Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 11 of 187 FirstFirst ... 7891011121314152161111 ... LastLast
Results 201 to 220 of 3721
  1. #201

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    kak tasya,

    produk nie kena mkn berterusan ke? kalau brenti takde apa2 ke? manalah tau... bulan nie ada sen... bln depan xcukup sen... nanti muka terbantut plak.. kerepot. takut gak

  2. #202
    Peniaga @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    22 May 2007
    Posts
    2,328

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    Quote Originally Posted by fifina View Post
    kak tasya,

    produk nie kena mkn berterusan ke? kalau brenti takde apa2 ke? manalah tau... bulan nie ada sen... bln depan xcukup sen... nanti muka terbantut plak.. kerepot. takut gak

    He,he
    tak kerepot sayang.
    Bila badan kita ada cukup antioksidant,maka skin kita pun cantiklah ,..nampak muda and glowing.
    And whitening tu,...kalau dah putih lama2 kalau tak maintain akn kembali kepada skin asal.

  3. #203
    Peniaga @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    22 May 2007
    Posts
    2,328

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)


    Tracking no pos laju for today

    Norshidah - EN128983430MY
    Ruslina - EN129435655MY
    Zarini - EN129435678MY
    Rokiah - EN129435797MY
    Salina - EN137570391MY
    Normala - EN137570330MY


    thank you ladies

  4. #204

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    kak.. nk jugak la...ada cash on delivery tak area KL.. yg nie new gluta kan?

  5. #205
    Ahli Lama
    Join Date
    23 Dec 2007
    Posts
    565

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    Quote Originally Posted by tasha76 View Post
    Hello kak Zaimah,
    Untuk permulaan ambik 2 atau 3 biji sehari.
    Selalunya orang akan ambik 2.So satu botol memang cukup untuk sebulan.
    Kalau ada stock Vit C , memang Tasha akan bagi free dulu 5 tabs.

    Banyak yang ambik injection ambik gluta dari Tasha sebab disarankan oleh doktor.
    Tapi kalau boleh ambik Vit C juga.
    Sepupu kak mungkin inject Platinum Roche ( nama untuk Vit C plus Collagen ) injection.
    Dalam tu kalau tak silap ada 35g pure Vit C saja-Laroscorbine.
    So tak cukup untuk hari2.

    Thanks Kak
    Oooo..... ingatkan injection Vit C tu da ckp byk compare ngan makan tablet, sbb melalui injection, bukan ke vit C tu terus masuk direct ke dlm saluran darah?

    Kalau pada pendapat Tasha la, Vit C brand apa yg plg byk kandungan vitaminnya? Bagi la idea, sbb vit C dlm pasaran terlalu byk, tk pandai la akak nk beli.... tolong bagi idea ye...

    Ttg Gluta tu, akak confirm nk order 1 botol dulu, cukup bulan ni lps dpt gaji & lepas transfer dlm acc Tasha, akak inform, boleh la Tasha post kan Gluta tu. Masa tu nanti, akak akan PM address & hp no. Apa2 hal, akak akan inform Tasha...

    TQ

  6. #206
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Jan 2008
    Posts
    101

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    SALAM SIS TASHA..
    BARU JE DAPAT GLUTA..TQ..TAPI FREE GIFT VITAMIN C..TAK DE KER?
    HIHIHI.......
    TAK SABAR NK CUBA NI..

  7. #207
    Ahli Baru
    Join Date
    12 Mar 2008
    Posts
    34

    Senyum Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    kak...ada stock lg tak...nanti pm me k...

  8. #208
    Ahli Lama
    Join Date
    28 Dec 2007
    Posts
    775

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    Status:Successful From Account:151306002513 WSANew Balance:To Open 3rd Party Account:157157822271Amount: RM145.00Effective Date: TodayAccount Holder Name: NATASHA BINTI MOHD NReference Number:1274485203Transaction Date/Time: 20 Oct 2008 12:22:47

  9. #209
    Peniaga @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    22 May 2007
    Posts
    2,328

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    Quote Originally Posted by kak zaimah View Post
    Oooo..... ingatkan injection Vit C tu da ckp byk compare ngan makan tablet, sbb melalui injection, bukan ke vit C tu terus masuk direct ke dlm saluran darah?

    Kalau pada pendapat Tasha la, Vit C brand apa yg plg byk kandungan vitaminnya? Bagi la idea, sbb vit C dlm pasaran terlalu byk, tk pandai la akak nk beli.... tolong bagi idea ye...

    Ttg Gluta tu, akak confirm nk order 1 botol dulu, cukup bulan ni lps dpt gaji & lepas transfer dlm acc Tasha, akak inform, boleh la Tasha post kan Gluta tu. Masa tu nanti, akak akan PM address & hp no. Apa2 hal, akak akan inform Tasha...

    TQ
    Akak
    Tasha dah pm bout what brand Vit C to use.
    nanti check ye.

  10. #210
    Peniaga @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    22 May 2007
    Posts
    2,328

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    Quote Originally Posted by irispink View Post
    kak...ada stock lg tak...nanti pm me k...

    Dah pm dearie

  11. #211
    Peniaga @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    22 May 2007
    Posts
    2,328

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    Quote Originally Posted by marsya View Post
    Status:Successful From Account:151306002513 WSANew Balance:To Open 3rd Party Account:157157822271Amount: RM145.00Effective Date: TodayAccount Holder Name: NATASHA BINTI MOHD NReference Number:1274485203Transaction Date/Time: 20 Oct 2008 12:22:47
    Thank you luv,..
    will send urs asap.
    Semoga semakin gebu dan cantik la Marsya nanti

  12. #212
    Peniaga @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    22 May 2007
    Posts
    2,328

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    To all the ladies and gents
    yang call Tasha , tanya macam mana nak ambik gluta,macam mana nak detox, vit c brand apa and so on.

    Thank you so much for your time,
    it was lovely talking to you.

    Any questions do ask ya.

    Love ya all

  13. #213

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    salam...berminat gak nak try...ada stock lagi tak...leh PM bagi bank details..tq

  14. #214
    Peniaga @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    22 May 2007
    Posts
    2,328

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)


    Tracking no Pos laju for today

    Norfaradiza - EN128983925MY
    Nurul Fauziah - EN128983911MY
    Ernie - EN12893908


    thank you
    and all the best.

  15. #215
    Ahli Baru
    Join Date
    10 Feb 2007
    Posts
    331

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    salam..igt nk try gluta ni gak ler..tp x brapa paham ngan non acidic vit c tu,currently kita mmg ambk win ester c-250 (elken product), tu acidic ker non acidic eh?

    rm145 sebotol tu dh include pos laju ker? within m'sia or semenanjung m'sia je..? kalo amik 2 btl ker 3 btl ker ada % lg x?

    tq..

  16. #216
    Peniaga @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    22 May 2007
    Posts
    2,328

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    Quote Originally Posted by haque View Post
    salam..igt nk try gluta ni gak ler..tp x brapa paham ngan non acidic vit c tu,currently kita mmg ambk win ester c-250 (elken product), tu acidic ker non acidic eh?

    rm145 sebotol tu dh include pos laju ker? within m'sia or semenanjung m'sia je..? kalo amik 2 btl ker 3 btl ker ada % lg x?

    tq..
    Check pm dear
    Rm 145 is within Semenanjung Malaysia.
    If its Sabah or Sarawak add rm4

  17. #217
    Ahli Baru
    Join Date
    10 Sep 2007
    Posts
    186

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    salam kak tasya..
    saya pun berminat nak try guna produk ni... tapi kena tunggu gaji ler..
    nanti pm saya yer vit c yg suitable (saya pun tak paham apa acidic & non acidic).
    pastu nak tau gak yg ni classic ke new? apa beza yer.. TQ

  18. #218
    Ahli Baru
    Join Date
    06 Nov 2007
    Posts
    120

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    Quote Originally Posted by tasha76 View Post
    Akak
    Tasha dah pm bout what brand Vit C to use.
    nanti check ye.

    bole Pm untuk saya sekali tak?....klu pakai SHAKLEE ok ke?

  19. #219
    Peniaga @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    22 May 2007
    Posts
    2,328

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    Quote Originally Posted by dinasue View Post
    salam kak tasya..
    saya pun berminat nak try guna produk ni... tapi kena tunggu gaji ler..
    nanti pm saya yer vit c yg suitable (saya pun tak paham apa acidic & non acidic).
    pastu nak tau gak yg ni classic ke new? apa beza yer.. TQ

    Salam darling
    Kak Tasha dah pm.
    Any questions will be glad to answer

  20. #220
    Peniaga @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    22 May 2007
    Posts
    2,328

    Default Re: Kulit lebih CERAH seluruh badan,..700mg Pure Gluta nampak muda & marvelous.Look at my pics ( TESTI BARU!)

    Quote Originally Posted by yatee View Post
    bole Pm untuk saya sekali tak?....klu pakai SHAKLEE ok ke?

    Replied with thanks

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي