Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 221

Hybrid View

  1. #1
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Please visit our site @ www.mumdreams.com.my utk koleksi terbaru !!!!

    Assalamualaikum...

    Terima kasih di atas segala sokongan yang diberikan.

    Selamat Datang ke Butik-myDreams



    Alhamdulillah, dengan izin Yang Maha Esa, kami diberi peluang untuk membuka sebuah butik real (selama ni secara maya sahaja) di Bandar Baru Bangi, Selangor. Butik-myDreams terletak di Seksyen 9, di belakang Pusat Rawatan Islam Az-zahrah dan berhampiran PKNS Bangi.



    Butik-myDreams merupakan butik yang menghimpunkan fesyen-fesyen dan aksesori untuk Ibu Mengandung, Ibu Menyusu serta wanita Plus Size. Walau bagaimana pun, kami juga mempunyai koleksi fesyen untuk yang bersaiz S - L, aksesori wanita, tudung, kain, pakaian kanak-kanak dan banyak lagi.

    Kami menerima payment berbentuk :



    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Untuk membuat sebarang pesanan :

    • Sila SMS/email kod barangan yang dikehendaki untuk memastikan barangan tersebut masih mempunyai stok atau tidak.
      Pihak Butik-MyDreams akan memberitahu butiran barangan tersebut bersama jumlah bayaran.
      Sila sahkan barangan yang dikehendaki dengan segera.
      Masukkan jumlah bayaran ke dalam
      • Maybank : 562834602740
        CIMB : 12370000239103

        Holder : Mydreams Enterprise
        Tel : 013-2246692
        Email : butik_mydreams@yahoo.com



      Sila sahkan bayaran anda kepada kami melalui SMS/email beserta alamat untuk tujuan pengeposan.
      Penghantaran akan dibuat setelah bayaran disahkan. Pihak kami akan menghantar SMS/email kepada anda mengenai butiran pengeposan. Butik-myDreams memerlukan tempoh 3 sehingga 5 hari bekerja untuk menguruskan penghantaran anda.
      Sila SMS/email kepada kami sekiranya anda sudah menerima atau masih tidak menerima barangan anda.

    Kos penghantaran :

    • Untuk semua Koleksi Butik-MyDreams, harga yang dipaparkan adalah tidak termasuk kos penghantaran. Kos penghantaran yang dikenakan :

      Semenanjung Malaysia : RM 5
      Sabah/Sarawak : RM 12


      Kami menggunakan khidmat penghantaran COURIER SURE REACH

    Tempahan :

    • Anda boleh melakukan tempahan barangan daripada Butik-MyDreams.
      Deposit RM 10 akan dikenakan untuk mengesahkan tempahan anda.
      Sekiranya anda membatalkan tempahan anda, wang deposit anda akan dikira hangus.
      Tempahan hanya boleh dibuat selama 5 hari sahaja. Selepas 5 hari, wang deposit akan dikira hangus.

    Pemulangan :

    • Jika barangan yang diterima mempunyai kerosakan, anda bolehlah memulangkan kembali barangan tersebut kepada kami dalam tempoh 3 hari selepas menerima barangan tersebut.
      Sila maklumkan kepada kami berkenaan kerosakan tersebut.
      Kos penghantaran akan dikenakan untuk menghantar barangan tukaran.

    *Semua syarat adalah sah untuk semua pelanggan/dealers dan tertakluk kepada sebarang perubahan dari semasa ke semasa.


    Pengurusan Butik-MyDreams
    (013) 224-6692
    butik_mydreams@yahoo.com

    Skype : butik_mydreams
    YM : butik_mydreams
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  2. #2
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Breastfeeding Collections



    Size : 36, 38, 40 & 42
    Last edited by myDreams; 2nd September 2008 at 09:36 PM.
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  3. #3
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Breastfeeding Collections



    Size : 36, 40 & 42
    Last edited by myDreams; 2nd September 2008 at 09:35 PM.
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  4. #4
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Breastfeeding Collections



    Size : 34, 36, 38, 40 & 42
    Last edited by myDreams; 2nd September 2008 at 09:35 PM.
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  5. #5
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Breastfeeding Collections



    Size : 36, 38, 40 & 42
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  6. #6
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Breastfeeding Collections

    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  7. #7
    Peniaga D'Blaze Plaza
    Join Date
    16 Aug 2007
    Posts
    137

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by myDreams View Post


    Size : 34, 36, 38, 40 & 42
    Yang ni pun nak sz 38 gak..

  8. #8

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by mazura View Post
    Yang ni pun nak sz 38 gak..
    salam..ok mazura untuk bra ne ade size 38...so mazura nak booking bra yg ini ker..?

  9. #9
    Peniaga D'Blaze Plaza
    Join Date
    16 Aug 2007
    Posts
    137

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by myDreams View Post


    Size : 36, 38, 40 & 42
    Yang ni sz 38 ada lg?

  10. #10

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by mazura View Post
    Yang ni sz 38 ada lg?
    salam...maaf ek mazura..bra ne size 38, stoknya dah tak de lagi...maaf ek..

  11. #11
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Breastfeeding Collections



    Salam....

    hari ni myd akan berada lg di Menara TM....segala PM atau email atau msg tdk dpt dijawab dgn segera..insya Allah...lepas buka atau sahur..myd replykan ye...sorry sangat frenz....
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  12. #12
    Ahli Baru
    Join Date
    02 Oct 2007
    Posts
    241

    Default Re: Breastfeeding Collections

    salam kak... sy nak yg lovely, properous ngn gorgeous tu kak.... sy pm kak...

  13. #13
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Breastfeeding Collections

    salam fahbak....

    orite....thanks....sat kak myd check Pm sat ye....
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  14. #14
    Ahli Baru
    Join Date
    02 Oct 2007
    Posts
    241

    Default Re: Breastfeeding Collections

    kak....dah dapat da bra ngn baju tu smlm... beh2.... baju pon muat...ekekekekek...chantekkkkkk.... sy beli ye kakkk ... masyeh

  15. #15
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by fahbak View Post
    kak....dah dapat da bra ngn baju tu smlm... beh2.... baju pon muat...ekekekekek...chantekkkkkk.... sy beli ye kakkk ... masyeh
    ye ke..? alhamdulillah dah selamat trime....and syukur le kalau fahbak suker....
    bra tu ok ke..? huhuhu
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  16. #16
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Breastfeeding Collections

    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  17. #17
    Ahli Baru
    Join Date
    02 Oct 2007
    Posts
    241

    Default Re: Breastfeeding Collections

    kak... sy nak prosperous bra tu 2 kak... saiz 36 ade? masyehhh kak..

  18. #18
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    26 Feb 2007
    Posts
    2,254

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by fahbak View Post
    kak... sy nak prosperous bra tu 2 kak... saiz 36 ade? masyehhh kak..
    orite yang....
    nnt akak check kan dulu ye....
    "Your 1-Stop Maternity & Breastfeeding Center"
    www.mumdreams.com.my

  19. #19
    Ahli Baru
    Join Date
    02 Oct 2007
    Posts
    241

    Default Re: Breastfeeding Collections

    ade tak kak? kalau ade.. bape seme ek?masyeh

  20. #20

    Default Re: Breastfeeding Collections

    Quote Originally Posted by fahbak View Post
    ade tak kak? kalau ade.. bape seme ek?masyeh
    salam..laling maaf ye...leh tak bagi tahu balik bra yg mane satu laling nakkan tue,,maaf sangat ye..dan saiz pe?

 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •