Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 40 of 76
  1. #21
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    salam..

    Makanan di bawah tidak akan di hantar melalui pos

    1.Samperit
    2.Makmur
    3.Rempeyek
    4.Tart Gulung Rapuh

    kerana takut pecah...

  2. #22

    Default Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    SALAM...BOLEH KER POS KE SABAH?AGAK2 PECAH KER BISKUT TU?

  3. #23

    Default Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    sis..umh ampang kat mana yer?

  4. #24

    Soalan Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    salam ina,

    saya nak order:

    Bepang badam - 1 (50pcs)
    Semprit - 1 (50pcs)
    Makmur - 1 (50pcs)

    berapa kena byr ye? kalau hantar kt cyberjaya boleh ke? ada tak discount utk yg ni? thanks

  5. #25
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    Quote Originally Posted by Liana_Kch2 View Post
    salam ina,

    saya nak order:

    Bepang badam - 1 (50pcs)
    Semprit - 1 (50pcs)
    Makmur - 1 (50pcs)

    berapa kena byr ye? kalau hantar kt cyberjaya boleh ke? ada tak discount utk yg ni? thanks
    salam Liana_Kch2,
    total rm75. utk pembelian kuih2 di atas anda layak free delivery ke cyberjaya. Takde diskaun. Minta maaf ye.
    10bks br ada.

  6. #26

    Default Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    Quote Originally Posted by ardina View Post
    Salam NP,
    huhuh..kawan jumpa sekali setahun..
    sori hb aku dia tak cam suami kau..
    dia kata dh kurus..huhuh..
    aku dh agak dh...kalau dia kenal mesti rancak dia bual kat luar..

    p/s: rumah saya dkt ngan tesco Ampang..nk jumpa kat situ pun blh
    delivery FOC.
    tape... tahun ni, sure bnyk kali kita jumpa, da dua tahun berturut2 kita jmpa dua kali je, tahun ni, blom posa pun da jumpa, so, dun worry la kawan..

  7. #27
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    Quote Originally Posted by nordiana83 View Post
    sis..umh ampang kat mana yer?
    salam nordiana83,
    rumah akak kg pandan je..

    Blh amik kat kedai atau rumah..
    tgk time

    dlm bulan pose ni
    restoran rose 911, kg pandan (3pm-9pm isnin-sabtu)
    rumah no 33, jalan satu, kg pandan (other time & day)

    peta refer sini

    Main website:

    http://www.freewebs.com/ardina2u/ (peta dlm ni)
    http://www.geocities.com/luxor_lanina/


    nk dtg just inform akak..tq

  8. #28
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    Quote Originally Posted by omme_me View Post
    SALAM...BOLEH KER POS KE SABAH?AGAK2 PECAH KER BISKUT TU?
    setakat ni saya pernah courier ke penang..
    insya-Allah selamat.

    kecuali kuih yg saya stated di atas..
    thanks..

  9. #29
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    Quote Originally Posted by Nur_Putri View Post
    tape... tahun ni, sure bnyk kali kita jumpa, da dua tahun berturut2 kita jmpa dua kali je, tahun ni, blom posa pun da jumpa, so, dun worry la kawan..
    hehe... jumpa...nasib aritu ko dtg awal...
    aku mmg suka kalau uruskan sendiri..
    tak best kalau pass kat adik aku urusan2 ni..
    tp kkdg kena gak la..almaklumla..komitmen byk
    anyway thanks ek..! aku jual sbyk2 tuh

  10. #30

    Ibu Jari Keatas Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    Quote Originally Posted by ardina View Post
    hehe... jumpa...nasib aritu ko dtg awal...
    aku mmg suka kalau uruskan sendiri..
    tak best kalau pass kat adik aku urusan2 ni..
    tp kkdg kena gak la..almaklumla..komitmen byk
    anyway thanks ek..! aku jual sbyk2 tuh
    beb! hsband nak tambah order lagi taw! setakat nie, ada 200 keping order. yg tuhari pun blom abeh submit lagi.. tape2, ko hold jap 200 keping tu, nnti aku habaq kat hang nohh

  11. #31

    Seruan Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    check pm pls...

  12. #32
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    Quote Originally Posted by Nur_Putri View Post
    beb! hsband nak tambah order lagi taw! setakat nie, ada 200 keping order. yg tuhari pun blom abeh submit lagi.. tape2, ko hold jap 200 keping tu, nnti aku habaq kat hang nohh
    okies 200kpg ni rempeyek yg kcg hijau & ikanbilis tuh ke?

  13. #33
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    Quote Originally Posted by Liana_Kch2 View Post
    check pm pls...
    heran gak PM saya pada awak tk de..
    apa2 bg no contact person awak kat cyberjaya tuh tau..
    nnt bank in by 18 sept ye..
    thanks..

  14. #34
    Peniaga Mini @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    15 Mar 2008
    Posts
    273

    Default Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    bepang badam ada berapa keping dalam satu bekas, kalau pos ke kedah berapa ye...boleh order lagi ke...
    http://tarifah.blogspot.com
    chocolate shortbread,kek buah,fridge magnet,kraf Sarawak,aksesori

  15. #35
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    Quote Originally Posted by tarifah View Post
    bepang badam ada berapa keping dalam satu bekas, kalau pos ke kedah berapa ye...boleh order lagi ke...
    salam tarifah...
    50bks ++ sampai abis penuh bekas
    harga kuih rm25,
    blh..saya anto pakai courier charge rm10
    better awak ode byk..baru untung

  16. #36
    Ahli Baru
    Join Date
    25 Apr 2006
    Posts
    185

    Default Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    Quote Originally Posted by ardina View Post




    bahulu tu tahan berapa lama yer... nak bwk balik kedah ni

  17. #37
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    salam ainul

    bahulu tahan dlm 2 weeks je..
    saya akan amik dlm 22/23hb bahulu tuh...
    so tahan sampai raya

  18. #38
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial



    salam...
    Please submit ode kek lapis by 14hb Sept (AHAD). Thanks

    Yang lain2 ode masih dibuka.Terima Kasih.


  19. #39
    Ahli Baru
    Join Date
    24 Dec 2007
    Posts
    242

    Default Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    Salam, boleh pm harga kek lapis + delivery. Tk

  20. #40
    Ahli Lama
    Join Date
    20 Nov 2006
    Posts
    591

    Default Re: Ardina2u : Biskut Raya Moden & Tradisi, Kek Lapis, Rempyek, Ros, Kerepek, Dodol, Kordial

    ardina...fina dah pm pasal semperit tu tp x berbalas...nanti pls reply pm fina yer

 

 
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي