Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 40 of 99
  1. #21

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    Quote Originally Posted by Lynnda View Post
    hi

    nak kod apa?
    Dermacolor camouflage cream D4 ade x kak?

  2. #22

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    hem soalan sy dah tanya lama tp masih belum berjawab..nape yer......

  3. #23

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    Quote Originally Posted by Lynnda View Post
    HQ KRYOLAN Malaysia and Singapore baru call Lynnda... diorang nak banteras habis2an immitation product KRYOLAN... so, skarang Lynnda tengah tolong HQ utk banteras KRYOLAN immitation gak... siap sedia la sapa yg jual murah immitation tu... perosak market KRYOLAN di Malaysia
    Salam,
    Kak, setahu saya lah kan, Kryolan takde product imitation lagi.
    Pastu kan, actually, brape ramai yang betul-betul pengedar sah dari Kryolan ni?
    Jadik takut plak, sebab semua claim product original lah, ape lah, harga pun, boleh tahan jugak mahalnye. Kalau murah, boleh la kita detect yang tu imi kan..

  4. #24
    Ahli Baru
    Join Date
    13 Sep 2007
    Posts
    422

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    Salam Lynnda,

    Nak tanya bila saya nye barang nak sampai? Dah pos ke belum? Pls update.. Payment dh buat on 27/10/10.. Kalau ikut u nyer schedule, suppose ari ni u pos all d order kan?

    Quote Originally Posted by ni_mariana
    Quote Originally Posted by Lynnda
    Quote Originally Posted by ni_mariana
    Salam,

    Saya nak ode TV Paint Stick 4W, Loose Powder TL9 & pink sponge.. Berapa sume total?
    RM76 + RM90 + RM25 + RM10 (pos n pembungkusan) = RM201
    Salam,

    Saya dh transfer through ATM RM201.00 27/10/10 @ 9:32AM

    Bleh hantar ke alamat:


    TQ

  5. #25

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    Salam, Akak..Sufia nk beli KRYOLAN TV Paint Stick code FS38 & pink sponge
    Total RM brp inc pos ke Shah Alam? once sufia dh buat payment skrg is it possible for u to post it today? Sufia akn send the details of the payment ASAP.

    Sufia: 0134084229
    Alamat:
    Nadira bt Alias,
    No 6 B, 2nd Floor,
    Jln Tengku Ampuan Zabedah,
    D-9/D Seksyen 9,
    40100 Shah Alam,
    Selangor

  6. #26
    Ahli Baru
    Join Date
    13 Sep 2007
    Posts
    422

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    Opppss sorry...my mistake.. Ingatkan every Monday & Wednesday...

    BTW, brg2 dah sampai & dah guna pon semalam... Suka ngan hasilnya...nampak natural..

    TQ... Saya beli ye..

    Quote Originally Posted by Lynnda View Post
    salam

    Lynnda copy paste info kat page 1

    9. Lynnda hanya pegi pejabat pos pada hari Selasa dan Rabu sahaja. Oleh itu, hari2 lain tak buat pengeposan. Urusan pengeposan selain hari tersebut adalah atas budi bicara Lynnda dan kelapangan Lynnda saja. Tujuannya untuk memudahkan jadual kerja Lynnda serta menjimatkan duit minyak kereta yang Lynnda tak caj kat anda semua. Kalau Lynnda caj duit minyak utk setiap pengeposan barangan anda, mahal wehhh.... tapi kalau anda sanggup bayar duit minyak tu, Lynnda oraittt jer...

    _______________

    awak nyer barang dah pos... nnt Lynnda bg tracking ID... borang poslaju ada dlm keta.. InsyaAllah esok atau lusa sampai ke tangan


  7. #27

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    Salam.
    Kak linda, dengar cite, stokis kryolan nak standardize kan harga product kyrolan by the end of this year.
    And one TV Paint Stick will cost us around RM97.
    Mohon la kak linda jangan la naikkan harga.
    Nak beli satu-satu pun dah mahal dah, ni kan pulak nak naikkan lagi harga.

    Rasa sedih sangat (tak tahu la kenapa nak sedih harga product kryolan naik), maybe sebab tak mampu nak afford kot, kalau dah mahal camtu. Memang diakui, produk kryolan tersangat-sangat la bagus, even saya pakai pun, rasa macam tak percaya, sebab pakai nipis je, tapi coverage die meletop!
    Last edited by Pja_Yna; 11th November 2010 at 01:42 PM.

  8. #28
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    akak..macam mane nak tau kaler yg sesuai dgn kulit untk paint stick..lokasi akak kat mane yer?

    klu ikut foundation colour ms beli itu hari, untuk stage foundation dorg suggest take 05..

    emm cmne ek? ade x memane butik kryolan terdekat?

  9. #29
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,483

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    DERMACOLOR Fixing Spray





    DERMACOLOR Fixing Spray
    150 ml
    UVA n UVB SPF20

    Highly recommended for long lasting make-up
    Digunakan sebelum sapuan bedak asas atau foundation
    Sapukan rata ke seluruh muka terutama bahagian muka yg mudah crack spt celah mata (kedut tepi mata), tepi bibir (laugh lines), hidung (mudah pecah apabila berpeluh) dan lain2 yg perlu

    Anda akan kagum dengan hasilnya! Solekan anda tahan lama. Tak perlu pakai banyak. Bekas kecil mudah di bawa ke mana sahaja.

    Wajah yg kelam tampil berseri dengan semburan DERMACOLOR Fixing Spray!!!

    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 012-2399629 - Lynnda
    Tel Butik:: 03-80515446
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk
    http://azzalynnbridal.blogspot.com

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=21826&type=sigpic&dateline=1253154351

  10. #30
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    Quote Originally Posted by Lynnda View Post
    lokasi pejabat kami di puchong

    kalau stage no5, kemungkinan kryolan pun no 5
    kalau datang kedai leh try dulu
    puchong area mane ek?
    jojot selalu pergi kat kg baru, puchong.kot dekat boleh mintak sepupu hantarkan..

  11. #31
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    Quote Originally Posted by Lynnda View Post
    puchong di taman puchong intan

    dekat sgt dgn kg baru puchong

    jojot masuk puchong perdana, jumpa masjid terapung puchong perdana, give a call

    nnt saya guide ke kedai

    tapi jgn walkin.. kalau walkin, tunggu la depan kedai sampai malam sbb saya out station

    sila wat appointment sehari awal bgtau nak datang bila tarikh dan masa

    oohh.. ok2.. tgu cuti kampus dulu.. nanti jot ade g puchong, jot gtau kak linda.. minat dgn brand ni.. nti tolong suggest mane yg bagus ngn kulit jot k, tp jgn bnyk2.. student lg ni hehee

  12. #32
    Ahli Lama
    Join Date
    11 Mar 2009
    Posts
    152

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    Sis, Yang Supracolor ni available unuk code yang maner???

  13. #33

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    Salam kak linda...set berus mekap tu berapa? pm ye..tq

  14. #34

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    ok, sy nak pi boutique akak terus, boleh bagi alamat penuh?. Isnin ni ok kan?...Sy nak tv paint stick & loose powder, nnti tlng guide sy color code yang sesuai ngan sy k.

    tq

  15. #35
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    02 Apr 2008
    Posts
    2,092

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    ade ke kroylan ultrafoundation?

  16. #36

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    salam... ada stok TV paint stick Green dan orange tak?

  17. #37
    Ahli Baru
    Join Date
    05 May 2008
    Posts
    286

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    kak,stick tu ada brp kaler ya?

  18. #38
    Ahli Baru
    Join Date
    05 May 2008
    Posts
    286

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    Quote Originally Posted by Lynnda View Post
    ada beratus color code dear
    nk tgk ada tk stick n code.cmne nk tau mana sesuai ngan muka

  19. #39

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    Quote Originally Posted by Lynnda View Post
    ada
    ok, noted. berapa utk 2 stick ni ye? RM144 atau RM152? Dan harga termasuk kos pos laju ke KL.
    Please confirm kan ye,nanti saya nak buat payment dan nak email pada cik Lynnda.

  20. #40

    Default Re: " STOKIS MALAYSIA - KRYOLAN ORIGINAL MADE IN GERMANY "

    Quote Originally Posted by Lynnda View Post
    sorry dah habis stok 092 dan 508
    selling fast
    too bad..

 

 
Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •