Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 4 of 11 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 61 to 80 of 217
  1. #61
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Quote Originally Posted by iman nur View Post
    hari ni saya bank in. geleri RM90 + Deposit RM100 kan?
    ha iman btul...nanti dh b in pm details ye...

  2. #62
    Ahli Baru
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    101

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Quote Originally Posted by fatimatunismail View Post
    ha iman btul...nanti dh b in pm details ye...
    I dah buat payment. but ambik premis mini aje dulu. so what next???
    tq

  3. #63
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Quote Originally Posted by iman nur View Post
    I dah buat payment. but ambik premis mini aje dulu. so what next???
    tq
    tunggu admin tukar status iman as peniaga OAM dulu ek..once dh tukar,dh bleh bukak kedai...

  4. #64
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    24 Sep 2008
    Posts
    186

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Salam...
    saya berminat la nak join group ni.. saya nak jual barangan yg diimport dari US, spt corelle, corningware,handbag coach & levis.. boleh ke saya amik pakej mini tu?..saya baru nak belajar berniaga online ni.. barang pun takde la byk sgt.. paling byk pun corelle je.. yg lain2 tu sampingan je.. camne ekk...

  5. #65
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    wahhh....mall kite nampak nyer makin mendapat sambutan laaa...

  6. #66
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    k.sue...lily nak pakej supreme....book...

  7. #67
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Quote Originally Posted by ieza08 View Post
    Salam...
    saya berminat la nak join group ni.. saya nak jual barangan yg diimport dari US, spt corelle, corningware,handbag coach & levis.. boleh ke saya amik pakej mini tu?..saya baru nak belajar berniaga online ni.. barang pun takde la byk sgt.. paling byk pun corelle je.. yg lain2 tu sampingan je.. camne ekk...
    ieza08...
    cek pm yer.. tq

  8. #68
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Quote Originally Posted by laile View Post
    k.sue...lily nak pakej supreme....book...
    wah.. wah.. wah...
    wokeh.. akk booked dulu tuk lily

  9. #69
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    wah.. wah.. wah...
    wokeh.. akk booked dulu tuk lily
    ok...thanks k.sue...bukan pe ada la beberapa customer yg bgtau tak masuk kali kedua kedai dah tak jumpe..

  10. #70
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    tapi k.sue lily nak sambung supreme lepas mini expired leh ke??kalu ada rezki lebih mungkin blh ambik awal lagi

  11. #71
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    tak per.. no problem
    bisa di atur..

  12. #72
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    tak per.. no problem
    bisa di atur..
    k.sue..nanti nak pindah kedai camne ekk??nak kena wat baru ke??

  13. #73
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Quote Originally Posted by laile View Post
    k.sue..nanti nak pindah kedai camne ekk??nak kena wat baru ke??
    yg tu.. bila tiba saat dan ketikanya akan di bertahu kelak yer..

    pssttt puitis tak kihkihkih

  14. #74
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    yg tu.. bila tiba saat dan ketikanya akan di bertahu kelak yer..

    pssttt puitis tak kihkihkih
    hehehe...ada la ckit...buleh la tu nak wat novel..hehe...

  15. #75
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    05 Dec 2008
    Posts
    565

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Salam perkenalan kepada semua,

    Saya baru nak belajar berniaga di sini minta tunjuk ajar dari semua ok .

  16. #76
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Quote Originally Posted by PnRoses View Post
    Salam perkenalan kepada semua,

    Saya baru nak belajar berniaga di sini minta tunjuk ajar dari semua ok .
    Salam PnRoses..
    Welcome to One Access Mall
    Insya-Allah.. apa yg boleh kami bantu, kami akan bantu..

  17. #77
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    Salam PnRoses..
    Welcome to One Access Mall
    Insya-Allah.. apa yg boleh kami bantu, kami akan bantu..
    betul betul betul...
    ros,kite dh mintak admin tukarkan status ke peniaga...
    nanti dh tukar,kite inform ek...

  18. #78
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Quote Originally Posted by PnRoses View Post
    Salam perkenalan kepada semua,

    Saya baru nak belajar berniaga di sini minta tunjuk ajar dari semua ok .
    Salam perkenalan Pn.Roses...selamat datang ke keluarga besar kami...mmm...jual pe ye??

  19. #79
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    05 Dec 2008
    Posts
    565

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    selamat berkenalan laile,

    Jual kain, baju siap dengan aksessori macam brooche ... tapi baru nak belajar cara nak postkan gambar dalam ni..


    Quote Originally Posted by laile View Post
    Salam perkenalan Pn.Roses...selamat datang ke keluarga besar kami...mmm...jual pe ye??

  20. #80
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    05 Dec 2008
    Posts
    565

    Default Re: PEKEJ BARU SEWA PREMIS NIAGA

    Tq... macamana nak bagi gambar appear bawah nama tu eek.


    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    Salam PnRoses..
    Welcome to One Access Mall
    Insya-Allah.. apa yg boleh kami bantu, kami akan bantu..

 

 
Page 4 of 11 FirstFirst 12345678 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي