Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 456789 LastLast
Results 141 to 160 of 174
  1. #141
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: LAUREA COLLECTION --<@ Cadar - Langsir - Home Decor - Floral Carpet

    http://www.cadar-english-style.blogspot.com/

    Contact saya Helina Hani @ 0194768414

  2. #142
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: LAUREA COLLECTION --<@ Cadar - Langsir - Home Decor - Floral Carpet

    Quote Originally Posted by aliana View Post
    http://www.cadar-english-style.blogspot.com/

    Contact saya Helina Hani @ 0194768414

  3. #143
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: LAUREA COLLECTION --<@ Cadar - Langsir - Home Decor - Floral Carpet

    Quote Originally Posted by aliana View Post
    http://www.cadar-english-style.blogspot.com/

    Contact saya Helina Hani @ 0194768414

  4. #144
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt

    All Collection Single/Queen/King Bedspread




    Patchwork Bedspread RM290


    Code : 595



    Code : 593 D

    Code: 593

    Code: 0599




    Code: 676


    Code: 701

    Code: 598

    Code: 602

    Code : 597

    Code: 600

    Code : 0592

    Code : 0513

    Code: 601

    2 PCS PILLOW CASE
    1 BEDSPREAD
    SIZE 230 CM X 250 CM



















    Bedspread Cartoon Size 180 cm x 220 cm






    BEDSPREAD CARTOON
    2 PILLOW CASE
    1 BEDSPREAD
    RM 110







    Quilt Bedspread RM210








    Code: 1157

    Code: 1150

    Code: 1055

    Code: 1115

    Code: FH039

    Code: 9053

    Code: 9066


    Code: 9063

    Code: 1162


    Code: B 7867

    Code: 9068


    Code: 9002
    Code: 953-Green

    Code: 9010


    Code: 902

    Code: 8016

    Code: 905


    Code: 111


    Code: 322-white


    Code: 321


    Code: 903

    Code: 2370


    Code : 103

    Code: 953-Coffee


    Code : 953-Pink


    Code: 107-Blue

    Code : 007


    Code: 539


    Code: 1403













    Code : 90-5

    1 PC BEDSPREAD 230CM X 250 CM
    2 PCS PILLOW CASE
    RM210

    Single Bedspread Floral 180cm x 220cm

    Code: 107-Blue
    Code: 905 Code: 111





















    Code : 103



    HD 122 - Strawberry
    HD 110


    107 P


  5. #145
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt


  6. #146
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt

    Jom masuk sini:

    http://cadar-english-style.blogspot.com/

    WOWWW!!!

    Hadiah menarik menanti anda dengan setiap pembelian bedspread Laurea Collection

  7. #147

    Default Funny Pictures !!!

    [url=http://www.royal-prazdnik.com.ua/2010-12-07-21-06-08/26-organizaciya-prazdnikov]

  8. #148
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt

    hanihasya: cadar dh sampai sblom rayee....dh pakai pon dah...sejukk jekkkkk...
    nak bangun kemain liat lagik...hehehehee..hubby kate..cantik....
    dia pon suke...kalau de rezeki gik..saya nak beli lagi..heheheh
    tq yeeeeee....

    Lynnda: Aliana

    THANKS A LOTTTTT!!!!!!!!!!!!

    Tokey Laurea hantar cadar baru kat rumah Lynnda.. bukan abe skynet
    dia anta ari jumaat tapi lynnda tengok cadar tu ari sabtu

    yg ni mmg lynnda berkenan banget... cantikkkkkkkkkkkkk.. sweeet and simple jer.... bunga sama jer dgn bunga lama cuma takde jalur besar tu.. jalur dia halus warna ijau.... tak nampak sangat.. ok la tu.. jalur besar tu nampak macam baju tidur.. eheheheheh

    kalau tak berantar mmg ler tak tukar... MUCHAS GRACIAS!!!!inilah perkhidmatan yg cekap.. Keep Up The Good Work

    macam2ade: salam lina..

    cadar kutu-king 0016 dah dpt( suka bunga kecik2 dia-sbb x de lg cadar bunga halus mcm tu)...cantikkk bangettt....cun gilersss....kain dia mmg cun/berkualiti...cepat ekk cadar tu sampai..mekasih bebanyak err lina...

    nursariah: aliana, cayang sgt kt awak..!!!
    cadar kutu saya dah dapat..
    tima kasih bebanyak...
    mmg pantas giler service aliana nihs..
    isnin sms address ari nih dah dapat..
    TENGKIU VERY MUCHx99

    dini alieyah: aliana..
    dini dah terma cadar tu ptg jumaat kol 4pm..
    happy nye..puas hati sangat2...
    hubby tersenyum lebor..
    tq ya..dini beli..
    klu ade rezeki leh dini shopping lg..

    Bidasari: aliana, cadar sy br jap sampai, cepat nyer........cantik....ceria aje warna nyer......blk keja ntn nak pasanglah....ntn sy paste kan kat c ni ok. thanks aliana.....


    MakNdak: waa.. best betoii cadar tuu aliana... sejuk je... tido pun bertambah sedap.. cantik lak tuu... lepaih nih ada rezeki nak beli tambah lagii laa.. now anak2 dara kenit tu lak dok bising suh beli kat depa sama... asyik2 beli kat mama je cantik2 kata depa.. hehehe.. dah tuu nak sama set ngan mama depa lak... siap nak ngan comforter lagii tuu... kena belek2 lagi le nih...

    nid: beli la tak rugi....nid dah beli satu set....dan masuk kutu 2..hehhe
    kain mmg beh...lepas tidur..tak yah beria nak kemas...terletak je...itu kata mak nid...

    azaliza: bukan ok jer.. lawa sangat! aza pasang tadi lepas solat subuh. hubby kat second bedroom, bila dia masuk terkejut! "LAWANYA"

    SO, BERBALOI LA AZA BELI DIA SUKA. MULANYA DIA TAK CAYA AZA KATA NAK BELI KAT INTERNET. Aza pulak pasang wall light yg warna kuning, lagi la menyerlah!

    enanea: aliana... i dah dapat cadar tu!! the material was great... and the design just like what i imagined!! thanksss..hehe dah selamat pasang dah.. My hubby loves it too! Memang Berbaloi!!

    kiki108: helinah...dah dapat cadar dah...cantiknyaaaaaaaaaaaa...ni tak sabar nak tunggu sendiri punya cadar ni...

    kiki108: huyoooooooooo...puas ati..husband...cakap cantikkk...ada kebenaran nak beli lagi satu set...wahhh...lena sungguh tidur ku setelah dipasangkan ke katil...memang cun larrr..helinahh set comforter kiter tu...

    mama_fatihah: assalamualaikum.
    baru je sy nak PM nak inform cadar sy dah sampai. dah pasang pun. hehehe...suka suami sy nengok nyer. anak plk asik sebut cantek..cantek..sy beli ye. lain kali boleh beli lagi

    marissa: Aliana
    Cadar dh sampai ptg tadi....thank u so much..cantik sgt...
    SAYA BELI YA....ingat nanti nak beli lg lah set yg lain pulak....he..he..he..

    Ratu balqis: elo...
    sleeping bag dah sampai terima kasih bebyk yea...comei semuanya

    lor: alhamdulliah, cadar dah selamat sampai hari jumaat rasanya. tapi masa tu saya cuti. pagi ni baru tengok. cantik jugak cadar ni. nnt bole le order lagi bila nak dekat raya sbb cepat sampai dan bole dipercayai...
    oklah. tq....

    songketenun79: Cadar laurea ni kain nya cotton halus dan sangat selesa. pattern nya pun jenis yg mudah dipasang tidak mudah terbuka di bhg bawah tilam sbb getah jenis fitted ada trpasang. lagi satu yg saya suka ialah comforter nya jenis yg ringan dan mudah di basuh sendiri tak perlu hantar ke dobi.

    diyana_atan: kiter beli cadar 38..dah siap pasang dah..tidor malam makin nyenyak..kain dia LEMBUT jer...sejuk..best!!Si kecik Naim slalu jer masuk dlm comforter tu..selesa sgt!! InsyaALlah ader rezeki nak beli lagi cadar2 kat sini..memang PUAS HATI! BERBALOI!!

    mrsdida: assalammualaikum..
    kak aliana..cadar dah dapat kat tangan dida pagi tadi..suka sgt..dida dah bukak plastik..rasa kainnya..lembutnya..tak sabar nak blk nak pakai kan kat katil..tak sabor..heheheheh

    nid: aliana....mak nid dah pakai cadar yg nid beli hari tu....cantik la....bila pegang sejuk je....mmg tak rugi beli....gambar kartun bila nak load??

    umi_pm: aliana,
    cadar sy dah smpai...cantik.......

    wawa.junsang: akak...dah dapat cadar pagi tadi.....CANTIK BANGAT!!!!!!!! wawa beli yer kak......

    SILA LAH BELI CADAR2 DI SINI......GERENTI PUAS HATI!!!!!

    Anggerik Jingga: ala sephia...akak baru jer dapat cadar nie dari aliana...cantek banget...tak sabar nak try malam karang...hubby tentu suka..awak ambik yg mna satu..heeeheee

    northen_light78:
    seperti yg dijanjikan.. my testimonial.. hu hu hu.. (maybe akan jadi salah sorang pelanggan setia produk ni.. ecehhh..

    saya beli ye aliana.. dah pasang da.. shantikkkkkkkkkkkkkk giles.. ihiks.. suami saya pon suka.. aaaaaahaks.. cam gile2 & mabuk cadar pula skang ni.. he he.. ok.. nak beli cadar guna system kutu pulak.. hu hu hu..

    even harga dia (maybe) bg setengah org mahal dari kedai yg lain dlm ni.. tapi saya rasa worth it!! ihik.. ada sesetengah keluaran, produk dlm katalog lain dari rupa sebenar.. but tis is diffrent.. color mmg sama spt dlm gambar tu.. kain lak sejok jer.. cotton yup.. ihiks..the best part is.. the quality of the material.. huuu.. suke bangat..thanks yep aliana.. (panjang lak testimoni ni..)

    umi_pm: balik keje terus bentangkan....puas hati.....Tq...Lain kali leh beli lagi........Best dan cantik sangat........

    mama_fatihah: assalamualaikum.
    baru je sy nak PM nak inform cadar sy dah sampai. dah pasang pun. hehehe...suka suami sy nengok nyer. anak plk asik sebut cantek..cantek..sy beli ye. lain kali boleh beli lagi


    Bidasari:
    Aliana, seperti yang dijanjikan....kat cni sy letak gbr cadar yg sy beli tu...
    Kualiti mmg bagus sekali, amat selesa, dan kain sejuk aje...sy amat berpuas hatilah membeli cadar ngan Aliana, igt lepas abis kutu ni, boleh beli yg lain plak...terima kasih Aliana ngan servis aliana yg pantas tu...mmg aliana menjual demi kepuasan pengguna di WMC.

    nursariah:

    So kengkawan.. aper tggu lagik.. jom beli cadar..!!! Gerenti puas hati.

  9. #149

    Default Time to vacate the UK

    If you fancy getting some winter sun why not go for an all inclusive package holiday to Egypt? All inclusive package holidays include transport, transfers, accommodation, meals, beverages and you can even book excursions and day trips on to the deal. Itís the great way to make sure you do not overspend on your vacation because everything is sorted up front. tourists often go for this option because it removes the stress and problems out of their vacation.

  10. #150
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt


  11. #151
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt


  12. #152
    Ahli Baru
    Join Date
    30 May 2006
    Posts
    222

    Default Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt

    yg ni ade lg ke... harge bape nih

    lor... gmbr x leh copy paste laaa... bedspread warna latar biru... bunga2 keliling.. english design gitu

  13. #153
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt

    Quote Originally Posted by nurfarah View Post
    yg ni ade lg ke... harge bape nih

    lor... gmbr x leh copy paste laaa... bedspread warna latar biru... bunga2 keliling.. english design gitu
    aha ada lagi...code 007 tu rasanya....masuk blog saya ya utk pesanan atau bole sms saya 0194815417. tq

  14. #154
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt


    Menjual Set Cadar Laurea Collection daripada Laurea Home Furnishing: Set Cadar 100% Cotton, Quilt, Patchwork, Bedspread, Quilt Comforter, Cadar Kartun, Modern dan English Floral. Hubungi: 0194815417 Helinahani

    Pelangggan Cadar dan Bedspread/Patchwork bertuah sempena Promosi Hari Ibu

    Hari ini telah berakhir Promosi Hari Ibu yg telah berlangsung selama 1 bulan dari 16 April-16 May. Pelanggan yg telah membeli cadar atau bedspread/patchwork di sini telah mendapat diskaun sebanyak 5% dan juga hadiah percuma drp Laurea Collection.


    Pelanggan cadar yg masih ingin membuat pesanan cadar anda masih layak mendapat harga diskaun atau harga lebih murah drp harga di kedai sehingga hujung bulan ni. Cuma hadiah percuma tidak diberikan lagi. Jom kita tgk saper yg bertuah sepanjang promosi ini!


    • Tracking Skynet: 201545364381 ~ Muniroh 16/05/11

    Promosi Hari Ibu: Diskaun Menarik + Free Courier


    • Tracking Skynet: 201545364355 ~ Nor Fatyhah 12/05/11

    Promosi Hari Ibu: Diskaun Menarik + Free Gift





    • Tracking Skynet:201545364311 ~ Muzrain 11/05/11

    Promosi Hari Ibu Diskaun Menarik + Free Gift




    • Tracking Skynet: 201545364263 ~ norhasida 09/05/11

    Promosi Hari Ibu: Diskaun Menarik + Free Gift





    • Tracking Skynet: 201545364204 ~ shamala 04/05/11

    Promosi Hari Ibu: Diskaun Menarik + Free Courier + Free Gift


    • Tracking Skynet: Zaharah Ayob ~ 201545364160@3 May 2011

    Diskaun menarik + Free gift:

    • Tracking Skynet 29/04:Norbani ~ 201545364101

    Diskaun menarik + Free gift:


    • Tracking Skynet 29/04: Mohd Razif ~ 201545364090

    Diskaun menarik + Free gift:



    • Tracking Skynet: 201545364075 ~ Hapsah 29/04/11

    Diskaun Menarik + Free Courier


    • Tracking Pos Parcel: CD170507962my ~ Yuani yunus 28/04/11

    Diskaun Menarik


    • Tracking number Skynet: 28hb April 2011 ~ Che wan masturah: 201545364016

    Diskaun Menarik + Free gift:



    • Tracking Skynet:

    19 April: Noorlela CN 201545363773 ~ Diskaun menarik + free gift

  15. #155
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt


  16. #156
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt


  17. #157
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Ibu Jari Keatas Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt

    Koleksi terbaru cadar fitted, cadar ropol dan bercomforter drp Laurea Collection yg semestinya 100% cotton gred tinggi dan berkepadatan benang yg tinggi di antara 280-330 thread counts.



    Kami menawarkan koleksi yg terkini dan terhangat di pasaran merangkumi Modern Design, Modern Floral dan English Floral.
    Pesanan atau booking boleh dibuat mulai skrg tetapi penghantaran hanya akan dibuat pada mid July (sebelum Ramadhan).
    ~Hanya utk koleksi terbaru ini sahaja~














































    SINGLE SIZE Bedsheet: 2 pillow cases + 1 bolster

    Single Fitted Set RM85
    Single Ruffles Set RM125
    Single Fitted Set + Comforter RM235
    Single Ruffles Set + Comforter RM275
    Comforter Only (Quilt Cover & Filling) RM150

    Super Single Fitted Set RM95

    Super Single Ruffles Set RM140
    Super Single Fitted Set + Comforter RM245
    Super Single Ruffles Set + Comforter RM290
    Comforter Only (Quilt Cover & Filling) RM150


    QUEEN & KING SIZE Bedsheet: 4 pillow cases + 1 bolster

    Queen Fitted Set RM115
    Queen Ruffles Set RM175
    Queen Fitted Set + Comforter RM285
    Queen Ruffles Set + Comforter RM345
    Comforter Only (Quilt Cover & Filling) RM170

    King Fitted Set RM135
    King Ruffles Set RM195
    King Fitted Set + Comforter RM320
    King Ruffles Set + Comforter RM380
    King Only (Quilt Cover & Filling) RM185

  18. #158

    Default Buy generic cialis online now

    buy generic cialis online now! No complication how old a hamper is, there will come up a speedily when they will perceive it recalcitrant (or unattainable) to execute and/or state an erection. And while a humankind potency feel as if it is the object of the world, it is not. buy cheap kamagra online More willingly than you start having nightmares and screaming "I am too callow representing Viagra!," put forth a unfathomable amaze and persevere a leavings calm. buy cheap kamagra online.

  19. #159
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Default Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt

    Quote Originally Posted by aliana View Post
    Koleksi terbaru cadar fitted, cadar ropol dan bercomforter drp Laurea Collection yg semestinya 100% cotton gred tinggi dan berkepadatan benang yg tinggi di antara 280-330 thread counts.



    Kami menawarkan koleksi yg terkini dan terhangat di pasaran merangkumi Modern Design, Modern Floral dan English Floral.
    Pesanan atau booking boleh dibuat mulai skrg tetapi penghantaran hanya akan dibuat pada mid July (sebelum Ramadhan).
    ~Hanya utk koleksi terbaru ini sahaja~














































    SINGLE SIZE Bedsheet: 2 pillow cases + 1 bolster

    Single Fitted Set RM85
    Single Ruffles Set RM125
    Single Fitted Set + Comforter RM235
    Single Ruffles Set + Comforter RM275
    Comforter Only (Quilt Cover & Filling) RM150

    Super Single Fitted Set RM95

    Super Single Ruffles Set RM140
    Super Single Fitted Set + Comforter RM245
    Super Single Ruffles Set + Comforter RM290
    Comforter Only (Quilt Cover & Filling) RM150


    QUEEN & KING SIZE Bedsheet: 4 pillow cases + 1 bolster

    Queen Fitted Set RM115
    Queen Ruffles Set RM175
    Queen Fitted Set + Comforter RM285
    Queen Ruffles Set + Comforter RM345
    Comforter Only (Quilt Cover & Filling) RM170

    King Fitted Set RM135
    King Ruffles Set RM195
    King Fitted Set + Comforter RM320
    King Ruffles Set + Comforter RM380
    King Only (Quilt Cover & Filling) RM185

  20. #160
    Peniaga Mini @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    01 Oct 2006
    Posts
    3,473

    Ibu Jari Keatas Re: ALIANA KIOSK - LESS 5%!!! Laurea Collection: Cadar English Abstrak Kartun; Fitted Ruffles Comforter Quilt

    Quote Originally Posted by aliana View Post
    Koleksi terbaru cadar fitted, cadar ropol dan bercomforter drp Laurea Collection yg semestinya 100% cotton gred tinggi dan berkepadatan benang yg tinggi di antara 280-330 thread counts.



    Kami menawarkan koleksi yg terkini dan terhangat di pasaran merangkumi Modern Design, Modern Floral dan English Floral.
    Pesanan atau booking boleh dibuat mulai skrg tetapi penghantaran hanya akan dibuat pada mid July (sebelum Ramadhan).
    ~Hanya utk koleksi terbaru ini sahaja~














































    SINGLE SIZE Bedsheet: 2 pillow cases + 1 bolster

    Single Fitted Set RM85
    Single Ruffles Set RM125
    Single Fitted Set + Comforter RM235
    Single Ruffles Set + Comforter RM275
    Comforter Only (Quilt Cover & Filling) RM150

    Super Single Fitted Set RM95

    Super Single Ruffles Set RM140
    Super Single Fitted Set + Comforter RM245
    Super Single Ruffles Set + Comforter RM290
    Comforter Only (Quilt Cover & Filling) RM150


    QUEEN & KING SIZE Bedsheet: 4 pillow cases + 1 bolster

    Queen Fitted Set RM115
    Queen Ruffles Set RM175
    Queen Fitted Set + Comforter RM285
    Queen Ruffles Set + Comforter RM345
    Comforter Only (Quilt Cover & Filling) RM170

    King Fitted Set RM135
    King Ruffles Set RM195
    King Fitted Set + Comforter RM320
    King Ruffles Set + Comforter RM380
    King Only (Quilt Cover & Filling) RM185

 

 
Page 8 of 9 FirstFirst ... 456789 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •