Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 77
  1. #1
    Pemilik Plaza
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    133

    Ibu Jari Keatas JANA PENDAPATAN BERSAMA KAMI ! ADA YANG MENCECAH 30K SEBULAN...WAAAAHHHH

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

    PROSEDUR BERNIAGA


    Ahli yang berminat untuk berniaga boleh PM atau email ke phat_n_fabulous@hotmail.com.



    PAKEJ TERBARU

    Premis Supreme ~
    (PAKEJ BARU !)
    RM300 sewa setahun.
    5 kategori produk.
    Tiada Had Foto.
    Ada Signature dengan ukuran .


    Premis Galeri RM90 untuk tempoh 3 bulan.
    3 kategori produk.
    Tiada Had Foto.

    Premis Mini RM30 untuk tempoh 3 bulan
    1 kategori produk.
    Tiada had foto.


    ** Premis supreme akan dipaparkan sebagai sub-thread under kategori produk. Jangan Lepaskan Peluang Ini kerana Tempat Sewa Premis Supreme adalah TERHAD !



    Sekiranya anda peniaga baru mendaftar, anda dikehendaki membayar Deposit Jaminan = RM100.00 kepada Pemilik Plaza.

    Deposit Jaminan, dipulangkan semula kepada anda setelah anda TIDAK berminat untuk meneruskan urusniaga di WMC ini.

    Pembayaran boleh dibuat kepada :

    Maybank Berhad Current Account # : 512802503524
    Holder: KHADILLA ENTERPRISE



    Sila PM pihak kami bukti pembayaran dan id WMC untuk kami aktifkan id anda secepat mungkin.

    Pihak Pengurusan WMC akan aktifkan status anda kepada PENIAGA setelah mendapat pengesahan dari Pemilik Plaza apabila disahkan bayaran transaksi sewa iklan telah dilaksanakan.

    Apabila status ditukar kepada PENIAGA, anda boleh posting topik iklan.

    Terima Kasih.
    Last edited by phat_n_fabulous; 13th March 2009 at 08:58 AM.

  2. #2

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    akak nk meniaga di sini lah leh tak..so bg deposit rm100
    lepas tu
    nk jual baju siap, tudung, kain ela, servis ambil upah jahit baju..leh tak..rm30 kan..btl tak....

    pm saya leh takj....

    tq dear....

  3. #3
    Pemilik Plaza
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    133

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    Quote Originally Posted by mama mok View Post
    akak nk meniaga di sini lah leh tak..so bg deposit rm100
    lepas tu
    nk jual baju siap, tudung, kain ela, servis ambil upah jahit baju..leh tak..rm30 kan..btl tak....

    pm saya leh takj....

    tq dear....

    Salam mama,

    Saya dah pm details yer.

    Tq.

  4. #4

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    mcm mana cara nak berniaga kat sini . ble bg tau skit

  5. #5
    Pemilik Plaza
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    133

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    Quote Originally Posted by Suriani_Desa View Post
    mcm mana cara nak berniaga kat sini . ble bg tau skit
    Salam Suriani,

    Kami telah PM anda info yer.

    Tq.

  6. #6

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    Salam...

    nak tanya... if nak meniaga kat sini boleh lagi ke?

    If kosong lagi... saya nak ambik...

    "Premis Galeri

    RM90 untuk tempoh 3 bulan.
    3 kategori produk.
    Tiada Had Foto."

    Boleh ke?

    Tq...

  7. #7
    Pemilik Plaza
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    133

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    Quote Originally Posted by kidz_store View Post
    Salam...

    nak tanya... if nak meniaga kat sini boleh lagi ke?

    If kosong lagi... saya nak ambik...

    "Premis Galeri

    RM90 untuk tempoh 3 bulan.
    3 kategori produk.
    Tiada Had Foto."

    Boleh ke?

    Tq...

    Hi Kidzstore,

    Sila chk pm yer..

  8. #8
    Ahli Baru
    Join Date
    02 Jun 2008
    Posts
    26

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    mcm mana nak jadi peniaga kat sini.. saya berminat nak pasarkan produk pakaian... tolong beri tunjuk ajar .. thanks

  9. #9

    Gelihati Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    Saya berminat nak berniaga nih. saya minat pakage yang rm300 tu. tpi saya tak paham laa.. buleh terangkan dengan lebey lanjut lagi..

  10. #10
    Pemilik Plaza
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    133

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    Quote Originally Posted by erikacomey View Post
    Saya berminat nak berniaga nih. saya minat pakage yang rm300 tu. tpi saya tak paham laa.. buleh terangkan dengan lebey lanjut lagi..
    Salam erikacomey,

    Pihak pengurusan WMC dalam proses mengemaskini laman peniaga.
    FYI, untuk mendapatkan tapak subforum, erika boleh pilih pakej under Peniaga Supreme. Had topik @ iklan 5 sahaja (RM300 untuk setahun / RM25 sebulan).

    Which erika boleh buka 5 topik spt produk pakaian, makanan, anakku, gift n etc under subforeum erica.

    Iklan Peniaga Galeri diletakkan sticky. Had topik @ iklan 3 sahaja. Jika peniaga ada 3 topik yang berbeza jenis produk jualan, maka kami pecahkan merujuk Jenis Barang dijual masukkan ke segmen yang berkenaan. SILA AMBIL PERHATIAN ISU INI.

    Iklan Mini pihak kami akan letakkan tanpa sticky dan berada di bahagian bawah.

    Jika masih ada kekeliruan, no worries..saya sedia menjawab...

    Tq.

  11. #11

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    Salam,
    Saya berminat untuk berniaga di sini. Saya berminat dengan pakej RM30 selama 3 bulan itu..
    Thanks

  12. #12
    Pemilik Plaza
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    133

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    Quote Originally Posted by jellybeesz View Post
    Salam,
    Saya berminat untuk berniaga di sini. Saya berminat dengan pakej RM30 selama 3 bulan itu..
    Thanks

    salam jelly, sila chk pm yer..

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Elmy Mall
    Join Date
    19 Oct 2008
    Posts
    32

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    salam..fae berminat nak bukak kedai kat sini..tapi tak tau n tak paham yang mana sesuai..boleh terangkan dak?plan nak jual towel n pekakasan dapaur tapi nak bukak under satu kedai aja.."langkawi mall"..need ur advise..pls..tq

  14. #14

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    ......................
    Last edited by amila_88; 21st October 2008 at 02:52 PM.

  15. #15
    Pemilik Plaza
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    133

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    Salam Fae dan Amila,

    Kami sudah pm details yer.
    Many thanks for your interest.

  16. #16
    Peniaga Phat & Fabulous
    Join Date
    15 Sep 2008
    Posts
    940

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    saya da bankin kan witnye...

    Funds Transfer to 3rd Party Accounts

    Status:Successful To Open 3rd Party Account:5128025035243rd Party Email Address : ummihannansolehah@yahoo.comAmount: RM130.00Effective Date: TodayAccount Holder Name: KHADILLA ENTERPRISEReference Number:1274705799Transaction Date/Time: 21 Oct 2008 09:09:1

  17. #17
    Owner Phat n Fabulous
    Join Date
    08 Nov 2006
    Posts
    3,299

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    Quote Originally Posted by ummiha View Post
    saya da bankin kan witnye...

    Funds Transfer to 3rd Party Accounts

    Status:Successful To Open 3rd Party Account:5128025035243rd Party Email Address : ummihannansolehah@yahoo.comAmount: RM130.00Effective Date: TodayAccount Holder Name: KHADILLA ENTERPRISEReference Number:1274705799Transaction Date/Time: 21 Oct 2008 09:09:1
    salam umi,

    bagi pihak tuan tanah, kedai akak dah update di produk anakku yer.

    tq.

  18. #18

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    Quote Originally Posted by phat_n_fabulous View Post
    Salam Fae dan Amila,

    Kami sudah pm details yer.
    Many thanks for your interest.
    saya nak tau details ...saya nak meniaga tudung, kain, gamat healin, intra, cosway, avon, hadis, rx water, ambik tempahan pakaian, cupcake & muffin, cookies...
    so apa yg sesuai....tlg bagitau....

  19. #19
    Pemilik Plaza
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    133

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    Quote Originally Posted by yusina View Post
    saya nak tau details ...saya nak meniaga tudung, kain, gamat healin, intra, cosway, avon, hadis, rx water, ambik tempahan pakaian, cupcake & muffin, cookies...
    so apa yg sesuai....tlg bagitau....

    Salam Yusina,

    Terima kasih kerana berminat berniaga di plaza kami.
    Since Yusina mempunyai beberapa produk untuk diniagakan, kami syorkan agar Yusina berniaga di PRODUK MACAM2 ADA.

    Terdpt 3 pakej di premis niaga WMC.

    Premis supreme - RM300 sethn dan yusina boleh buka up to 5 thread.
    Premis galeri - RM90 utk 3 bulan dan yusina boleh buka up to 3 thread.
    Premis mini - RM30 utk 3 bulan dan yusina boleh buka 1 thread sahaja dan boleh muatkan kesemua produk yusina.

    Deposit - RM100 <--Akan dipulangkan sekiranya yusina sudah tidak berminat niaga di plaza kami lagi.


    Jika berminat, boleh buat pembayaran ke akaun dibawah :

    Maybank Berhad Current Account # : 512802503524
    Holder: KHADILLA ENTERPRISE


    Many thanks.

  20. #20

    Default Re: JOM BERNIAGA DI PHAT & FABULOUS...

    salam...
    newbie di sini..... sy berminat nak berniaga di sini... kasut dan handbag.. lepas tu kalu ade tambahan lain boleh di upgrade kan account nye kan? boleh terangkan lebih lanjut... terima ksih banyak..

 

 
Page 1 of 4 1234 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي