Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 12 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 231
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    22 Sep 2006
    Posts
    2,713

    Default Brg Perkakas Dapur -- CLEARANCE SALE is ON !!

    Assalamualaikum dan Selamat Datang kepada semua ..

    Terima kasih kerana sudi singgah di sini..

    JUALAN MEGASALE WMC


    Jom membeli-belah dan jadi ahli Beli @ WanitaMall Rewards ..



    Semua belian mulai 1hb September 2008 akan diserap ke Rewards Program di Beli @ WanitaMall. Maklumat mengenai Beli @ WanitaMall Rewards, boleh klik di sini: http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=15082






    Harap ambil perhatian..
    • Semua item di sini adalah stok-stok lama yg nak di clearkan.
    • Harga adalah harga cekik leher, jadi semua harga adalah muktamad.
    • Selagi stok masih ada sahaja.
    Tatacara pembelian:

    1. Sila confirm dulu kedudukan stok dengan cara bertanya melalui pm, email yati911@streamyx.com atau sms saya di 019-23 53 643.
    2. Selepas mengetahui kedudukan stok, bolehlah membuat bayaran ke salah satu akaun di bawah.
    3. Emailkan, pm, atau sms saya butiran transaksi anda bersama-sama nama penuh anda, alamat dan no telefon untuk tujuan penghantaran.
    4. Barang akan di courier pada setiap hari Isnin, Rabu dan Jumaat sahaja. Sila pastikan anda membuat bayaran sehari sebelum hari pengeposan. Maklumat penghantaran akan dinyatakan selepas barang pesanan anda selamat di courier.
    *HARGA TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN MELAINKAN DINYATAKAN SEBALIKNYA. BARANG HANYA AKAN DIHANTAR SELEPAS PENGESAHAN PENERIMAAN BAYARAN. BAYARAN BOLEH DIBUAT MELALUI :



    No. akaun Maybank: 562740051294
    Nama: Norhayati Binti Jamal


    No. akaun CIMB: 12290083840526
    Nama: Norhayati Binti Jamal


    No. akaun Public Bank: 4879484223
    Nama: Norhayati Binti Jamal


    No. akaun Bank Islam: 13044020720211
    Nama: Norafizah Binti Jamal

    SILA BERITAHU MAKLUMAT BAYARAN MELALUI:
    EMAIL: yati911@streamyx.com
    SMS: 019-2353643
    YM: tiejay911@yahoo.com.sg
    atau boleh PM saya..



    Senarai Pembelian dan Maklumat Courier

    23/07/08 201302275904 - Siti Muzarinah Sungit - 27pcs Picnic Set (Biru)
    31/07/08 201302275926 - Mohd Fardzi Abdullah - Magic Roaster
    07/08/08 201302275941 - Anita - 27pcs Picnic Set (Peach)
    11/08/08 201302275930 - Ahmad Shahzi Ahmad Khairi - 27pcs Picnic Set (Biru)
    12/08/08 201302275974 - Suhaida Aini - 29cm Pengukus Stainless Steel + 27L Iceland Drink Jar (Orange)
    14/08/08 201302276394 - Baizura Bt Buyong - Magic Roaster
    20/08/08 201302276383 - Zawiyah Salikin - Magic Roaster + Florist Mug + Visions 2.25L Covered Versapot + 33pcs Al-Min Ware Set
    26/08/08 201302276372 - Nurdina Mokhtar - 62pcs Set Sudu May Flower
    27/08/08 201302276350 - Nor Hasmiha Ghani - Magic Roaster RM55
    29/08/08 201302276361 - Faridah Bt Mail - 29cm Pengukus Stainless Steel + Periuk Buaya 9pcs
    05/09/08 201302276324 - Zuraida Mat Yusof - Magic Roaster RM55
    05/09/08 201302276313 - Asmida - Magic Roaster RM55
    23/09/08 201302275996 - Faizahtul Suhailah Salleh - 15Pcs Aroma Kitchen Condiment Set + 52 Pcs Imperial Yellow Melamine Dining Ware + 6Pcs Imperial Yellow Melamine Mangkuk Kuih RM110
    25/09/08 201302276000 - Azni Omar - Magic Roaster RM55
    25/09/08 201302276011 - Intan Suraya Ibrahim - 27Pcs Picnic set (Peach) RM25
    10/10/08 201302276022 - Herna Hamiza Abd Hamid - 15Pcs Aroma Kitchen Condiment Set RM35
    20/10/08 201302276291 - latvia - Magic Roaster x 2 set RM110
    21/10/08 201302276092 - Siti Aminah Bt Suluhi - Blue Pioneer lamineware 50pcs Melamine Dining Set RM100
    04/11/08 201302276280 - Fauziah Bt Mohd Nazri - Rome Romantique Alephant 100% Melamine 47pcs Dining Set RM250
    05/11/08 201302276162 - Noraini Bt Mohd Yusoh - DAM Mangkuk Tingkat - 3 Tingkat RM18
    05/11/08 201302276254 - Nor Laili Abd Aziz - 15Pcs Aroma Kitchen Condiment Set RM35
    26/11/08 201302276195 - Nur Hasyimah Hashim - 15Pcs Aroma Kitchen Condiment Set RM35
    26/11/08 201302276221 - Azlina Abd Rahman - BORCAM 2.8L + 2L
    18/12/08 201325705862 - Fadzilah Hasan - 62 Btg Set Sudu May Flower x 2 set RM190
    05/01/09 201325705803 - Nurulhuda Nordin - 62 Btg Set Sudu Hibiscus + 52 Pcs Imperial Yellow Melamine Dining Ware + 6Pcs Imperial Yellow Melamine Mangkuk Kuih + Katalog Menang RM140
    08/01/09 201325705744 - Norlina A. Rahman - Periuk Buaya 6 Biji (Set A) RM85
    19/01/09 201325705696 - Nor Fadzillah Idris - 62 Btg Set Sudu Hibiscus RM65

    WMC Megasale March 2009
    06/03/09 201325705486 - Suhailah Razali - 27L Drink Jar (Orange) + Katalog Menang RM65
    16/03/09 201325705501 - Nora Alina Noordin @ zaslia -- 34cm Magic Roaster RM55
    16/03/09 201325705545 - Heriyaty Mohd Omar @ Anamarea -- 15Pcs Kitchen Condiment Set RM65
    18/03/09 201325705523 - Zakiah Hanim Bt Mansor @ hanim -- 2 x 34cm Magic Roaster RM105
    21/03/09 201325705534 - Nor Adawiah Abdullah -- 34cm Magic Roaster RM55
    21/03/09 201325705512 - Norzalira Zalzali @ qasih08 -- 34cm Magic Roaster RM55
    24/03/09 201325705582 - Rohana Mohd Nazri @ mawar280978 -- 34cm Magic Roaster RM55
    25/03/09 201325705593 - Rozitah Taib @ eita16 -- Picnic Set (Green Apple) RM29
    01/04/09 201325705663 - Ahmad Shahzi Ahmad Khairi @ inashahzi -- 62pcs Air Craft Mayflower RM95
    01/04/09 201325705652 - Norliza Abu Bakar @ anjatani -- 27L Iceland Drink Jar RM55
    08/04/09 201342152620 - Norlia Mohd Isa -- Picnic Set (Peach) RM29
    07/05/09 201342152281 -Norsaliza Ishak -- S/s D/L Steamer RM137 F.O.C. 8pcs Strainer & Measuring Cups + Katalog Menang
    18/05/09 202342152266 - Ida Sharina Mhd Idros - Picnic Set (Peach) RM29
    27/05/09 202342152244 - Ainunhamimi Mohd Soberi - Picnic Set (Light Blue) RM29 + DAM 4 Tingkat Mangkuk Tingkat RM25 F.O.C Katalog Menang
    06/07/09 202342152222 - Noor Shaidah Mohd Shah - Picnic Set (Light Blue) RM29
    13/07/09 202342152351 - Fidawati Osman @ amida_korea-- 27L Iceland Drink Jar RM55 + Mayflower + Tray Set
    10/07/09 202342152373 - Roseyanti Mansor @ Liyatasya -- 27L Iceland Drink Jar RM55
    29/07/09 202342152362 - songketenun79 -- 27L Iceland Drink Jar RM55
    29/07/09 202342152340 - Hasleena Ahmad Sabri @vivitar - Picnic Set (Green Apple) RM29
    Last edited by yati911; 5th March 2009 at 05:46 PM.

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    22 Sep 2006
    Posts
    2,713

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    JUALAN MEGASALE WMC



    18.10 STAINLESS STEEL
    IDEAL CONVEX 4PCS PRESSURE COOKER SET
    CLICK TO ENLARGE PIC


    Harga Asal: RM666.00 - Harga Sale: RM466.00 (termasuk postage)
    *Harga adalah termasuk kos kurier menggunakan SKYNET (Semenanjung Malaysia sahaja).
    *Unit adalah terhad, sementara stok masih ada sahaja.

    IDEAL CONVEX 4PCS PRESSURE COOKER SET

    • Jenama Magefesa, Made in Spain.
    • 18.10 Stainless Steel (kualiti terbaik bagi produk stainless steel).
    • Mengandungi periuk bersaiz 6L & 4L, bersama 1 penutup bertekanan dan 1 penutup kaca yg boleh digunakan untuk kedua-dua saiz periuk. Penutup kaca membolehkan periuk digunakan seperti periuk biasa.
    • Mempunyai 3 tahap tekanan (normal, low and high pressure).
    • Gunakan low pressure utk memasak makanan yg mudah empuk spt ikan,udang, ketam dan sayuran, manakala high pressure pula utk makanan lambat empuk spt ayam, daging, tulang, perut dan ekor lembu.
    • Merebus tulang/daging menggunakan pressure cooker ini cuma memakan masa 15~20 minit untuk daging menjadi empuk dan lembut (jika daging baru) dan 25~30 minit (jika daging lama/dingin beku), berbanding merebus cara biasa yang memakan masa berjam-jam lamanya.
    • Selain merebus, boleh juga digunakan utk menggoreng dan mengukus.
    • Disertakan dengan buku panduan cara mengendalikan pressure cooker ini di dalam bahasa Malaysia dan contoh-contoh resepi masakan Malaysia yg diolah menggunakan pressure cooker ini.


    27L ICELAND DRINK JAR
    CLICK TO ENLARGE PIC

    Harga Asal: RM79.90 - Harga Sale: RM55.00 (termasuk postage)SOLD OUT!!
    *Harga adalah termasuk kos kurier menggunakan SKYNET (Semenanjung Malaysia sahaja).
    *Unit adalah terhad, sementara stok masih ada sahaja.

    27L ICELAND DRINK JAR

    Iceland drink jar ini adalah berkapasiti 27 Liter. Untuk mensesuai-padankan warna air dengan warna bekas air, anda bolehlah mengisi air masak dalam bekas berwarna biru, air sirap di dalam bekas berwarna merah jambu dan air oren di dalam bekas berwarna oren. Ada satu button di atas tutup bekas air ni, fungsinya utk menderaskan aliran air. Button tu hanya perlu di tarikkan ke atas. Sesuai untuk kegunaan di majlis yang melibatkan ramai tetamu.

    Sesuai untuk kegunaan sendiri, atau dihadiahkan kepada kawan atau saudara-mara yang baru saja berkahwin.

    Terdapat dalam 3 warna: Merah Jambu, Oren, Biru Muda

    AROMA 15PCS KITCHEN CONDIMENT SET
    CLICK TO ENLARGE PIC

    Harga Asal: RM48.80 - Harga Sale: RM39.00 (termasuk postage)
    *Harga adalah termasuk kos kurier menggunakan SKYNET (Semenanjung Malaysia sahaja).
    *Unit adalah terhad, sementara stok masih ada sahaja.

    AROMA 15PCS KITCHEN CONDIMENT SET


    Rempah ratus dan bahan perisa di dapur anda kini boleh disusun dengan rapi dengan Aroma Kitchen Condiment Set ini:
    • Mengandungi 7 biji bekas rempah yang terdiri daripada 2 saiz, lengkap dengan penutup.
    • Setiap bekas disertakan dengan sudu yang sepadan dengan saiz bekas.
    • Termasuk dengan rak 2 tingkat, tingkat yang pertama utk mengisi 4 bekas kecil, tingkat yang kedua untuk mengisi 3 bekas besar.
    • Penutup bekas mudah dikuakkan dengan hanya menekan menggunakan ibu jari.
    Disediakan bersekali dengan rak, membuatkan dapur anda nampak tersusun rapi.

    Sesuai untuk kegunaan sendiri, atau dihadiahkan kepada kawan atau saudara-mara yang baru saja berkahwin.

    Terdapat didalam warna merah sahaja.

    34CM MAGIC ROASTER
    CLICK TO ENLARGE PIC

    Harga Asal: RM69.80 - Harga Sale: RM55.00 (termasuk postage) SOLD OUT!!
    *Harga adalah termasuk kos kurier menggunakan SKYNET (Semenanjung Malaysia sahaja).
    *Unit adalah terhad, sementara stok masih ada sahaja.

    34CM MAGIC ROASTER

    Magic Roaster ini ideal utk memanggang ikan, ayam, daging, makanan laut, sate dan sebagainya. Hanya perlu letak magic roaster ini di atas dapur gas yang menyala dan tambahkan sedikit air di atas non-stik pan supaya pan tidak terlalu panas, dan magic plate akan berputar untuk meratakan haba ke seluruh makanan yang hendak dipanggang, seperti konsep bara api. Makanan akan terpanggang kerana haba dan bukan kerana api. Makanan juga akan terpanggang dengan rata tanpa menggunakan kipas. Non-stick plate adalah dari kualiti yang baik, dan air dari makanan yang dipanggang di atasnya tidak akan melekat dan mudah dicuci. Dapur juga tidak akan kotor kerana jus makanan yang dipanggang tidak jatuh ke dapur tetapi jatuh ke non-stick pan. Tidak perlu dijaga ketika membakar, hanya terbalikkan makanan selepas bahagian bawah sudah terpanggang dengan sempurna.

    Sesuai untuk kegunaan sendiri, atau dihadiahkan kepada kawan atau saudara-mara yang baru saja berkahwin.

    27PCS PICNIC SET
    CLICK TO ENLARGE PIC

    Harga Asal: RM29.80 - Harga Sale: RM29.00 (termasuk postage)SOLD OUT!!
    *Harga adalah termasuk kos kurier menggunakan SKYNET (Semenanjung Malaysia sahaja).
    *Unit adalah terhad, sementara stok masih ada sahaja.

    27PCS PICNIC SET

    Set bekas berkelah serbaguna ini memberi kemudahan semasa anda berkelah atau semasa dalam perjalanan. 1 set lengkap dengan 4 biji pinggan makan, 4 biji mangkuk serbaguna, 4 biji cawan, 4 biji sudu makan, 4 biji garfu, 4 biji pisau mini, 1 biji mangkuk besar, 1 biji bakul dan 1 penutup. Diperbuat daripada bahan plastik yang asli dan bukannya dari plastik kitar semula. Sangat mudah untuk disimpan kerana semua bekas boleh dimasukkan ke dalam bakul. Bekas berkelah serbaguna ini juga mudah dipegang dan senang untuk dibawa kemana-mana. Ia juga tahan lasak dan tidak mudah pecah.

    Sesuai untuk kegunaan sendiri, atau dihadiahkan kepada kawan atau saudara-mara yang baru saja berkahwin.

    Terdapat dalam 3 warna iaitu warna peach, biru muda dan hijau epal.

    STAINLESS STEEL 2 LAYER STEAMER 32CM
    CLICK TO ENLARGE PIC

    Harga Asal: RM196.00 - Harga Sale: RM137.00 (termasuk postage)
    *Harga adalah termasuk kos kurier menggunakan SKYNET (Semenanjung Malaysia sahaja).
    *Unit adalah terhad, sementara stok masih ada sahaja.

    STAINLESS STEEL 2 LAYER STEAMER 32CM

    Pengukus ini mempunyai 2 tingkat kukusan. Di tingkat bawah, piring kukusannya boleh ditanggalkan, bermakna selain daripada mengukus, anda juga boleh menggunakan periuk dibahagian bawah untuk berfungsi sebagai periuk besar utk memuatkan masakan yang banyak atau untuk membuat sup, merebus nasi impit dan sebagainya.

    Sesuai untuk kegunaan sendiri, atau dihadiahkan kepada kawan atau saudara-mara yang baru saja berkahwin.

    62 BATANG SET SUDU AIR CRAFT MAY FLOWER
    CLICK TO ENLARGE PIC

    Harga Asal: RM137.00 - Harga Sale: RM95.00 (termasuk postage)
    *Harga adalah termasuk kos kurier menggunakan SKYNET (Semenanjung Malaysia sahaja).
    *Unit adalah terhad, sementara stok masih ada sahaja.

    62 BATANG SET SUDU AIR CRAFT MAY FLOWER

    Set sudu stainless steel jenama Air Craft yang bergaya dan tebal, dengan corak 4 kuntum bunga di hujung batang sudu.


    Kandungan Set:
    • 12 batang sudu makan
    • 12 batang garfu makan
    • 12 batang sudu teh
    • 12 batang garfu kecil
    • 12 batang sudu sup
    • 2 batang senduk nasi.
    Sesuai untuk kegunaan sendiri, atau dihadiahkan kepada kawan atau saudara-mara yang baru saja berkahwin.

    4PCS CHROME PLATED TRAY SET
    CLICK TO ENLARGE PIC

    Harga Asal: RM29.80 - Harga Sale: RM29.00 (termasuk postage)
    *Harga adalah termasuk kos kurier menggunakan SKYNET (Semenanjung Malaysia sahaja).
    *Unit adalah terhad, sementara stok masih ada sahaja.

    4PCS CHROME PLATED TRAY SET


    Set dulang bersadur chrome, yang mempunyai 4 saiz dulang.
    • Saiz: Mini 16cm (lebar) x 24cm (panjang)
    • Saiz: Small 22cm (lebar) x 31cm (panjang)
    • Saiz: Medium 27cm (lebar) x 38cm (panjang)
    • Saiz: Large 33cm (lebar) x 45cm (panjang)
    Sesuai untuk kegunaan sendiri, atau dihadiahkan kepada kawan atau saudara-mara yang baru saja berkahwin.
    Last edited by yati911; 5th March 2009 at 06:42 PM.

  3. #3

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    sy nak order 1 magic roaster tu...brp postage ke sarawak??

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    22 Sep 2006
    Posts
    2,713

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    Quote Originally Posted by izzalia View Post
    sy nak order 1 magic roaster tu...brp postage ke sarawak??
    boleh saya tau, sarawak tu kat area mana?

  5. #5

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    Kuching, Sarawak

  6. #6
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    22 Sep 2006
    Posts
    2,713

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    Quote Originally Posted by izzalia View Post
    Kuching, Sarawak
    Adehh..
    Area Sabah Sarawak ni courier rate mahal sikit la..
    Harga saya bg tu dah termasuk courier semenanjung malaysia.
    Untuk ke Kuching nak kena tambah lagi RM15.. ni belum termasuk security ngan fuel charges ni..

    Kalau hantar guna domestic parcel, takut pecah riuk nanti..
    Mesti rasa tak sanggup kan..

  7. #7
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    22 Sep 2006
    Posts
    2,713

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    Salam semua..

  8. #8
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    22 Sep 2006
    Posts
    2,713

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    jom singgah

  9. #9
    Ahli Baru
    Join Date
    21 May 2008
    Posts
    234

    Senyum Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    hu..bru jumpa kedai ni balik...nak tya picnic set yg warna peach tu ada lg tak?klu ada pm sya blh tak?berminatlah...................

  10. #10
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    22 Sep 2006
    Posts
    2,713

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    Quote Originally Posted by anita-kjg View Post
    hu..bru jumpa kedai ni balik...nak tya picnic set yg warna peach tu ada lg tak?klu ada pm sya blh tak?berminatlah...................

    ada..

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    22 Sep 2006
    Posts
    2,713

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    Salam semua..

  12. #12
    Ahli Baru
    Join Date
    21 May 2008
    Posts
    234

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    Yati dah pm ek untk payment picnic set......

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    22 Sep 2006
    Posts
    2,713

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    Quote Originally Posted by anita-kjg View Post
    Yati dah pm ek untk payment picnic set......
    yup.. dah check pm dan dah balas..
    esok saya courier ye..
    tq

  14. #14
    Ahli Lama
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    720

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    Salam Ti,

    piknik set tu ada lagi tak? aku nak ler kaler biru.. ada ka tokey?

  15. #15
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    22 Sep 2006
    Posts
    2,713

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    Quote Originally Posted by inashahzi View Post
    Salam Ti,

    piknik set tu ada lagi tak? aku nak ler kaler biru.. ada ka tokey?
    Salam..

    Yo! Ina.. lama tak nampak..
    ada beb kaler biru, tinggal satu set je..
    lagi satu set kaler peach..

    Kalo nak, cakap ek

  16. #16
    Ahli Lama
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    720

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    Quote Originally Posted by yati911 View Post
    Salam..

    Yo! Ina.. lama tak nampak..
    ada beb kaler biru, tinggal satu set je..
    lagi satu set kaler peach..

    Kalo nak, cakap ek
    ada.. sejak berwajah baru ni poning sket aku.
    japgi aku transfer ek..

    eh apesal aku takde smiley ha? takci la camni

  17. #17
    Ahli Lama
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    720

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    udah bayau Ti.. address nnt aku pm ek..

    Status: Successful
    From Account: 162030635763 WSA
    New Balance:
    To Open 3rd Party Account: 164418017933
    3rd Party Email Address : yati911@streamyx.com
    Amount: RM25.00
    Effective Date: Today
    Account Holder Name: NORHAYATI BINTI JAMA
    Reference Number: 1262179488
    Transaction Date/Time: 08 Aug 2008 20:51:13

  18. #18
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    22 Sep 2006
    Posts
    2,713

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    Quote Originally Posted by inashahzi View Post
    ada.. sejak berwajah baru ni poning sket aku.
    japgi aku transfer ek..

    eh apesal aku takde smiley ha? takci la camni
    poning eh.. .. ramai cakap cenggitu..

    ko kena set smiley dengan cara:
    1. click UserCP kat atas
    2. click Edit Options
    3. Gi kat bawah sekali -> Miscellaneous Options
    4. pilih Enhanced Interface -Full WYSIWUG Editing

  19. #19
    Peniaga Supreme @ Beli @ Wanita Mall
    Join Date
    22 Sep 2006
    Posts
    2,713

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    Quote Originally Posted by inashahzi View Post
    udah bayau Ti.. address nnt aku pm ek..

    Status: Successful
    From Account: 162030635763 WSA
    New Balance:
    To Open 3rd Party Account: 164418017933
    3rd Party Email Address : yati911@streamyx.com
    Amount: RM25.00
    Effective Date: Today
    Account Holder Name: NORHAYATI BINTI JAMA
    Reference Number: 1262179488
    Transaction Date/Time: 08 Aug 2008 20:51:13
    ok, mekasih
    aku courier hari Isnin ek, hari Selasa insyaAllah ko dapat la..
    sempat la gi picnic sebelum puasa..

  20. #20
    Ahli Lama
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    720

    Default Re: Brg Perkakas Dapur -- SALE is ON !!

    hahaha bole dah!

    mekaseh!! nah ni tuk ko

 

 
Page 1 of 12 1234511 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •