Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 45678
Results 141 to 149 of 149
  1. #141
    Peniaga Supreme A1A Mall
    Join Date
    08 Jun 2006
    Posts
    4,796

    Default Re: Herbalife BOLEH!~5 kg?10kg?20kg?40 kg?loose weight?gain weight?maintain?NO PROBLEM!!!!!

    BERHATI2 DENGAN SPAM EMEL ATAU PM DARI ahli wmc yg baru register dan tiada posting lagi kerana salah sorang customer yang baru beli dari Pikin kata dia terpedaya dengan harga murah yg ditawarkan individu berkenaan...setelah membayar....barang tak dpt....call pun dah tak berangkat....modus operandinya : dia yg konon nya dari Ipoh mendakwa boleh beri harga below cost...(tak logiknya orang yg meniaga tapi tak mo untung kan?)

    dia akan PM semua customer Pikin yg mana post kat thread ni.Dah lah tak berdaftar utk berniaga dalam ni.Sungguh tak beretika.

    Kepada individu yg berkenaan : Berhati2 lah kerana saya sudah dapat identiti anda dan no telefon anda.Saya sudah siasat siapa anda dan tidak teragak2 melaporkan ker HQ kerana anda menjual dgn harga yg terlalu murah!!!!Termasuk menipu beberapa pembeli
    Herbalife 012-612 2394

  2. #142
    Ahli Sensasi
    Join Date
    16 Jan 2008
    Posts
    2,004

    Default Re: Herbalife BOLEH!~5 kg?10kg?20kg?40 kg?loose weight?gain weight?maintain?NO PROBLEM!!!!!

    Saya penah gak ambil herbalife ni.Kali pertama ambil .... esoknya dah turun 1 kg.Dalam seminggu sy turun byk gak dlm 4 kg.Dan dlam masa 2 bulan dah turun dlam 14 kg.Tp skrg x ambil lagi.Pikin .. kalau ngandung ambil F1+F3 dan x perlu ambil tea mix kan?Ada x efekkan kandungan dengan pengambilan nih?

  3. #143

    Default Re: Herbalife BOLEH!~5 kg?10kg?20kg?40 kg?loose weight?gain weight?maintain?NO PROBLEM!!!!!

    Quote Originally Posted by anadib View Post
    Saya penah gak ambil herbalife ni.Kali pertama ambil .... esoknya dah turun 1 kg.Dalam seminggu sy turun byk gak dlm 4 kg.Dan dlam masa 2 bulan dah turun dlam 14 kg.Tp skrg x ambil lagi.Pikin .. kalau ngandung ambil F1+F3 dan x perlu ambil tea mix kan?Ada x efekkan kandungan dengan pengambilan nih?
    bestnye anadib...cmne awk blh turun byk ek???

  4. #144
    Ahli Sensasi
    Join Date
    16 Jan 2008
    Posts
    2,004

    Default Re: Herbalife BOLEH!~5 kg?10kg?20kg?40 kg?loose weight?gain weight?maintain?NO PROBLEM!!!!!

    Quote Originally Posted by -YANA- View Post
    bestnye anadib...cmne awk blh turun byk ek???
    nak turun kena ada semangat yg kuat .. apa2 produk pun .. badan sy naik lps beranak kedua .. pastu org duk asik mengutuk .. skt ati .. dpt tau iklan herbalife trylah .. sbb herbalife ni selamat .. tu yg penting ...

    pagi sy biasa minum hl shake tu je .. kul 10 saya makan telur 2 biji .. tghari makan nasi skit jer dan jangan x mkn langsung dan saya suka makan ayam panggang dan sup sayur kalau x pun tomyam ... mlm sy minum shake tu lagi ...teamix jgn lupa tp sy ambil 3 kali sehari.yg best makan byk2 lauk x per tp yg berunsur karbo tu kurangkan.ambik skit jer.Dan penting minum air putih banyak.saya minum biasanya dalam 2 botol besar air putih.Air putih penting sangat menolong penurunan berat badan.

    Displin jgk penting.Sy exercise ari2 kayuh basikal exerc tu dlam 30 minit .. nak kurus punya pasal ... mmglah herbalife boleh turun tanpa senaman tp sy nak lagi cepat .. dan herbalife buat kita x letih .. tulah cuma mahal .. tapi berbaloi dan selamat ....

  5. #145
    Peniaga Supreme A1A Mall
    Join Date
    08 Jun 2006
    Posts
    4,796

    Default Re: Herbalife BOLEH!~5 kg?10kg?20kg?40 kg?loose weight?gain weight?maintain?NO PROBLEM!!!!!

    Quote Originally Posted by anadib View Post
    Saya penah gak ambil herbalife ni.Kali pertama ambil .... esoknya dah turun 1 kg.Dalam seminggu sy turun byk gak dlm 4 kg.Dan dlam masa 2 bulan dah turun dlam 14 kg.Tp skrg x ambil lagi.Pikin .. kalau ngandung ambil F1+F3 dan x perlu ambil tea mix kan?Ada x efekkan kandungan dengan pengambilan nih?

    wowo!!!dasat tuhhh!!!

    Kalau peknen boleh ambil F1 & F3 shj...cara mkn sama...tapi tak perlu strict diet..
    Herbalife 012-612 2394

  6. #146
    Peniaga Supreme A1A Mall
    Join Date
    08 Jun 2006
    Posts
    4,796

    Default Re: Herbalife BOLEH!~5 kg?10kg?20kg?40 kg?loose weight?gain weight?maintain?NO PROBLEM!!!!!

    Quote Originally Posted by anadib View Post
    nak turun kena ada semangat yg kuat .. apa2 produk pun .. badan sy naik lps beranak kedua .. pastu org duk asik mengutuk .. skt ati .. dpt tau iklan herbalife trylah .. sbb herbalife ni selamat .. tu yg penting ...

    pagi sy biasa minum hl shake tu je .. kul 10 saya makan telur 2 biji .. tghari makan nasi skit jer dan jangan x mkn langsung dan saya suka makan ayam panggang dan sup sayur kalau x pun tomyam ... mlm sy minum shake tu lagi ...teamix jgn lupa tp sy ambil 3 kali sehari.yg best makan byk2 lauk x per tp yg berunsur karbo tu kurangkan.ambik skit jer.Dan penting minum air putih banyak.saya minum biasanya dalam 2 botol besar air putih.Air putih penting sangat menolong penurunan berat badan.

    Displin jgk penting.Sy exercise ari2 kayuh basikal exerc tu dlam 30 minit .. nak kurus punya pasal ... mmglah herbalife boleh turun tanpa senaman tp sy nak lagi cepat .. dan herbalife buat kita x letih .. tulah cuma mahal .. tapi berbaloi dan selamat ....
    yg penting tak perlu risau selamat atau tak...

    yg saya risau klu ada product2 yg sgt berkesan tapi jauh lebih murah...
    Herbalife 012-612 2394

  7. #147
    Ahli Baru
    Join Date
    18 May 2009
    Posts
    64

    Default Re: "Reshape Your Shape Now!Ask me How!"

    Quote Originally Posted by PIKIN View Post


    for every purchase more than RM300 in single receipt.
    nie benda alah aper kak pikin oiii.....PM YER...

  8. #148

    Default Re: Herbalife~Pikin~I have lost 17kg in 4 months!!WOW!!

    Erm.
    Boleh x PM saya pasal HL for beginners?
    I'm 22yo and not married yet. Heh.
    Berat sekarang 65kg (157cm tall), and nak kurangkan slm 10-15kg...!
    Thanks in advance~

  9. #149

    Default Re: ~TATACARA URUSNIAGA~ACC NUMBER~DELIVERY UPDATE~

    boleh Pm pasal herbalife?apa yang boleh di ambik utk kuruskan badan? baby skrg 2 bulan 1minggu,dan breastfeed..i seriously need to loose 15 kg ! pls pm me ok, dengan harga sekali?tq

 

 
Page 8 of 8 FirstFirst ... 45678

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي