Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 207 of 410 FirstFirst ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... LastLast
Results 4,121 to 4,140 of 8190
  1. #4121
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2



    SPECIAL UNTUK BESDAY & Anniversary- Exclusive Tea set Corelle




    DESIGN : COUNTRY ROSE

    HARGA : RM 360 FREE POST LAJU
    ( Semenanjung Malaysia sahaja )
    ~TUNAI di utamakan
    ~Stok 2 set sahaja

    Item:
    6pcs cup
    6pcs saucer

    HARGA LOOSE HARGA 2010 :

    cup rm 55
    saucer rm 30
    less 20%

    Minta kerjasama semua Pihak:


    Anda tidak DAN JANGAN mengQOUTEKAN gambar.memadai bertanya sahaja dan bagitau itEm order apa apa sudah cukup di fahami.
    Kerjasama anda di ucapkan terima kasih

    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  2. #4122
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2




    VITROFLAME MEWAH


    PATERN : ROSE SPLENDOUR

    SAIZ :
    UKURAN 2L : DIAMETER 16CM KETINGGIAN 9CM
    HARGA ASAL : RM 159
    NOW : RM 130 TERMASUK KOS POS
    ITEM : 1 mangkuk, 1 tutup kaca dan 1 tutup plastik
    STOK : 1 SET SAHAJA


    - Kaca berkualiti tinggi bukan seramik ye
    - Jenama Luminarc diperbuat di FRANCE , dan di keluarkan oleh Arc Interntional.
    - Buatan France,setanding Visions dan Corningware
    - Tahan Lasak,boleh guna dlm microwave,oven,PETI SEJUK,memasak secara terus ke atas api
    -100 % selamat di gunakan dlm mesin pencuci pinggan mangkuk
    -SELAMAT dan tiada bone bone china

    Minta kerjasama semua Pihak:
    Anda tidak DAN JANGAN mengQOUTEKAN gambar.memadai bertanya sahaja dan bagitau itEm order apa apa sudah cukup di fahami.

    Kerjasama anda di ucapkan terima kasih




    PENGURUSAN NASRIN IBTISAM
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  3. #4123
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2


    DESIGN : HELENA ( KACA )
    MADE IN UAE - RAK GLASS

    HARGA ASAL : RM 440
    TERKINI BERMULA 1 APRIL 2010 : RM 360 termasuk kos pos laju kangaroo
    ( Ansuran di terima 2 hingga 3 kali Bayaran )


    ITEM 39PC
    6 pcs pinggan makan malam 25cm
    6 pcs pinggan kuah 23cm
    6 pcs piring kuih 19cm
    6 mangkuk kuah 12.5cm
    6 biji cawan
    6 biji piring
    1 pinggan bujur 33cm
    1 mangkuk besar 24cm
    1 teko 1.2L dengan penutup

    ** CADANGAN COOKWARE - boleh match dgn set Corningware di bawah



    CORNINGWARE 6PCS
    6PCS ROUND COVERED CASSEROLE
    ~Special Order



    DESIGN : COOL PANSIES

    SIZE : 0.8L,1.25L DAN 2.25L
    Harga pasaran : rm 499
    Harga TERBARU : RM 420NETT with free gift termasuk pos
    ** untuk self collect harga tetap RM 420
    Stok :1 SET SAHAJA
    Tunai di utamakan ,Ansuran 2 kali sahaja
    BERMINAT? emailkan ke : nasrinmall@yahoo.com


    Minta kerjasama semua Pihak:

    Anda tidak DAN JANGAN mengQOUTEKAN gambar.memadai bertanya sahaja dan bagitau itEm order apa apa sudah cukup di fahami.
    Kerjasama anda di ucapkan terima kasih

    PENGURUSAN NASRIN IBTISAM
    email : nasrinmall@ yahoo.com 019-9950070
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  4. #4124
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2




    Minta kerjasama semua Pihak:

    Anda tidak DAN JANGAN mengQOUTEKAN gambar.memadai bertanya sahaja dan bagitau itEm order apa apa sudah cukup di fahami.

    Kerjasama anda di ucapkan terima kasih




    PENGURUSAN NASRIN IBTISAM
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  5. #4125
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2

    Assalamualaikum semua..
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  6. #4126
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Sale Sakan!!) English set Cun!!~CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2


    PINGGAN HIASAN ~Luminarc



    *Eiffel Tower , Arc de Triomphe , Champs E’Lysees , Opera House*


    set yg di letakkan dlm kotak hiasan- HANYA HIASAN SAHAJA


    gambar real box saiz : 53cm x 26.5cm x 5.5cm


    Diameter Pinggan : 25cm
    Brand : Luminarc
    Material : Kaca Berkualiti Tinggi
    Harga Asal( PINGGAN SAHAJA ) : rm 29.90
    Less : 10% + 15% ~RM 22.90
    STOK : 2 SET SAHAJA LAGI!!
    NOw : RM 100 termasuk pos laju kangaroo untuk 4 corak pinggan SAHAJA TIDAK TERMASUK KOTAK HIASAN
    ** beli beli sama warna atau sebagainye
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  7. #4127
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Edisi Raya) English set Cun!!~CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2

    TAWARAN PENGHABISAN STOK :




    VITROFLAME MEWAH 9PCS
    ( 3mangkuk,3 tutupkaca dan 3 tutup plastik)
    SAIZ : 1L,2L DAN 3L SAHAJA


    PATERN : ROSE SPLENDOUR


    PATERN : ROYAL GARDEN



    PATERN : PINK FLOWERS

    - Jenama Luminarc diperbuat di FRANCE , dan di keluarkan oleh Arc Interntional.
    - Buatan France,setanding Visions dan Corningware
    - Tahan Lasak,boleh guna dlm microwave,oven,PETI SEJUK,memasak secara terus ke atas api
    -100 % selamat di gunakan dlm mesin pencuci pinggan mangkuk
    -SELAMAT dan tiada bone bone china
    HARGA ASAL : RM 499
    DISKAUN : 10% + 25% kepada sesiapa sekalipun bukan ahli
    untuk ahli Loyalti pun sama diskaun di berikan bagi set ini***
    NOW !! - RM 340NETT FREE POST LAJU KANGAROO
    ***mana mana yang berada di Zon 2 sedikit kos pos akan di kenakan jugak
    -
    ( BAYARAN TUNAI / ANSURAN ( 2 kali bayar sahaja ) SELAGI STOK MASIH ADA )

    *** tertakluk pada terma dan syarat
    SAIZ :
    UKURAN 1L : DIAMETER 16CM KETINGGIAN 7CM
    UKURAN 2L : DIAMETER 16CM KETINGGIAN 9CM
    UKURAN 3L : DIAMATER 20.5CM KETINGGIAN 13CM
    UKURAN 5L :

    JUGA boleh di beli loose dan kos pos rm 10 setiap loose item
    * tertakluk pada terma dan syarat belian ( harga di bawah belum lagi diskaun ye..)

    1L-rm 129
    2L-rm 179
    3L-rm 199
    5L -rm 300




    PATERN :VITROLINE PLAIN WHITE


    NAMA : Vitroflame Plain White
    SAIZ : 1L, 2L dan 3L
    HARGA ASAL RM 450.00
    NOW : RM 320NETT FREE POST LAJU KANGAROO
    ***mana mana yang berada di Zon 2 sedikit kos pos akan di kenakan jugak
    JUGA boleh di beli loose dan kos pos rm 10 setiap loose item
    * tertakluk pada terma dan syarat belian ( harga di bawah belum lagi diskaun ye..)

    1L : RM 119
    2L : RM 159
    3L : RM 189
    5L : RM 280
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  8. #4128
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2

    HARGA TERKINI!!!
    ready stok!!

    RAK GLASS UAE
    ( set budjet )~ kaca


    CODE : SUNLINE

    HARGA ASAL : RM 195
    LESS : 10% + 15%
    NOW : RM 150 tidak termasuk kos pos UNTUK 1 SET

    ITEMNYA IALAH 19PCS :
    6 pcs Dinner Plate 25cm-
    6 pcs Soup Plate 23cm -
    6 pcs Dessert Plate 19cm -
    1PC Oval Platte 34 cm


    CODE : PETALINE

    HARGA ASAL : RM 195
    LESS : 10% + 15%
    NOW : RM 150 tidak termasuk kos pos UNTUK 1 SET

    ITEMNYA IALAH 19PCS :
    6 pcs Dinner Plate 25cm-
    6 pcs Soup Plate 23cm -
    6 pcs Dessert Plate 19cm -
    1PC Oval Platte 34 cm


    DESIGN : HELENA ~kembali ada stok -

    ITEM
    6 pcs pinggan makan malam 25cm
    6 pcs pinggan kuah 23cm
    6 pcs piring kuih 19cm
    6 mangkuk kuah 12.5cm
    6 biji cawan
    6 biji piring
    1 pinggan bujur 33cm
    1 mangkuk besar 24cm
    1 teko 1.2L dengan penutup

    HARGA ASAL RM 440.00
    HARGA JUALAN SEMASA :RM 340
    TERKINI BERMULA 1 APRIL 2010 : RM 360 termasuk kos pos laju kangaroo
    ( Ansuran di terima 2 hingga 3 kali Bayaran )






    DESIGN : CRIPPER

    ITEM
    6 pcs pinggan makan malam 25cm
    6 pcs pinggan kuah 23cm
    6 pcs piring kuih 19cm
    6 mangkuk kuah 12.5cm
    6 biji cawan
    6 biji piring
    1 pinggan bujur 33cm
    1 mangkuk besar 24cm
    1 teko 1.2L dengan penutup

    HARGA ASAL RM 440.00
    HARGA JUALAN SEMASA :RM 340
    TERKINI BERMULA 1 APRIL 2010 : RM 360 termasuk kos pos laju kangaroo
    ( Ansuran di terima 2 hingga 3 kali Bayaran )




    DESIGN : PINK FLOWERS


    ~rupa teko pink flowers plain saja tanpa corak tidak sebagaimana Helena
    TERKINI BERMULA 1 APRIL 2010 : RM 350 termasuk kos pos laju kangaroo

    ITEM
    6 pcs pinggan makan malam 25cm
    6 pcs pinggan kuah 23cm
    6 pcs piring kuih 19cm
    6 mangkuk kuah 12.5cm
    6 biji cawan
    6 biji piring
    1 pinggan bujur 33cm
    1 mangkuk besar 24cm
    1 teko 1.2L dengan penutup

    HARGA ASAL RM 430.00
    HARGA JUALAN SEMASA : RM 330
    TERKINI BERMULA 1 APRIL 2010 : RM 350 termasuk kos pos laju kangaroo
    ( Ansuran di terima 2 hingga 3 kali Bayaran )


    DESIGN : SWEET BLOSSOM
    ITEM
    6 pcs pinggan makan malam 25cm
    6 pcs pinggan kuah 23cm
    6 pcs piring kuih 19cm
    6 mangkuk kuah 12.5cm
    6 biji cawan
    6 biji piring
    1 pinggan bujur 33cm
    1 mangkuk besar 24cm
    1 teko 1.2L dengan penutup

    HARGA ASAL RM 450.00
    HARGA JUALAN SEMASA :RM 345
    TERKINI BERMULA 1 APRIL 2010 : RM 370 termasuk kos pos laju kangaroo
    ( Ansuran di terima 2 hingga 3 kali Bayaran )


    DESIGN : TWIN FLOWERS
    ITEM
    6 pcs pinggan makan malam 25cm
    6 pcs pinggan kuah 23cm
    6 pcs piring kuih 19cm
    6 mangkuk kuah 12.5cm
    6 biji cawan
    6 biji piring
    1 pinggan bujur 33cm
    1 mangkuk besar 24cm
    1 teko 1.2L dengan penutup

    HARGA ASAL RM 470.00
    HARGA JUALAN SEMASA :360
    TERKINI BERMULA 1 APRIL 2010 : RM 390 termasuk kos pos laju kangaroo
    ( Ansuran di terima 2 hingga 3 kali Bayaran )
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  9. #4129
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2




    Lelong Tea Set Hortensia Blue

    HARGA ASAL : RM 225
    NOW :RM 172.10
    HARGA TERMASUK KOS POS : RM 180 WITH FREE GIFT
    ( sah untuk Semenanjung Malaysia sahaja )
    STOK: 1 SET SAHAJA

    ITEM:
    1PC tea Pot IVORIE 1.2L with cover Luminarc
    6pcs cup
    6pcs saucer
    BERMINAT? emailkan ke : nasrinmall@yahoo.com

    PERMINTAAN : jika mahukan tea set ini ( 6 biji cawan dan piring Hortensia Blue ) dengan sebiji teko Ballon harga Hanya : RM 160 termasuk pos sahaja

    Minta kerjasama semua Pihak:


    Anda tidak DAN JANGAN mengQOUTEKAN gambar.memadai bertanya sahaja dan bagitau itEm order apa apa sudah cukup di fahami.

    Kerjasama anda di ucapkan terima kasih




    PENGURUSAN NASRIN IBTISAM
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  10. #4130
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2

    KOLEKSI BARU 2010


    AKO
    Home Fabrik
    Relax and Comfort ...a reason to smile

    untuk melihat aneka cadar,LANGSIR,sarung kusyen dan banyak lagi .. keluaran Akojaya di bawah AKO HOME fabrik

    klik saja :
    http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=14381&page=5

    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  11. #4131
    Peniaga MyGold Extreme Mall
    Join Date
    22 Jan 2009
    Posts
    869

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2

    salam Puan..barg dh selamat diterima..smuanyer ok...saya beli ye...



  12. #4132
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2

    Quote Originally Posted by kfcla View Post
    salam Puan..barg dh selamat diterima..smuanyer ok...saya beli ye...
    alhamdulillah
    saya jual ye
    mohon maaf bnyk bnyk la ye lambat pos brg
    brg dah ada kotak plak..
    kalau dekat dekat memang hantar je
    skg ni yg kuantan pun bermasalah kebnykan yg beli brg alamat rumah
    masalah kangaroo skg ni kalau umah ceruk rimba skit mereka tknk hantar,.
    kan kalau saya hantar dia suh pelanggan tu pegi ambik,.dah satu keje
    tu psl la skg ni servis hantar la kalau area dekat dekat..
    huhuhu

    jangan serik dah la ye..

    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  13. #4133
    Peniaga MyGold Extreme Mall
    Join Date
    22 Jan 2009
    Posts
    869

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2

    hehehe..takde serikla....ado yg berkenan lagi...poket je yg tk mengizinkn...
    takpe... opis sy dekat je ngan kangaroo tu....skynet lgiii dekat 1 blok je...



  14. #4134
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2

    Quote Originally Posted by kfcla View Post
    hehehe..takde serikla....ado yg berkenan lagi...poket je yg tk mengizinkn...
    takpe... opis sy dekat je ngan kangaroo tu....skynet lgiii dekat 1 blok je...
    skg ni susah nk dpt sebut harga nk pos brg brg kaca ni
    mahal yg amat
    kalau tk bagi free post kan tkde plak yg nk beli
    ni start bulan ni semua brg brg yg agak berat semau di kaji balik harga termasuk pos
    maklumla terasa jugak bahang bulan bulan byr kat kangaroo atau skynet walaupun keadaan ini kdg kdg pelanggan dia tk nampak dia nampak kita jual bnyk tk nampak brp kos nk kene cover itu tk masuk lagi kalau brg tu pecah atas sebab cuai pihak pos
    nasibla kotak kotak ni tkde sgt la masalah sebab kotak kotak memang seminggu atau 2 minggu akan ada dan boleh di guna
    kalau sesetengah tu susah nk dpt kotak sebab skg ni semue byr..
    gawat gawat..
    hehehe
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  15. #4135
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2

    LELONG !!
    GLASS JAR...~Kaca





    CODE : K2220
    HARGA ASAL : RM 7.50
    NOW untuk 2 set : RM 20 termasuk kos pos laju
    ~kedap udara dan di ketatkan dengan memusingkan penutup balang tersebut
    UKURAN : KETINGGIAN (12 CM ) X DIAMETER ( 11CM )
    STOK : BANYAK..
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  16. #4136
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2

    LELONG !!


    ~ 12pc Roses Tea set


    ~Koleksi lengkap Roses


    Tea Set Roses

    HARGA ASAL : RM 200
    NOW LELONG : RM 160 termasuk pos laju kangaroo
    STOK : last 1 set sahaja

    Item
    6pc cup
    6 pcs saucer
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  17. #4137
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2






    DESIGN : COUNTRY ROSE




    Minta kerjasama semua Pihak:


    Anda tidak DAN JANGAN mengQOUTEKAN gambar.memadai bertanya sahaja dan bagitau itEm order apa apa sudah cukup di fahami.
    Kerjasama anda di ucapkan terima kasih

    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  18. #4138
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2

    LELONG !!
    Alas Meja ~ Hiasan

    sample di meja makan..


    CODE : SWEET ROSES 1

    UKURAN : 17 " X 11.5 " ( 43 CM X 29CM )
    harga : RM 5 SEHELAI
    stok : 7 HELAI
    LELONG SEMUA ( dengan 7 helai ) : RM 30 FREE POST LAJU
    ~sesuai di jadikan pelapik meja makan,.sofa dan lain lain la kegunaan yg sesuai
    Material Kain jaquard bersulam



    CODE : SWEET ROSES 2

    UKURAN : 17 " X 11.5 " ( 43 CM X 29CM )
    harga : RM 5 SEHELAI
    stok : 2 HELAI



    CODE : SWEET ROSES 3

    UKURAN : 17 " X 11.5 " ( 43 CM X 29CM )
    harga : RM 5 SEHELAI
    stok : 2 HELAI

    mana mana belian SWEET ROSES 2 & SWEET ROSES 3
    harga : rm 20 free post
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  19. #4139

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2

    Salam,

    Kak, saya da buat bayaran akhir RM165 kat cimb..da PM ref no kat akak n email. hmm bile boleh dapat ek??
    saje nk tau..take ur time, tak kesah sgt sebenarnye..

    anything pm me k.

  20. #4140
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: AKOJAYA(Katalog 2010) English set!!CORELLE LELONG!!!~VANTAGE~CORNGWRE~VISONS/Luminarc/LELONG SAKAN!!macam2

    Quote Originally Posted by mishasha View Post
    Salam,

    Kak, saya da buat bayaran akhir RM165 kat cimb..da PM ref no kat akak n email. hmm bile boleh dapat ek??
    saje nk tau..take ur time, tak kesah sgt sebenarnye..

    anything pm me k.
    terima kasih
    urusan pos akan saya update minggu depan ye
    tapi saya akan update balik sebab stok di dungun
    suami tkde nk ambik brg disana
    apa apa pun saya maklum balik ye
    terima kasih sekali lagik..
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •