Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 114

Hybrid View

  1. #1
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    138

    Default PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    INFORMASI SEWA NIAGA di Elmy Mall

    SERTAI AHLI CLICK & SHOPPE ELMY MALL




    Jika anda berminat untuk sewa niaga di Wanita Melayu.com bernaung di bawah Elmy Mall, sila baca informasi berikut;


    Terdapat tiga (3) jenis premis sewa niaga;

    Premis Supreme : RM300 : setahun (1 tahun)
    Paparan 5 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan berada di Sub-forum. Banner Signature.

    ATAU

    Premis Galeri : RM90 : 3 bulan
    Paparan 3 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan di Sticky.

    ATAU

    Premis Mini : RM30 : 3 bulan
    Paparan 1 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan tidak sticky.

    DAN

    Deposit Jaminan : RM100

    Deposit Jaminan dipulangkan setelah berhenti niaga di WMC ini. Tempoh pulangan selama sebulan setelah Pemilik Plaza atau Pengurusan WMC tidak menerima apa jua komplen dari pembeli.
    Sekiranya peniaga tidak membayar sewa pakej kedai dan tiada pemberitahuan, Pemilik Plaza akan menolak sewa dari baki deposit dan akan menamatkan tempoh sewa sehingga semua baki deposit telah ditolak.



    MINAT NIAGA BERNAUNG DI BAWAH ELMY MALL

    Jika berminat ! Sila hubungi atau private mesej kepada PnElmy atau ElmyAdmin dan hubungi saya di 012-3282935


    CIMB
    Nama Akaun : ELMY ENTERPRISE
    Akaun No : 1226-0005247-058

    Maybank
    Nama Akaun : Rosni Bt Kamai
    No Akaun : 162272727004




    BERIKAN INFORMASI BERIKUT

    Nama Penuh : ?
    Alamat : ?
    Contact No. :
    Email :
    Premis Jualan Pilihan : ?
    Kategori Produk Pilihan ?
    Butiran Transaksi Bayaran







    Apabila sah penerimaan bayaran, status anda ditukar kepada peniaga.
    • Anda boleh mula posting iklan.

    • Jika ada masalah private mesej kepada saya.
    Pengurusan Elmy Mall






    ~Pn Elmy~
    Last edited by PnElmy; 3rd October 2011 at 10:37 AM.

  2. #2

    Kenyit Mata Re: INFORMASI SEWA NIAGA

    Saya ingin menyewa dan ingin tahu bagaimana cara nyer

  3. #3
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    10 Oct 2005
    Posts
    7,297

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA

    Quote Originally Posted by zainiza View Post
    Saya ingin menyewa dan ingin tahu bagaimana cara nyer
    zainiza pm kepada PnElmy

    oleh kerana zainiza masih baru ... kena bayar deposit RM100
    kemudian bayar sewa kedai

    Premis Supreme : RM300 : setahun (1 tahun)
    yg ni boleh buka 5 kedai dan boleh ada signature (iklan kat bawah setiap post kita tu)

    Premis Galeri : RM90 : 3 bulan
    yg ni boleh buka 3 kedai

    ATAU

    Premis Mini : RM30 : 3 bulan
    yg ini hanya 1 kedai ...tk byk kemudahan

  4. #4

    Merah Muka Re: INFORMASI SEWA NIAGA

    salam..saya tak faham maksud sticky. boleh pn terangkan...

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    21 May 2008
    Posts
    1,143

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA

    salam puan,
    saya nak tahu, sekiranya saya berminat utk buka premis mini utk jual blouse, adakah kedai saya akan dipaparkan di main page, iaitu di bwh kategori pakaian? sekiranya bukan di situ, di mana yer? lagi satu, apa bezanya sticky ngan non.sticky? boleh tolong jelaskan? tq

  6. #6
    Ahli Baru
    Join Date
    25 Jun 2009
    Posts
    6

    Default INFORMASI SEWA NIAGA

    Salam...saya pun berminat untuk berniaga secara online dalam nih...cuma masih tercari2 dan stgh urvey mana yg terbaik....saya cm nk tanya apa bezanya sticky ngan non.sticky? boleh tolong jelaskan? tq

  7. #7

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA

    Quote Originally Posted by zainiza View Post
    Saya ingin menyewa dan ingin tahu bagaimana cara nyer
    zainiza pm kepada PnElmy

    oleh kerana zainiza masih baru ... kena bayar deposit RM100
    kemudian bayar sewa kedai
    ___________________
    watch movies online

  8. #8

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Premis Galeri : RM90 : 3 bulan
    yg ni boleh buka 3 kedai
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    maksudnya buka 3 kedai tu spt di (1)Produk kecantikan,(2) produk pakaian (3) produk macam macam ada.

    macam tu ka?

    yg bertanya,DH.

  9. #9

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    salam,

    pn elmy, check pm yek

  10. #10

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Maksud 3 kedai tu macam ni. Boleh buka kedai dgn 3 cara:

    (A) nama kedai: XYZ Beauty
    Kedudukan dlm kategori Kecantikan coz semuanya produk kecantikan. dalam XYZ Beauty ada 3 topik.
    Topik 1 : Barg make up
    Topik 2 : Sabun /facial/....
    Topik 3 : Miracle mask/ jamu.....

    Atau

    (B) Nama kedai : XYZ Collection
    Kedudukan dalam kategori Macam-Macam Ada coz peniaga niaga lebih dr 1 jenis produk. Dlm XYZ collection ada 3 topik.
    Topik 1 : produk kecantikan
    Topik 2 : produk kesihatan
    Topik 3 : produk aksesori

    Atau

    (C) Nama kedai : XYZ Collection
    Kedudukan dalam kategori pilihan...mungkin kategori kecantikan coz produk kecantikan adalah main bizness. Dlm XYZ collection ada 3 topik.
    Topik 1 : produk kecantikan
    Topik 2 : produk kesihatan
    Topik 3 : produk aksesori
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43798&type=sigpic&dateline=1234500360

  11. #11
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    138

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    PENDAFTARAN DIBUKA SEMULA

    Terdapat tiga (3) jenis premis sewa niaga;


    Premis Supreme : RM300 : setahun (1 tahun)
    Paparan 5 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan berada di Sub-forum. Banner Signature.


    ATAU


    Premis Galeri : RM90 : 3 bulan
    Paparan 3 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan di Sticky.


    ATAU


    Premis Mini : RM30 : 3 bulan
    Paparan 1 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan tidak sticky.


    DAN


    Deposit Jaminan : RM100

    Deposit Jaminan dipulangkan setelah berhenti niaga di WMC ini. Tempoh pulangan selama sebulan setelah Pemilik Plaza atau Pengurusan WMC tidak menerima apa jua komplen dari pembeli.




    MINAT NIAGA BERNAUNG DI BAWAH ELMY MALL


    Jika berminat ! Sila hubungi atau private mesej kepada PnElmy atau ElmyAdmin dan hubungi saya di 012-3282935



    CIMB
    Nama Akaun : ELMY ENTERPRISE
    Akaun No : 1226-0005247-058


    Maybank
    Nama Akaun : Rosni Bt Kamai
    No Akaun : 162272727004


    email : pnelmy@gmail.com




    BERIKAN INFORMASI BERIKUT


    Nama Penuh : ?
    Alamat : ?
    Contact No. :
    Email :
    Premis Jualan Pilihan : ?
    Kategori Produk Pilihan ?
    Butiran Transaksi Bayaran






    Apabila sah penerimaan bayaran, status anda ditukar kepada peniaga.
    • Anda boleh mula posting iklan.

    • Jika ada masalah private mesej kepada saya.
    Pengurusan Elmy Mall






    ~Pn Elmy~
    __________________

  12. #12
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    138

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    pendaftaran di buka semula

  13. #13
    Peniaga Mini @ Elmy Mall
    Join Date
    11 Jun 2010
    Posts
    2

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Quote Originally Posted by PnElmy View Post
    pendaftaran di buka semula
    puan elmy. nk tanya pasal premis galeri

    saya ada 3 produk berlainan barang
    1. kesihatan
    2. tudung
    3. pewangi

    saya nk buka tiap produk dalam berlainan thread. x mo campur2. boleh guna premis galeri ke?

  14. #14
    Ahli Lama
    Join Date
    08 Jun 2010
    Posts
    47

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    salam pn elmy,
    sy berminat nak sewa ruang niaga @ elmy mall. cuma nak tau klu sy amk premis mini, kat mana nanti kedai sy akn dipaparkan.

    saya menjual pelbagai produk seperti pakaian wanita, beg tangan, telekong dan cadar. premis mana yg sesuai?

    trima kasih.

  15. #15
    Peniaga Supreme @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    24 Jan 2008
    Posts
    7

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    ada kekosongan lagi tak? Saya nk sewa premis utk setahun tu?

  16. #16
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    138

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    salam sejahtera warga peniaga,

    sila check pm ye. saya jawab ikut persoalan memasing

  17. #17
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    138

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    PENDAFTARAN DIBUKA SEMULA

    Terdapat tiga (3) jenis premis sewa niaga;


    Premis Supreme : RM300 : setahun (1 tahun)
    Paparan 5 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan berada di Sub-forum. Banner Signature.


    ATAU


    Premis Galeri : RM90 : 3 bulan
    Paparan 3 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan di Sticky.


    ATAU


    Premis Mini : RM30 : 3 bulan
    Paparan 1 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan tidak sticky.


    DAN


    Deposit Jaminan : RM100

    Deposit Jaminan dipulangkan setelah berhenti niaga di WMC ini. Tempoh pulangan selama sebulan setelah Pemilik Plaza atau Pengurusan WMC tidak menerima apa jua komplen dari pembeli.





    MINAT NIAGA BERNAUNG DI BAWAH ELMY MALL


    Jika berminat ! Sila hubungi atau private mesej kepada PnElmy atau ElmyAdmin dan hubungi saya di 012-3282935



    CIMB
    Nama Akaun : ELMY ENTERPRISE
    Akaun No : 1226-0005247-058


    Maybank
    Nama Akaun : Rosni Bt Kamai
    No Akaun : 162272727004


    email : pnelmy@gmail.com




    BERIKAN INFORMASI BERIKUT


    Nama Penuh : ?
    Alamat : ?
    Contact No. :
    Email :
    Premis Jualan Pilihan : ?
    Kategori Produk Pilihan ?
    Butiran Transaksi Bayaran






    Apabila sah penerimaan bayaran, status anda ditukar kepada peniaga.
    • Anda boleh mula posting iklan.

    • Jika ada masalah private mesej kepada saya.
    Pengurusan Elmy Mall






    ~Pn Elmy~

  18. #18

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    as salam Pn elmy..

    saya berminat nik berniaga online di sini..pakej mini tu..saya menjuai baju kanak2..masih ada ruang lagi ker..? lagi satu nk tanya kalu lepas 3 bulan tu mcm mane? kene bayar blk ker..? atau lepas 3 bulan dh tk aktif sebagai peniaga?

    tq.

  19. #19
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    138

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    Quote Originally Posted by Raidani View Post
    as salam Pn elmy..

    saya berminat nik berniaga online di sini..pakej mini tu..saya menjuai baju kanak2..masih ada ruang lagi ker..? lagi satu nk tanya kalu lepas 3 bulan tu mcm mane? kene bayar blk ker..? atau lepas 3 bulan dh tk aktif sebagai peniaga?

    tq.
    salam raidani,

    masih ada kekosongan di sini. Jika berminat, utk permulaan bayaran pakej mini adalah RM30 + RM100 deposit yg mana akan dipulangkan bila dah tak nak sambung. jika ingin sambung selepas 3 bulan cuma perlu bayar RM30 sahaja.

  20. #20
    Ahli Lama
    Join Date
    22 Feb 2010
    Posts
    5

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    salam puan saya berminat utk berniaga di mall puan...

 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •