Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21
  1. #1

    Default MADU ashida...Memang POWER !!!!!!! CUTE NURSING COVER & BEDUNG BABY



    RM135 Termasuk Pos

    MADU ASHIDA

    Hai kawan kawan semua…..ME tahu kat sini ramai kaum hawa kan..Ni ME nak cerita kisah madu ni…. ….just nak share coz hal baik kan patutlah kita kongsi bersama…

    1st sekali…..dulu MIL ME ade cerita dia makan madu n suh ME try,tp ME buat endah x endah aje….coz ME ni memang pemalas nak try makan ubat ubatan ni….tapi ntah macammana 2 bulan lepas ade ongkos lebih ME pon trylah beli sebotol…..
    Selepas makan dan merasai kesannya..Baru ME sedar dan teruja nak share pada korang disini…..


    Sebagai INTRO ME cerita kan asal usul madu ni…..

    Madu Ashida ni dicipta dari madu tebu dan madu bunga serta beberapa herba terpilih…juga ade menggunakan ayat al quran……lama tau nak buat….dekat 8 jam nak kacau madu tu…

    Sure korang pernah dengar kan … “ orang perempuan ni ade dua mulut” ,maksudnya kan ,kalau kita makan apa2 yang berbau contohnya petai..bawah kita pon bau gaks tau…so x elok dan x manis la untuk kita kaum pompuan..mesti kena jaga bab bab ni….x elokla kan bau bau ni…dengan madu ni kan ..bau bau dah x de lagi…
    So korang bebas lah nak makan petai ke jering ker..kihkih

    Dan….yang paling nak di highlight kan di sini .dari segi hubungan suami isteri..fuyooh….bak org cakap..macam malam pertama…trust me..memang berbeza tau….


    Bagi sesiapa yang berumur 40 tahun ke atas,madu ni memang teramat bagus kerana dia akan balance kan hormon,lambatkan penuaan,dan lambatkan menopouse….


    ME nak share ni untuk kawan2 kat cini…coz ternyata memang bagus dan ME sangat teruja….kawan2 Me kat bod parenting ada yang dah cuba dan kesannya…..ha ..ha…kena lah Tanya diorang kan…..so nak la kongsi ngan korang kat sini ….
    Ade kawan ME yang dah cuba ..ckp madu ni lagi bagus udari ubat seangkatannya yang dia pernah try sebelum ni…..lupa plak namanyaaa

    Huhhu..berjelanya catitan ku…rehat jap..nanti ku sambung cerita…

    Yang XXXX tu kita cerita off air lah yer…kang yang bujang2 baca bahaya plak…



    Hai nursing cover ni sesuai untuk yang breastfeeding anak..

    Material : Cotton Flannel
    Price : RM33 (include postage)
    Cute,Soft,Comfort !!!!!



    Design yg available
    Dari Kiri : Polka Dots,Bags,Snow
    ORDER NOW!!


    Last edited by a1aAdmin; 29th August 2008 at 09:59 PM.

  2. #2
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    20 Sep 2007
    Posts
    1,462

    Default Re: MADU ashida...Memang POWER !!!!!!!

    hai ME..
    dah kat sini yer... satu kapal kita...

  3. #3

    Default Re: MADU ashida...Memang POWER !!!!!!!

    Quote Originally Posted by tommygirl View Post
    hai ME..
    dah kat sini yer... satu kapal kita...

    Hai Tommy....aahdah lama nak bkk kedai..tp baru berkesempatan....

    Nanti Me jengah kedai Tommy ya?

  4. #4

    Default Re: MADU ashida...Memang POWER !!!!!!!

    Hai...


    kepada pengunjung WMC ni...mari2 cuba MADU ni...pada sesiapa yang mengalamai masaalah kehambaran di dalam hubungan suami isteri...MADU ini akan mengembalikan semula perasaan bahagia dan kasih sayang anda..PERCAYALAH.....

  5. #5
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    20 Sep 2007
    Posts
    1,462

    Default Re: MADU ashida...Memang POWER !!!!!!!

    Quote Originally Posted by rogayah View Post
    Hai Tommy....aahdah lama nak bkk kedai..tp baru berkesempatan....

    Nanti Me jengah kedai Tommy ya?
    jemput.. jemput...

  6. #6

    Default KOLEKSI TESTIMONIAL PENGGUNA

    TESTIMONIAL 1

    ana antara pengamal madu ni..
    mmg berkesan wehh..ana kalau xde kesan xkan puji kosong je..
    hubby sanggup sponser lg kalo madu dah abes..

    ana amalkan seminggu pertama dah leh nmpk kesan..
    hubby suka sbb dia tau la kan knp..ekekkekeke
    ana amalkan 2 kali sehari..lgpun madu mmg elok spt yg kita ketahui..

    kwn2 try la apalagi..
    pastu kasi review kat sini..wokey..

    ================================================== =============

    TESTIMONIAL 2

    slps lbh 2 minggu aku amik madu nih....
    aku nak bg testi yg sungguh menakjubkan.....

    aku dah mkn mcm2 jamu yg dijual di forum ini.....
    tp....nampaknya madu ni lah yg plg nampak hasil.....
    ini bkn aku yg ckp....tp hb aku yg cakap......
    sbb dorang yg rs kan......

    ni bkn nak cerita hal dlm kelambu.....
    tp....benda baik apa salahnya kita share......
    mlm td hb ku tido samb senyum sepanjang mlm.....
    my hb never asked for 2nd round....mlm td...yes.......

    pastu dia ckp lg.....potong leher......

    apa lg yg aku blh nampak.....
    dia makin sayang kat aku....bestnya......

    malu lah nak tulis panjang2.....
    sendiri try.....bagi two weeks utk dpt hasil......

    ================================================== =============


    TESTIMONIAL 3

    salam tuan umh.................
    ma nk share sal madu ni..
    mmg BAGUS n BERKESAN kat diri ma.

    ma amik seminggu seblum ma period.
    masa period,stop mkn..
    then,
    bile dh habis period..
    dot..dot
    terkejut bile bersama hubby..hby ckp lain sngt,
    ma RASA..hby pun dapat RASA perubahan.
    dlm masa 2 week..dh boleh nmpak berkesannya madu ni.
    madu ni rasanya pun sedap..lagi pulak bikin hby kita syok!

    selama 3 hari..3 mlm masih terasa yg sama.
    rasanya?
    mcm baru2 kawin dlu..
    ketat..sendat n penuh..(x kesahlah ada yg ckp ma x malu bgtau kat sni..tp ikhlas ma bgtau menda yg betul)

    mkn madu ni pun bersertakan niat yg baik..tuk kebahagiaan suami isteri.

    cubelah...POWER SEHHH......................................

    YG PALING X DAPAT LUPA...
    hubby ckp..

    'KALAU SEMINGGU MCM NI..MINTAKLAH APEPUN YG NAK!"
    bestkan?

    masa awl2 kawin x pnh pun ckp mcm tu.dlm hati ma ckp..
    mintak beg LV kang baru tau


    ================================================== =============




    TESTIMONIAL 4

    Salam sumer...
    ina baru je abis minum satu botol madu ASHIDA....
    klau nk cerita dr segi perubahan hubungan ngan hubby tu...mmg terasa sgt2.. .....
    hubby tiap2 mlm mula lah gatal2 tangan nk usik2 kita.. ...
    senyum sokmo je...
    ni baru msg me..repeat order lg satu botol..

    ================================================== =============


    TESTIMONIAL 5

    nak ckp apa lg...
    testi ku ada kat pg 5...
    now...i'm in 2nd bottle.....
    lagi best....
    hubby ku sponsor.......

    he never border about benda2 mcm nih....
    suka hati aku lah......
    but...this time....dia blh terfikir nak sponsor plak....

    bak kata nabil.....
    lu sendiri fikir lah beb!!!!


    ================================================== =============


    TESTIMONIAL 6

    Mula2 dulu memang nak tersedak la dengar harga madu ni kekekeke...

    Tapi setelah sebulan lebih (ye ke...agak-agak la...)...pas tu sekarang disiplin malam2 telan madu ni....kesannyer memang ketara dah dirasai

    Memang tip top!!

    Bila dah tip top tu harga pun dah tak jadi masalah kan....


    Errkkk...sebulan lebih pun tak habis2 lagi madu ni....eynda tengok ada yg dah top up....korang makan siang malam ek?? Lagi power la gitu


    ================================================== =============




    TESTIMONIAL 7

    Sorry Alamaktuan... lambat nak bagi response. Ntahlah... ada problem masa nak log in... macam2 cuba... baru berjaya... Lega den...

    I punya experience bila dah makan madu Asyida nih... I citer pasal masalah zahir sebelum makan dulu eh... Memadangkan I ni superwoman, (iyo yo oo jek...), pagi keja opis, balik opis layan anak2 layan suami, pastu menjahit manik bagai... Memang letih nyer... Biasalah tak cukup tidur kan... Tapi lepas makan madu nih... Eventhough I kurang tidur, tapi alhamdulillah, I rasa badan I tak 'sesengal' dulu.... Dah kurang mengantuk... Bangun kul 6 - 630 pagi, tidur kul 12-1 pagi..

    Pastu bab tenaga batin nih... err... tak yah lah nak citer sedetail2nya kan... tapi, errr... kalau dah satu malam tuh.... boleh perform 2-3 round... hehehhhe.. pada I ,memang ada improvement... Eventhough bukan setiap malam, but we prefer to have that way... quality is much more better than quantity....


    ================================================== =============



    TESTIMONIAL 8

    Ok...
    ni ikhlas testimonial dari aku..

    Sebelum aku minum madu ni, aku senang kena sembelit, terutama selepas bersalin yg no 2..mmg keadaan perut tak berapa elok..Lepas tu keputihan mmg ada, tapi tak sampai tahap kritikal, tapi dah nama keputihan, walau pun sikit, mmg rasa tak best..
    Masuk hari ni dah 2 minggu aku ambik madu ni dan kesannya mmg POWER SEHHHHHHY...
    lpas aku ambik madu ni, aku LANGSUNG TAKDE MASALAH NAK BUANG AIR, keputihan LANGSUNG DAH TAKDE, kecuali kalau aku letih sgt...Pada sesiapa yg tanya, apa lagi faedah madu ni selain SX, ini antara keajaiban madu ni pada diri aku..
    Kalau cerita bab dlm kelambu, aku rasa dah ramai yg bercerita, apa yg boleh aku katakan, lepas makan madu ni, aku tak leh bersentuh langsung ngan hubby, kalau ada tersentuh sikit jer, cam dah terkena karan, habis naik bulu roma semua...
    sampai ada satu hari tu, sebelum pergi kerja, sempat lagi tu laki aku memanjat, tghari dia balik sbb asyik teringat2 dan nak lagi.. (sorry yer..tapi aku cerita pengalaman aku ni)
    Madu ni, bukan hubby jer yg rasa, aku pun rasa jugak kehangatan hubungan suami isteri tu jugak. Dan kerana tak tahan penangan madu ni, aku stop 2hari..nak rest kejap.. mana tak..hari2 berdayung, patah pinggang aku..
    Kalau tanya harga, mmg sepadanlah..kalau lah warga amerika dpt madu ni, sure dorang jual lagi tinggi..madu ni mmg AJAIB pada aku..
    sapa tak try... RUGI BESAR.......


    ================================================== =============



    TESTIMONIAL 9

    ME....kak sweet dah dpt kesan & penangan dari minum madu ni...
    kak sweet x pandai nk citer....kehebatannya wow!!!
    mmg x leh sentuh sikit ada arus elektrik...
    abg kak pun ckp...mmg suami isteri dpt faedahnya dari minum madu ni...
    ME...seminggu lebih sikit....
    kak minum dlm 4 hari dah rasa lain jantung ni...duk....dak...duk....dak je
    yg klakar abg terus tny nk test ke?kak ckp sabar dulu tunggu seminggu pa...
    yg buat kak senyum lebar tu perkataan ni yg kuar dari mulut abg..
    "ma ketat nya"maknanya menjadilah madu ni....

    ================================================== =============



    TESTIMONIAL 10

    hehehhehe...segan la nak cerite..in generalnye..mmg bagus la utk hubungan suami isteri.hubby pun komen best, and suruh makan lagi. .. Dia kata, ada rasa perbezaan selepas makan madu nih. Besides that, badan rasa segar je..

  7. #7

    Default Re: MADU ashida...Memang POWER !!!!!!!

    a;kum...akak..nak tau gak..org lelaki leh minum ke madu nih..untuk org lelaki yg selalu penat, kerja pagi tgh mlm baru balik....please reply!!...TQ

  8. #8

    Default Re: MADU ashida...Memang POWER !!!!!!!

    Quote Originally Posted by CooLMama View Post
    a;kum...akak..nak tau gak..org lelaki leh minum ke madu nih..untuk org lelaki yg selalu penat, kerja pagi tgh mlm baru balik....please reply!!...TQ


    akak....

    MADU ni umtuk pempuan aja...kekeke...kalau lelaki kena cari madu lain pulak..sebab madu ni untuk pempuan aja minum....meh cuba kak...POWER...

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    20 Mar 2006
    Posts
    12,386

    Default Re: MADU ashida...Memang POWER !!!!!!! PRE ORDER THOMAS, ELMO


  10. #10
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    23 Oct 2007
    Posts
    1,355

    Default Re: MADU ashida...Memang POWER !!!!!!! PRE ORDER THOMAS, ELMO


  11. #11

    Default ELMO FACE SHIRT

    Kepada peminat-peminat ELMO...ME ade unisex t shirt ELMO FACE...kualiti kain cotton tebal dan sesuai untuk di pakai oleh kanak2 berumur 2-5 tahun...

    Saiz seperti berikut


    PRICE : RM33

    Size 6 = Lebar 30cm ; Panjang 38cm (size +- 2Y) ~ 4pcs available
    Size 8 = Lebar 32cm ; Panjang 41cm (size +- 3Y)~3pcs available
    Size 10 = Lebar 34cm ; Panjang 44cm (size +- 4Y)~4pcs available
    Size 12 = Lebar 36cm ; Panjang 4cm7 (size +- 5Y)~4pcs available





  12. #12

    Default Re: MADU ashida...Memang POWER !!!!!!! PRE ORDER THOMAS, ELMO

    sesiapa yang ade pertanyaan boleh email pada ME ye..

    meabadi@yahoo.com

  13. #13

    Default Re: MADU ashida...Memang POWER !!!!!!! CUTE NURSING COVER

    Hi ME,
    Utk nursing cover snow tuh ade stok lagi x?
    xde diskaun ker? hehe

  14. #14

    Default Bedung Baby for Sale!!!

    Material: Cotton flannel

    Ukuran : 38" x 38"

    (lebih besar berbanding bedung dipasaran yg biasenye berukuran 30" x 30")

    Kegunaan : Selain untuk bedung,boleh jugak digunakan sebagai selimut baby.

    Kemasan jahitan sekeliling : Jahit tepi

    Harga : RM17 (termasuk pos)



    Code: BB3 (1 available)



    Code: BB4 (1 available)

    Code: BB6 (1 available)



    Code: BB8 (1 available)


    Code: BB9 (1 available)



    Code: BB10 (2 available)



    Code: BB11 (1 available)



    Code: BB12 (1 available)

  15. #15

    Default Re: KOLEKSI TESTIMONIAL PENGGUNA

    salam,,,akak nk tnya akak ada YM x???cam best je testimoni2 tu heheh

  16. #16

    Default Re: KOLEKSI TESTIMONIAL PENGGUNA

    Quote Originally Posted by zuliana View Post
    salam,,,akak nk tnya akak ada YM x???cam best je testimoni2 tu heheh




    ada..meabadi@yahoo.com.

    tapi akak xde kat malaysia ni sampai 25hb.

  17. #17

    Default HairClips



    RIBBON HAIR CLIPS

    PRICE: RM4/pc



    CROCHET HAIR CLIPS

    PRICE: RM7/pc







    RIBBON HAIR CLIPS


    BERmiNAT?

    SEBARANG PERTANYAAN BOLEH EMAIL KE: syg_134@yahoo.com

  18. #18

    Default Re: MADU ashida...Memang POWER !!!!!!! CUTE NURSING COVER & BEDUNG BABY

    Sering penat dan tidak bermayaa????

    Tiada kepuasan dalam hubungan suami isteri???

    Jangan biarkan semua ini kerana ANDA ada penyelesaiannyaa..

    "madu ashida "

    hubungi saya meabadi@yahoo.com

  19. #19
    Peniaga Galeri @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    29 Jan 2009
    Posts
    166

    Default Re: MADU ashida...Memang POWER !!!!!!! CUTE NURSING COVER & BEDUNG BABY

    pm kak harga termasuk pos k labuan bagi madu ni...mcmana nak minum? brapa kali sehari?

  20. #20

    Default Re: MADU ashida...Memang POWER !!!!!!! CUTE NURSING COVER & BEDUNG BABY

    sy pun nk tau cara untuk minum madu ni & berapa lama bleh thn klu sebotol?

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •