Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 41 to 60 of 114
  1. #41
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    09 Mar 2010
    Posts
    47

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    salam puan,
    saya nak tahu, sekiranya saya berminat utk buka premis mini utk jual produk kesihatan, apa bezanya sticky ngan non.sticky? boleh tolong jelaskan? tq

  2. #42
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Salam KakNora,

    Saya dah jawab dlm PM ye. TQ

  3. #43
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    09 Mar 2010
    Posts
    47

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Quote Originally Posted by PnElmy View Post
    Salam KakNora,

    Saya dah jawab dlm PM ye. TQ

    DAH BUAT BAYARAN N APA LANGKAH SELANJUTNYA

  4. #44
    Ahli Lama
    Join Date
    07 May 2007
    Posts
    139

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    saya pon tertunggu2 ni..dah tukar status pun..

  5. #45

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Pn elmy, kalau nk bukak kedai utk services bley ker? Tp later on kalau i nak bukak one more kedai utk jual2 ker tuh kire kener sewer lain ker?

  6. #46

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Quote Originally Posted by KakNora View Post
    salam puan,
    saya nak tahu, sekiranya saya berminat utk buka premis mini utk jual produk kesihatan, apa bezanya sticky ngan non.sticky? boleh tolong jelaskan? tq
    saya berminat untuk menyewa 'kedai'..tp saya juga tidak phm beza sticky and non sticky tu..thanks

  7. #47
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    salam nisha,

    sticky utk pakej galeri. kedudukan kedai tak gerak. nonsticky utk pakej mini. kedudukan akan berubah ikut keaktifan peniaga. kalau tak aktif......kedai akan makin lama makin kebawah.

  8. #48
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    02 Apr 2010
    Posts
    31

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Salam. Saya dh bank in payment utk premis MINI. Berapa lama ek amik masa untuk tukar status peniaga ye...
    Cek PM...

    tq

  9. #49
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    02 Apr 2010
    Posts
    31

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Quote Originally Posted by CikNurie View Post
    Salam. Saya dh bank in payment utk premis MINI. Berapa lama ek amik masa untuk tukar status peniaga ye...
    Cek PM...

    tq
    Salam puan,

    Camana ye ngan aplication saya..dah wat payment tu..ada receive tk??

  10. #50
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    20 Jun 2007
    Posts
    4,904

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    salam kak...

    sayer berminat nak sewa premis mini..nak jual pakaian baby/kanak2..ade tempat lagi tak???

  11. #51
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    salam dania,

    masih ada kekosongan. amat dialu-alukan. check pm ye

  12. #52

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Premis Galeri : RM90 : 3 bulan
    yg ni boleh buka 3 kedai
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    maksudnya buka 3 kedai tu spt di (1)Produk kecantikan,(2) produk pakaian (3) produk macam macam ada.

    macam tu ka?

    yg bertanya,DH.

  13. #53

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    salam,

    pn elmy, check pm yek

  14. #54

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Maksud 3 kedai tu macam ni. Boleh buka kedai dgn 3 cara:

    (A) nama kedai: XYZ Beauty
    Kedudukan dlm kategori Kecantikan coz semuanya produk kecantikan. dalam XYZ Beauty ada 3 topik.
    Topik 1 : Barg make up
    Topik 2 : Sabun /facial/....
    Topik 3 : Miracle mask/ jamu.....

    Atau

    (B) Nama kedai : XYZ Collection
    Kedudukan dalam kategori Macam-Macam Ada coz peniaga niaga lebih dr 1 jenis produk. Dlm XYZ collection ada 3 topik.
    Topik 1 : produk kecantikan
    Topik 2 : produk kesihatan
    Topik 3 : produk aksesori

    Atau

    (C) Nama kedai : XYZ Collection
    Kedudukan dalam kategori pilihan...mungkin kategori kecantikan coz produk kecantikan adalah main bizness. Dlm XYZ collection ada 3 topik.
    Topik 1 : produk kecantikan
    Topik 2 : produk kesihatan
    Topik 3 : produk aksesori
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43798&type=sigpic&dateline=1234500360

  15. #55
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    20 Jun 2007
    Posts
    4,904

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Quote Originally Posted by PnElmy View Post
    salam dania,

    masih ada kekosongan. amat dialu-alukan. check pm ye
    tak de pun pm kak...

  16. #56
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Salam para peniaga,

    Jika berminat nak berniaga di WMC, Elmy mall masih ada kekosongan lagi. Sila la join...

    1. Pakej supreme RM300 setahun. Boleh buka 1 kedai dgn 5 topik. kedudukan kat main page. boleh create signature banner.

    3. Pakej Galeri RM90 selama 3 bulan. Boleh buka 1 kedai dgn 3 topik. Kedudukan dlm subforum kategori produk. -sticky

    2. Pakej mini RM30 selama 3 bulan. boleh buka 1 kedai dgn 1 topik. kedudukan non-sticky(berada dibahagian bawah sesuatu kategori
    * yg ni sesuai utk permulaan


    Deposit RM100 - akan dipulangkan apabila tidak mau sambung atau tiada complaint dr pelanggan.

    Boleh upgrade atau downgrade bila-bila masa....saya fleksibel

    Cara nya:
    selepas pembayaran di buat, id anda akan ditukar status ke peniaga dan anda boleh mula buka topik/kedai

    Saya sedia membantu dan beri tunjuk ajar.
    Amacam....keputusan di tangan anda

    TQ

    PnElmy
    012 -3282 935
    pnelmy@gmail.com

  17. #57
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    31 Mar 2008
    Posts
    80

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    salam pn elmy.. sy dah transfer maybank.. rm130 utk kedai mini..

  18. #58
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Salam & Selamat Sejahtera,

    Makluman Warga WMC,

    EFEKTIF 18/5/2010, KIV PENGAMBILAN PENIAGA BARU DI SEMUA PLAZA.

    Ini untuk memudahkan urusan ke FRASA BARU versi WMDC.
    Sila tinggalkan no untuk saya hubungi atau hubungi saya di 012-3282935 atau email pnelmy@gmail.com bagi permohonan anda setelah proses layout baru WMDC selesai dikemaskini.


    Sekian terima kasih

  19. #59
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    salam myra,

    Oleh keran pengambilan peniaga baru di KIV, 2 option utk myra:

    1. pm saya no akaun utk pemulangan atau
    2. nak tunggu dan terus niaga @ WMC new version

  20. #60
    CEO WanitaMelayu
    Join Date
    24 Aug 2005
    Posts
    9,290

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    PnElmy,

    Jika bayaran sewa peniaga sebelum 18/5/2010, maka status dia boleh diaktifkan sebagai peniaga.

    JIka bayaran sewa peniaga selepas 18/5/2010, maka status dia TIDAK boleh diaktifkan sebagai peniaga.



 

 
Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •