Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 2345678 LastLast
Results 101 to 120 of 149
  1. #101

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Saya punya pon xde.

    Yang terjual tu bkn ahli yg beli

  2. #102
    Peniaga Supreme Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    13 Jun 2007
    Posts
    3,871

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    erm..sy pun xde jugak...

  3. #103
    Ahli Baru
    Join Date
    18 Sep 2008
    Posts
    7

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    salam kengkawan....

    mari kita sembang2. topik apa ya!.
    sesuatu yg boleh dikongsikan dan boleh ambil iktibar.....contohnya cara mengambil hati mertua.... eh! boleh ke.....

  4. #104
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    16 Oct 2006
    Posts
    1,560

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by Ratu balqis View Post
    jom lerr kita saling beramah-mesra..makin ramai peniaga baru kat plaza kita nie ..

    sy baru perasan yg face book nie menarik la... sapa2 ada facebook jom kita saling tukar2 nk?
    dila, sy dah create facebook...


    MyPermataHati Shop | KelasOnline Bina Web Niaga

  5. #105
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    16 Oct 2006
    Posts
    1,560

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by alya1 View Post
    salam kengkawan....

    mari kita sembang2. topik apa ya!.
    sesuatu yg boleh dikongsikan dan boleh ambil iktibar.....contohnya cara mengambil hati mertua.... eh! boleh ke.....
    salam alya..selamat kembali...

    wah, bab mencabar tu..mengambil hati mertua...

    kena masuk kat ruangan Celoteh Rumahtangga tu...


    MyPermataHati Shop | KelasOnline Bina Web Niaga

  6. #106
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    06 Sep 2005
    Posts
    4,757

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by mawaddah80 View Post
    dila, sy dah create facebook...

    mawaddah apa nama fb tu...boleh join dgn kak mida heheheh
    [+] 100% Aksesories & Souvenir Korea
    [+] Kelas Online/Pakej Grafik
    [+] Perunding Wasiat ARB


  7. #107
    Ahli Lama
    Join Date
    20 May 2009
    Posts
    183

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by amida_korea View Post
    mawaddah apa nama fb tu...boleh join dgn kak mida heheheh
    salam sume...nak join jugak...cite pasal facebook ker skang?1st time masuk bilik nih..

  8. #108
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    16 Oct 2006
    Posts
    1,560

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by amida_korea View Post
    mawaddah apa nama fb tu...boleh join dgn kak mida heheheh
    kak mida..tak perasan lak mesej ni...kak mida pun ada FB gak heh...

    ni link saya: http://www.facebook.com/reqs.php#/profile.php?id=580779756

    nanti add la ye...


    MyPermataHati Shop | KelasOnline Bina Web Niaga

  9. #109
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    16 Oct 2006
    Posts
    1,560

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by RoSheda View Post
    salam sume...nak join jugak...cite pasal facebook ker skang?1st time masuk bilik nih..
    hehe...saya mmg selalu masuk tapi senyap sunyi sepi aje...semua bizi agaknya...

    selalu2 la masuk...nak jenguk info terkini ttg plaza...di samping mengeratkan silaturrahim dgn rakan seplaza yg lain...


    MyPermataHati Shop | KelasOnline Bina Web Niaga

  10. #110
    Ahli Lama
    Join Date
    20 May 2009
    Posts
    183

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by mawaddah80 View Post
    hehe...saya mmg selalu masuk tapi senyap sunyi sepi aje...semua bizi agaknya...

    selalu2 la masuk...nak jenguk info terkini ttg plaza...di samping mengeratkan silaturrahim dgn rakan seplaza yg lain...
    salam kak fizah..

    saya customer akk dulu..ingat x yang amik set tilam kekabu kat umah akk dulu??skang da jd peniaga kat cni..hehe..

    sy hari2 layan facebook..besh2!

    ni link nyer:
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1478582145

    nnti nak add akk la...

  11. #111
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    16 Oct 2006
    Posts
    1,560

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by RoSheda View Post
    salam kak fizah..

    saya customer akk dulu..ingat x yang amik set tilam kekabu kat umah akk dulu??skang da jd peniaga kat cni..hehe..

    sy hari2 layan facebook..besh2!

    ni link nyer:
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1478582145

    nnti nak add akk la...
    dah add...patut nama mcm pernah dengar je..tapi lupa kat mana...

    oo, dah jadi peniaga kat sini...alhamdulillah, semoga berjaya!


    MyPermataHati Shop | KelasOnline Bina Web Niaga

  12. #112
    Ahli Lama
    Join Date
    20 May 2009
    Posts
    183

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by mawaddah80 View Post
    dah add...patut nama mcm pernah dengar je..tapi lupa kat mana...

    oo, dah jadi peniaga kat sini...alhamdulillah, semoga berjaya!
    hehe...utk akk pon same...smoga suksess yer...

    cantik nursing shirt akk...tp skang dah x BF baby dah...sempat 7 bulan jer BF die, pastu da kering...huhu...

  13. #113
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    16 Oct 2006
    Posts
    1,560

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by RoSheda View Post
    hehe...utk akk pon same...smoga suksess yer...

    cantik nursing shirt akk...tp skang dah x BF baby dah...sempat 7 bulan jer BF die, pastu da kering...huhu...
    oo..ye ke..sayangnya...takpe, lain kali boleh cuba utk BF lagi lama...

    cantik eh nursing shirt tu? boleh la recommend pd orang lain..


    MyPermataHati Shop | KelasOnline Bina Web Niaga

  14. #114
    Ahli Baru
    Join Date
    18 Sep 2008
    Posts
    7

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    saya pun ada facebook, tapi x berapa reti nk aktif. yg tlolong registr ari tu pun kengkawan.

  15. #115
    Ahli Lama
    Join Date
    20 May 2009
    Posts
    183

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by alya1 View Post
    saya pun ada facebook, tapi x berapa reti nk aktif. yg tlolong registr ari tu pun kengkawan.

    ye ker...tryla explore sendri, dah tau sume functin die sure nak ngadap facebook ari2...hehe..

    alya, nak add awak ler..ade email adds x?

  16. #116
    Ahli Lama
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    318

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    salam,

    nak tanya senior2 kat sini camna bisnes sejak dua menjak ni.... macam ida punya bisnes bulan lepas kira agak teruklah untuk bisnes online tp alhamdulillah bisnes offline dapat cover... apa kata kita sharae antara peniaga2 di beli@wanitamall

  17. #117

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by idarahim View Post
    salam,

    nak tanya senior2 kat sini camna bisnes sejak dua menjak ni.... macam ida punya bisnes bulan lepas kira agak teruklah untuk bisnes online tp alhamdulillah bisnes offline dapat cover... apa kata kita sharae antara peniaga2 di beli@wanitamall
    Sokong...Bagilah tip macam mana cara2 terbaik nak wat promosi..PM-Pm org, org x suka...Sales lemau mcm biskut kering dah ni

  18. #118
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    16 Oct 2006
    Posts
    1,560

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by RahaAisy View Post
    Sokong...Bagilah tip macam mana cara2 terbaik nak wat promosi..PM-Pm org, org x suka...Sales lemau mcm biskut kering dah ni
    ha..setuju..memang lemau pun sales...tak boleh nak salahkan sape gak, diri sendiri maleh nak update kedai...huhu...


    MyPermataHati Shop | KelasOnline Bina Web Niaga

  19. #119
    Ahli Baru
    Join Date
    18 Sep 2008
    Posts
    7

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by RoSheda View Post
    ye ker...tryla explore sendri, dah tau sume functin die sure nak ngadap facebook ari2...hehe..

    alya, nak add awak ler..ade email adds x?
    masalahnya rosheda.... malu nak cakap. dah buka tapi x reti nak buat apa. ramai dok minta jadi kawan... x reply pun. pas tu...
    nanti2... saya nak kena belajor juga sampai mahir.... sabau ye... add email fcb ke yg rosheda minta ni.... nanti esk sy buka ngan kwn.. minta dia ajar.

    seronok ke fc ni? patut la... kwn tu.. free je ngadap komp.. buka faceb.

  20. #120

    Default Re: >>>JOM sembang-sembang santai - umum<<<

    Quote Originally Posted by mawaddah80 View Post
    ha..setuju..memang lemau pun sales...tak boleh nak salahkan sape gak, diri sendiri maleh nak update kedai...huhu...
    tu lah penyakit yg ada kat saya tuuu..

 

 
Page 6 of 8 FirstFirst ... 2345678 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •