Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 15 of 410 FirstFirst ... 51112131415161718192565115 ... LastLast
Results 281 to 300 of 8190
  1. #281
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE


    LOOSE ITEM TUTUP KACA CORNINGWARE DAN VISIONS


    code : 6021843
    SAIZ : 1L DAN 1.5L ( boleh guna dua dua sekali )
    stok : 1 sahaja
    harga : rm 45 termasuk pos


    PENUTUP VISIONS

    code 6021381
    HARGA : 47.00 termasuk pos
    stok : 1 sahaja
    visions penutup 18 cm knob glasscover
    =boleh guna untuk tutup vsp1.5 /,1.5l saucepan dan 1.5 cookpot


    harga : rm 50.0 temasuk pos
    stok : 1 sahaja
    code : 6021382
    visions penutup 20 cm knob glasscover
    =boleh guna untuk vsp 2.5, / 2.5saucepan vs2.5 dan 3.5cookpots

    ++belian 3 penutup di atas special less di berikan++

  2. #282
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    CORELLE 20 PCS
    DESIGN : FRESH CUT

    STOK : 3 UNIT SAHAJA
    Harga : RM 350 ( 1 set ) Nett free post


    kotak gambar corelle fresh cut





    real set



    contoh pinggan



    All item Corelle Made in USA


    item:
    4Pc Dinner Plate
    4Pc salad & Bread Butter
    4Pc cereal & soup bowl
    4Pc cups & saucers

  3. #283
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE




    Blue 9 1/2" Pie Plates

    STOK : 4 SET
    HARGA ASAL : RM 59.00
    DISKAUN : 25 % RM 44.25
    TERMASUK POS : RM 50.00


    Blue 8"x 8" Square Cake Dish

    HARGA ASAL : 69.00
    DISKAUN : 25% RM 51.75
    TERMASUK POS : RM 58.00

    MANA MANA PEMBELIAN 2 SET
    ( Blue 9 1/2" Pie Plates + Blue 8"x 8" Square Cake Dish) :
    RM 59 + RM 69 X 25 % + RM 10 =106.00 TERMASUK POS

    Pyrex® glassware is a must have for any serious kitchen.
    Can be used for baking, cooking, microwaving, serving, and storage.
    Pyrex glass is safe in the oven, microwave, refrigerator, freezer, and dishwasher
    Pyrex glass is non-porous, so it won't absorb food odors, food flavors or food stains
    Clear blue glass allows you to watch your food as it cooks
    Made in the U.S.A.

  4. #284

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    salam. puteri, saya dah pm detail pembayaran terakhir bagi corelle 18pcs. nanti cek yer. macehhh

  5. #285
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    Quote Originally Posted by daliana_harun View Post
    salam. puteri, saya dah pm detail pembayaran terakhir bagi corelle 18pcs. nanti cek yer. macehhh

    terima kasih ya.. akan ku pos segera yang mungkin .hehehe
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  6. #286
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    peningnye kepala hari ni
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  7. #287

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    kalu pening, rehat ler..

    anyway tentang offer corelle 18pcs, ada blue souffle. saya memang lama mencari pattern tuh, adatak jual loose? Kerana saya nak beli pinggan sahaja.

    thanks!

  8. #288
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    Quote Originally Posted by syirin View Post
    kalu pening, rehat ler..

    anyway tentang offer corelle 18pcs, ada blue souffle. saya memang lama mencari pattern tuh, adatak jual loose? Kerana saya nak beli pinggan sahaja.

    thanks!
    maaf banyak kita memang tk jual loose untuk design limited ni..kalau yg biasa biasa ada la..
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  9. #289
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE


    Blue 9 1/2" Pie Plates
    STOK : 4 SET
    HARGA ASAL : RM 59.00
    DISKAUN : 25 % RM 44.25
    TERMASUK POS : RM 50.00 ( 1 biji )


    MANA MANA PEMBELIAN 2 pcs
    ( Blue 9 1/2" Pie Plates + Blue 8"x 8" Square Cake Dish) :
    RM 59 + RM 69 X 25 % + RM 10 =106.00 TERMASUK POS


    Bekas Pembakar Bersegi empat Biru bernilai rm 69.00 DAN Bekas Pembakar Bersegiempat Panjang 2L bernilai rm 59.00
    SEKARANG HANYA RM 90.00 free post


    Bekas Pembakar Bersegi empat Biru bernilai rm 69.00
    Bekas Pembakar Bersegiempat Panjang BIRU 2L bernilai rm 79.00
    SEKARANG HANYA 115 FREE POST
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  10. #290
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    VITROFLAME MEWAH

    - Jenama Luminarc FRANCE
    - Buatan France,setanding Visions dan Corningware
    - Tahan Lasak,boleh guna dlm microwave,oven,PETI SEJUK,memasak secara terus ke atas api
    -100 % selamat di gunakan dlm mesin pencuci pinggan mangkuk
    -SELAMAT dan tiada bone bone china
    - Promosi terhad
    HARGA ASAL : RM 499
    NOW :RM 310.00 free post untuk semenanjung Malaysia sahaja
    SAIZ : 1L,2L DAN 3L SAHAJA
    boleh di beli loose dan kos pos rm 10 setiap loose item
    * tertakluk pada terma dan syarat belian
    1L-rm 100
    2L-rm 130
    3L-rm 150


    << gambar di sebelah kiri ialah Vitroflame : Royal Garden gambar di sebelah kanan ialah Vitroflame : Rose splendour ( bunga besar besar )

    UNTUK MAKLUMAN PENGEMAR VITROFLAME ROYAL GARDEN
    STOK UNTUK SET INI SAYA MAKLUMKAN TIADA LAGI DALAMN STOK SIMPANAN SYARIKAT UNTUK 2008 INI ..NEXT MUNGKIN 2009 . HARAP MAKLUM


    ( untuk Darni / nik sofiah dan aminah minta maklumkan segera ye bagaimana nak pulang duit ke nak tukar bunga lain atau brg lain ke segera EMAIL SAYA YE )
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  11. #291
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    SENARAI BARANG DI POS PADA AHAD 14/12/2008 dan di jangka tiba 15/12/2008,dengan menggunakan Perkhidmatan POs Laju Kangarooo
    03-56318808


    1.NO CN : 304372301
    NAMA : Muniroh Suhaimi
    = 1 KOTAK BESAR
    BARANG : CORNINGWARE COUNTRY ROSE 1.5l ,3l DAN 5l serta mangkuk petite pan dan tutup kaca


    2.NO CN : 304465714
    NAMA: Aldila Tahziz
    = 6 KOTAK
    BARANG : CORELLE shadow iris 20pcs ( 2 set ) vision vs332 ( 2 set ) dan CONINGWARE COUNTRY ROSE 1L,1.5L,3L DAN 5L ( 2 SET )



    3.NO CN : 304465720
    NAMA : Rasida Norjali
    = 1 KOTAK BESAR PER4 DLMNYA
    BARANG : CORELLE shadow iris 20 pcs ( 4 kotak )


    4.NO CN : 304465718
    NAMA : Siti Hajar Zainuddin
    BARANG : CORELLE 12pcs Warm pansies ( 1 set )


    5.NO CN : 304465717
    NAMA : Sarifah Suri
    BARANG : PETITE PAN CORNINGWARE COUNTRY ROSE ( 1 set )


    6.NO CN : 304465716
    NAMA : Wan Edura Wan Rashid
    BARANG : Teko Ivorie Luminarc ( 1set )


    7.NO CN : 304465728
    NAMA : emi Suriyati Md Sidik
    BARANG : CORNINGWARE PETITE PAN SET COUNTRY ROSE ( 1 set )


    8.NO CN : 304465729
    NAMA : Mazleha Maskin
    BARANG :LUMINARC VITROFLAME AMBERLINE 1L,2L DAN 3L





    9.NO CN : 304465726

    NAMA : Norazahlina Mohamad
    BARANG : TELEKUNG GEMILANG Mt 29511 Putih ( 1 set )

    10.NO CN : 304465730
    NAMA : Zaleha Sulaiman
    BARANG : Telekung Bahagia MT 3070 Kelabu 2 set

    11.NO CN : 304465727
    NAMA : Daliana Harun
    BARANG : CORELLE 18 pcs PLUM 1 set

    itu sahaja

    Mana mana yang order barangan Meimax hari Rabu,Khamis ,Jumaat dan Sabtu InsyaAllah barang anda akan meyusul Esok pos dan selasa di jangak sampai. apa apa saya akan maklum balik.terima kasih

    Pengurusan Nasrin Ibtisam
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  12. #292

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    Salam,
    Saya berminat nak order barangan English Deco. Ada lagi x item2 tu?

  13. #293
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    Oleh keranA ramai sangat yang bertanya tentang Barangan Vitroflame Vitroline dan Amberline maka kat sini nak jawabla yang famous yang memang top sale di kalangan pembeli saya

    Amberline ni dia macam Visions jernih waran pun sama saja dengan Visions

    Vitroline ni dia putih dan ada juga bercorak sepertimana set pinggan

    Dari segi ketahanan barang ?
    Ya, memang tahan sebab mutu serta kualiti bahan adalah dari kilang yang sama dan Made In France , di jenamakan mengikut Keperluan pasaran .Sudah barang pasti Corningware tiada bunga sepertimana Luminarc begitu jugala sebaliknya.

    Pilihan Harga?
    tepuk dada tanya selera..hehehesebab soalan yang ni nak tolong jawab tk retila sebab selera tak sama kan?
    cuma saya boleh jelaskan,jika Corningware casserole bulat item dia paling besar pun no 2 besar dlm set ini ( Vitroflame mewah ). Corningware 0.8L,1.25L dan 2.25L manakala Luminarc punye : 1L ,2L dan 3L

    KELEBIHAN KETARA
    ada extra penutup plastik bagi mana mana Vitroflame Mewah sahaja. dah jimat kan? tkyah nak beli lagi tutup plastik lain,jika Corningware bulat begini tiada free penutup plastik.nak mudah guna je..hehe

    Bagi saya yang dah lama berniaga dan berurusan pinggan mangkuk ni.memang semua jenama mahal mereka akan cakap 10 tahun jaminan itu dan ini,tetapi kita sebagai pembeli logik akal jugala ..seandainya company tu mengalami masalah ,bagaimana ??sebarang kemungkinan boleh terjadi. pada pendapat saya Jaminan 10 tahun tu dari segi ketahanan barang tu boleh guna sehingga 10 tahun bukan bermakna sendiri pecahkan pastu boleh tukar sesenang hati sesedap rasa seenak bicara .begitu maksud yang telah di jelaskan dengan panjang lebar oleh pihak pengeluar utama Malaysia dan Asia yang mana saya pernah berurusan sebelum ni.
    CUMA

    BERKENAAN HARGA BARANGAN :
    sebarang harga walaupun dah murah jika di ambil dengan kuantiti yang banyak boleh dimurahkan lagi dan itu adalah RAHSIA.
    wah panjang la plak ceritanya..hehehe
    sekadar untuk menjawab soalan yang saban hari di tanya oleh kebnyakan pembeli baru yang mungkin baru berjinak jinak denagn Dunia pinggan mangkuk.
    terima kasih banyak kepada yang selalu bertanya,mungkin di dalam wmc baru ini banyak ahli baru dan masih tak tahu selok belok barang.tk mengapa jika ada masa terluang saya akan khabarkan.
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  14. #294
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    TERKINI 16/12/2008

    VITROFLAME MEWAH 9PCS :
    -(terdapat 3biji mangkuk ,3keping tutup kaca dan 3 keping tutup plastik )
    HARGA : RM 310 FREE POST**
    semenanjung Malaysia sahaja
    SAIZ : 1L (D: 16),2L (D: 20) ,dan 3L (D: 20 cm juga tetapi tinggi dari 2L )
    **D > Diameter

    - Jenama Luminarc FRANCE
    - Buatan France,setanding Visions dan Corningware

    - Tahan Lasak,boleh guna dlm microwave,oven,PETI SEJUK,memasak secara terus ke atas api
    -100 % selamat di gunakan dlm mesin pencuci pinggan mangkuk
    -SELAMAT dan tiada bone bone china
    - Promosi terhad
    -KELUARAN SYARIKAT AKOJAYA

    boleh di beli loose dan kos pos rm 10 setiap loose item
    * tertakluk pada terma dan syarat belian
    1L-rm 100
    2L-rm 130
    3L-rm 150

    CORAK YANG ADA STOK IALAH :


    DESIGN : Rose Splendour


    Vitroflame: The Secret


    Vitroflame : Hortensia Pink


    Vitroflame : Pois de senteur


    Vitroflame : Japanese Tree Pink

    HARGA PASARAN : RM 499
    DISKAUN : 30% + 10 %
    NOW SEHINGGA 31/12/2008 : RM 310.00 FREE pos laju kangaroo bagi semenanjung Malaysia sahaja

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++

    PROMOSI VITROFLAME 6PCS
    -(terdapat 3biji mangkuk & 3keping tutup kaca )
    HARGA : RM 280 FREE POST**
    semenanjung Malaysia sahaja
    SAIZ : 1L (D: 16),2L (D: 20) ,dan 3L (D: 20 cm juga tetapi tinggi dari 2L )
    **D > Diameter

    - Jenama Luminarc,France
    - Buatan France,setanding Visions dan Corningware
    - Tahan Lasak,boleh guna dlm microwave,oven,memasak secara terus ke atas api
    -100 % selamat di gunakan dlm mesin pencuci pinggan mangkuk
    - Promosi terhad

    - KOS POS SETIAP UNIT RM 10 jika beli satu satu
    - BOLEH BELI LOOSE




    NAMA : Vitroflame Amberline
    SAIZ : ( 1L ,2L dan 3L )


    HARGA ASAL RM 450.00
    DISKAUN : 30% + 10%
    NOW : RM 280 FREE POST




    NAMA : Vitroline Plain White
    SAIZ : 1L, 2L dan 3L

    HARAG ASAL RM 450.00
    DISKAUN : 30% + 10 %
    NOW : RM 280.00 free post


    HARGA LOOSE

    1L : RM 119 selepas diskaun + kos pos ialah :RM 90
    2L : RM 159 selepas diskaun + kos pos ialah : RM 120
    3L : RM 189 selepas diskaun + kos pos ialah : RM RM 150
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  15. #295
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    Quote Originally Posted by mamanini View Post
    Salam,
    Saya berminat nak order barangan English Deco. Ada lagi x item2 tu?
    salam awak.. minta maaf banyak la ye, Comp yang saya ambil barang ni dah Closed bulan 10 haritu barang ni pun mereka banyak lelong dan buat Clearance sale ntah kenapa baru je bertapak di Malaysia dah lelong 1 comp termasuk barang barang.barang ni memang murah sgt tapi apakan daya comp dah tutup
    dari Sayrikat Global Concept
    maaf ye
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  16. #296

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    Salam Putri,
    pinggan pie kaler biru ni tak sama harga ye dgn yg putih tu?

  17. #297
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    SENARAI BARANG YANG TELAH SELAMAT DI POS MENGGUNAKAN POS LAJU KANGAROO
    PADA 15/12/2008 DI JANGKA TIBA ESOK 16/12/2008


    NO CN : 304465724
    NAMA : Marlina Mamat / Liza
    BARANG : TELEKUNG impian putih dan telekung gembira biru turqoise


    NO CN : 304372428
    NAMA : Rohani rasul
    BARANG : TELEKUNG IDAMAN saiz m : magenta dan hijau


    NO CN :304465725
    NAMA : Siti Zaleha Abdul Hamid
    BARANG : telekung gembira purple ,telekung Gemilang BIRU,HIJAU,MEROON DAN UNGU ( 2 SET )


    NO CN : 304372427
    NAMA : Suripah Misran
    BARANG : TELEKUNG PESONA Mt 29411 silver ( 2 set )

    NO CN : 304465725
    NAMA : Zaleha Sulaiman
    BARANG : Telekung Bahagia Kelabu 2 set

    NO CN : 304372413
    NAMA : Noor Faizah Mohd Fauzi
    BARANG : Corningware Warm Pansies 6pcs

    NO CN : 304465731
    NAMA : NOr Hafeeza Mansor
    BARANG : Telekung Sinar Hijau ( 1 set ) dan Cadar Mr 312 Offer

    NO CN : 304465723
    NAMA : Onie Adnan
    BARANG : Telekung Gembira ( ungu dan meroon )Telekung gemilang ( hijau lumut ),Mangkuk Royal Roses Akojaya,Set Corelle 20pcs shadow iris, Tea pot Ivorie Luminarc 2 set

    saya jual la ye sebanyak hrga yang termaktub
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  18. #298
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    Quote Originally Posted by umiyumi View Post
    Salam Putri,
    pinggan pie kaler biru ni tak sama harga ye dgn yg putih tu?
    YE TK SAMA DAN TKKAN SAMA ..heehhe
    memang set biru ni new colour dan tgk pun mcm tebal skit je tapi sama je fungsinya..hehe
    kalau nak putih ada 1 pcs je lagi last..
    saya masukkan yang biru sebab ini baru dan permintaan ramai..
    tkpe nanti awak pikir balik eik nk ke tak ke ..saya sibuk dok pack barang pagi tadi ni pun tadi salah bagi harga offer dok adjust balik ..
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  19. #299

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    Quote Originally Posted by PutriCahaya View Post


    YE TK SAMA DAN TKKAN SAMA ..heehhe
    memang set biru ni new colour dan tgk pun mcm tebal skit je tapi sama je fungsinya..hehe
    kalau nak putih ada 1 pcs je lagi last..
    saya masukkan yang biru sebab ini baru dan permintaan ramai..
    tkpe nanti awak pikir balik eik nk ke tak ke ..saya sibuk dok pack barang pagi tadi ni pun tadi salah bagi harga offer dok adjust balik ..
    ohh centu sy amik pinggan pie ni je satu je lah.. RM50 kan.. hehehe lenkali kalu berkenan, sy beli lg. bahaya tul thread ni.. salu buat sy terguda.. nanti dah bank in sy pm okeh. tenkiu

    Blue 9 1/2" Pie Plates
    STOK : 4 SET
    HARGA ASAL : RM 59.00
    DISKAUN : 25 % RM 44.25
    TERMASUK POS : RM 50.00 ( 1 biji )

  20. #300
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: STOKIS :25%CORELLE/CORNINGWARE/VISIONS/PPYREX/AKOJAYA/GIACOMO/TUPPERWARE

    Quote Originally Posted by umiyumi View Post
    Salam Putri,
    pinggan pie kaler biru ni tak sama harga ye dgn yg putih tu?
    tk sama awak.. hehe
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •