Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 10 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 41 to 60 of 193
  1. #41

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by myDreams View Post



    Detail & Ukuran klik sini

    Harga Kaw-kaw punya !!!
    Diskaun 30%
    Now RM 32.83
    (harga tak termasuk kos pos...)


    salam...tuan kedai...aemie minat sgt yg kaler putih ni...nk booking leh ke?..saiz 55...alangkah indah ya kalau leh pakai raya...malangnya dh terlewat...huhuhu..

  2. #42

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    lebih malang nasib ku saiz 55 pun dah abis...cik liza hashim pun order tak dpt...ni kan pula yg order lepas dia..melepas la...huhuhu

  3. #43

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    hai eemie.... heheheh... cian kita kan... tak dpt nak bergaya dihari raya ngan bj putih tu... tapi tak pe lah.. nanti kita masukkan butik mydreams ni kat "subscribe threads", kalau ada stock baru boleh cpt kita tahu... manalah tau, entah2 boss mydreams boleh bg discount kaw kaw lagi! hehehhehe...

  4. #44
    Ahli Baru
    Join Date
    11 Jul 2008
    Posts
    7

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by myDreams View Post


    Detail & Ukuran klik sini

    Harga Kaw-kaw punya !!!
    Diskaun 30%
    Now RM 32.83
    (harga tak termasuk kos pos...)
    Slm.. nak yg nie.. ader lg tak? saiz 55..
    nak belikan mak saye laa..


  5. #45
    Ahli Baru
    Join Date
    09 Jan 2007
    Posts
    388

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by myDreams View Post
    jubah hitam ada lagik tak?

  6. #46
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by aemie View Post
    salam...tuan kedai...aemie minat sgt yg kaler putih ni...nk booking leh ke?..saiz 55...alangkah indah ya kalau leh pakai raya...malangnya dh terlewat...huhuhu..
    salam aemie.....

    jgn risau...insya Allah lepas raya ni koleksi utk yg saiz 55 akan diuploadkan...
    tak sempat pakai raya..leh pakai time open house plak... open house pun nk kena melaram gak.... tk gitu...? hehehe
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  7. #47
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by aemie View Post
    lebih malang nasib ku saiz 55 pun dah abis...cik liza hashim pun order tak dpt...ni kan pula yg order lepas dia..melepas la...huhuhu
    huhuhu...sedihnye bunyi....
    baju ni ekceli dah lama myd masukkan dlm web....
    tp bila dah kasi harga lelong berebut plak..huhuhuhu......

    takpe2....nnt lepas raya myd buat sale edisi open house plak...
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  8. #48
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by Liza Hashim View Post
    hai eemie.... heheheh... cian kita kan... tak dpt nak bergaya dihari raya ngan bj putih tu... tapi tak pe lah.. nanti kita masukkan butik mydreams ni kat "subscribe threads", kalau ada stock baru boleh cpt kita tahu... manalah tau, entah2 boss mydreams boleh bg discount kaw kaw lagi! hehehhehe...
    haaa...ok gak tu....senang skit nk tau ada stok baru ke idak....

    hmmmm...yg saiz 55 yg lain tk minat ke...? kan byk lagi yg saiz 55 tu...
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  9. #49
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by amiza79 View Post
    Slm.. nak yg nie.. ader lg tak? saiz 55..
    nak belikan mak saye laa..

    Quote Originally Posted by makyang View Post
    jubah hitam ada lagik tak?
    untuk kedua-dua soalan ni...nnt staff myd replykan ye...sbb kena check stok kat butik dulu....


    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  10. #50
    Ahli Baru
    Join Date
    11 Jul 2008
    Posts
    7

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    arinih leh pos lagik ker?

  11. #51
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by amiza79 View Post
    arinih leh pos lagik ker?
    yup yang..hari ni last diposkan guna pos laju mesia....
    kalau biasa pos laju leh htr dlm masa 1 hr...that's mean esok leh trime....
    tp kalau biasa trime sampai 2 hari...makna nyer...hr isnin lepas raya baru trime.....huhuhu
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  12. #52

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    mana ada..... tadi kita nak buat dah payment untuk jubah maroon tu, dah masukkan kan details kat m2u pun, cuma nak tekan button confirm je.... nasib baik call myd dulu.... hai... nasib tak baik.... dah ada org lain tengah rembat bj tu kat butik myd... exactly the same time i call u tu... memang tak de rezeki betul! ok.. i tunggu sale after raya pulak... tapi janji myd kena bagi price kaw kaw punya kat kak liza tau!! hehehehe

    Quote Originally Posted by myDreams View Post
    haaa...ok gak tu....senang skit nk tau ada stok baru ke idak....

    hmmmm...yg saiz 55 yg lain tk minat ke...? kan byk lagi yg saiz 55 tu...

  13. #53
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by Liza Hashim View Post
    mana ada..... tadi kita nak buat dah payment untuk jubah maroon tu, dah masukkan kan details kat m2u pun, cuma nak tekan button confirm je.... nasib baik call myd dulu.... hai... nasib tak baik.... dah ada org lain tengah rembat bj tu kat butik myd... exactly the same time i call u tu... memang tak de rezeki betul! ok.. i tunggu sale after raya pulak... tapi janji myd kena bagi price kaw kaw punya kat kak liza tau!! hehehehe
    huhuhu...sorry sgt kak liza.....
    masa akak call dia mmg baru lepas try jubah tu.....and baru confirm nk beli....
    huhu....mmg bukan rezeki akak...mungkin ad hikmah disebaliknya...

    insya Allah ye kak lepas raya ni myd buat sale edisi open house plak...heheheh
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  14. #54

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    aloo.... kata nak buat sales lepas raya.. untuk pakai di open house nanti... ni dah raya ke13, tak de pun stock baru... huhuhu... kita dok check hari, hari tau....

  15. #55

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by Liza Hashim View Post
    aloo.... kata nak buat sales lepas raya.. untuk pakai di open house nanti... ni dah raya ke13, tak de pun stock baru... huhuhu... kita dok check hari, hari tau....
    salam..hai kak jgn lah sedih sangat...akak leh g kat promosi atau pun dgn pembelian melebihi rm 100.00 myd akan bagi diskaun..don't worry laling apa yg dijanjikan akan dibuat

  16. #56
    Ahli Baru
    Join Date
    31 Jul 2008
    Posts
    11

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by myDreams View Post

    Detail & Ukuran klik sini

    Harga Kaw-kaw punya !!!
    Tinggal 1 je lagi...!!!

    Diskaun 50%
    Now RM 47.95
    (harga tk masuk kos pos...)

    salam...

    kak nak tanya ni.... jubah2 yg ni ada lg ker....?

  17. #57
    Ahli Baru
    Join Date
    31 Jul 2008
    Posts
    11

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by myDreams View Post

    Detail & Ukuran klik sini

    Harga Kaw-kaw punya !!!
    Diskaun 40%
    Now RM 47.94
    (harga tk masuk kos pos...)
    yg ni juga ya kak.... jubah tu, ada tak saiz 50 ?

  18. #58

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by izafiq View Post
    salam...

    kak nak tanya ni.... jubah2 yg ni ada lg ker....?
    salam..thansk coz sudi singgah di butik myd..maaf sangat ye kak tuk jubah ne stoknya semua dah tersold out..inshaAllah bila ade stok baru sampai nanti myd akan bagi tahu...

  19. #59

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    Quote Originally Posted by izafiq View Post
    yg ni juga ya kak.... jubah tu, ada tak saiz 50 ?
    salam..hai izafiq..sekali lagi myd minta maaf coz stok tuk jubah ne pun dah tak de lagi..semuanya dah tersold out..sekali lagi myd minta maaf...

  20. #60

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    myd....
    saya nak antau pm... tak bley pon... kate inbox dah full... huhuhu...

 

 
Page 3 of 10 FirstFirst 1234567 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •