Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 36 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 701
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Ardina2u : Alas Seterika Ajaib (Free Delivery)




    *Harga baru updated 8 Julai 10. (due to rise in postage rate)

    Cara-cara membeli:
    1)Ambil Sendiri di Lokasi

    Yg ada nak mengambil sendiri di lokasi utama. (Rujuk list di bawah)
    Harga alas jadi RM33 shj. Thanks.. Ada diskaun tuh mari2x..

    2)Pos

    Yg ada PM saya utk membeli alas seterika,
    untuk pos:

    Setiap alas akan dipos
    1) Pos laju
    Hari Bekerja - Selasa/Khamis (lunch hour)
    Sabtu/Ahad (jika sempat). kerana kaunter pos laju tutup awal daripada yg lain.

    2) Pos daftar / bungkusan
    Sabtu / Ahad kecuali Sabtu first week sebab pos opis tutup. Tiada penghantaran dilakukan pada Public Holiday.

    Setiap order perlu masuk sehari sebelum hari pengeposan. Ini adalah kerana setiap alas perlu dipek terlebih dahulu. Bagi pos register/parcel barang tiba 3 hari bekerja atau paling lewat 7 hari bekerja. Sila maklumkan pihak kami setelah menerima barang anda.

    TQ.


    CARA MENGIRA KOS PEMBUNGKUSAN & PENGHANTARAN

    Free Postage: (Pos register & Pos parcel shj)

    Pos Register
    1. Penghantaran dalam Semenanjung, Sabah & Sarawak
    1kpg - RM 35
    2kpg - RM 66
    3kpg - RM 96

    Pos Laju@Courier
    1. Penghantaran dalam Semenanjung, Sabah & Sarawak
    RM 35 + RM 4 (Kos Pembungkusan & Penghantaran)
    = RM 39 setiap keping

    Jadi jika ingin beli 2 kpg harga jadi rm39*2=rm78.

    2. Penghantaran dalam Sarawak
    RM 35 + RM 6 (Kos Pembungkusan & Penghantaran)
    = RM 41.00 setiap keping
    Jadi jika ingin beli 2 kpg harga jadi rm41*2=rm82.

    3. Penghantaran dalam Sabah
    RM 35 + RM 8 (Kos Pembungkusan & Penghantaran)
    = RM 43.00 setiap keping
    Jadi jika ingin beli 2 kpg harga jadi rm43*2=rm86.


    Pos Parcel
    Untuk pembelian borong 5 alas
    1)Alamat Semenanjung: RM150.00 -> rm30 each
    2)Alamat Sabah & Sarawak: RM155.00 - > rm31 each
    Untuk pembelian borong 10 alas
    1)Alamat Semenanjung: RM255.00 - rm25.50 each
    2)Alamat Sabah & Sarawak: RM265.00 - rm26.50 each


    Lokasi utama:
    1)Restoran Rose 911 (Masakan N9), Kg Pandan. Map blh rujuk di website saya.
    http://www.freewebs.com/ardina2u/
    2)Putrajaya Precint 2 (office)
    3)Seri Kembangan (Seberang Komuter Serdang, Parking Belakang Sen Heng) (office hb)
    4)Serdang Jaya/Equine: Tmn Dato Demang (alternate weekends) - (Sabtu/Ahad)

    Agen-harga diskaun mengikut budi bicara mereka,TQ.
    1)Tmn Permata/Bukit Antarabangsa (Fiza4ar)
    2)Paka, Kuala Terengganu (Yuyeen)
    3)Arau, Perlis (Hanin75)
    4)Machang, Kelantan (Syaakirin)
    5)Putrajaya Precint 3 (nadrulz05)
    6)Langat (harajuku)
    7)Skudai, Johor (nutty761)
    8)Alor Gajah, Melaka (cikgucutie)
    9)Bukit Mahkota (fajar : ummi_ja@yahoo.com)
    10)Pulau Pinang (ascomel)



    Terima Kasih..
    Payment:
    Cash or Interbank


    Maybank : 162188291007 (dalina ismail)


    CIMB Islamic : 14170001206203 (dalina ismail)


    Masukkan email : ardina_5@yahoo.com
    PM saya nama penuh, alamat n no phone anda. TQ.
    ardina 019 3733976


    Jika barang tidak sampai dlm masa seminggu sila call Pos Malaysia
    1-300-300-300 dan beri no tracking anda untuk check status barang anda.TQ.





    Last edited by ardina; 15th May 2009 at 04:43 PM.

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    ALAS SETERIKA AJAIB
    Alas Seterika Ajaib kami adalah produk berkualiti
    buatan tempatan.

    Anda mungkin pernah menemui produk berfungsi serupa
    yang dijual dengan harga RM10.00 tetapi bagi sesiapa
    yang telah menggunakan produk berkenaan, anda tentu
    tahu bahawa ia leceh dipasang dan cepat koyak.

    Berbeza dengan alas seterika RM10, Alas Seterika Ajaib
    kami lebih baik kualitinya dari pelbagai segi.
    Ia lebih tebal, lebih anjal, lebih liat dan tahan. Ini
    kerana kami menggunakan bahan yang lebih baik serta
    mempunyai ketumpatan yang jauh lebih tinggi.

    Alas Seterika Ajaib juga lebih mudah dipasang kemas
    kerana ia dilengkapi dengan strapper yang lebih kuat
    dan sempurna.

    Dengan harga RM35 seunit, Alas Seterika Ajaib kami
    memang berbaloi dengan kualiti serta ketahanannya. Bak
    kata orang, menang membeli menang memakai. Malah ramai
    antara pelanggan serta agen-agen jualan kami adalah
    mereka yang pernah menggunakan alas seterika RM10.00.

    Bagi mereka yang tidak pernah menggunakan "alas
    seterika ajaib", anda mungkin tidak nampak apakah
    kelebihan produk ini. Tetapi bagi mereka yang pernah
    menggunakan produk "seumpamanya", anda tentu mengakui
    bahawa ia memang banyak membantu.

    Kerja menggosok pakaian menjadi lebih mudah, cepat dan
    berkesan. Bukan saja jimat masa dan tenaga bahkan anda
    akan menjadi lebih bersedia untuk melakukan kerja
    berkenaan. Leceh kerja menggosok hilang apabila anda
    menggunakan Alas Seterika Ajaib.

    Info Tambahan:


    Alas Seterika Ajaib merupakan produk yang amat memudahkan kerja-kerja menggosok pakaian. Ia dibuat dari formulasi istimewa busa tahan haba yang berfungsi membalikkan haba seterika yang dikenakan di sebelah atas pakaian semasa menggosok kembali ke bahagian bawah pakaian berkenaan.

    Kekenyalan Alas Seterika Ajaib pula membolehkan tekanan yang dikenakan di sebelah atas pakaian kembali di sebelah bawahnya. Ini memberi kesan dua kali seterika dalam satu. Maknanya gosok di sebelah atas, di sebelah bawahnya pun seperti sudah digosok sama.

    Sifat kenyal ini juga membolehkan kerja menggosok bahagian butang, manik atau batu di pakaian menjadi begitu mudah dan selamat.

    Alas Seterika Ajaib adalah produk keluaran eksklusif. Ia bukan produk pakai buang yang diimport dari China. Formulasi Alas seterika Ajaib kami berkualiti tinggi dan dalam keadaan penggunaan biasa mampu bertahan sehingga tiga tahun. Ia memang satu produk yang amat berbaloi untuk anda beli. Anda akan menggunakannya setiap hari dan berasa amat puashati. Kami telah menjual ribuan unit produk ini tanpa sebarang feed back negatif.


    Lihatlah demo Alas Seterika Ajaib kami di bawah ini;

    DEMO PRODUK


    Beginilah rupabentuk Alas Seterika Ajaib. Ringkas dan
    kemas.


    Mudah dipasang terus ke meja seterika anda. Atau boleh
    juga dihamparkan begitu saja di atas lantai, meja atau
    apa saja permukaan yang sesuai dengan keperluan menggosok anda



    Biasanya anda tidak tahu jika seterika anda rosak
    sehinggalah ia merosakkan pakaian anda. Namun Alas Seterika Ajaib
    boleh membantu. Pasang seterika dan letakkan di atas Alas
    Seterika Ajaib untuk beberapa ketika. Jika ia berasap atau
    melekat, itu tandanya thermostat seterika anda telah rosak. Jika
    seterika anda boleh merosakkan Alas Seterika Ajaib, ia juga
    boleh merosakkan pakaian anda.




    Fabrik sutera amat cantik dan selesa. Tetapi malangnya
    ia agak sukar digosok. Alas Seterika Ajaib bagaikan
    direka khusus untuk menggosok sutera. Sebagaimana pakaian lain, anda
    cuma perlu menggosok sebelah bahagian untuk mendapat
    kemasan dan perapian di kedua-dua belah pakaian sutera anda.



    Lihatlah bagaimana kemasnya bahagian bawah lengan
    kurung sutera ini walaupun hanya bahagian atas sahaja
    yang telah digosok.



    Ini pula contoh bahagian kolar kemeja yang belum digosok...



    Gosok di bahagian atas sahaja...



    Dan presto! Sebelah bawah kolar juga terus kemas dan
    rapi.



    Lihat bagaimana ia berkesan di bahagian badan kemeja
    pula.



    Kemaskan kemeja, gosok seperti biasa...



    Dan lihat di sebelah belakang! Tidak perlu gosok dua
    kali.


    -----------------------------------------------------

    Menggosok Tudung
    Jika anda menggosok tudung, lipat dua tudung berkenaan
    dan gosok sekali untuk merapikan kedua-dua belah
    lipatan.
    Kemudian padamkan garisan yang terbentuk di tengah
    lipatan dengan menggosok sekali di bahagian tersebut.



    Lihat pula bagaimana menggosok bahagian butang menjadi
    mudah dan selamat dengan Alas Seterika Ajaib..


    Apa yang anda perlu lakukan hanyalah gosok di bahagian
    sebelah belakang butang...


    Dan hasilnya gosokan yang kemas dan rapi, butang juga
    tidak rosak. Anda boleh melakukan cara yang sama untuk
    menggosok bahagian zip.


    Alas Seterika Ajaib juga membuat fabrik anda melekap
    ke permukaannya. Anda tidak perlu lagi membuang masa
    membetulkan pakaian yang sentiasa mengelungsur jatuh dari
    papan seterika ketika menggosok.

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib



    Pengguna Produk Alas Seterika Ajaib..

    salam..
    yg pernah guna alas seterika ajaib ni blh la kalau nk bg testimoni kat sini...
    saya mmg suke pakai alas ni..cepat je kalau nk menggosok2 waktu pagi
    sbb pagi baru la nk gosok tudung..
    seperti demo tuh kata..
    lipat dua tudung kita tuh then gosok,
    nnt tgk blh bawah pun dh bergosok..
    lepas tuh kita gosok pulak kat bhg yg berlipat td..yg tgh2 tuh..
    walah..dh siap..
    ardina

    jom beli alas sterika...mmg ajaib...MALAS mengosok baju bukan lagi alasan..dulu saya mmg malas nak gosok baju..kalau gosok makan masa lebih satu jam..maklumle..baju kerja hsbn 5 helai..baju kerja sendiri 5 pasang, baju sekolah anak 5 hari..waaa...letih lutut dok berdiri...
    sekarang sejak menggunakan alas setrika ajaib ni...sehelai baju terutama baju hsbn sekejap je..baju lelakikan leceh nak gosok..takyah nak sembur2 air...masa dpt dikurangkan..
    anis2006

    mmg best pon aku dah beli ari tu dgn dia.. dah lama gak le.
    tak payah pening2 dah gosok.. 2-3 kali smpai licin.. guna pelapik ni sekali gosok.. je dah licin baju.. mmg puas hati ler.
    fiza4ar

    fuyyo magic..kalau macam ni gosok sebelah je la..
    baju pun tak pudar...Kalau nk lg bagus pakai petua ni..
    terbalikkan baju gosok dr dalam..
    sms diterima dr salindawati<---komen mencuit hati..hehhehe

    alas tu memang power...
    suke tul..so, org yg mls nak seterika mcm intan ni memang memudahkan keje
    YM from intanshafiza

    Quote Originally Posted by oya_aneh
    kakkk..!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
    hehehe..iron dah smpai.td pg g amik kat opis nun..
    mlm ni ade annual grand meeting kelab usahawan, dah CUBA TRY TEST iron tshirt yg kerenyok giler (ishh xtaula awat kd keronyok sgt tshirt tu)..

    THEN!! :roll:
    try iron n SUKSEESSS GILA BNGAT rrr!!! fuyoo!! pasni xde alasan lagi utk oya malas iron baju..ehehehe
    tq kak,memperkenalkan IRON PAD AJAIB ni..!!
    cyg kak!!!
    p/s: siap testing rakam dlm hp, pasni leh tunjuk kat kwn2 , lecturer, jiran2, makcik,pakcik, boleh oya jd pemborong lak..!!! hopefully..daaa kakk!!! TQVM :lol: :lol: :lol: :wink:
    KPD SAPE2 yg lum dapatkan IRON PAD BEST GILERR ni,meh reramai dapatkan nya dari kak ardina!!!
    Oya_aneh

    received thru sms:
    Best gile alas majik ni. He he.
    suella

    Quote Originally Posted by huder
    salam kak dina....
    alas dah smpai & dh guna pon..
    huhuhu jimat masa aaa...
    bestnyeee...
    huder

    Quote Originally Posted by Izan2006
    Ardina,
    tq semalam saya dapat beli alas seterika ajaib tu....
    setelah saya iron baju pagi tadi memang terbukti memudahkan kerja...
    so kawan-kawan kalau rase susah nak iron baju belilah alas tu...
    ia memang mudah dan menjimatkan masa...
    baju yang susah iron pun jadi senang nak iron....
    tq....
    Quote Originally Posted by syaakirin
    dah dapat alas seterika pagi ahad, semlm x sempat nak tenet..
    k.dina.. saya beli ya....
    jimat masa btul iron skrg ni.....
    Quote Originally Posted by adieja
    akhirnya...dapat beli gak alas nie... mmg ajaib... 8) tetib smlm bersemangat 8) :twisted: nak gosok baju...sampai hubby pun naik heran... :mrgreen: senang giler...gosok sebelah...sebelah lagik dah tergosog...tudung pun tak melorot jatuh..elok jer melekat...thank yer dina...kite beli... :mrgreen: :twisted: :P :shock: :lol:
    Quote Originally Posted by jaa
    betul.jaa dah guna.mmg senang sangat dan jimatkan masa.jaa selalu gosoktuk 1mth punya baju(malas..kumpul dan gosok)..mmg best!!!!!!!....tp kan kalo de saiz besau lagi best.papan jaa saiz besau...tp alas ni mmg best!!!!!!!!!
    Quote Originally Posted by homemaker
    punya la lama janji nak bagi testimonial pasal alas seterika tu..ni baru dpt peluang..
    sejak ada alas ajaib ni, baju pon dah tak melorot2 lagi atas iron board, kalau tak sambil nak gosok masa tu la kena adjust kedudukan baju..dgn alas ajaib ni mmg jimat masa n cepat nak hilang kedut2 kat baju kemeja keja, rasanya 5 lai kemeja tu tak sampai setengah jam pon dah siap gosok..so tak la stress lagi bila pikir kena gosok baju keja husband hari ahad..hehe! thanks to alas ajaib yg menyenangkan hidup homemaker yg sibuk mcm saya
    p/s alas tu mmg very membantu kerja-kerja mgosokku yg banyak itu...
    malen


    akhirnye dpt jugak alas ajaib nih, balik rumah trus je rajin mengiron.....

    ironed baju sekolah anak, baju DH dll - mmg iron sebelah, sebelah lagi teriron.
    - baju pun tak menggelongsor.
    - kolar baju pun senang je iron.
    - gosok tudung pun senang je.
    mmg menyenangkan........... beli jangan tak beli.
    rohaya3

    Quote Originally Posted by ummii
    Hai kak,

    saya dah dapat semalam iron pad tu.dah guna..excited..dalam satu jam dapat iron 5 psg baju kurung & 3 blaus.

    tq ye kak.memang jimat masa n tenaga
    ummii


    Quote Originally Posted by LanaLang View Post
    lupa lah nak buat review kat sini

    alas ni mmg menyenangkan keroje saya...dah la baju terletak elok je kat alas tak jatuh, iron pun cepat....,pendek kata mmg bagus lah
    lanalang

    Quote Originally Posted by deidaa
    Salam kak sori baru bls,
    sy blk kg.. xde tenet.. huhu!

    Alas tu smpai jumaat ptg,
    thanks ek, mmg menjadi
    deidaa

    Quote Originally Posted by rwdh
    salam ardina...

    alas seterika dah selamat terima semalam...sorry lambat inform, coz line tenet ni prob sejak senin lepas...ni baru ok..

    baru lepas abis menyerika....mmg berbaloi beli alas ni...jd syok plak serika baju tadi...

    tq...
    rwdh

    Quote Originally Posted by ascomel
    smpai dah smlm, dah guna, mabeles!
    ascomel

    Quote Originally Posted by jmarc25
    salam, alas dah terima.. dah dicuba.. really works!! tq! beli ye!
    jmarc25


    Slm kak, da trima alas sterika tu, trus wat testing 2 lai baju keje asben..tadaa.btol2 jimat masa n gosok pun smooth jek. Tq sy bli ye.
    yas_men <- rcv from sms


    2 lah...als ion sy tu lebar n panjang ckt...jdnya sy x leh nak pki getah tucm blh sangku getah utk depan jeyg blakang x leh sangkutdia jd ddk tgh2..apa2 ok ....baju sng dgosok
    ashaa


    Quote Originally Posted by fieza211 View Post
    salam kakdalina,
    ni fieza nk bg testi pas guna seterika ajaib nih..hehe..
    gosok kemeja n lengan bj hanye sebelah je..dah licin..
    kalo bj kurungkan kalo simpan lama2 mesti ade garis2 kan n konyok..
    then bhg garis2 uh kene gosok kasi tekan lama sikit agar xpayah gosok sebelah lg..gitule...
    tudung pon same just gosok sebelah je if lipat 2, n gosok line tgh je..
    kesimpulannye ..gosok skali je..janji temperature iron uh panas n kene pd material kite utk keberkesanannye..cewahhh!!
    ok kak ..tq ya!!
    fieza211

    Quote Originally Posted by iema06
    Slm.slmt hr ry kak.semua 7 alas seterika beli dgn akk b4 raya aritu dh hbs.kwn2 kata senang mgosok bj gn alas tu.nk tnya,akak jual lg x sauna pant?berapa rege skrg ye.tq
    iema06

    Quote Originally Posted by atie_ns View Post
    salam semua....atie dah guna alas seterika ajaib selama 2 hari.....

    so....memang memudahkan keje menggosok pakaian....cepat, senang dan yg penting bagi atie....sekarang teramat la rajinnya bab2 menggosok baju ni...berbaloi2...tak perlu hantar dobi....dan yg buat pintu hati ni terbuka beli alas ajaib ni coz baju kurung ku telah koyak akibat kecuaian budak di kedai dobi di Pantai Dalam...memang frust gila dan mulai dari saat itu telah berjanji tidak akan hantar lagi ke kedai dobi tersebut(sorry, terluah perasaan pulak).....apapun dgn adanya alas ajaib ini kerja ku manjadi mudah, cepat dan kemas..., tq ardina kerana war2kan produk ini....
    atie_ns

    Alahamdulilah barang dah sampai.....
    Adoiii hai mg magic....
    dah jadi macam satu keseronokkan pulak nak mengosok...hehehe
    Berbaloi dengan harganyer... peh.....
    putery8

    Quote Originally Posted by syakir View Post
    salam kak..dah terima alas iron tu ari rabu lepas..mlm tu jer terus gune buat iron baju opis..mmg mabeles n jimat mase..kain pun tak melurut2 lg ke bawah..asben sy pun try gak iron kemeja dia tu..fuhh..suke ati jer pas gune sbb katenyer tang nak iron kolar n butang dah tak berbelit2 wayar seterika tu jdnyer..kire fast n easy la keje ironing kitorang pasni..sy beli ya!!
    syakir

    dah penah beli alas iron ni
    mmg mudah keja iron sya

    nak beli lg 2 la...
    nak letak kat umah baru 1 ngan umah mentua...
    hantamal

    alahamdulilah..alas seterika dah sampai dgn selamatnyer..pada 11/10/10

    ni pun dah nak abis kekawan beli..
    insyaallah klau sambutan mengalakkan hujung bulan ni nak kena oder lagi..
    Liezza


    salam kak..alas seterika dh sampai semalam..betul la kak..senang nak iron baju..hehehe..apapun terimakasih byk2....saya beli ya...
    lin67
    Last edited by ardina; 6th May 2009 at 05:07 PM.

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    Order
    Customer:



    17 Aug 2008 (done)
    ------------
    Pos Register :
    1. wmc_3ple_jay - alas + susen rm35.15 (received 20 Aug 08 )


    26 Aug 2008 (done)
    ------------
    Pos Register :
    1. wmc_cikYa - 2alas rm58 (received 29 Aug 08 )


    29 Aug 2008 (done)
    ------------
    By hand :
    1. Lanalang


    30 Aug 2008 (done)
    ------------
    Pos Register :
    1. wmc_hh6287 - alas rm29.90 (received 1 Sept 08 )


    11 Sept 2008 (done)
    ------------
    Pos Register :
    1. geo_eza - alas rm29.90 (received xx Sept 08 )


    20 Sept 2008 ()
    ------------
    Pos Register :
    1. wmc_eezabeauty - alas rm29.90 (received 22 Sept 08 )
    2. wmc_fifina - alas rm29.90 (received xx Sept 08 )
    3. YM_fazanur - alas rm30 (received 24 Sept 08 )
    4. wmc_doi85 - alas rm29.90 (received xx Sept 08 )


    27 Sept 2008 (done)
    ------------
    Pos Laju :
    1. wmc_malen - alas rm30 (received 29 Sept 08 )


    11 Oct 2008 (DONE)
    ------------
    Pos Register :
    1. wmc_asyz - alas rm29.90 (received 14 Oct 08 )
    2. wmc_rohaya3 - alas rm30 (received 24 Oct 08 )
    3. wmc_sue_liah - alas rm29.90 (received 14 Oct 08 )


    13 Oct 2008 (done )
    ------------
    By Hand:
    1. wmc_dinasue rm29


    25 Oct 2008 (Done)
    ------------

    Pos Register :
    1. ym_eftigi - alas rm35 (received 28 Oct 08 )
    2. wmc_midar - alas rm30 (received 28 Oct 08 )
    3. wmc_ummii - alas rm29.90 (received 30 Oct 08 )
    4. HP_Hafizah - alas rm30 (received 30 Oct 08 )
    5. wmc_aloha - alas rm29.90 (received 29 Oct 08 )


    4 Nov 2008 (done)
    ------------

    Pos Laju :
    1. wmc_zirah - alas rm30 (received 5 Nov 08 )
    2. wmc_nina syamiera - 5alas rm135 (received 5 Nov 08 )


    15 Nov 2008 (done)
    ------------------------------

    pos register
    1. wmc_cherry_licious - 1 alas rm29.90 (received 17 Nov 08 )
    2. ym_shu - 2 alas rm58 (received 17 Nov 08 )


    29 Nov 2008 (Done)
    ------------------------------

    pos register
    1. wmc_ahah80 - 2 alas rm58 (received 03 Dec 08 )
    2. wmc_yat08 - 1 alas rm29.90 (received 01 Dec 08 )


    04 Dec 2008 (done )
    ------------
    By Hand:
    1. wmc_nabilaputeri rm29


    Agen:

    28 Aug 2008 (done)
    ------------
    By hand :
    1. Harajuku - 10alas rm230


    17 Sept 2008 (done)
    ------------
    By hand :
    1. Xena - 2alas rm52


    5 Nov 2008 (done)
    ------------
    By hand :
    1. Xena - 5alas rm130

  5. #5
    Ahli Emas
    Join Date
    26 May 2006
    Posts
    1,106

    Default Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    nak beli gak la ardina....nmpk best la utk org malas mcm kita

  6. #6
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    Quote Originally Posted by LanaLang View Post
    nak beli gak la ardina....nmpk best la utk org malas mcm kita
    salam,
    hhuhuh..
    Lana nk amik sendiri kat rumah ke camna?
    anto pun blh..pilih2...
    rumah sama kan dgn dulu tuh?

  7. #7
    Ahli Emas
    Join Date
    26 May 2006
    Posts
    1,106

    Default Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    Quote Originally Posted by ardina View Post
    salam,
    hhuhuh..
    Lana nk amik sendiri kat rumah ke camna?
    anto pun blh..pilih2...
    rumah sama kan dgn dulu tuh?
    masih lagi duk rumah buruk yg sama...., ingat nk ambik skali bila nk ambik stok diapers amir nnt.

  8. #8
    Ahli Emas
    Join Date
    26 May 2006
    Posts
    1,106

    Default Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    website baru ni susah sket la nk carik kedai2 yg kita nak masuk...terpaksa cari dlm subscribed thread

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    Quote Originally Posted by LanaLang View Post
    website baru ni susah sket la nk carik kedai2 yg kita nak masuk...terpaksa cari dlm subscribed thread
    huhuh..takpe..
    Lanalang cari je Ardina2u.
    skrg saya post semua bubuh nama kedai, supaya sng nampak..
    thanks sudi singgah..
    nk dtg amik diaper nnt pun blh..dpt lah harga diskaun utk alas tuh nnt

  10. #10
    Ahli Emas
    Join Date
    26 May 2006
    Posts
    1,106

    Default Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    ooo...beli diaper dgn alas seterika dpt dikaun ek? bestnyer

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    Quote Originally Posted by LanaLang View Post
    ooo...beli diaper dgn alas seterika dpt dikaun ek? bestnyer
    diaper mcm biasa la..kalau amik 2pek confirm ade diskaun
    tp lana beli diaper + alas kira 2item gak..
    so confirm la ade less..
    huh..lepas la duit minyak awak dtg tu...

  12. #12
    Ahli Emas
    Join Date
    26 May 2006
    Posts
    1,106

    Default Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    tak kisah lah...janji dpt alas seterika magik...maleh betul iron baju2 hubby..dah la susah, takes time plak tu

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    Quote Originally Posted by LanaLang View Post
    tak kisah lah...janji dpt alas seterika magik...maleh betul iron baju2 hubby..dah la susah, takes time plak tu
    betui lana..first time sy dpt alas ni
    baju pertama saya cuba gosok mmg baju hb saya
    sbb baju diorang tebal n kain mmg jenis susah mau licin
    kkdg berjam2 nk gosok baju tuh..
    skrg tidak lagi..

  14. #14
    Ahli Emas
    Join Date
    26 May 2006
    Posts
    1,106

    Default Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    nnt kalau sempaty sy g ambik alas seterika esok ek...diapers lama lg nak habih

  15. #15
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    Quote Originally Posted by LanaLang View Post
    nnt kalau sempaty sy g ambik alas seterika esok ek...diapers lama lg nak habih
    salam Lana,
    sori ari ahad aritu tak smpt..
    abis bowling kat flamingo aritu dh dkt 7pm
    td lupa la nk singgah lepas balik dr kelana jaya...
    pose..dok pikior nk sampai rumah je..
    esok..kita cuba lagi..

    panas sungguh arini...

  16. #16
    Ahli Emas
    Join Date
    26 May 2006
    Posts
    1,106

    Default Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    Quote Originally Posted by ardina View Post
    salam Lana,
    sori ari ahad aritu tak smpt..
    abis bowling kat flamingo aritu dh dkt 7pm
    td lupa la nk singgah lepas balik dr kelana jaya...
    pose..dok pikior nk sampai rumah je..
    esok..kita cuba lagi..

    panas sungguh arini...

    tak pe...tp rs tk sabag2 nk guna alas tu...weekend ni kalau rajin kitaorg g ambik sendirik

  17. #17

    Default Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    KM nk order 1...
    nk ambik katner yer...
    KM keja kat jln rj chulan...

  18. #18
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    Quote Originally Posted by kayumanis View Post
    KM nk order 1...
    nk ambik katner yer...
    KM keja kat jln rj chulan...
    salam KM,

    paling dkt sini, kalau nk amik sendiri
    Pusat Pengambilan Restaurant Rose 911,Kg Pandan
    peta: http://www.freewebs.com/ardina2u/maplokasi.htm

    atau saya blh pos je..
    buat payment rm29.90
    Pembayaran:
    Cash or Maybank

    Nama: Dalina Ismail
    Acc: 162188291007

    bg nama penuh, alamat, no phone
    sbb ptg ni saya ade nk gi post office after 5.30pm

    thanks..

  19. #19
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Rilek Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    Quote Originally Posted by LanaLang View Post
    tak pe...tp rs tk sabag2 nk guna alas tu...weekend ni kalau rajin kitaorg g ambik sendirik
    huhu..kalau ade rezeki ptg ni saya anto..
    mungkin lewat2 ptg..sbb nk gi post opis dulu

  20. #20
    Ahli Baru
    Join Date
    26 Jun 2006
    Posts
    13

    Default Re: Ardina2u : Alas Seterika Ajaib

    salam ardina,

    saya ada order alas seterika.
    check pm for details.

    tq

 

 
Page 1 of 36 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي