Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 10 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 182
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Pakej Perkahwinan di AzzaLynn Bridal

    Assalamualaikum semua

    KLIK Mini Pelamin 2010
    KLIK Mini Pelamin 2012

    LIHAT PELBAGAI CONTOH SOLEKAN TUNANG/NIKAH/SANDING DI SINI


    PROMOSI!!! PAKEJ PERKAHWINAN 2012 DI SINI

    PAKEJ PERKAHWINAN 2012 BUDGET DI SINI

















    Jutaan terima kasih di atas kepercayaan anda semua utk mengundang kami merealisasikan impian perkahwinan anda.

    Sedar tak sedar, sudah hampir 6 tahun kami beroperasi. Kalau dahulu hanya mampu beroperasi di Puchong, kini khidmat kami mendapat perhatian seluruh rakyat Malaysia hingga nama kami menjadi sebutan di Sabah dan Sarawak. Tidak lupa juga di Singapura, Brunei dan Indonesia.

    Bermula dari premis di tingkat 3, Azzalynn's Bridal maju setapak dgn berpindah ke premis di tingkat 1 dan akhirnya kami memiliki premis sendiri di ground floor pada tahun 2006. Alhamdulillah. Semuanya hasil dorongan, keyakinan dan kesetiaan anda terhadap kami. Berkat keyakinan anda, Azzalynn Bridal mampu memiliki premis kedai pada tahun 2008. Syukur.

    Dengan adanya kedai ini, kami berazam utk memberikan output terbaik dan memberikan kemudahan kepada anda yg bertandang. Selain menyediakan khidmat Kelengkapan Perkahwinan buat bakal pengantin dgn harga yg berpatutan, kami juga telah menambah khidmat Penjagaan & Rawatan Diri. Menariknya, kami juga telah dilantik menjadi agen dan pembekal alat solek jenama KRYOLAN dan DERMACOS ORIGINAL dari German. Bukan Made in India ye..... Ada perbezaan di situ.

    Dekorasi pelamin bertema segar, moden dan kontemporari sering menjadi pilihan para pelanggan kami. Fesyen pakaian nikah, fesyen pakaian sanding dan bertandang samada dari jenis kain french lace mahupun songket, menjadi koleksi buruan para pengantin. Kalau dahulu, kos fotografi mencecah ribuan ringgit, kini kami memperkenalkan pakej fotografi bersama pakej perkahwinan lengkap dgn kos yg amat bersesuaian dengan budget anda. InsyaAllah, sebuah studio mini juga bakal siap utk memudahkan para pelanggan mendapatkan khidmat fotografi di studio.

    Boleh lawat info terkini di

    http://azzalynnbridal.blogspot.com

    Khidmat yang kami sediakan selaku Wedding Planner:

    1. Andaman Pengantin / Solekan Pengantin - teknik solekan natural menggunakan MAC dan KRYOLAN
    2. Solekan Pertunangan / Solekan Nikah / Solekan Dinner / Solekan Malam Berinai / Solekan Bertandang- teknik solekan oleh make-up artis yg berpengalaman
    3. Pelamin : Pelamin utk Garden Wedding, Pelamin English theme, Pelamin Kontemporari , Pelamin Simple and Sweet, Mini Pelamin Utk bertunang
    4. Baju Bersanding : Baju Sanding French Lace, Baju sanding tradisional songket bunga tabur
    5. Baju Nikah , Baju Bertunang , Sewaan Dinner Costume (baju Lenggha, baju Jepun Kimono dan Samurai, baju Korea, baju Melaka, baju Minang, baju Cina dan samfu)
    6. Fotografi budget RM 500
    7. Fotografi Studio - akan datang
    8. Catering
    9. Kursus Solekan Peribadi ZERO Knowledge
    10. Kursus Andaman Pengantin Professional
    11. Sewaan Lori
    12. Pembekal KRYOLAN Original utk Malaysia
    13. Dekorasi dan hiasan tangga, pintu gerbang bunga segar, red carpet dan aisles
    14. Lain




    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 012-2399629
    SOHO Office :: 03-80515446
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk
    (add us on Facebook)
    Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com

    Official Blog ::
    http://azzalynnbridal.blogspot.com

    Related Links ::
    http://azzalynn.blogspot.com
    http://runcitdanborong.blogspot.com
    http://kryolanstokis.blogspot.com
    http://pengantin.fotopages.com
    http://d-raz.fotopages.com
    Facebook :: AzzaLynn Bridal
    Last edited by Lynnda; 30th July 2008 at 09:55 AM.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=21826&type=sigpic&dateline=1253154351

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner





    beberapa koleksi dari dalam stor yg tak sempat nak dipaparkan

    Songket Bunga tabur merah hati menjadi pilihan kedua mempelai...
    Suasana kampung menambah seri dan seni tradisional yang tak lekang dek panas dan tak basah dek hujan.

    Ada orang kata, baju songket, panas.... tapi tidak lagi utk masa kini... Dengan menggunakan teknologi fabrik yg semakin berkembang, pasangan mempelai masih mampu berseloka di bawah rembang mentari.

    Untuk menata rias wajah pengantin, kami menggunakan alat solekan KRYOLAN dan MAC kerana ia amat sesuai untuk majlis2 besar spt ini. Teknik solekan natural sememangnya menjadi idaman setiap gadis yg menginginkan kesempurnaan di hari persandingan mereka. Tak ler dikata dek orang 'macam tepung gomak'.. yer dak?


    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80515446
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk
    (add us on Facebook)
    Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com




    Last edited by Lynnda; 24th July 2008 at 01:12 PM. Reason: None

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner



    Milly's Engagement Day

    Gadis manis yg periang dan sentiasa ceria ini sebenarnya amat gementar menjelang majlis pertunangannya.

    Mujurlah ramai teman2 yg menemani sambil bergurau senda bagi meredakan debaran di dada.

    Lihatlah bagaimana sentuhan professional mampu merubah segalanya.

    Solekan pertunangan. Solekan natural. Teknik solekan simple. Solekan menggunakan produk KRYOLAN dan MAC.

    Teknik dandanan rambut. Teknik sasak rambut menghasilkan sanggul simple. Dandanan rambut yg sweet utk majlis tunang. Dandanan dihiasi bunga bungaan. Tampak manis di hari pertunangan. Rambut lurus boleh jadi ikal mayang dikenakan hair curler agar menghasilkan dandanan rambut yg lebih menyerlah.
    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80515446


  4. #4
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner



    Putri Santubong Putri Sajinjang
    Penjaga Gunung Negeri Sarawak
    Manisnya Sik Ada Dapat Dilawan
    Anak Dak Dewa Dari Kayangan

    ** nampak jer wajah Milly... asyik nak nyanyi lagu Putri Santubong... :wink: :wink: :wink:

    Teknik solekan natural produk KRYOLAN dan MAC

    Solekan Tunang

    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80515446

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner

    ************ BERITA SEMASA BUAT LG MYSTARZ TAHUN 2007 *************



    Jenuh nak tampal semua gambar, last2 buat collage jer la...

    LG My Starz ahad lepas.... team kami bertungkus lumus selaku mekap artis utk semua peserta, para juri (Azmeer, Siti Nurhaliza, Patrick Teoh), pengacara (Daphne Iking yg vogue da vass dan Naz yg kuat mengusik) dan juga band performers...

    bukan senang kerjanya tapi..... kita enjoyyy!!!!

    intro show pada hari tersebut juga best.... suka sangat tengok para peserta main percussions.... happening giler... cuma performance oleh 5 peserta akhir agak kurang menyengat berbanding minggu2 yg lepas... Emeer yg nakal tu demam... sian dia.. sengau jadinya... Rachel yg kiyuttt tu suara tak dengar sebab muzik terlalu kuat atau mike tak kena kot... entah la.... si botak Ijam pun agak kurang menyerlah.... begitu juga Badri... Tashya saja yg nampak ok skett kot ari tu.. nampak dia enjoy on stage... tapi tu semua dari pandangan peribadi Lynnda jer la...

    anyway.. a few more weeks to go... final nanti mungkin Lynnda tak dapat join sbb outstation... team Lynnda yg lain akan follow up... sooo... untungnya team Lynnda yer....



    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80515446


  6. #6
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner

    Utk Gangstarz 2 - 2008, kami turut dijemput oleh TV3 utk menjadi mekap artis bagi para peserta.

    Kami berpeluang berkenal2an dengan para peserta Gangstarz musim ini. Tak banyak dapat amik gambar sbb keadaan yg terlalu sesak dan sibuk. Tau jer la kan... ramai....


    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80515446


  7. #7
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner

    ******** LAGI KOPI PES dari WMC Lama ****************



    Suasana agak sibuk minggu ini di bilik make-up utk peserta program LG MyStarz. Team kami bertanggungjawab menyiapkan para peserta sebelum rancangan secara LIVE ini ke udara tepat jam 6 petang utk siaran TV3



    Disebabkan kerusi mekap dah penuh, terpaksa la guna kerusi biasa. Janji siap. Ye dakkk....



    Final touch up oleh Jia sebelum Mimi ke bilik dandanan rambut.

    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80515446


  8. #8
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner

    ************ KOPI PES **************



    ~ foto ini diambil dari Azrin ~

    Majlis ini di jalankan di Hotel De Palma Ampang pada 7 Julai 2007... tarikh rebutan para pengantin dan bakal pengantin....

    Majlis yg sangat simple.... Adura yg manis dan sukar tersenyum ini mendapat sentuhan solekan dari Azza.

    Jurufoto rasmi ialah Azrin dari http://fusionsnap.fotopages.com/


    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80515446


  9. #9
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner

    ******** KOPI PES *************



    gadis manis ini baru selesai majlis nikah dan sanding pada 18 Ogos 2007... utk majlis bertandang 19 Ogos 2007, kami telah ditugaskan utk menata rias...

    tak banyak kerenah mmg senang bekerja dgn Fizah... hubby nya yg more talkative sungguh asyik dan terpesona dgn transformasi yg kami lakukan terhadap Fizah.... sekali pandang mcm Juma... dua kali pandang mcm CT.... tiga kali pandang, tampak semakin berseri si pengantin dengan senyum tak lekang dari bibir....

    teknik solekan natural sememangnya menjadi idaman setiap pengantin masa kini.... selain tampak asli di pandangan mata, tak de la nampak mcm bertepek tepung gomak... dari dekat, tak nampak macam bermekap... nipis tanpa berkerak....

    sudah barang tentu kami menggunakan produk KRYOLAN dan MAC yg ternyata telah sekian lama mendapat tempat di kalangan mak andam mahupun make-up artist spt kami

    oh ya!!! KRYOLAN dah naik harga... sapa2 yg nak beli dengan harga lama, boleh hubungi Lynnda....


    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80601544 (2pm-9pm only)
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk
    (add us on Facebook)
    Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com

    We Accept:



  10. #10
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner



    Teknik solekan utk anak mami mmg berbeza.... Banyak rahsia solekan yg perlu digunakan.... Tuntutan keluarga pengantin, TIDAK MAHU NAMPAK PUTIH DARI KULIT ASAL....

    Dengan menggunakan alat solek KRYOLAN dan MAC... teknik solekan nikah, teknik solekan sanding, teknik solekan berinai, teknik solekan bertandang.. sememangnya tampak asli dan sama seperti kulit asal...

    Bukan mudah tau! Perlu kuasai rahsia solekan yg sukar dikongsi oleh ramai mekap artis mahupun mak andam kita.... Namun, rahsia solekan ini tetap kami kongsi dan ajarkan utk sesi bengkel andaman pengantin dan bengkel solekan pengantin yg kami anjurkan


    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80601544 (2pm-9pm only)
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk
    (add us on Facebook)
    Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com





  11. #11
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner

    ********* KOPI PES WMC Lama ****************




    Majlis perkahwinan kedua mempelai berketurunan mamak ini sungguh meriah.

    Dimulakan dengan majlis malam berinai di mana pengantin perempuan diinai oleh sanak saudara dan kaum keluarga. Sepersalinan lengga kuning keemasan berulam emas memberi impak harmoni dan keunikan kasut import dari Pakistan sememangnya memaparkan kelainan. Set sari merah menyala hadiah dari ibu tercinta melengkapkan sesi fotografi pada malam itu.

    Majlis nikah pada keesokan harinya dihadiri sanak saudara yang gembira melihat penyatuan dua hati. Dengan persalinan Dubai lace berwarna putih krim menyejukkan mata yang memandang. Di sambung pula dengan acara bertukar-tukar pakaian persalinan daerah pada sebelah petangnya.

    Untuk majlis petang ini, Hawa mengenakan persalinan songket bunga tabur berona biru yang menyerlahkan kejelitaan si pemakai. Kesegakan Malik turut terpamer di sebalik tengkolok terikat kemas di kepala.

    Usai berfoto dengan songket bunga tabur, Hawa dan Malik kembali menukar ke acara yang sedikit moden. Dengan gaun malam putih bersih dan kot, kami di bawa bersama menikmati keindahan petang di tepian tasik.

    Kemudian acara di sambung pada sebelah malam dengan persalinan tradisi lain iaitu set tradisi Cina. Hawa yang kecil molek tampak cute di sebalik aksesori di kepala. Malik turut tampil sporting dengan memberikan pose istimewa.

    Set tradisi Jepun mengambil tempat. Tidak sukar menggayakan set pakaian Samurai lagak pahlawan. Manakala set kimono memberikan impak lembut buat si manis yang baru saja bergelar isteri.

    Tirai malam pun berlabuh. Menanti hari esok yang lebih meriah.

    Di hari persandingan, Hawa mengenakan sepasang lace moden berona merah jambu lembut. Tampil menyerlah menaikkan seri si pemakai. Dengan kain meleret mencecah lantai, Hawa tampil anggun menanti rombongan suami tersayang. Malik tiba dengan warna sedondon. Rekaan kemeja luar gaya kesultanan Melaka menjadi pilihan. Tampak sungguh bergaya apabila bersanding berdua.

    Sesi memotong kek, Hawa dan Malik kembali dengan gaun petang berona pink serta kot putih krim. Sesi suap menyuap kek utk ibu bapa dan sanak saudara menggamatkan suasana petang yang sungguh damai.

    Keesokan harinya, majlis bertandang di pihak lelaki di adakan di Bangsar. Dewan besar itu dihias indah dengan pelamin berwarna jingga terang. Persembahan kebudayaan menarik perhatian. Pasangan pengantin turut mengenakan set pakaian berwarna jingga. Tampak anggun dari kejauhan. Hawa tersenyum manis menghayati keindahan pertama bergelar isteri di samping Malik.


    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80601544 (2pm-9pm only)
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk
    (add us on Facebook)
    Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com





  12. #12
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner

    ******** KOPI PES WMC Lama *********

    Assalamualaikum semua

    haaa.. lama sgt nak menunggu update... bz sgt la.. minggu ni my last race utk taun 2006

    gambar wedding ada byk dlm PC.. tak sempat nak uplod ... soooo beri bizi ...

    tapi yg ni, Lynnda cilok dari my professional fotografer... wedding last 2 week kat ampang....

    enjoyyyy




    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80601544 (2pm-9pm only)
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk
    (add us on Facebook)
    Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com





  13. #13
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner

    Menjelang tahun baru 2007.. Lynnda dan para pembantu Lynnda bertungkus lumus menyiapkan beberapa majlis... penat tauuu....

    Buat masa ni, satu gambar jer yg sempat dan dapat di upload.... Kebetulan tgh lega skett tapi internet down seluruh dunia. Jadi tak dapat la nak upload gambar2 yg sedia ada.

    Namun begitu, terima lah.... Pelamin Dewan impian Melinda dan Nik yg berlokasi di Dewan Kastam Kelana Jaya pada 25 December (Isnin yg cuti Krismas tuuuuu...)

    Tema Champagne. Lynnda kombinasikan dark chocolate dan light chocolate (champagne)... jenuh pk apa la warna champagne nih... rupanya warna light chocolate... ingatkan red wine nyer color....

    Jutaan terima kasih di atas kerjasama pengantin.... mmg vogue dan brutal .... cik abe nya lak sangat concern ttg eye shadow... betapa prihatin dan ambil berat terhadap penampilan isteri tersayang... Kakak melinda pun very sporting... kami telah sama2 merealisasikan majlis utk syarikat beliau di Marriott Putrajaya sebelum itu...





    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80601544 (2pm-9pm only)
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk
    (add us on Facebook)
    Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com





  14. #14
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner

    Jelingan Manja Nak Dara Jelita
    Senyum Terukir Lambang Mesra
    Menanti Kanda Nan Bakal Tiba
    Hatiku Resah di Persada Jiwa







    Ani meminati warna pink dan silver... lalu kami satukan kedua warna tersebut dalam hiasan pelamin segar.... dome pelamin menampilkan keunikan



    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80601544 (2pm-9pm only)
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk
    (add us on Facebook)
    Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com





  15. #15
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner



    Mengintai di sebalik tabir... Set Kimono Pink Terang menyinari majlis malam berinai. Solekan dari sentuhan Sheriff @ SheNadz Dewangga, pakaian dan pelamin disediakan oleh Lynnda @ Azzalynn's Bridal... Kerjasama kami menyemarakkan malam pengantin sehingga jam 2 pagi...
    Abang kameraman jiran si Jiji.



    Dan malam pun berlabuh. Menggamit ceria sang puteri.



    Pelamin English Rose in The Garden. Menguasai ruang kecil. Tanpa mengetepikan tetamu yang hadir.
    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80601544 (2pm-9pm only)
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk
    (add us on Facebook)
    Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com





  16. #16
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner



    Dewan YMCA Cheras. Majlis Resepsi buat Kat dan suaminya. Cukup simple dgn sekadar hiasan pintu gerbang, bunga sepanjang red carpet dan juga dekorasi pentas. Tanpa pelamin yg biasa digunakan. Cukup sekadar dekorasi mengisi ruang.



    Tampak segar English Rose menceria ruang. Putih lambang suci bersih. Lambang kasih tak kunjung padam.

    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    012-2399629
    http://azzalynn.blogspot.com


  17. #17
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner



    Intai-intai. Orange terang dan peach menjadi pilihan. Kampung Kenangan meninggalkan kenangan yg berpanjangan. Menyatu dua hati yg terpisah lama.



    ********

    Contact Us




    Email: nlynnda@yahoo.co.uk
    Sue: +6013-2028986
    Lynnda: +6012-2399629

    Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com
    Related Links ::
    http://azzalynn.blogspot.com
    http://runcitdanborong.blogspot.com

    http://kryolanstokis.blogspot.com
    http://fcc-makeup.blogspot.com
    http://pengantin.fotopages.com
    http://d-raz.fotopages.com

    Facebook :: House of AzzaLynn Bridal

    AzzaLynn Bridal Showroom (Wedding Boutique & Product) :
    D RAZ Enterprise (SA0000524-T) -
    UG23, Kompleks Puchong Perdana
    Taman Puchong Perdana, 47100 Puchong,
    Selangor, MALAYSIA
    Person In Charge - Sue: +6013-2028986

    Operation Hour:
    CLOSE: Monday
    Tuesday-Saturday: 11:00am to 08:30pm
    Sunday: 11:00am to 06:00pm
    If the door has the sign of Break Time, we are having: Solat & Break Time
    Please contact Sue

    *** Please make appointment if you want to come on Weekend & Public Holiday.


  18. #18
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner





    Sentuhan 'Orang Lama' dalam bidang fotografi. Empangan yg keruh airnya tu pun tampak indah di pandangan mata. Membuai rasa. Mengayun jiwa.

    Kali ini pengantin hanya mengenakan busana Songket Bunga Tabur Putih berbenang Kuning Emas. Solekan & dandanan sendiri. Sesi Outdoor ini diabadikan di daerah Serendah. Yang masih utuh dengan nilai keharmonian suasana perkampungannya.

    ********
    Contact Us




    Email: nlynnda@yahoo.co.uk
    Sue: +6013-2028986
    Lynnda: +6012-2399629

    Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com
    Related Links ::
    http://azzalynn.blogspot.com
    http://runcitdanborong.blogspot.com

    http://kryolanstokis.blogspot.com
    http://fcc-makeup.blogspot.com
    http://pengantin.fotopages.com
    http://d-raz.fotopages.com

    Facebook :: House of AzzaLynn Bridal

    AzzaLynn Bridal Showroom (Wedding Boutique & Product) :
    D RAZ Enterprise (SA0000524-T) -
    UG23, Kompleks Puchong Perdana
    Taman Puchong Perdana, 47100 Puchong,
    Selangor, MALAYSIA
    Person In Charge - Sue: +6013-2028986

    Operation Hour:
    CLOSE: Monday
    Tuesday-Saturday: 11:00am to 08:30pm
    Sunday: 11:00am to 06:00pm
    If the door has the sign of Break Time, we are having: Solat & Break Time
    Please contact Sue

    *** Please make appointment if you want to come on Weekend & Public Holiday.


  19. #19
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner



    Pelamin impian Ita dari Rembau bertemakan Merah Hati. Merah garang tanda berani. Lambang cinta yang berkobar2 di dalam dada.


    ********
    Contact Us




    Email: nlynnda@yahoo.co.uk
    Sue: +6013-2028986
    Lynnda: +6012-2399629

    Official Blog :: http://azzalynnbridal.blogspot.com
    Related Links ::
    http://azzalynn.blogspot.com
    http://runcitdanborong.blogspot.com

    http://kryolanstokis.blogspot.com
    http://fcc-makeup.blogspot.com
    http://pengantin.fotopages.com
    http://d-raz.fotopages.com

    Facebook :: House of AzzaLynn Bridal

    AzzaLynn Bridal Showroom (Wedding Boutique & Product) :
    D RAZ Enterprise (SA0000524-T) -
    UG23, Kompleks Puchong Perdana
    Taman Puchong Perdana, 47100 Puchong,
    Selangor, MALAYSIA
    Person In Charge - Sue: +6013-2028986

    Operation Hour:
    CLOSE: Monday
    Tuesday-Saturday: 11:00am to 08:30pm
    Sunday: 11:00am to 06:00pm
    If the door has the sign of Break Time, we are having: Solat & Break Time
    Please contact Sue

    *** Please make appointment if you want to come on Weekend & Public Holiday.


  20. #20
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,519

    Default Re: Pakej Perkahwinan by Wedding Planner



    Mari kita bercanda. Outdoor Photography. Sesi fotografi luar memberikan kenangan yg tak terzahir dek kata2.



    Songket Bunga Tabur untuk lebih tradisional.



    Impian sang jejaka Samurai berteman isteri berbusana Kimono.


    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 03-80515446


 

 
Page 1 of 10 12345 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •