Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 10 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 193
  1. #1
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default [PRODUK] Koleksi Plus Size ...Koleksi RAYA tlh dimasukkan pd 29/8/09 !!! pg last !

    Assalamualaikum...

    Terima kasih di atas segala sokongan yang diberikan.

    Selamat Datang ke Butik-myDreams



    Alhamdulillah, dengan izin Yang Maha Esa, kami diberi peluang untuk membuka sebuah butik real (selama ni secara maya sahaja) di Bandar Baru Bangi, Selangor. Butik-myDreams terletak di Seksyen 9, di belakang Pusat Rawatan Islam Az-zahrah dan berhampiran PKNS Bangi.



    Butik-myDreams merupakan butik yang menghimpunkan fesyen-fesyen dan aksesori untuk Ibu Mengandung, Ibu Menyusu serta wanita Plus Size. Walau bagaimana pun, kami juga mempunyai koleksi fesyen untuk yang bersaiz S - L, aksesori wanita, tudung, kain, pakaian kanak-kanak dan banyak lagi.

    Kami menerima payment berbentuk :



    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Untuk membuat sebarang pesanan :

    • Sila SMS/email kod barangan yang dikehendaki untuk memastikan barangan tersebut masih mempunyai stok atau tidak.
      Pihak Butik-MyDreams akan memberitahu butiran barangan tersebut bersama jumlah bayaran.
      Sila sahkan barangan yang dikehendaki dengan segera.
      Masukkan jumlah bayaran ke dalam
      • Maybank : 562834602740
        CIMB : 12370000239103

        Holder : Mydreams Enterprise
        Tel : 013-2246692
        Email : butik_mydreams@yahoo.com



      Sila sahkan bayaran anda kepada kami melalui SMS/email beserta alamat untuk tujuan pengeposan.
      Penghantaran akan dibuat setelah bayaran disahkan. Pihak kami akan menghantar SMS/email kepada anda mengenai butiran pengeposan. Butik-myDreams memerlukan tempoh 3 sehingga 5 hari bekerja untuk menguruskan penghantaran anda.
      Sila SMS/email kepada kami sekiranya anda sudah menerima atau masih tidak menerima barangan anda.

    Kos penghantaran :

    • Untuk semua Koleksi Butik-MyDreams, harga yang dipaparkan adalah tidak termasuk kos penghantaran. Kos penghantaran yang dikenakan :

      Semenanjung Malaysia : RM 5
      Sabah/Sarawak : RM 12


      Kami menggunakan khidmat penghantaran COURIER SURE REACH

    Tempahan :

    • Anda boleh melakukan tempahan barangan daripada Butik-MyDreams.
      Deposit RM 10 akan dikenakan untuk mengesahkan tempahan anda.
      Sekiranya anda membatalkan tempahan anda, wang deposit anda akan dikira hangus.
      Tempahan hanya boleh dibuat selama 5 hari sahaja. Selepas 5 hari, wang deposit akan dikira hangus.

    Pemulangan :

    • Jika barangan yang diterima mempunyai kerosakan, anda bolehlah memulangkan kembali barangan tersebut kepada kami dalam tempoh 3 hari selepas menerima barangan tersebut.
      Sila maklumkan kepada kami berkenaan kerosakan tersebut.
      Kos penghantaran akan dikenakan untuk menghantar barangan tukaran.

    *Semua syarat adalah sah untuk semua pelanggan/dealers dan tertakluk kepada sebarang perubahan dari semasa ke semasa.


    Pengurusan Butik-MyDreams
    (013) 224-6692
    butik_mydreams@yahoo.com

    Skype : butik_mydreams
    YM : butik_mydreams
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  2. #2
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections

    edited...silap tempat daa
    Last edited by myDreams; 1st September 2008 at 01:07 AM.
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  3. #3
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco Collections

    edited...dah abis
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  4. #4
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco C0llections

    edited...dah abis
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  5. #5
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections

    edited...dah abis
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  6. #6
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections

    edited...dah abis
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  7. #7
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections

    edited...dah abis
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  8. #8
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections

    edited...dah abis
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  9. #9
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: Home Deco COllections

    kak myd, ade x quilt utk floor mat???

  10. #10
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections

    Quote Originally Posted by fatimatunismail View Post
    kak myd, ade x quilt utk floor mat???
    salam yang.....

    ada..tp akak lom snapkan lg....sbb tak tau cara terbaik utk menyenap nyer...hehehehe...maklum le..tu produk baru akak...hik hik hik
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  11. #11
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: Home Deco COllections

    Quote Originally Posted by myDreams View Post
    salam yang.....

    ada..tp akak lom snapkan lg....sbb tak tau cara terbaik utk menyenap nyer...hehehehe...maklum le..tu produk baru akak...hik hik hik
    uish...besni...xsabo nak tunggu....akak, snap jgn x snap tau...hehehe

  12. #12
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections



    Salam....

    hari ni myd akan berada lg di Menara TM....segala PM atau email atau msg tdk dpt dijawab dgn segera..insya Allah...lepas buka atau sahur..myd replykan ye...sorry sangat frenz....
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  13. #13
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections

    Raya dah dekat....
    Rakan taulan pasti berkunjung nanti.....
    Serlahkan keanggunan rumah anda dengan English Style Table Runner...

    Jom cuci mata ngan table runner plak.....

    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  14. #14
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections

    edited...dah abis
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  15. #15
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections

    edited...dah abis
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  16. #16
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections

    edited...dah abis
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  17. #17
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections

    edited...dah abis
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  18. #18
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections

    edited...dah abis
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  19. #19
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Home Deco COllections

    utk makluman semua......

    mydreams skrg menggunakan 2 nickname....mydreams & butikmydreams...hopefully ia tidak menjadi kesalahan...huhuhu.....dan harap rakan-rakan wmc tak terkeliru....

    reasonnya....

    Nickname "butikmydreams" akan digunakan sepenuhnya oleh staff myd untuk mereply, promosi, dll berkenaan dengan Butik-myDreams.

    Nickname "mydreams" pula akan digunakan sepenuhnya oleh tokei Butik-myDreams...juga utk mereply, mpromosi dll berkenaan dengan Butik kami. Nampak cam sama je kerja2 nyer...tp..tujuan utama myd splitkan.... sbb kekadang ada private msg yg tk sepatutnya staff myd tau....huhuhu....cthnya...kalau myd nk bershopping...nnt semua staff myd tau yg myd ni shopping pepe kat wmc ni....hua hua hua..... hehehe.....

    tempahan....order...pertanyaan....enquiries....heh ehe...boleh dilakukan melalui kedua2 nickname ni..... tapi kalau blh....lagi elok kalau terus ke nickname butikmydreams.....tp tak kisah le memana pun...cuma kalau myd tlambat reply....leh le 4wdkan kat staff myd ye....sbb kekadang myd ada urusan kat luar....maklum le dah ada staff..biar le staff yg uruskan....hahahaha

    tp kekadang staff ni pun..suka monteng keje gak....hahahaha....tu yg kekadang msg lambat direply.... ...kalau staff lambat reply...leh buat pengaduan kat myd ye.... ...biar myd ketuk2 skit kepala dia...hahahahaha....... ...psstt....jaga2 anna...klynn byk kaki mengadu ni...


    ...
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  20. #20
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Koleksi Plus Size !!! Cepat Harga RUNTUH !!!

    editted..dah abis daa
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

 

 
Page 1 of 10 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي