Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 12 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 41 to 60 of 221
  1. #41

    Default Re: Breastfeeding Collections

    akumm kak.. saya nak nursing bra yang ada dawai ada tak?

  2. #42
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by elysha View Post
    akumm kak.. saya nak nursing bra yang ada dawai ada tak?
    w'salam.....

    okes yg...nursing bra ada dawai leh check kat sini...
    nursing bra

    nnt inform akak myd balik ye ok...
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  3. #43
    Ahli Baru
    Join Date
    23 May 2006
    Posts
    551

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Kak Lin, sy nak minta maaf sbb tak jadi order jubah menyusu sblm puasa hari tu.
    Tak sempat nak bagi tau akak sbb sy tgh bz nak setelkan keje2 kat opis sblm nak cuti bersalin.
    Alhamdulillah sy dah bersalin 25/7 hari tu & dpt baby boy.
    Insya allah klu ada brg2 yg sy berkenan kat kedai akak ni sy akan beli lain kali.
    Minta maaf byk2 ek...

  4. #44
    Tokey Vcoast Plaza
    Join Date
    28 Jan 2008
    Posts
    1,067

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by butikmydreams View Post
    salam...

    bra ni ader lagi tak?
    Nak tanya, ader tak koleksi baju menyusu yg baru... tengah dok mencari baju2 nih...

  5. #45

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by ascouture View Post
    salam...

    bra ni ader lagi tak?
    Nak tanya, ader tak koleksi baju menyusu yg baru... tengah dok mencari baju2 nih...
    salam... ok ascouture..bra2 ne ade lagi tapi nak colour pe and saiz pe yer?

  6. #46
    Tokey Vcoast Plaza
    Join Date
    28 Jan 2008
    Posts
    1,067

    Default Re: Breastfeeding Collections

    blue - 2 pcs
    grey - 2 pcs
    size 38
    leh bagi total ngan postage

  7. #47

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by ascouture View Post
    blue - 2 pcs
    grey - 2 pcs
    size 38
    leh bagi total ngan postage
    salam..ok laling tuk semuanya 4pcs rm 39.60 + rm 6.00 pos ( semenanjung malaysia ) total semuanya rm 45.60 sahaja...leh tambah2 lagi ne...

  8. #48

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by mrsarshad View Post
    Kak Lin, sy nak minta maaf sbb tak jadi order jubah menyusu sblm puasa hari tu.
    Tak sempat nak bagi tau akak sbb sy tgh bz nak setelkan keje2 kat opis sblm nak cuti bersalin.
    Alhamdulillah sy dah bersalin 25/7 hari tu & dpt baby boy.
    Insya allah klu ada brg2 yg sy berkenan kat kedai akak ni sy akan beli lain kali.
    Minta maaf byk2 ek...
    salam..TAHNIA warga myd ucapkan dan alhamdullilla dah selamat bersalin.., tak pe..blouse untuk menyusu pun myd ade jual gak..bra ker..baju kurung yg dah siap pun myd ade gak jual kat butik, , leh ler cuci2 mata kat blog kami...

  9. #49
    Tokey Vcoast Plaza
    Join Date
    28 Jan 2008
    Posts
    1,067

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by butikmydreams View Post
    salam..ok laling tuk semuanya 4pcs rm 39.60 + rm 6.00 pos ( semenanjung malaysia ) total semuanya rm 45.60 sahaja...leh tambah2 lagi ne...
    wokeh...pakaian menyusu ader tak?

  10. #50

    Default Re: Breastfeeding Collections

    salam...interested dgn simple nursuing bra..kaler grey n blue size 34B..ade stok lg tak?kalau ngan postage brp yek?

  11. #51

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by thumbelina View Post
    salam...interested dgn simple nursuing bra..kaler grey n blue size 34B..ade stok lg tak?kalau ngan postage brp yek?

    salam..hai thumbelina maaf ye untuk bra colour grey n blue bersize 34 dah habis stok lah..tapi tuk size 38 ade lagi... cuttingnya pun tak besar sangat colour grey,

  12. #52

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by thumbelina View Post
    salam...interested dgn simple nursuing bra..kaler grey n blue size 34B..ade stok lg tak?kalau ngan postage brp yek?

    salam..hai thumbelina maaf ye untuk bra colour grey n blue bersize 34 dah habis stok lah..tapi tuk size 38 ade lagi... cuttingnya pun tak besar sangat colour grey,

  13. #53
    Tokey Vcoast Plaza
    Join Date
    28 Jan 2008
    Posts
    1,067

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by butikmydreams View Post
    salam..ok laling tuk semuanya 4pcs rm 39.60 + rm 6.00 pos ( semenanjung malaysia ) total semuanya rm 45.60 sahaja...leh tambah2 lagi ne...
    salam... nak inform sophia dah wat payment, detailnya:

    Status: Successful
    From Account: 151017058545 WSA
    To Open 3rd Party Account: 562834500554
    3rd Party Email Address : butik_mydreams@yahoo.com
    Amount: RM45.60
    Effective Date: Today
    Account Holder Name: MYDREAMS ENTERPRISE
    Reference Number: 1273639141
    Transaction Date/Time: 13 Oct 2008 17:00:08

    Sophiaton Norashikin Binti Hj Alias,
    No 24, Jalan UP 3/3,
    Ukay Perdana,
    68000 Ampang,
    Selangor.
    019-6245835

  14. #54

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by ascouture View Post
    salam... nak inform sophia dah wat payment, detailnya:

    Status: Successful
    From Account: 151017058545 WSA
    To Open 3rd Party Account: 562834500554
    3rd Party Email Address : butik_mydreams@yahoo.com
    Amount: RM45.60
    Effective Date: Today
    Account Holder Name: MYDREAMS ENTERPRISE
    Reference Number: 1273639141
    Transaction Date/Time: 13 Oct 2008 17:00:08

    Sophiaton Norashikin Binti Hj Alias,
    No 24, Jalan UP 3/3,
    Ukay Perdana,
    68000 Ampang,
    Selangor.
    019-6245835
    salam..ok laling payment dah terima..inshaAllah esok myd pos kan barang tue yer..bila dah sampai jgn lupa bagi tahu myd yer..thanks yer laling

  15. #55
    Ahli Baru
    Join Date
    08 Aug 2006
    Posts
    107

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by butikmydreams View Post
    ada lg tak bra nie saiz 36?

    kalo ada nak kaler grey ngan blue.

    ada tak jual baju menyusu.. susah nak cari baju menyusu yg fesyen2 nie...

  16. #56

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by Deeda View Post
    ada lg tak bra nie saiz 36?

    kalo ada nak kaler grey ngan blue.

    ada tak jual baju menyusu.. susah nak cari baju menyusu yg fesyen2 nie...
    salam..maaf sangat kak...bra yg ini dah tak de lagi stoknya..bila ade nanti myd bagi tah yer..
    ok untuk baju menyusu ne..akak nakkan baju kurung atau blouse biasa...?

  17. #57
    Ahli Baru
    Join Date
    08 Aug 2006
    Posts
    107

    Default Re: Breastfeeding Collections

    nak blouse .... kalau boleh nak lengan panjang...

    psstt.. kalau ada nak baju yg jenis fitted sket .. eeheheh.. lama benor tak pakai baju fit nie.. asik t-shirt longgar aje ngan baju kurung.. ehehhe......

  18. #58

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by Deeda View Post
    nak blouse .... kalau boleh nak lengan panjang...

    psstt.. kalau ada nak baju yg jenis fitted sket .. eeheheh.. lama benor tak pakai baju fit nie.. asik t-shirt longgar aje ngan baju kurung.. ehehhe......
    salam..aaa akak leh tengok kat bahagian b/F...kat citu ade gak blouse2 yg ikut badan cikit...akak pakai size ap? kan myd tolong carikan...

  19. #59
    Ahli Baru
    Join Date
    08 Aug 2006
    Posts
    107

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by butikmydreams View Post
    salam..aaa akak leh tengok kat bahagian b/F...kat citu ade gak blouse2 yg ikut badan cikit...akak pakai size ap? kan myd tolong carikan...
    saiz s

  20. #60
    Ahli Baru
    Join Date
    25 Oct 2008
    Posts
    142

    Default Re: Breastfeeding Collections

    akak, yg ni ade stok lagi tak?



    Quote Originally Posted by butikmydreams View Post

 

 
Page 3 of 12 FirstFirst 1234567 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •