Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 161
  1. #1
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Anak Panah SEWA NIAGA DITUTUP..HARAP MAKLUM

    Asslamualaikum.. & Salam Sejahtera..

    Anda dijemput dan dialu-alukan untuk berniaga disini..kami membuka ruang untuk anda membuka business anda di plaza kami..

    Untuk pengetahuan anda, terdapat tiga (3) jenis premis niaga ditawarkan dan anda boleh membuat pilihan untuk berniaga di salah satu premis iaitu Premis Galeri atau Premis Mini.

    Kadar sewa kedai kami adalah seperti berikut:-

    Premis Supreme = RM300 untuk 1 tahun
    - berada di paparan hadapan
    - berada di sub-forum
    - dibenarkan membuka 5 lot kedai
    - ada signature

    Premis Galeri = RM90 untuk 3 bulan
    - berada di paparan hadapan
    - berada di sub-forum
    - dibenarkan membuka 3 lot kedai di sub-forum


    Premis Mini = RM30 untuk 3 bulan
    - berada di dlm One Access Mall
    - setiap lot kedai akan di sticky
    - dibenarkan membuka 1 lot kedai sahaja


    Jika berminat untuk menyewa di plaza One Access Mall, sila pm untuk makluman lanjut atau terus masukkan kadar sewa yang dikehendaki.

    Nama Bank : MAYBANK
    No. Akaun : 164155491969
    Nama : ATI SURYA BINTI LEHAM


    Selamat berniaga!
    One Access Mall
    Last edited by fatimatunismail; 16th September 2008 at 02:29 PM.

  2. #2
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Premis Mini Untuk Disewa

    Untuk makluman peniaga baru, Anda di alu-alukan untuk berniaga di sini.

    Kadar sewa Premis Mini adalan RM30.00 Sebulan
    dan boleh buka 1 topik jualan

    sila sms di 019-2583100 / 013-3243329 atau pm saya untuk maklumat lanjut atau boleh email ke
    1. dalinna2001@yahoo.com
    2. fatimatunismail@yahoo.com

    Terima Kasih dan Harap Maklum.

  3. #3
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PREMIS GALERI & PREMIS MINI UTK DISEWA

    Jom Berniaga!!!.. jana income partime or fulltime

  4. #4
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: INFO SEWA NIAGA DI ONE ACCESS MALL

    Anda di pelawa untuk menyewa lot-lot premis yang ada di plaza ini.

    Premis Galeri
    (RM50 sebulan - 3 paparan topik )

    Premis Mini
    (RM30 sebulan - 1 paparan topik )

    Jika berminat untuk menyewa di plaza One Access Mall, sila pm untuk makluman lanjut atau terus masukkan kadar sewa yang dikehendaki.

    Nama Bank : MAYBANK
    No. Akaun : 164155491969
    Nama : ATI SURYA BINTI LEHAM

    Terima kasih.

  5. #5
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: INFO SEWA NIAGA DI ONE ACCESS MALL

    sunyi sepi je umah ni...jom kite ramai2 dtg

  6. #6
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    20 Aug 2007
    Posts
    236

    Senyum Re: INFO SEWA NIAGA DI ONE ACCESS MALL

    assalamualaikum..

  7. #7
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: INFO SEWA NIAGA DI ONE ACCESS MALL

    Quote Originally Posted by syaz View Post
    assalamualaikum..
    wslm..syaz...bile nak stat meniaga nih...

    ixora sue dh invite syaz kan....syaz tinggal bukak kedai..update brg2 je...sewa syaz dh bayor.....jom meriahkan one accessmall plaza.....
    Last edited by fatimatunismail; 31st July 2008 at 08:30 AM.

  8. #8

    Default Re: INFO SEWA NIAGA DI ONE ACCESS MALL

    assalamualaikum tokei gedung..

    ermmm mama nk tanya..kalau join sewa kat sini...apa keistimewaannya utk peniaga ye... yg lain dari gedung yg lain..? hehe soalan cepucemas nih...( ye la sbb nak meniaga lama..n nak tau le benefit xtra as a tenant)

    Kalo bestt..nak gak join meniaga disini..!! Nanti PM kat kita ye wahai tuan tanah....

  9. #9

    Gelihati Re: INFO SEWA NIAGA DI ONE ACCESS MALL

    Quote Originally Posted by mamayaya View Post
    assalamualaikum tokei gedung..

    ermmm mama nk tanya..kalau join sewa kat sini...apa keistimewaannya utk peniaga ye... yg lain dari gedung yg lain..? hehe soalan cepucemas nih...( ye la sbb nak meniaga lama..n nak tau le benefit xtra as a tenant)

    Kalo bestt..nak gak join meniaga disini..!! Nanti PM kat kita ye wahai tuan tanah....
    Ha....ni memang peniaga lama ni...Ixora kena kira special kat mamayaya ni..heheheh...kak...mai lai join kat one access mall ni....best tau kat sini...tengah buat promosi bulan merdeka lagi...plaza lain tak da cam ni...so customer lagi excited nak shopping kat mall kita....

  10. #10
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: INFO SEWA NIAGA DI ONE ACCESS MALL

    Quote Originally Posted by mamayaya View Post
    assalamualaikum tokei gedung..

    ermmm mama nk tanya..kalau join sewa kat sini...apa keistimewaannya utk peniaga ye... yg lain dari gedung yg lain..? hehe soalan cepucemas nih...( ye la sbb nak meniaga lama..n nak tau le benefit xtra as a tenant)

    Kalo bestt..nak gak join meniaga disini..!! Nanti PM kat kita ye wahai tuan tanah....
    tq diras tulun promote...mamayaya check pm ekk..

  11. #11
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: INFO SEWA NIAGA DI ONE ACCESS MALL

    beli belah disini...memang berbaloi....

  12. #12
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    Jom Buka kedai di sini...
    byk kelebihan tuk peniaga di One Access Mall

  13. #13
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    kasi up sket..

  14. #14
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    kasik up lagi...

  15. #15
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    Quote Originally Posted by fatimatunismail View Post
    kasik up lagi...
    hehehhe

  16. #16
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    ramadhan dan syawal dah dekat...jom cari duit lebih....anda dijemput utk berniaga di One Access Mall. byk tawaran menarik tuk peniaga. boleh pilih nak sewa premis mini atau galeri. jika berminat, sila pm/email.

    tqvm

  17. #17
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    jom meniaga

  18. #18
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    18 Feb 2008
    Posts
    2,866

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    apa jd dgn kita nyer mini ni yek?

  19. #19

    Default

    Salam tokei plaza...

    Saya tingin gak nk meniaga kat sini..baru lg kat sini ni..
    Last edited by masabdullah; 22nd October 2008 at 08:27 AM.

  20. #20
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    Quote Originally Posted by masabdullah View Post
    Salam tokei plaza...

    Saya tingin gak nk meniaga kat sini..baru lg kat sini ni..
    salam.mas,boleh...apa yang mas xpaham pasal nak mula meniaga kat sini..bleh tanya..
    btw,check pm ye..

 

 
Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •