Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 161

Hybrid View

  1. #1
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Anak Panah SEWA NIAGA DITUTUP..HARAP MAKLUM

    Asslamualaikum.. & Salam Sejahtera..

    Anda dijemput dan dialu-alukan untuk berniaga disini..kami membuka ruang untuk anda membuka business anda di plaza kami..

    Untuk pengetahuan anda, terdapat tiga (3) jenis premis niaga ditawarkan dan anda boleh membuat pilihan untuk berniaga di salah satu premis iaitu Premis Galeri atau Premis Mini.

    Kadar sewa kedai kami adalah seperti berikut:-

    Premis Supreme = RM300 untuk 1 tahun
    - berada di paparan hadapan
    - berada di sub-forum
    - dibenarkan membuka 5 lot kedai
    - ada signature

    Premis Galeri = RM90 untuk 3 bulan
    - berada di paparan hadapan
    - berada di sub-forum
    - dibenarkan membuka 3 lot kedai di sub-forum


    Premis Mini = RM30 untuk 3 bulan
    - berada di dlm One Access Mall
    - setiap lot kedai akan di sticky
    - dibenarkan membuka 1 lot kedai sahaja


    Jika berminat untuk menyewa di plaza One Access Mall, sila pm untuk makluman lanjut atau terus masukkan kadar sewa yang dikehendaki.

    Nama Bank : MAYBANK
    No. Akaun : 164155491969
    Nama : ATI SURYA BINTI LEHAM


    Selamat berniaga!
    One Access Mall
    Last edited by fatimatunismail; 16th September 2008 at 02:29 PM.

  2. #2
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: Premis Mini Untuk Disewa

    Untuk makluman peniaga baru, Anda di alu-alukan untuk berniaga di sini.

    Kadar sewa Premis Mini adalan RM30.00 Sebulan
    dan boleh buka 1 topik jualan

    sila sms di 019-2583100 / 013-3243329 atau pm saya untuk maklumat lanjut atau boleh email ke
    1. dalinna2001@yahoo.com
    2. fatimatunismail@yahoo.com

    Terima Kasih dan Harap Maklum.

  3. #3
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PREMIS GALERI & PREMIS MINI UTK DISEWA

    Jom Berniaga!!!.. jana income partime or fulltime

  4. #4
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: INFO SEWA NIAGA DI ONE ACCESS MALL

    Anda di pelawa untuk menyewa lot-lot premis yang ada di plaza ini.

    Premis Galeri
    (RM50 sebulan - 3 paparan topik )

    Premis Mini
    (RM30 sebulan - 1 paparan topik )

    Jika berminat untuk menyewa di plaza One Access Mall, sila pm untuk makluman lanjut atau terus masukkan kadar sewa yang dikehendaki.

    Nama Bank : MAYBANK
    No. Akaun : 164155491969
    Nama : ATI SURYA BINTI LEHAM

    Terima kasih.

  5. #5
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: INFO SEWA NIAGA DI ONE ACCESS MALL

    sunyi sepi je umah ni...jom kite ramai2 dtg

  6. #6
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    20 Aug 2007
    Posts
    236

    Senyum Re: INFO SEWA NIAGA DI ONE ACCESS MALL

    assalamualaikum..

  7. #7

    Default

    Salam tokei plaza...

    Saya tingin gak nk meniaga kat sini..baru lg kat sini ni..
    Last edited by masabdullah; 22nd October 2008 at 08:27 AM.

  8. #8
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    Quote Originally Posted by masabdullah View Post
    Salam tokei plaza...

    Saya tingin gak nk meniaga kat sini..baru lg kat sini ni..
    salam.mas,boleh...apa yang mas xpaham pasal nak mula meniaga kat sini..bleh tanya..
    btw,check pm ye..

  9. #9

    Default Re: PREMIS GALERI & PREMIS MINI UTK DISEWA

    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    Jom Berniaga!!!.. jana income partime or fulltime
    Salam,

    Saya berminat nak berniaga kat cini..tapi cam maner nak start ek?

  10. #10
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: PREMIS GALERI & PREMIS MINI UTK DISEWA

    Quote Originally Posted by Coldice View Post
    Salam,

    Saya berminat nak berniaga kat cini..tapi cam maner nak start ek?
    check pm ek..

  11. #11
    Ahli Baru
    Join Date
    15 Oct 2008
    Posts
    4

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    Kalau saya dah bank in duit utk brniaga di one access mall, bila saya boleh mula berniaga?
    Saya baru nak berjinak-jinak nak berniaga harap diberi panduan.
    Last edited by adrena; 1st November 2008 at 10:47 PM.

  12. #12
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    Quote Originally Posted by adrena View Post
    Kalau saya dah bank in duit utk brniaga di one access mall, bila saya boleh mula berniaga?
    Saya baru nak berjinak-jinak nak berniaga harap diberi panduan.
    selepas,status adrena ditukarkan ke peniaga,dh bleh stat meniaga dah...btw, check pm ye...

  13. #13
    Ahli Baru
    Join Date
    15 Oct 2008
    Posts
    4

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    As'kum wbt
    Saya nak menyewa di premis galeri RM 90 utk 3 bulan. So saya perlu bank in RM100 lg utk deposit kan. overall RM190 lahkan? pls reply A.S.A.P. Saya tgh online klu boleh hari ni jgk saya nak bank-in.

  14. #14
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    Quote Originally Posted by adrena View Post
    As'kum wbt
    Saya nak menyewa di premis galeri RM 90 utk 3 bulan. So saya perlu bank in RM100 lg utk deposit kan. overall RM190 lahkan? pls reply A.S.A.P. Saya tgh online klu boleh hari ni jgk saya nak bank-in.
    yupp betul tu adrena

    nie account no sy.
    PLS BANK IN YOUR PAYMENT TO MAYBANK - http://www.Maybank2U.com.my
    ACCOUNT No. 164155491969
    NAME: ATI SURYA BINTI LEHAM
    Email Add : dalinna2001@yahoo.com.my

    after bank in nnt inform sy seperti:

    nama kedai:
    description:

    terima kasih

  15. #15
    Ahli Baru
    Join Date
    15 Oct 2008
    Posts
    4

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    To Open 3rd Party Account:
    164155491969
    3rd Party Email Address :
    dalinna2001@yahoo.com.my
    Amount:
    RM190.00
    Effective Date:
    Today
    Account Holder Name:
    ATI SURYA BINTI LEHA
    Reference Number:
    1277640396
    Transaction Date/Time:
    03 Nov 2008 22:42:11



    Nama kedai : adrena_onlineshop
    description: menjual barangan yang fancy and cute sesuai dijadikan hadiah seperti barangan kraftangan made from sabah. menjual barangan gadget untuk komputer seperti pendrive, cardreader, bluetooth USB, pada harga yang murah...sori sebelum ni saya dah send mesej after i've made my payment but suddenly i cannot find my own created message.. so this is my second retry to inform u..tq

  16. #16
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    Quote Originally Posted by adrena View Post
    To Open 3rd Party Account:
    164155491969
    3rd Party Email Address :
    dalinna2001@yahoo.com.my
    Amount:
    RM190.00
    Effective Date:
    Today
    Account Holder Name:
    ATI SURYA BINTI LEHA
    Reference Number:
    1277640396
    Transaction Date/Time:
    03 Nov 2008 22:42:11



    Nama kedai : adrena_onlineshop
    description: menjual barangan yang fancy and cute sesuai dijadikan hadiah seperti barangan kraftangan made from sabah. menjual barangan gadget untuk komputer seperti pendrive, cardreader, bluetooth USB, pada harga yang murah...sori sebelum ni saya dah send mesej after i've made my payment but suddenly i cannot find my own created message.. so this is my second retry to inform u..tq
    tq adrena..received the payment

    Welcome to One Access Mall
    sy akan tukarkan status anda kepada penaiga dan anda boleh membuka kedai segmen pilihan anda..

  17. #17
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    Quote Originally Posted by adrena View Post
    To Open 3rd Party Account:
    164155491969
    3rd Party Email Address :
    dalinna2001@yahoo.com.my
    Amount:
    RM190.00
    Effective Date:
    Today
    Account Holder Name:
    ATI SURYA BINTI LEHA
    Reference Number:
    1277640396
    Transaction Date/Time:
    03 Nov 2008 22:42:11



    Nama kedai : adrena_onlineshop
    description: menjual barangan yang fancy and cute sesuai dijadikan hadiah seperti barangan kraftangan made from sabah. menjual barangan gadget untuk komputer seperti pendrive, cardreader, bluetooth USB, pada harga yang murah...sori sebelum ni saya dah send mesej after i've made my payment but suddenly i cannot find my own created message.. so this is my second retry to inform u..tq
    salam adrena,

    status anda dah di tukar ke peniaga One Access Mall dan kedai anda terletak di PRODUK MACAM-MACAM ADA..

    nie link kedai.. http://www.wanitamelayu.com/forum/fo...lay.php?f=1287

    adrena dah boleh buka kedai kat situ lah yer..

    Selamat Berniaga..!!

  18. #18
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    Quote Originally Posted by adrena View Post
    Kalau saya dah bank in duit utk brniaga di one access mall, bila saya boleh mula berniaga?
    Saya baru nak berjinak-jinak nak berniaga harap diberi panduan.
    adrena tak buka kedai lg ke?.. kenapa yer dear..
    dah boleh buka kedai dah tu..
    risau plak..

  19. #19
    Ahli Baru
    Join Date
    15 Oct 2008
    Posts
    193

    Default Re: GENERATE INCOME DI ONE ACCESS MALL - JOM

    Salam semua

    saya peniaga baru di one access mall

    jemput la ke segmen macam-macam ada. nama kedai amfeaz's creative collections.

    insya Allah kita sama2 jana income...moga dimurahkan rezeki kita semua

    -ernie-

  20. #20
    Ahli Baru
    Join Date
    15 Oct 2008
    Posts
    4

    Default mcmn nak letak gambar dalam kedai

    as'kum wbt

    mcmn nak letak gambar item yg nak dijual ke dalam kedai saya, saya simpan gambar di dalam my document.

 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي