Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 52 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 41 to 60 of 1022
  1. #41
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    19 Sep 2006
    Posts
    2,579

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    ada lg,kalau nak bgtau...
    satu lg kaler pink..
    tu design terbaru...ada org jual +rm100...
    liza nak let go pasal tggl 2 je lg...

  2. #42
    Ahli Sensasi
    Join Date
    23 Nov 2006
    Posts
    5,567

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    salam liza..

    cek pm jap..tq

  3. #43
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    19 Sep 2006
    Posts
    2,579

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    dah sms u td,ye..
    nanti kalau ada fm baru liza bgtau ye

  4. #44
    Ahli Baru
    Join Date
    22 Feb 2006
    Posts
    152

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    Liza, nie payment utk telekung yer..

    Your transaction has been executed on : 25/08/2008
    Your transaction confirmation number is: 449582
    MEPS IBG Sequence Number: 14804533713000

    Source Account: Savings Account 13026020250384 MYR
    Transfer Amount: 45.00 MYR
    Beneficiary Bank: MAYBANK BERHAD
    Beneficiary Account No: 164838020247
    Beneficiary Name: SALIZAWATI BT MOHD SALLEH
    Payment Details: Bayaran utk Telekung

    Address nanti saya PM. Tq


  5. #45
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    19 Sep 2006
    Posts
    2,579

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    ok,insya'allah petang ni liza nak pi poslaju brg
    ogy_dca
    dirzah
    nursarah
    shukay
    feenacute
    mimihiryani

  6. #46

    Gelihati Re: jubah/telekung/smocking dress dah masuk....

    Quote Originally Posted by saliza1979 View Post
    telekung rm55
    material cotton licin




    salam kak Telekung yg ni ada lagi ke?
    kalau ada saya nak 1, kalau akak cnfm saya nak bayar full utk order yg hari tu skali.

  7. #47
    Ahli Lama
    Join Date
    21 Dec 2007
    Posts
    866

    Default Re: jubah/telekung/smocking dress dah masuk....

    Quote Originally Posted by saliza1979 View Post
    telekung dari indon...
    kain cotton licin..
    rm45 termasuk poslaju
    -putih=booked by nursarah
    -putih=
    -krim=
    -krim=




    telekung ni pulak rm65 termasuk poslaju...
    telekung mcm ni bunga warna pink tak ada ke? anak akak nak beli yg baru, nanti dia balik asrama akak soh dia pilih sendiri kat sini...kalau ada yg baru tolong bagitau akak ye..
    yg FM tu cantik2 sgt, akak hari ni baru nampak, kalau kat ofis selalu nampak pangkah ja..harga berapa satu? atau dah abis?

  8. #48
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    19 Sep 2006
    Posts
    2,579

    Default Re: jubah/telekung/smocking dress dah masuk....

    Quote Originally Posted by aishiteruSyai View Post
    salam kak Telekung yg ni ada lagi ke?
    kalau ada saya nak 1, kalau akak cnfm saya nak bayar full utk order yg hari tu skali.
    akak dah pm u,ye

  9. #49
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    19 Sep 2006
    Posts
    2,579

    Default Re: jubah/telekung/smocking dress dah masuk....

    Quote Originally Posted by sarah95 View Post
    telekung mcm ni bunga warna pink tak ada ke? anak akak nak beli yg baru, nanti dia balik asrama akak soh dia pilih sendiri kat sini...kalau ada yg baru tolong bagitau akak ye..
    yg FM tu cantik2 sgt, akak hari ni baru nampak, kalau kat ofis selalu nampak pangkah ja..harga berapa satu? atau dah abis?
    liza dah pm akak,nanti cek ye,tq

  10. #50
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    19 Sep 2006
    Posts
    2,579

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    liza dah poslaju

    smocking dress utk ogy_dca no parcel ed671352642my
    telekung nora_sbh en103137005my
    telekung dirzah en103136985my
    telekung fenna cute ed671352585my
    telekung nusarah en113650121my
    telekung shukay ed671352608my

  11. #51

    Default Re: jubah/telekung/smocking dress dah masuk....

    Quote Originally Posted by saliza1979 View Post
    t-shirt long sleeve adidas for women.
    ada cutting...
    material jersey lembut n selesa di pakai..
    contoh bukaan dan ukuran baju akan liza letak ASAP
    blh cuci mata dulu ye....
    rm35 termasuk poslaju...



    salam liza..

    Yang nie ader lagi x?
    Kalo ader zalis nak 06 & 07
    Zalis punya bahu 14"

    Nanti pm zalis yer..

    Thanks liza

  12. #52

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    salam..kak,jubah wrna hitam saiz xs ada lagi tak? kod J07.

  13. #53
    Peniaga Plaza Rafflesia
    Join Date
    21 Dec 2007
    Posts
    696

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    Liza, dah dpt telekungnye semalam
    cantik sgt. mekasih ye

  14. #54
    Ahli Baru
    Join Date
    11 Apr 2008
    Posts
    255

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    liza......

    berkenan dgn ts adidas tu
    02.....
    03 tu kale apa?
    tq

  15. #55
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    19 Sep 2006
    Posts
    2,579

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    Quote Originally Posted by shukay View Post
    Liza, dah dpt telekungnye semalam
    cantik sgt. mekasih ye
    alhamdulillah,selamat sampai..
    liza jual ye...
    nanti boleh beli lg telekung kat sini

  16. #56
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    19 Sep 2006
    Posts
    2,579

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    Quote Originally Posted by CintaKristal View Post
    liza......

    berkenan dgn ts adidas tu
    02.....
    03 tu kale apa?
    tq
    tshirt tu sume ada lg,
    now liza br je nak update gbr bukaan bj n ukuran..
    tunggu ye..
    photobucket slowla..

  17. #57
    Ahli Baru
    Join Date
    22 Aug 2008
    Posts
    370

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    Dah dapat telekung... cantik sehh..... TQ liza..

  18. #58
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    19 Sep 2006
    Posts
    2,579

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    ni telekung dari indon liza nak let go...
    harga paras maut rm60 termasuk poslaju...
    material cotton licin
    ukuran
    labuh hdpan 42"
    labuh blkg 51"
    labuh kain 48"
    lebar keliling kain 58"

    sold to sarah 95
    Last edited by saliza1979; 2nd September 2008 at 05:40 PM.

  19. #59
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    19 Sep 2006
    Posts
    2,579

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    Quote Originally Posted by dirzah View Post
    Dah dapat telekung... cantik sehh..... TQ liza..
    ok,tq liza jual ye..
    ni nak masuk yg baru n let go lg..
    semalam jenuh mengumpul saki baki yg ada kat umah

  20. #60
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    19 Sep 2006
    Posts
    2,579

    Default Re: telekung nak let go...tshirt long sleeves adidas pun ada..

    telekung dari vietnam
    liza nak let go,pasal ada kekotoran sikit kat bahagian dada.
    sold to aishiterusyai

    ukuran
    labuh hdpan 42"
    labuh blkg 51"
    labuh kain 48"
    lebar keliling kain 58"
    Last edited by saliza1979; 3rd September 2008 at 08:36 AM.

 

 
Page 3 of 52 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •