Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 6 of 23 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast
Results 101 to 120 of 456
  1. #101
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Senarai rangkaian produk untuk rawatan lanjut yang patut diamalkan selalu oleh individu yang mempunyai kulit matang, berjeragat dan ingin kulit yang lebih halus, gebu dan tegang:

    1. W. Cream - menggebukan dan mengawal masalah kulit
    2. Dnn Cream - memulihkan struktur kulit
    3. Spot Away Serum - menaikkan seri wajah
    4. P Cream - melonggarkan sel-sel mati
    5. Beauty Skin - untuk membaiki kulit dari dalam
    6. Facial Scrub Gel - menanggalkan sel-sel mati, mengurangkan minyak, melicinkan, memudarkan jeragat/parut dan bersihkan kulit.

  2. #102
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Silakan masuk...beritahu masalah kulit anda dan KakTi akan cuba padankan dengan set produk yg sesuai dengan kulit anda.

  3. #103
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Mar 2007
    Posts
    166

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Salam Kak Ti,
    Kedai akak kat Kota Bharu ke? Saya ingat nak beli produk nie tapi rasanye lebih baik pegi kedai akak untuk analisa kulit dulu, kan? Kalau betul kedai akak kat area Kota Bharu, boleh bagi direction kedai akak ke? Thanks.

  4. #104
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Quote Originally Posted by boosat View Post
    Salam Kak Ti,
    Kedai akak kat Kota Bharu ke? Saya ingat nak beli produk nie tapi rasanye lebih baik pegi kedai akak untuk analisa kulit dulu, kan? Kalau betul kedai akak kat area Kota Bharu, boleh bagi direction kedai akak ke? Thanks.
    W'salam,

    KakTi takde kedai pun. Hanya jual dr rumah dan tenet ja.

  5. #105
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Mar 2007
    Posts
    166

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Kalau macam tu, kalau nak order, akak pos jugak ke sekitar Kota Bharu? Muka saya nie dulu banyak jerawat tapi sekarang dah kurang banyak. Cuma ada parut berlubang dan BANYAK whitehead and blackhead...sampai rimas saya tengok. Jerawat kecik-kecik kat area dagu dgn leher. Set apa akak syorkan?

  6. #106
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Quote Originally Posted by boosat View Post
    Kalau macam tu, kalau nak order, akak pos jugak ke sekitar Kota Bharu? Muka saya nie dulu banyak jerawat tapi sekarang dah kurang banyak. Cuma ada parut berlubang dan BANYAK whitehead and blackhead...sampai rimas saya tengok. Jerawat kecik-kecik kat area dagu dgn leher. Set apa akak syorkan?
    Ya KakTi pos juga kalau pelanggan nak camtu, sebab ye lah area Kota Bharu ni besar juga.

    KakTi syorkan ambil set jerawat dan facial scrub dulu utk hilangkan jerawat dan white serta black head tu.

  7. #107
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Mar 2007
    Posts
    166

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Kak Ti, berapa jumlah bayaran set jerawat dan scrub termasuk postage?

  8. #108
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Quote Originally Posted by boosat View Post
    Kak Ti, berapa jumlah bayaran set jerawat dan scrub termasuk postage?
    Cek pm ya..

  9. #109
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Mar 2007
    Posts
    166

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Thanks Kak TI, dah baca PM tadi. Kalau dah bank-in saya bagitau. Mungkin tunggu gaji nanti..he..he..

  10. #110
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Quote Originally Posted by boosat View Post
    Thanks Kak TI, dah baca PM tadi. Kalau dah bank-in saya bagitau. Mungkin tunggu gaji nanti..he..he..
    Ok.. paham

  11. #111
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Mar 2007
    Posts
    166

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Kak Ti, saya nak beli set untuk mak saya sekali le..muka mak saya jenis kering dan ada jeragat sikit (umur 58). Set mana yg sesuai? Saya nak bank-in duit esok pagi untuk set jerawat, scrub dan set yg sesuai untuk mak saya. Kak Ti bagitau sekali dengan postage yek..nak pos ke Melaka coz minggu depan seminggu ada kerja kat Melaka (rumah mak kat situ). Thanks.

  12. #112
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Quote Originally Posted by boosat View Post
    Kak Ti, saya nak beli set untuk mak saya sekali le..muka mak saya jenis kering dan ada jeragat sikit (umur 58). Set mana yg sesuai? Saya nak bank-in duit esok pagi untuk set jerawat, scrub dan set yg sesuai untuk mak saya. Kak Ti bagitau sekali dengan postage yek..nak pos ke Melaka coz minggu depan seminggu ada kerja kat Melaka (rumah mak kat situ). Thanks.
    Oo nak balik Melaka... dptlah makan masakan ibu seminggu..

    Cek pm ya.

  13. #113
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Mar 2007
    Posts
    166

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Salam Kak Ti,
    Saya dah bank-in duit dan details serta alamat saya dah masukkan ke link yg akak sediakan tu..Kalau tak dapat akak bagitau yek. Thanks. Tak sabar nak dapat produk tu..he..he..

  14. #114
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Quote Originally Posted by boosat View Post
    Salam Kak Ti,
    Saya dah bank-in duit dan details serta alamat saya dah masukkan ke link yg akak sediakan tu..Kalau tak dapat akak bagitau yek. Thanks. Tak sabar nak dapat produk tu..he..he..
    Ok dapat semuanya. Terima kasih. Akan dipos sekejap lg. Dah bungkus siap dah ...

  15. #115
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    DAPAT PRODUK UTK HILANGKAN JERAWAT ANDA DI SINI!

    RAMAI YANG TELAH MENCUBANYA DAN GEMBIRA DGN HASILNYA!

  16. #116
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Mar 2007
    Posts
    166

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Salam Kak Ti,
    Mak saya kata barang dah sampai. Thanks yek. Kalau sesuai, Insya-Allah saya beli lagi.

  17. #117
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Quote Originally Posted by boosat View Post
    Salam Kak Ti,
    Mak saya kata barang dah sampai. Thanks yek. Kalau sesuai, Insya-Allah saya beli lagi.
    KakTi jual ya...nanti sudilah bg testimoni kat sini.

  18. #118
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Selamat Tengahari !

  19. #119
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: GUNAKAN MAZNAH BAHARI COSMETICS UTK WAJAH CERAH, BEBAS JERAWAT, PARUT & AWET MUDA

    Barang yang dipos hari ini

    1) c.cutie => EN147370236MY
    2) shukri => EN147370253MY



  20. #120
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    12 Apr 2007
    Posts
    5,024

    Default Re: CERAH DAN SERIKAN WAJAH ANDA DGN MAZNAH BAHARI COSMETICS

    Hilangkan kulit muka yang tidak sekata dengan set normal/kombinasi Maznah Bahari Cosmetics

 

 
Page 6 of 23 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •