sudah menerima atau masih tidak menerima barangan anda.

    Kos penghantaran :

    • Untuk semua Koleksi Butik-MyDreams, harga yang dipaparkan adalah tidak termasuk kos penghantaran. Kos penghantaran yang dikenakan :

      Semenanjung Malaysia : RM 5
      Sabah/Sarawak : RM 12


      Kami menggunakan khidmat penghantaran COURIER SURE REACH

    Tempahan :

    • Anda boleh melakukan tempahan barangan daripada Butik-MyDreams.
      Deposit RM 10 akan dikenakan untuk mengesahkan tempahan anda.
      Sekiranya anda membatalkan tempahan anda, wang deposit anda akan dikira hangus.
      Tempahan hanya boleh dibuat selama 5 hari sahaja. Selepas 5 hari, wang deposit akan dikira hangus.

    Pemulangan :

    • Jika barangan yang diterima mempunyai kerosakan, anda bolehlah memulangkan kembali barangan tersebut kepada kami dalam tempoh 3 hari selepas menerima barangan tersebut.
      Sila maklumkan kepada kami berkenaan kerosakan tersebut.
      Kos penghantaran akan dikenakan untuk menghantar barangan tukaran.

    *Semua syarat adalah sah untuk semua pelanggan/dealers dan tertakluk kepada sebarang perubahan dari semasa ke semasa.


    Pengurusan Butik-MyDreams
    (013) 224-6692
    butik_mydreams@yahoo.com

    Skype : butik_mydreams
    YM : butik_mydreams
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Crystal Mall
    Join Date
    26 Dec 2005
    Posts
    1,385

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    x sbr nk soping kt sini lg

  3. #3

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    Quote Originally Posted by perfex View Post
    x sbr nk soping kt sini lg
    hehehe....thanks...
    baju dah sampai ke yang...?

  4. #4
    Ahli Baru
    Join Date
    29 Nov 2007
    Posts
    250

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    eeiiii...jaa pon xsabar nih....

  5. #5

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    Quote Originally Posted by jaa View Post
    eeiiii...jaa pon xsabar nih....
    salam..
    hai...hehehe mesti puas mkn buah langsat ek...ok kak jaa blouse yg akak nakkan tue..nak kami pos kan ker kak?

  6. #6

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    editted....
    Last edited by butikmydreams; 29th November 2008 at 05:31 PM.

  7. #7
    Ahli Baru
    Join Date
    29 Nov 2007
    Posts
    250

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    Quote Originally Posted by butikmydreams View Post
    salam..
    hai...hehehe mesti puas mkn buah langsat ek...ok kak jaa blouse yg akak nakkan tue..nak kami pos kan ker kak?
    yang, overall dress D1409 ukuran saiz dia camner? cam dalam web butik-mydreams tu ker? kalo ukuran sama ok laa (yg penting kena beso - kayu balak ni tau!)...tp kalo kurang dari tu xmuat laa yang...kalo xl...NAK!!!..warna olive ada tak yang.... - (yang, i dah sampai due tp still nak baju ni.senang nak breastfedd kan)

  8. #8

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    hai, yana baru je email nak beli 2psg baju. ni nak tanya...klu yana nak book baju satu lagi tapi byr hari isnin depan boleh ker? minggu depan gaji... hari ni dah beli 2 psg baju...budget kena control nih...

  9. #9

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    Quote Originally Posted by jaa View Post
    yang, overall dress D1409 ukuran saiz dia camner? cam dalam web butik-mydreams tu ker? kalo ukuran sama ok laa (yg penting kena beso - kayu balak ni tau!)...tp kalo kurang dari tu xmuat laa yang...kalo xl...NAK!!!..warna olive ada tak yang.... - (yang, i dah sampai due tp still nak baju ni.senang nak breastfedd kan)
    salam..ukuranya same mcm yg dlm web tue..warne olive dah tak de..yg tinggal colour L.brown aje..

    Quote Originally Posted by yana_Labuan View Post
    hai, yana baru je email nak beli 2psg baju. ni nak tanya...klu yana nak book baju satu lagi tapi byr hari
    isnin depan boleh ker? minggu depan gaji... hari ni dah beli 2 psg baju...budget kena control nih...

    salam..ok laling...tak de hal nya lah..email balik code mane yg nak yer..ok tuk 2 blouse tue myd dah reply yer...
    Last edited by butikmydreams; 16th October 2008 at 12:50 PM.

  10. #10

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    hai. yana dah transfer payment yer... kod baju yg nak booking pun dah bagi. refer email yg yana dah hantar..
    tq....

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Crystal Mall
    Join Date
    26 Dec 2005
    Posts
    1,385

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    myD, skirt takde offer ker?

  12. #12
    Peniaga MyGold Extreme Mall
    Join Date
    14 Nov 2006
    Posts
    771

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    Quote Originally Posted by perfex View Post
    myD, skirt takde offer ker?
    nak tumpang tanya sekaki..
    Kenan kat skirt kain t-shirt laaa..

    Dannn.. nak cop ctaB30271 Light Blue (XXL) selai yek..
    Last edited by yansani; 14th October 2008 at 10:01 AM.

  13. #13

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    Quote Originally Posted by yansani View Post
    nak tumpang tanya sekaki..
    Kenan kat skirt kain t-shirt laaa..

    Dannn.. nak cop ctaB30271 Light Blue (XXL) selai yek..
    salam..hai yansani ok laling skirt tue ade colour brown and white aje..nak yg colour pe yer? and 1 more CtaB30271 yg tinggal colour pink dan cream sahaja..yg lain dah habis tersold out

  14. #14
    Ahli Lama
    Join Date
    06 Dec 2007
    Posts
    159

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    Nanti check pm k

  15. #15

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    Quote Originally Posted by syahaiza View Post
    Nanti check pm k
    salam..ok laling myd dah check PM..apa2 reply balik ek...

  16. #16
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    Ok...jualan on TDUNG DUBAI plak.....













    PROMOSI penghabisan stok !!!

    1 piece...NOW Only at RM 35 !!!
    2 piece...only at RM 60

    (price without postage)
    HURRY UP WHILE STOCK LAST !
    (apply at online butik ONLY)
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  17. #17
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    Lagi Tudung on SALE !!!

    yg ni plak tinggal yg ini aje....

    Tudung DUBAI 1 layer....



    PROMOSI penghabisan stok !!!
    NOW Only at RM 30 !!!
    (price without postage)
    HURRY UP WHILE STOCK LAST !
    (apply at online butik ONLY)

    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  18. #18
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    Tudung TURKI bidang 50....



    PROMOSI penghabisan stok !!!
    NOW Only at RM 30 for 2 piece !!!!!!!
    (price without postage)
    HURRY UP WHILE STOCK LAST !
    (apply at online butik ONLY)
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  19. #19
    Peniaga MyGold Extreme Mall
    Join Date
    14 Nov 2006
    Posts
    771

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    Quote Originally Posted by butikmydreams View Post
    salam..hai yansani ok laling skirt tue ade colour brown and white aje..nak yg colour pe yer? and 1 more CtaB30271 yg tinggal colour pink dan cream sahaja..yg lain dah habis tersold out
    alaaa.. skirt kaler itam xde ke??

  20. #20

    Default Re: Jualan Mega Butik-myDreams akan bermula 13 Oktober nanti !!!

    cantiknyer baju pregnan...
    geram jer....
    rase nak pregnant lagi jer
    wakkakaka

 

 
Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •