Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 114
  1. #1
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    138

    Default PAKEJ SEWA NIAGA @ ELMY MALL

    INFORMASI SEWA NIAGA di Elmy Mall

    SERTAI AHLI CLICK & SHOPPE ELMY MALL




    Jika anda berminat untuk sewa niaga di Wanita Melayu.com bernaung di bawah Elmy Mall, sila baca informasi berikut;


    Terdapat tiga (3) jenis premis sewa niaga;

    Premis Supreme : RM300 : setahun (1 tahun)
    Paparan 5 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan berada di Sub-forum. Banner Signature.

    ATAU

    Premis Galeri : RM90 : 3 bulan
    Paparan 3 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan di Sticky.

    ATAU

    Premis Mini : RM30 : 3 bulan
    Paparan 1 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan tidak sticky.

    DAN

    Deposit Jaminan : RM100

    Deposit Jaminan dipulangkan setelah berhenti niaga di WMC ini. Tempoh pulangan selama sebulan setelah Pemilik Plaza atau Pengurusan WMC tidak menerima apa jua komplen dari pembeli.
    Sekiranya peniaga tidak membayar sewa pakej kedai dan tiada pemberitahuan, Pemilik Plaza akan menolak sewa dari baki deposit dan akan menamatkan tempoh sewa sehingga semua baki deposit telah ditolak.



    MINAT NIAGA BERNAUNG DI BAWAH ELMY MALL

    Jika berminat ! Sila hubungi atau private mesej kepada PnElmy atau ElmyAdmin dan hubungi saya di 012-3282935


    CIMB
    Nama Akaun : ELMY ENTERPRISE
    Akaun No : 1226-0005247-058

    Maybank
    Nama Akaun : Rosni Bt Kamai
    No Akaun : 162272727004




    BERIKAN INFORMASI BERIKUT

    Nama Penuh : ?
    Alamat : ?
    Contact No. :
    Email :
    Premis Jualan Pilihan : ?
    Kategori Produk Pilihan ?
    Butiran Transaksi Bayaran







    Apabila sah penerimaan bayaran, status anda ditukar kepada peniaga.
    • Anda boleh mula posting iklan.

    • Jika ada masalah private mesej kepada saya.
    Pengurusan Elmy Mall






    ~Pn Elmy~
    Last edited by PnElmy; 3rd October 2011 at 10:37 AM.

  2. #2

    Kenyit Mata Re: INFORMASI SEWA NIAGA

    Saya ingin menyewa dan ingin tahu bagaimana cara nyer

  3. #3
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    10 Oct 2005
    Posts
    7,297

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA

    Quote Originally Posted by zainiza View Post
    Saya ingin menyewa dan ingin tahu bagaimana cara nyer
    zainiza pm kepada PnElmy

    oleh kerana zainiza masih baru ... kena bayar deposit RM100
    kemudian bayar sewa kedai

    Premis Supreme : RM300 : setahun (1 tahun)
    yg ni boleh buka 5 kedai dan boleh ada signature (iklan kat bawah setiap post kita tu)

    Premis Galeri : RM90 : 3 bulan
    yg ni boleh buka 3 kedai

    ATAU

    Premis Mini : RM30 : 3 bulan
    yg ini hanya 1 kedai ...tk byk kemudahan

  4. #4

    Merah Muka Re: INFORMASI SEWA NIAGA

    salam..saya tak faham maksud sticky. boleh pn terangkan...

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Anjung Mall
    Join Date
    21 May 2008
    Posts
    1,084

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA

    salam puan,
    saya nak tahu, sekiranya saya berminat utk buka premis mini utk jual blouse, adakah kedai saya akan dipaparkan di main page, iaitu di bwh kategori pakaian? sekiranya bukan di situ, di mana yer? lagi satu, apa bezanya sticky ngan non.sticky? boleh tolong jelaskan? tq

  6. #6
    Ahli Baru
    Join Date
    25 Jun 2009
    Posts
    6

    Default INFORMASI SEWA NIAGA

    Salam...saya pun berminat untuk berniaga secara online dalam nih...cuma masih tercari2 dan stgh urvey mana yg terbaik....saya cm nk tanya apa bezanya sticky ngan non.sticky? boleh tolong jelaskan? tq

  7. #7
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    138

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    mari..mari...mari...sila...sila...sila. ruang niaga masih ada kekosongan .....

  8. #8
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    138

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    hi qq_baby,

    check pm ye

  9. #9

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    sorry,saya lupa dulu password..tak dapat log in la..

    boleh pm maybank account atau public bank account

    i minat supreme dan i buat baby product and ladies fashion. tq

  10. #10
    Peniaga Cyrstal Mall
    Join Date
    29 Jul 2009
    Posts
    14

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    hi PnElmy, sy berminat sangat untuk beli 1 ruang niaga jual baby baju. ada ruang lagi tak?sy ingin cuba pakej mini dulu. boleh beritahu apa prosedurnya dan apa bezanya sticky dan non-sticky ?

  11. #11
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    138

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    Hi bblove....check pm ye

  12. #12
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    138

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    masih ada kekosongan lot lagi utk di sewa. Jika berminat sila hubungi saya PnElmy 012-3282935

    Selamat berniaga

  13. #13
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    138

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    masih ada lot utk di sewa...mari-marimari
    jom jin sini

  14. #14

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    Salam semua...selamat hari senin.....masih ada kekosongan lot di sini....mari-mari-mari
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43798&type=sigpic&dateline=1234500360

  15. #15
    Peniaga Mini @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    589

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    maaf... pm saya ada masalah... x boleh delete.. 100% full..

    ini saya reply untuk pm puan elmy

    salam puan elmy
    maaf..saya dah lama x cek kat wmc..
    saya x dpt online sangat..sbb saya baru pindah.. dan puan dah gugurkan saya dari list puan..
    inform saya kalau saya x boleh bukak kedai lagi...
    saya try carik pemilik lain... inform ya...

    tq dan maaf ya..

  16. #16

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    salam shazian,

    saya ingatkan awak dah tak berminat lagi sebab dah sebulan hilang tanpa berita. rupa-rupa nya ada masalah pm. kenapa tak call? nanti sy rujuk kepada admin wmc tentang masalah awak.

    nanti saya upkan balik kedai awak....
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43798&type=sigpic&dateline=1234500360

  17. #17

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    shazian,

    sila maklumkan apabila dah jelaskan sewa ye
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=43798&type=sigpic&dateline=1234500360

  18. #18
    Ahli Baru
    Join Date
    02 Mar 2009
    Posts
    79

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    salam,saya oun berminat nak meniaga online...tapi saya nak tahu apa beza sticky dgn non stick..then,kalo saya nak ambik pakej supreme,buat permulaan saya kena bayar rm400 ker..termasuk deposit?

  19. #19
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    138

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    salam mamanuha.....nanti check pm ye

  20. #20
    Ahli Baru
    Join Date
    02 Mar 2009
    Posts
    79

    Default Re: PAKEJ SEWA NIAGA DI PREMIS ELMY MALL

    Quote Originally Posted by PnElmy View Post
    salam mamanuha.....nanti check pm ye
    ok..dah cek.....nanti kalau jadi,saya contact pnElmy ye...

 

 
Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •