Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 31
  1. #1

    Default Bilik Mesyuarat Emy Mall

    Selamat datang ke Elmy Mall

    Saya alu-alukan sebarang cadangan, pertanyaan atau idea-idea yg bernas lagi kreative dari member-menber niaga di Elmy Mall.

    Curahkan.....jangan segan-segan
    Last edited by ElmyAdmin; 11th October 2009 at 05:01 PM.

  2. #2
    Ahli Lama
    Join Date
    16 Jan 2008
    Posts
    1,681

    Default Re: Segmen cadangan @ Elmy Mall

    Saya ade 2 cadangan tapi berkaitan dgn perkara yg sama - Subforums.

    1. Bagi peluang semua peniaga berniaga secara percume dgn mempunyai subforums masing-masing (since tokey kedai bercadang nak bagi peniaga meniaga free sampai ujung tahun)

    2. Create kategori as subforums, dan kemudian peniaga diasingkan mengikut kategori masing-masing.

    Matlamatnye 1 sahaja. Iaitu nak display what is really availabe, peniaga mana yg ada, product ape yg dijual kat dalam ElmyMall at the MAIN PAGE. So that visitor tak perlu klik pada mall itself utk tau ape yg ada kat dalam.

    Sebabnyer tgk mall2 yg ade subforums nih (walaupun isinye kosong), ramai visitornyer..

    My 2 kupang...

  3. #3
    Peniaga Mini @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    589

    Default Re: Segmen cadangan @ Elmy Mall

    tapi saya pulak..rasa sangatla selesa bila x de sub2 forum nie..
    senang nak carik..
    ramai my customer bgtau... Mall Elmy paling senang masuk...
    i mean..x berserabut..
    x taula... any other suggestion???

  4. #4
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    10 Oct 2005
    Posts
    7,297

    Default Re: Segmen cadangan @ Elmy Mall

    saya faham...Nama kat subforum tu keistimewaan untuk Peniaga Galeri

    apa kata untuk peniaga Mini
    PnElmy letak kat subforum tuu mcmni ...

    Peniaga Gerai MINI:
    shazian /mrsm / hanim406 / LoseWeightNow / BestPrice / PnElmy

    susunan mengikut siapa paling byk viewer

  5. #5
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    10 Oct 2005
    Posts
    7,297

    Default Re: Segmen cadangan @ Elmy Mall

    apa yg saya nampak setiap peniaga mcm dah ada 'peminat' nya
    kat ElmyMall ni ..nampaknya syazian punya kedai byk peminat
    bila topik dia timbul mungkin ramai yg jengah ..

    sayangnya .. kalau akak nak topik akak timbul ...terpaksa tenggelamkan topik org lain ... nak buat mcmana kan dah di atur mcmtuu ...
    biasanya kalau lama topik akak (mee bandung dan ...) timbul/kelihatan ... adalaa orang masuk bertanya ...
    kalau tak ...hmmm ....

    mungkin boleh buat 1 topik lain yg dicontrol oleh pemilik plaza
    kendian timbulkan topik yg menarik ...bagi org jengah dan tau apa berlaku ...

    contoh : Jamu Mak Dara ... 15% diskaun ...
    (kalau hanim ada buat promosi mcmtuu ....)

    atau
    Dulu rm50.00 ..skg RM 46.00 ... untuk perencah (ni..contoh...)

  6. #6
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: Segmen cadangan @ Elmy Mall

    Saya kalau boleh saya nak bila pelanggan visit Elmy Mall, mereka boleh nampak semua peniaga. Kelebihan sub-forum adalah nama kedai dah sedia terpapar di main page tapi masih lagi kena scroll ke atas kebawah coz susunan plaza akan sentiasa berubah-berubah.

    macam ni la...apa kata saya tawarkan subforum dgn RM20 hingga akhir tahun (sewa asal RM50 - FOC mini RM30). Boleh posting 3 topik (seperti yg telah dijanjikan sebelum ini). Topik akan di pindahkan.

    Kepada yg berminat sila PM kepada saya dgn butiran berikut

    Nama Sub-Forum :
    Description/Tagline

  7. #7

    Default Segmen cadangan ~ tawaran utk peniaga Elmy Mall

    Quote Originally Posted by PnElmy View Post
    Saya kalau boleh saya nak bila pelanggan visit Elmy Mall, mereka boleh nampak semua peniaga. Kelebihan sub-forum adalah nama kedai dah sedia terpapar di main page tapi masih lagi kena scroll ke atas kebawah coz susunan plaza akan sentiasa berubah-berubah.

    macam ni la...apa kata saya tawarkan subforum dgn RM20 hingga akhir tahun (sewa asal RM50 - FOC mini RM30). Boleh posting 3 topik (seperti yg telah dijanjikan sebelum ini). Topik akan di pindahkan.

    Kepada yg berminat sila PM kepada saya dgn butiran berikut

    Nama Sub-Forum :
    Description/Tagline
    Tawaran sah hanya utk loseweightnow, mrsm, bestprice, shazian dan hanim406 sahaja.

  8. #8
    Peniaga Mini @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    589

    Default Re: Segmen cadangan ~ tawaran utk peniaga Elmy Mall

    yeaahh...best gakk..
    yg lain2 camner???

  9. #9
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: Segmen cadangan @ Elmy Mall

    Quote Originally Posted by PnElmy View Post
    Saya kalau boleh saya nak bila pelanggan visit Elmy Mall, mereka boleh nampak semua peniaga. Kelebihan sub-forum adalah nama kedai dah sedia terpapar di main page tapi masih lagi kena scroll ke atas kebawah coz susunan plaza akan sentiasa berubah-berubah.

    macam ni la...apa kata saya tawarkan subforum dgn RM20 hingga akhir tahun (sewa asal RM50 - FOC mini RM30). Boleh posting 3 topik (seperti yg telah dijanjikan sebelum ini). Topik akan di pindahkan.

    Kepada yg berminat sila PM kepada saya dgn butiran berikut

    Nama Sub-Forum :
    Description/Tagline
    Saya ingin perbetulkan sikit....mungkin ada salah faham.

    Saya tawarkan foc utk premis MINI hingga hujung tahun sahaja maknanya free selama 4 bulan. sewa akan kembali RM30 setiap bulan effective Jan 2009.

    Untuk premis GALERI/SUB-FORUM, Sewa adalah RM50 sebulan. So tolak FOC RM30 di MINI...jadi sewa menjadi RM20 SEBULAN SELAMA 4 BULAN. Sewa GALERI/SUB-FORUM akan kembali ke RM50 sebulan effective Jan 2009.

    Harap maklum dan harap maaf jika explaination saya sebelum ini kurang jelas.

  10. #10
    Ahli Lama
    Join Date
    16 Jan 2008
    Posts
    1,681

    Default Re: Segmen cadangan @ Elmy Mall

    Quote Originally Posted by PnElmy View Post
    Saya ingin perbetulkan sikit....mungkin ada salah faham.

    Saya tawarkan foc utk premis MINI hingga hujung tahun sahaja maknanya free selama 4 bulan. sewa akan kembali RM30 setiap bulan effective Jan 2009.

    Untuk premis GALERI/SUB-FORUM, Sewa adalah RM50 sebulan. So tolak FOC RM30 di MINI...jadi sewa menjadi RM20 SEBULAN SELAMA 4 BULAN. Sewa GALERI/SUB-FORUM akan kembali ke RM50 sebulan effective Jan 2009.

    Harap maklum dan harap maaf jika explaination saya sebelum ini kurang jelas.
    Yup noted since earlier pun..

  11. #11
    Peniaga Mini @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    16 Jun 2007
    Posts
    589

    Default Re: Segmen cadangan @ Elmy Mall

    so, saya kena byr brp ek?
    alamak..terkompius la pulakkk...

  12. #12
    Peniag Supreme @ Crystal Mall
    Join Date
    21 Aug 2006
    Posts
    1,223

    Default Re: Voice Out @ Elmy Mall

    hanim mcm minat je jika nak tambah RM20 tu

    emm leh test market....hanim nak kena mula bayar bila yea

  13. #13
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: Voice Out @ Elmy Mall

    bleh start bila- bila masa. saya akan pindahkan setelah pembayaran telah dibuat

  14. #14
    Peniaga Elmy Mall
    Join Date
    10 Oct 2005
    Posts
    7,297

    Default Re: Voice Out @ Elmy Mall

    nak PM tak lepas laa plak...jadi akak post kat sini yer

    bayaran April2009



    Amount:RM30.00Status: Successful
    Reference number: 1305473135
    Transaction date: 09 Apr 2009
    Transaction time: 08:02:54
    From Account:014123314281 CANew balance:RMTo Favourite 3rd Party Account:104085159766 ELMY ENTERPRISEAccount Holder Name:ROSNI BINTI KAMAIRecipient email:PnElmy@gmail.comEffective date:TodayDescription of transaction:premis mini wmc apr09

  15. #15
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: Voice Out @ Elmy Mall

    Selamat datang ahli keluarga baru..............lucky. Semoga anda success di WMC.

  16. #16
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: Voice Out @ Elmy Mall

    Kepada warga wmc dibawah payung elmy mall, saya ucapkan 'selamat hari raya'. Semoga bergembira bersama keluarga.

    Saya menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf jika ada terdapat sebarang kesilapan sepanjang kita bersama di Elmy Mall.

  17. #17
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: Bilik Mesyuarat Emy Mall

    Ingin saya maklumkan kepada peniaga-peniaga Elmy yg belum menjelaskan sewa untuk lanjutkan sewa sila lakukan pembayaran.

    Jika ada masalah sila PM saya.

    Kerjasama anda amat saya hargai

    Sekian

  18. #18
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: Bilik Mesyuarat Emy Mall

    Welcome kepada Iman3010....ekhfa...lucky... dan anggunpg...........

    Semoga success dalam BIz. Kalau ada masalah jgn sesegan bagitau

  19. #19
    Pemilik Elmy Mall
    Join Date
    12 Jun 2008
    Posts
    133

    Default Re: Bilik Mesyuarat Emy Mall

    Kepada semua peniaga ELMY MALL,

    Saya telah lancarkan program myPOINT di tahun 2010 ini. Sila copy statement dibawah dan pastekan ke posting kedai memasing. Ini satu usaha untuk menarik pembeli click & shoppe di kedai-kedai naungan ELMY MALL. Doakan semoga usaha ini berjaya.
    ************************************************** ***
    SERTAI AHLI CLICK & SHOPPE ELMY MALL


    Last edited by PnElmy; 4th January 2010 at 05:15 PM.

  20. #20
    Ahli Lama
    Join Date
    07 May 2007
    Posts
    139

    Default Re: Bilik Mesyuarat Emy Mall

    nak join the club

    mintak tunjuk ajar...

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •