Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 61 to 80 of 149
  1. #61
    Peniaga MyGold Extreme Mall
    Join Date
    08 Oct 2008
    Posts
    146

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    salam semua...nk menyebuk kat sini....

  2. #62
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    16 Oct 2006
    Posts
    1,560

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    nak menyibuk gak la...


    MyPermataHati Shop | KelasOnline Bina Web Niaga

  3. #63
    Ahli Lama
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    318

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by mawaddah80 View Post
    nak menyibuk gak la...
    Jomlah kita borak2.... any topic?

  4. #64
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    13 Jun 2007
    Posts
    3,871

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    jom lerr kita saling beramah-mesra..makin ramai peniaga baru kat plaza kita nie ..

    sy baru perasan yg face book nie menarik la... sapa2 ada facebook jom kita saling tukar2 nk?

  5. #65
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    16 Oct 2006
    Posts
    1,560

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by Ratu balqis View Post
    jom lerr kita saling beramah-mesra..makin ramai peniaga baru kat plaza kita nie ..

    sy baru perasan yg face book nie menarik la... sapa2 ada facebook jom kita saling tukar2 nk?
    dila, memang glamer facebook tu tapi tak dan nak explore lagik...

    friendster ada lah...


    MyPermataHati Shop | KelasOnline Bina Web Niaga

  6. #66

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Selamat pagi....

    nak menyibuk kat sini gak...
    Jom kita borak...boring lah...

  7. #67
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    13 Jun 2007
    Posts
    3,871

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by mawaddah80 View Post
    dila, memang glamer facebook tu tapi tak dan nak explore lagik...

    friendster ada lah...
    friendster sy ada jugak akaunnya...tapi x rajin ler nk menjenguk nyer ..

    Raha...carik la satu topik....jom kita borak2..

  8. #68

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by Ratu balqis View Post
    friendster sy ada jugak akaunnya...tapi x rajin ler nk menjenguk nyer ..

    Raha...carik la satu topik....jom kita borak2..
    tu lah..topik apa yer....blurrr ni

  9. #69
    Ahli Lama
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    318

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Apa kata kita bincang macamana nak meningkatkan pengunjung menjengah ke Beli@Wanita Mall ni. Sbb saya tgk mall kita x join dengan aktiviti treasure hunt tu. Kenapa yer?

  10. #70

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by idarahim View Post
    Apa kata kita bincang macamana nak meningkatkan pengunjung menjengah ke Beli@Wanita Mall ni. Sbb saya tgk mall kita x join dengan aktiviti treasure hunt tu. Kenapa yer?

    bagus tu....idea yg bagus

  11. #71
    Peniaga MyGold Extreme Mall
    Join Date
    08 Oct 2008
    Posts
    146

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    ha ah...betul lah...kena ek kita mall kita tak join treasure hunt tu???

  12. #72

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by ejan18 View Post
    ha ah...betul lah...kena ek kita mall kita tak join treasure hunt tu???

  13. #73
    Pemilik Plaza
    Join Date
    01 Sep 2008
    Posts
    602

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    mohon maaf pada semua kerana tak dapat join Treasure Hunt tu kali ni di sebabkan kesilapan teknikal yang tak dapat dielakkan...

    mungkin boleh buat versi Treasure Hunt di plaza ini nanti...



    JOM SERTAI REWARDS PROGRAM!

  14. #74
    Pemilik Plaza
    Join Date
    01 Sep 2008
    Posts
    602

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by idarahim View Post
    Apa kata kita bincang macamana nak meningkatkan pengunjung menjengah ke Beli@Wanita Mall ni. Sbb saya tgk mall kita x join dengan aktiviti treasure hunt tu. Kenapa yer?
    sebarang cadangan dan aktiviti amat dialu-alukan...

    dan harapnya mendapat kerjasama dari semua peniaga, bukan sesetengah sahaja...


    JOM SERTAI REWARDS PROGRAM!

  15. #75
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    13 Jun 2007
    Posts
    3,871

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by WanitaMall Admin View Post
    mohon maaf pada semua kerana tak dapat join Treasure Hunt tu kali ni di sebabkan kesilapan teknikal yang tak dapat dielakkan...

    mungkin boleh buat versi Treasure Hunt di plaza ini nanti...

    memula ingat nk join..rupa2nya plaza kita xde ..

    rasanya x sesuai kot kita nk wat Treasure Hunt versi plaza kita..kang org kata copycat pulak ...

    sesapa ada idea meh la kita share kat cni...

    oh ya...double points sempena mega sale tu...kat mana nk war2 kn?

    saya tgk peniaga plaza lain masing2 promote sistem kad plaza diorg

  16. #76
    Pemilik Plaza
    Join Date
    01 Sep 2008
    Posts
    602

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by Ratu balqis View Post
    memula ingat nk join..rupa2nya plaza kita xde ..

    rasanya x sesuai kot kita nk wat Treasure Hunt versi plaza kita..kang org kata copycat pulak ...

    sesapa ada idea meh la kita share kat cni...

    oh ya...double points sempena mega sale tu...kat mana nk war2 kn?

    saya tgk peniaga plaza lain masing2 promote sistem kad plaza diorg
    nak join as peserta takde masalah...

    copycat, dah jd adat...tapi takde la buat dalam masa terdekat...hehe...


    peniaga yang sponsor hadiah redeem boleh letakkan link masing2 di topik ini:

    2 x Rewards Points (RP) sepanjang MEGA SALE 1-31 Mac 2009


    JOM SERTAI REWARDS PROGRAM!

  17. #77
    Ahli Lama
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    318

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<


  18. #78
    Pemilik Plaza
    Join Date
    01 Sep 2008
    Posts
    602

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by idarahim View Post
    ida, letak link kat topik sy bagi tu...sebab topik tu mmg ada dalam MEGA SALE...letak le ayat2 power nak tarik customer sekali...letak gambar produk pun boleh....

    kalau letak kat sini, takut takde sape yg baca...




    JOM SERTAI REWARDS PROGRAM!

  19. #79
    Ahli Lama
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    318

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by WanitaMall Admin View Post
    ida, letak link kat topik sy bagi tu...sebab topik tu mmg ada dalam MEGA SALE...letak le ayat2 power nak tarik customer sekali...letak gambar produk pun boleh....

    kalau letak kat sini, takut takde sape yg baca...

    kenapa saya x leh nak bukak topik tu? boleh tlg bagi link x?

  20. #80
    Pemilik Plaza
    Join Date
    01 Sep 2008
    Posts
    602

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by idarahim View Post
    kenapa saya x leh nak bukak topik tu? boleh tlg bagi link x?
    hmm, tak dapat buka eh? try sini lak:

    http://wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=20755


    JOM SERTAI REWARDS PROGRAM!

 

 
Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي