Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 38 of 38

Thread: ~~~MELILEA~~~

  1. #21
    Ahli Baru
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    103

    Default Re: ~~~MELILEA~~~

    kak, check pm balik k..

  2. #22
    Ahli Baru
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    103

    Default Re: ~~~MELILEA~~~

    akak dah check akaun tak? ada masuk tak? akaun maybank...

  3. #23

    Default Re: ~~~MELILEA~~~

    Salam, kalau nak jadi member macamana? dan klau dah jadi ahli kat sini boleh guna tak keahlian tu klau nak beli produk melilea kat stokist? nanti pm saya yek dan saya nak order melilea soy tu dua paket.

  4. #24
    Peniaga Supreme @ RM Mega Mall
    Join Date
    11 Jan 2008
    Posts
    504

    Senyum Re: ~~~MELILEA~~~

    Salam,
    Keahlian RM20 je...
    U boleh sign up and purchase kat mana2 stockist.
    U kat mana?


    Quote Originally Posted by umisofwa View Post
    Salam, kalau nak jadi member macamana? dan klau dah jadi ahli kat sini boleh guna tak keahlian tu klau nak beli produk melilea kat stokist? nanti pm saya yek dan saya nak order melilea soy tu dua paket.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=35558&type=sigpic&dateline=1220626692

  5. #25

    Default Re: ~~~MELILEA~~~

    salam ummi, saya kat sabah, stokist jauh kat kk, so nak beli online jer..nanti saya nak join jd member ek, nanti pm saya brapa yg perlu saya byr..dan leh terus dpt harga member ke nih?

  6. #26
    Peniaga Supreme @ RM Mega Mall
    Join Date
    11 Jan 2008
    Posts
    504

    Kenyit Mata Re: ~~~MELILEA~~~

    Salam,
    ohh..u kat sabah...
    Ok..nak jadi membership RM20.
    Arge member untuk soya RM13.80 seunit...So, kalau 2 RM27.60.
    Kos pos pulak...Kalau guna pos parcel murah sikit...kalau pos laju mahal sikit...

    POS PARCEL (AIR MAIL) RM11.00 & POS LAJU RM18.00.
    So nak guna pos mana?

    Quote Originally Posted by umisofwa View Post
    salam ummi, saya kat sabah, stokist jauh kat kk, so nak beli online jer..nanti saya nak join jd member ek, nanti pm saya brapa yg perlu saya byr..dan leh terus dpt harga member ke nih?
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=35558&type=sigpic&dateline=1220626692

  7. #27
    Ahli Lama
    Join Date
    02 Aug 2006
    Posts
    873

    Default Re: ~~~MELILEA~~~

    brp reger organic greenfield melilea tu yer termasuk pos?
    pepehal pls pm yer...tq

  8. #28
    Peniaga Supreme @ RM Mega Mall
    Join Date
    11 Jan 2008
    Posts
    504

    Senyum Re: ~~~MELILEA~~~

    Salam,
    Maaf lambat reply..Saya sebenarnya baru sahaja lepas selamat bersalin pada hari selasa lepas, 20 Januari lepas...
    So, saya baru ada masa nak tgk Kedai...
    Saya dah pm cik....


    Quote Originally Posted by fymein View Post
    brp reger organic greenfield melilea tu yer termasuk pos?
    pepehal pls pm yer...tq
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=35558&type=sigpic&dateline=1220626692

  9. #29
    Peniaga Supreme @ RM Mega Mall
    Join Date
    11 Jan 2008
    Posts
    504

    Kenyit Mata Re: ~~~MELILEA~~~

    SALAM SEMUA,

    TERLEBIH DAHULU SAYA INGIN MEMINTA MAAF DI ATAS SEGALA KELEWATAN MEMBALAS PM AND MSG YANG TELAH DIAJUKAN....

    INI ADALAH KERANA SAYA TELAH SELAMAT BERSALIN PADA 20 JANUARI YANG LEPAS.....DAPAT BABY GIRL....NAMANYER NUR SUFEYYAH....
    NIE DIA:



    SAYA AKAN CUBA MEMBALAS SEMUA PERTANYAAN ANDA SECEPAT MUNGKIN...
    MAKLUMLAH DAH ADE BABY KAT UMAH AND TGH SIBUK DGN JADUAL HARIAN UNTUK BERPANTANG...

    HARAP MAKLUM...DAN TERIMA KASIH....

    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=35558&type=sigpic&dateline=1220626692

  10. #30
    Ahli Emas
    Join Date
    19 Jan 2007
    Posts
    1,872

    Default Re: ~~~MELILEA~~~

    dah stat berniaga ke?comelnya baby u tu, vtec igt nak order organik soya tu, rasenya xmanis kan, skrg tgh preggy igt nak amalkan minum soya ni xnk yg beli punya coz agak manis n cair

  11. #31
    Peniaga Supreme @ RM Mega Mall
    Join Date
    11 Jan 2008
    Posts
    504

    Senyum Re: ~~~MELILEA~~~

    Salam,
    Saya dah mula berniaga, sambil berpantang di rumah...
    Nak Soya ke????
    Nanti check pm yehhh...
    Soya memang bagus utk org pregnant...

    Quote Originally Posted by vtecgurl View Post
    dah stat berniaga ke?comelnya baby u tu, vtec igt nak order organik soya tu, rasenya xmanis kan, skrg tgh preggy igt nak amalkan minum soya ni xnk yg beli punya coz agak manis n cair
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=35558&type=sigpic&dateline=1220626692

  12. #32

    Default Re: ~~~MELILEA~~~

    Salam.

    Saya penggemar Organik Soya Drink. Saya berminat nak order 3 pek. Tolong total harganya + pos brapa yer. Saya tinggal di Cyberjaya.
    TQ

  13. #33

    Default Re: ~~~MELILEA~~~

    Kalau saya dah jd member ...brp plk hrga 1 botol melilea organik tu?

  14. #34
    Peniaga Supreme @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    12 Feb 2009
    Posts
    572

    Default Re: ~~~MELILEA~~~

    tuan kedai organic yg kecik x de ke?

  15. #35

    Default Re: ~~~MELILEA~~~

    salam...saya nak daftar jd ahli malilea ni..tp macam mana caranya?akak ada jual semua produk malilea ke?

  16. #36

    Default Re: ~~~MELILEA~~~

    Salam,
    saya tinggal di ampang. Tolong beri list stockist area ampang dak KL bukit bintang

  17. #37
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~~~MELILEA~~~

    nak tanye ada jual lagi tak Melilea ni?
    Public Gold Dealer - Ipoh, Kuala Kangsar, Setiawan, Manjung,

  18. #38

    Default Re: ~~~MELILEA~~~

    Quote Originally Posted by Abella07 View Post
    Ummi,

    Saya nak order 2 pek soya. pmkan total kos ye..

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •